🌐 گسترش سریع ویروس کرونا در آمریکا، با وجود واکسیناسیون گسترده و وسیع !!
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ تعیین جنسیت و سقط دختران در دوران پیشرفت و تکنولوژی!!!
🔸️ سازمان ملل متحد تشخیص و انتخاب جنسیت نوزادان قبل از تولد را به عنوان یک عمل مضر در تاریخ دانست.
🔹️ براساس این گزارش، در تحقیقات انجام شده آمده است؛ ۴۵ میلیون جنین دختر بین سالهای ۱۹۷۰ تا ۲۰۱۷ در نتیجه انتخاب جنسیت قبل از تولد سقط شدهاند و بیش از ۹۵درصد از این جنینهای سقط شده، در چین یا هند بودهاند.
https://www.medicalnewstoday.com/articles/preference-for-sons-could-lead-to-4-7-m-missing-female-births
#تحدید_نسل
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
افتادن در گرداب گلوبالیست ها
اظهارات جدید فائوچی: احتمالا در آینده همه باید دوز تقویتی واکسن کرونا را تزریق کنند
🔹فانا: آنتونی فاوچی مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی آمریکا روز پنجشنبه گفت: با وجودی که تزریق دوز تقویتی واکسن کرونا فعلا فقط برای برخی از افراد دچار نقص ایمنی تائید شده است اما احتمالا در آینده همه افراد به تزریق دوز تقویتی واکسن کرونا نیاز خواهند داشت. البته در حال حاضر نیازی به تزریق دوز تقویتی به همه افراد نمیبینیم/CNN
🔹سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) اخیرا به دوز تقویتی (دوز سوم) واکسنهای کرونای فایزر-بیونتک و مودرنا برای برخی از افراد دارای سیستمهای ایمنی ضعیف، مجوز مصرف اورژانسی داد.
✅ کانال واحدسلامت موسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ رعایت چه نکاتی در تغذیه به پیشگیری از کرونا و بیماریها کمک میکند؟
🔹پیامبر اکرم (ص) میفرمایند: «المعده بیت الداء و الحمیه رأس کل دواء». معده خانه همه دردها و پرهیز از پرخوری بالاتر از تمام درمانهاست.(1)
🔸معده سالم، گوارش قوی و کم خوردن، آسانترین و کمهزینهترین و تضمینشده ترین راه برای پیشگیری از کرونا و طیف وسیعی از بیماریهاست.
▪️تا زمانی که عمیقاً گرسنه نشدید غذایی میل نکنید. هنگام صرف غذا به میزانی میل کنید که احساس سنگینی نکنید تا معدهتان برای وعده بعد آماده و کاملاً خالی شود.
▪️سعی کنید هنگام خوردن غذا آرامش داشتهباشید. لقمهها را آرام و خوب بجوید، به ظرف غذا خوب نگاه کنید، آن را ببویید و خوب مزه کنید. این مسئله هم به احساس روانی رفع گرسنگی و لذت از غذا کمک میکند و هم هضم غذا را تسهیل مینماید.
▪️ما روزانه بسیار بیشتر از حد نیاز بدنمان غذا مصرف میکنیم. از ترس تأمین نشدن مواد موردنیاز بدن تبعات پرخوری را به جان نخرید. لذت سبکی پس از کم خوردن را به سنگینی پس از پرخوری ترجیح دهید و معدهتان را تحت فشار نگذارید. همه موادی که وارد معده میشوند قابلیت جذب توسط بدن را ندارند.
▪️در مصرف آب زیادهروی نکنید. تأمین آب بدن لزوماً از نوشیدن مستقیم آب به دست نمیآید و زیادهروی در مصرف آب معده را شدیداً تضعیف میکند.
▪️ وقتی آب سرد بنوشید که معدهتان خالی و دارای قوت است. در غیر این صورت مصرف آب سرد باعث تضعیف گوارش میشود و در این حالت آب گرم جوشاندهشده توصیه میگردد.
▪️هنگام نوشیدن آب، آن را در سه جرعه بنوشید و بین هر سه جرعه میزانی تنفس داشتهباشید. این کار شما را زودتر سیراب میکند و هم از آسیبزایی جلوگیری مینماید.
▪️پیش، پس و میانه مصرف غذا از نمک به صورت مزهمزه کردن استفاده نمایید. استفاده از نمک طبیعی توصیه میگردد.
