درمان درد قلب..👇🏻🫀
رسول الله صل الله علیه واله:
هرکس قلب درد دارد واندوهش بسیاراست گوشت دراج(کبکنجیر)بخورد🌱
📚طب الائمه علیهم السلام ص107
🇮🇷 #مصاف_آخر اینجاست 👇
http://eitaa.com/joinchat/2273312768C3a2be2e04f
داریوش مهرجویی و همسرش به قتل رسیدند!
ساعتی قبل جسد #داریوش_مهرجویی و همسرش وحیده محمدیفر، در ویلایشان واقع در شهرکی حوالی کرج در حالی که با ضربات چاقو به قتل رسیده بودند پیدا شد.
دیروز مرحومه محمدیفر در اینستاگرام مطلبی دربارهی تهدید شدنش با چاقو توسط یک ناشناس -که وارد ویلایشان شده و گریخته- نوشته بود.
🔹قتل داریوش مهرجویی و همسرش در باغ ویلای شخصی در شهرک زیبادشت منطقه فرخ آباد در شهرستان فردیس رخ داد.
🔹این قتلها حوالی ساعت ۲۰:۳۰ دقیقه الی ۲۲ امشب اتفاق افتاده است
🇮🇷 #مصاف_آخر اینجاست 👇
http://eitaa.com/joinchat/2273312768C3a2be2e04f
مرحوم #داریوش_مهرجویی بعد از #اغتشاشات۱۴۰۱ برخلاف آن اقلّیّت پرهیاهو و مستبد در میان سینماگران، برخلاف تصوّر عجولانهای که برخی از ایشان داشتند، با جریان ضدّ ایرانی و سوء استفادهگر داخل و خارج همراه نشد و اجازه نداد علی رغم انتقاداتی که داشت، از او استفادهی ابزاری علیه آرامش ایرانیان و امنیّت وطن شود؛
نباید بگذاریم، کفتارها، از این حادثهی تلخ تکاندهنده، بهرهبرداری سیاسی علیه #امنیت_روانی و #انسجام_ملّی کنند.
زوایای پنهان و مشکوک ماجرا، باید بررسی شوند و قطعاً اگر اتّهامی موضوعیّت داشته باشد، پیکان آن متوجّه دشمنان ایران و ایرانی است و لازم است احتیاط کنیم تا اسیر دامهای دوقطبیساز، نژادپرستانه و قومیّتستیز نشویم و نگذاریم تا #اینترنشنال ها، این قتل را، بهمثابه یک خصومت نژادی و با تفاسیر شاذ سیاسی-اجتماعی، تبیین و تحلیل کنند.
✍ احسان رستگار
🇮🇷 #مصاف_آخر اینجاست 👇
http://eitaa.com/joinchat/2273312768C3a2be2e04f
📣توضیحات پلیس درباره قتل داریوش مهرجویی و همسرش
🔺این حادثه در ساعات پایانی شنبهشب (۲۲ مهر) از طریق تماس با پلیس۱۱۰ اطلاع داده شد که با حضور ماموران در محل مشاهده شد که داریوش مهرجویی و همسرش در ویلای شخصیاش واقع در زیبادشت مشکین آباد به قتل رسیدهاند.
🔺این حادثه از سوی دختر مرحوم مهرجوبیی به پلیس اطلاع داده شد.
🔺تیمهای تخصصی پلیس آگاهی در محل حاضر شده و تحقیقات خود را آغاز کردهاند.
🔺این حادثه به علت نامعلوم توسط فرد یا افراد ناشناس رخ داده و هنوز انگیزه قتل مشخص نیست.
🔺شواهد حاکی از آن است که این قتل بر اثر جراحت ناشی از ضربات سلاح سرد از ناحیه گردن و اعضای بدن انجام شده است.
🇮🇷 #مصاف_آخر اینجاست 👇
http://eitaa.com/joinchat/2273312768C3a2be2e04f
منابع خبری از قتل #داریوش_مهرجویی و همسرش در ویلای وی در کرج نوشتند و پلیس هم از آغاز تحقیقات خبر داده است.
بنظر این قتل در راستای پروژه اخراج افغانها طراحی شده و پازل اول آن، اختصاص تیتر یک روزنامه اعتماد قبل از قتل به آنها است.
#جاسوس_خبرنگاران قبلاً هم آغازگر اقداماتی علیه امنیت ملی بوده اند.
✍ رضا حاتمی
🇮🇷 #مصاف_آخر اینجاست 👇
http://eitaa.com/joinchat/2273312768C3a2be2e04f
روایت تسنیم از محل قتل داریوش مهرجویی
🔹ساعت ۲۳ شنبه ۲۲ مهر، کشف جسد داریوش مهرجویی و همسرش از سوی دخترشان به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ گزارش داده شد.