▪️استفاده از سبزیجات، پیاز، زیتون و در برخی موارد ترشیجات نسبت به مصرف لبنیاتی مانند ماست در کنار غذا ارجحیت دارد. خوردن آب در میان و پس از غذا نیز چندان توصیه نمیگردد و باعث ضعف معده میشود. در صورت تشنگی مفرط استفاده از آب گرم توصیه میشود.
▪️خواب بلافاصله پس از غذا میتواند آسیبزا باشد و باید حداقل حدود دو ساعت بین مصرف غذا و خواب فاصله باشد.
▪️افراد سرد مزاج و کسانی که در هضم و دفع غذا دچار سختی هستند باید مراقبت بیشتری به عمل آورند. مصرف زیاد مواد غذایی پر قند یا سنگین که هضم آن سخت است برای این افراد نامناسب بوده و پرخوری به آنها ضربه زیادی وارد میکند.
▪️وعده نهار را سبکتر از سایر وعدهها میل کنید و حتی میتوانید در طولانیمدت آن را کاملاً حذف نمایید. میانه روز و در هوای گرم بدترین زمان برای صرف وعدههای سنگین است.
▪️قند و مواد غذایی مملو از قند عامل
بسیاری از بیماریها هستند. در دوران همهگیری کرونا استفاده از قندهای مصنوعی و یا مواد غذایی صنعتی پرقند مانند آبمیوههای صنعتی، سسهای صنعتی، نوشابه و شکلات و شیرینیجات باید به حداقل میزان ممکن برسد.
▪️میوهها میانوعدهای عالی برای اندام گوارشی هستند. برای کسب بیشترین منفعت آنها را در تناسب با مزاجتان میل نموده و فقط هنگامی به سراغشان روید که معدهتان خالی باشد.
▪️میزان راحتی دفع مواد زائد اهمیت بالایی در گوارش دارد. همیشه در اولین فرصت و هنگام احساس نیاز برای دفع مواد زائد به سرویس بهداشتی مراجعه کنید و شدیداً از تأخیر در آن پرهیز کنید. پیش از خواب نیز همیشه یک بار این عمل را تکرار نمایید.
▪️هنگامی که احساس کردید در آستانه بیمار شدن هستید، اولین اقدام شما کاهش حجم غذا و سختگیری نسبت به تغذیهتان باشد.
❗️در زمینه تغذیه، رعایت اصول اولیه و پرهیز از رفتارهای غلط اهمیت بسیار بالاتری از این دارد که برای مثال چه چیزهایی را برای تقویت سیستم ایمنی مصرف کنیم. تا وقتی عادات روزمره ما تضعیفکننده سیستم ایمنی باشند، مصرف هیچ چیزی نمیتواند آن را اصلاح کند.
🔰 اهمیت و تأثیر تغذیه در سلامتی آنقدر بالاست که امیرالمؤمنین علی علیهالسلام فرمودهاند: هر کس فقط به هنگام گرسنگی غذا را میل کند، آن را خوب بجوَد، آن را ترک کند در حالی که هنوز اشتها دارد و قضای حاجت را به تأخیر نیندازد، تا هنگام مرگ به هیچ بیماری مبتلا نمیشود.(2)
📚(1)مواعظ عددیه، ص55
📚(2)مکارمالاخلاق، ص146
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ رشد جمعیت رژیم صهیونیستی
🔸️ جمعیت رژیم صهیونیستی سالانه ۲ درصد افزایش مییابد که ۴برابر میانگین ۰.۵ درصد در سایر کشورهای توسعه یافتهاست.
🔹️ به گفته بانک جهانی، "همبستگی منفی به وضوح بین سطوح مختلف تحصیلات زنان و میزان باروری کل در یک جمعیت مشاهده میشود". به عبارت دیگر، هرچه یک زن تحصیلات بیشتری داشته باشد، احتمالا فرزندان کمتری خواهد داشت. این در بیشتر کشورها صادق است. اما در مناطق اشغالی صادق نیست، جایی که تحصیلات زنان در آموزش عالی همراه باروری آنان افزایش یافتهاست و از تعداد مردانی که به دانشگاه میروند پیشی گرفتهاست.