🔹تیم جنایی به محض ورود با خانهای بهم ریخته مواجه شدند؛ کارآگاهان در ابتدا جسد داریوش مهرجویی را مشاهده کردند که آثار ضربات جسم تیز روی گردن و جسم سخت بر سرش مشهود بود.
🔹از سوی دیگر کارآگاهان جنایی با جسد همسر #داریوش_مهرجویی مواجه شدند که شواهد نشان میداد براثر خفگی به قتل رسیده بود؛ بررسیهای اولیه تیم تشخیص هویت پلیس آگاهی نیز نشان میداد، روی بدن اجساد هیچگونه آثار دفاعی مشهود نیست.
🔹تحقیقات ابتدایی حکایت از آن داشت، دختر خانواده ساعت ۲۰ برای انجام کار شخصی از خانه خارج شده و حدودا ساعت ۲۲ به درخواست مادرش برای صرف شام بازگشته اما با اجساد مواجه شده و موضوع را به پلیس گزارش داده است.
🔹با وجود انتشار پست همسر داریوش مهرجویی مبنی بر تهدید شدن وی از سوی فرد ناشناس، شکایتی نزد پلیس یا دستگاه قضایی مطرح نشده بود.
🔹از سوی دیگر برخی از رسانهها مدعی شده بودند سر اجساد بریده شده بودند که دادستان فردیس این موضوع را تکذیب و عنوان کرده که این زن و مرد براثر خفگی، ضربات جسم سخت و جسمی تیز که احتمالا چاقو بوده، به قتل رسیدهاند.
🔹اجساد داریوش مهرجویی و همسرش برای معاینات دقیقتر به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات کارآگاهان جنایی پلیس آگاهی استان البرز ادامه دارد.
🔹چند قطعه طلا از دستان همسر مهرجویی سرقت شده است.
🇮🇷 #مصاف_آخر اینجاست 👇
http://eitaa.com/joinchat/2273312768C3a2be2e04f
🔴قتل داریوش مهرجویی و گاف عجیب جاسوس خبرنگارها!
🔹چطور و چرا دقیقاً همزمان در شب قتل داریوش مهرجویی و همسرش، پست هشت ماه و نیم قبل مرحومه محمدیفر در صفحه خصوصیاش، در صفحه سایت فراز منتشر شده است و مصاحبه روزنامه اعتماد با همسر مهرجویی همان شب قتل، در صفحه یک قرار میگیرد؟
🔻نکتهی عجیبتر این است که دختر مرحوم مهرجویی، حدوداً ساعت 23، به ویلای پدری و جسد ایشان و همسرش میرسد و با 110 تماس میگیرد؛ و در گزارش پلیس زمان قتل ٢٠الی ٢٢اعلام شده است. و توئیت روزنامه فراز در ساعت ٢١:٣۴ منتشر شده است.
🔸یعنی کاملاً اتّفاقی، دقیقاً در شب قتل و یپش از رسانهای شدن خبر قتل، و زمانی که هیچ کس خبری از فوت این هنرمند نداشته، زمانی که طبق توضیح پزشکی قانونی، فاجعه یا هنوز اتّفاق نیفتاده یا در حال وقوع بوده، چطور یک سایت باید نیازی ببیند که خبری را که متعلّق است به هشت ماه و نیم قبل، به نحوی بازنشر دهد که گویی همین دیروز رخ داده و دیگران را به اشتباهی معنادار بیندازد؟!
و اتفاقا به صورت همزمان، یک روزنامه هم در هنگام قتل، چاپ مصاحبه خود با همسر داریوش مهرجویی را دارد!
هرچه هست، دوباره جاسوس خبرنگاران و سرویس جاسوسی اسرائیل، دنبال حاشیه جدید سر #مهاجرین_افغان هستند، اما با یک گاف بسیار بزرگ که ظاهراً افسر رابط موساد با خبرنگاران، دقایق آخر را به دلیل ترس از بمباران حماس، به پناهگاه میرود و جاسوس خبرنگاران این گونه گند میزنند.
🇮🇷 #مصاف_آخر اینجاست 👇
http://eitaa.com/joinchat/2273312768C3a2be2e04f
❌️ داریوش مهرجویی و همسرش به قتل رسیدند. این اواخر ضدانقلاب بدجور از او کینه داشت! در نشست خبری فیلمش در لوکزامبورگ پاسخهای کوبنده ای داد و بعداز همین نشست هم درحال قدم زدن باز سراغش رفتند و باز هم برخورد تندی با ضد انقلاب کرد! بعد در رسانه هایشان با توهین به او نوشتند گاوش رم کرده!
🇮🇷 #مصاف_آخر اینجاست 👇
http://eitaa.com/joinchat/2273312768C3a2be2e04f