🔸️ در مناطق اشغالی، خانوادههای طبقه متوسط خواهان فرزند چهارم هستند. فرزندان مهاجران روسی که با خانوادههای کوچک بزرگ شدهاند، فرزندان بیشتری میخواهند.
https://m.jpost.com/israel-news/israels-future-children-and-grandchildren-are-a-national-asset-655413/amp
#تحدید_نسل
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
#یادداشت
💥چوب جادوی اقتصاد ایران/ موانع بازگشت پرقدرت به صنعت گردشگری سلامت چیست؟
⚡️میتوان صنعت گردشگری را چوب جادوی اقتصاد ایران دانست. در سال ۹۸ درآمد مستقیم از صنعت گردشگری بیش از ۱۱ میلیارد دلار و درآمد غیر مستقیم کشور ۳۳ میلیارد دلار تخمین زدهشد. بر این اساس، در شرایط جنگ اقتصادی و با بهبود نسبی وضعیت کرونا، ایران باید هر چه سریعتر و با حداکثر ظرفیت خود به صنعت گردشگری جهان بازگردد.
⚡️یکی از شاخههای مهم گردشگری، توریسمدرمانی است. قطعا گردشگری سلامت محرک قدرتمند برای دیگر انواع گردشگری نیز خواهد بود. در کنار ارزآوری و ایجاد اشتغال مناسب، جلوگیری از فرار مغزها و خروج نخبگان پزشکی از کشور نیز از اهمیتهای این صنعت است. هزینههای بسیار مناسب، کیفیت بالای خدمات درمانی و بسیاری از ظرفیتهای دیگر، میتوانند ایران را به کشوری بیرقیب در حوزه گردشگری سلامت تبدیل کنند.
⚡️طبق سند چشم.انداز ۲۰ ساله، ایران باید تا سال ۱۴۰۴ حدود ۲۰ میلیون گردشگر را پذیرش کند. از این آمار، تعداد ۲ میلیون نفر مربوط به گردشگران سلامت است اما در سال ۹۸ ورود بیش از ۸/۵ میلیون گردشگر به کشور ثبت شد. از این تعداد حدود ۵۰۰ هزار نفر گردشگران سلامت بودند. طبق این آمار و نیز سایه سنگین ویروس کرونا بر صنعت گردشگری، احتمالا هدف میزبانی از ۲ میلیون گردشگر سلامت محقق نخواهد شد.
⚡️جولان دلالان در این عرصه، نبود تبلیغات و بازاریابی و کمبود زیرساختهای مناسب از جمله موانع این صنعت محسوب میشوند. دو مزیت رقابتی ایران، هزینههای بسیار مناسب و کیفیت درمانی بالاست. برخی سودجویان با دریافت مبالغ سنگین دلالی، مزیت قیمتی را از بین میبرند حتی بعضی از آنها برای کاهش هزینههای درمانی بیمار و افزایش حاشیه سود خود، بیمار را نزد پزشکان کم نام و نشان و بیتجربه هدایت میکنند. این موضوع مزیت کیفیت را نیز از خدمات درمانی کشور میگیرد.
⚡️در فرصت همهگیری ویروس کرونا، ایران باید هر چه سریعتر تجدید قوا کرده و موانع را برطرف کند. بیشک رقبای تشنه ایران در منطقه و جهان همچون ترکیه، امارات و هند منتظر اتمام کرونا نخواهند نشست. جای تعلل و کوتاهی نیست و بازار گردشگری سلامت منطقه و همسایگان نباید به رقبا واگذار شود.
آیا این صنعت منجی رهایی اقتصاد ایران از نفت خواهد شد؟
#اقتصاد_بدون_نفت
#اقتصاد_سلامت
#خنثی_سازی_تحریم
✅کانال واحد اقتصاد مؤسسه مصاف
@masaf_eco
♨️ برای رفع مشکلات جمعیت، یک دست صدا ندارد!
👤ناهید دیناروند، روانشناس و پژوهشگر حوزه جمعیت، در رابطه با الگوهای آیندهپژوهی جمعیت ایران اظهار کرد:
🔸️ امروز یکی از محورهای اصلی موضوع جمعیت که مهم تلقی میشود آیندهپژوهی جمعیت است که بیشتر به فرآیند و تلاش سیستماتیک توجه میکند که میتوان آن را برای نگاه به آینده و در افق ۱۰ یا ۲۰ ساله و یا حتی ۱۰۰ ساله تعریف کرد امّا هرچه فرآیند طولانی مدت باشد درصد خطاها هم محسوستر است.
🔹️ با توجه به هزینههای بالای مسائل جمعیتی، دولت به تنهایی نمیتواند تمام راهکارها را متقبل شود و در این میان، ارگانهایی مثل صدا و سیما و رسانهها میتوانند به منظور تغییر سبک زندگی که مصرفی شده است، فرهنگسازی کنند و در این میان، آموزش و پرورش هم نقش مهمی برای این منظور دارد که به سیاستگذاران متخصص این حوزه توصیه میشود در کتابهای درسی تغییرات اساسی به وجود آورند؛ به طوری که در این تغییرات حس مسئولیت ایجاد شود و از همان دوران مهدکودک و ابتدایی، باید مهارتهای دهگانه زندگی آموزش داده شود تا وقتی که بچهها بزرگتر میشوند هم این مهارتها را آموخته باشند و هم در این خصوص توانمند شوند.
https://www.yjc.news/00Wu8p
#فرزندآوری
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
زنجبیل خاصیت ضد التهابی و تقویت سیستم ایمنی دارد
همچنین دردهای مفاصل و عضلات را کاهش میدهد.
یک فنجان دمنوش زنجبیل برای گرفتگی گلو و خواب بهتر به شما کمک میکند.
بخور زنجبیل نیز برای باز شده راههای تنفسی بسیار مفید است.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ متأسفانه هنوز بسیاری از خانوادهها خطر کاهش جمعیت را جدی نگرفتهاند.
👤مهدی اسلامی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه امام صادق(ع):
🔸️ واقعیت آن است که رویکرد و ذائقه بسیاری از افراد جامعه به سمت خانواده کمجمعیت گرایش پیدا کرده و البته لزوماً این مساله ریشه و مبنای اقتصادی ندارد، هر چند که نباید از کنار عامل اقتصادی و سختتر شدن معیشت خانوادهها نیز به راحتی گذشت.
🔹️ در هر کشوری نیروی جوان به عنوان نیروی مولد شناخته می شود که باعث پویایی آن جامعه میشود و این مساله نه تنها از حیث اقتصادی و توان و ظرفیت تولیدی بلکه از منظر سیاسی و امنیتی و همچنین رشد علمی و فناوری بسیار حائز اهمیت است.
🔸️ ما باید در کنار اصلاح سیاستها و تغییر رویکردها به دنبال اقناع سازی خانوادههای ایرانی در رابطه با افزایش جمعیت باشیم و البته پیشتر از آن مشکل ازدواج و اشتغال نسل جوان را حل کنیم تا ان شاءالله در آیندهای نه چندان دور، نرخ رشد جمعیت به رقم قابل قبولی برسد.
#تحدید_نسل
✅کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ ابلاغ ضابطه اجرایی آییننامه داروخانه، انحصار را میشکند
👤 معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: در منطقه ما، حدودا ۱۸۰ داروخانه در صف تاسیس است که با حدود 23 مورد از آنها، موافقت اصولی صورت گرفته است.
🔸 به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، یکی از کسبوکارهایی که به واسطه نظام مجوزدهی در انحصار قرار گرفته، تاسیس داروخانه است. هزاران داروساز تحصیل کرده، خواهان تاسیس داروخانه هستند، اما با مقاومت صنف داروخانه داران (انجمن داروسازان) و اعمال رویههای انحصاری مانند حد نصاب جمعیتی، فاصله از داروخانه دایر، راه برای اشتغال فارغ التحصیلان این رشته بسیار سخت شده است.
🔸 برای اجرای این آییننامه باید ضوابط اجرایی آن نیز منتشر بشود. متاسفانه داروخانهداران سرمایهدار که نتوانستند مانع اجرای آییننامه شوند، حالا به دنبال تاخیر اندختن انتشار ضوابط اجرایی هستند. اما سازمان غذا و دارو این ضوابط را شب گذشته ارسال کرد و حالا دیگر باید منتظر شکستن انحصار در کسبوکار داروخانه باشیم.
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف (سلام)
@masaf_salam
⭕️ تو کز محنت دیگران بیغمی/نشاید که نامت نهند آدمی!
#باید_خون_گریست
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam