6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارشی عجیب از جنایت آلسعود فقط در یک استان یمن!
🔹تخریب ۶ دانشگاه، ۴۴۱ مسجد، ۲۹ مرکز گردشگری، ۸۲ مرکز بهداشتی و درمانی، ۳۰۷ مدرسه و مرکز آموزشی، ۷ مرکز ورزشی، ۳۰ اثر باستانی، ۴ مرکز اطلاعرسانی، ۵۳۱۷ مزرعه کشاورزی، ۵۱ ایستگاه و ژنراتور تولید برق، ۱۵۹۰ جاده و پل، ۱۵۵ شبکه و ایستگاه رادیویی، ۹۱۵ مخزن و شبکه آبرسانی، ۴۳ کارخانه صنعتی، ۳۱۲۲ مرکز تجاری، ۱۳۷ کامیون موادغذایی، ۱۷۶ بازار عمومی، ۱۵۹ مرکز توزیع موادغذایی
🔹و ۱۰هزار و ۶۶۰ شهید و مجروح، قربانیان هفت سال حمله ائتلاف سعودی تنها در استان صعده یمن است!
🆔 @Masafe_akhar
دو روز پیش نیز عاملان مسلح آتشسوزی در پارکینگ پتروشیمی ماهشهر دستگیر شده بودند
@Masafe_akhar
🔴 تاسیسات شرکت کاوشگران بندر ماهشهر در سایت یک منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی دچار حریق شد
روابط عمومی سازمان منطقه ویژه پتروشیمی بندرماهشهر:
🔹 شامگاه پنج شنبه دوازدهم فرودین ماه ۱۴۰۱، حدود ساعت ۲۴ و ۱۰ دقیقه، تاسیسات شرکت کاوشگران بندر ماهشهر دچار حریق شد.
🔹این حادثه که در سطح یک و با پشتیبانی عملیات فرماندهی حادثه سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در حال اطفا است.
🔹در این حادثه هیچگونه صدمات جانی در بر نداشته و حریق کاملا تحت کنترل است.
@Masafe_akhar
تکمیلی/
🔴 مهار حریق شرکت پترو پالایش کاوشگران بندر ماهشهر
🔹️حریق در تاسیسات شرکت پترو پالایش کاوشگران بندر ماهشهر در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی مهار شد.
🔹 سخنگوی شرایط اضطراری منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با بیان اینکه متاسفانه حادثه آتش سوزی در شرکت کاوشگران بندر ماهشهر ۲ مصدوم درپی داشت گفت: حریق در این شرکت واقع در سایت یک منطقه هماکنون بصورت کامل مهار شده است.
🔹محسن ادیبی بیان داشت: در کمتر از یک ساعت و با محوریت فرماندهی حادثه و با تلاش تیم آتش نشانی و اطفا حریق سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، آتش سوزی تاسیسات شرکت کاوشگران بندر ماهشهر مهار شد.
🔹وی افزود: در عملیات اطفای حریق، تیم های امدادی سایر شرکت های مستقر در منطقه مشارکت کردند.
🔹ادیبی با اشاره به اینکه در جریان این حادثه که در سطح یک رخ داد، متاسفانه ۲ نفر از نیروهای خدوم واحد بهره برداری شرکت کاوشگران بندر ماهشهر دچار سوختگی شدند گفت: یکی از این مصدومان به دلیل شدت سوختگی به بیمارستان حاجیه نرگس معرفی بندر ماهشهر اعزام شد.
🔹سخنگوی شرایط اضطراری منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی تاکیدکرد: علت بروز این حادثه توسط کارشناسان HSE سازمان منطقه ویژه اقتصادی در دست بررسی است.
🔹شرکت پترو پالایش کاوشگران بندر ماهشهر در زمینهی بازیافت پی ای جی و تبدیل آن به محصول منو اتیلن گلایکول در صنایع پاییندستی الفین است که کاربری محصول آن در صنایع رنگسازی، حلال و ... است و در سایت یک منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در حال فعالیت دارد.
@Masafe_akhar
10.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟡 کارشناس فرانس ۲۴:
🔸️ با عملیاتهای اخیر، چهره قدرتمندی که اسرائیل سعی داشت در مقابل ایران از خود به نمایش بگذارد، مخدوش شد...
@Masafe_akhar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ عبور دلهره آور خودرو شهروندان اوکراینی از جاده مین ریزی شده توسط نظامیان اوکراینی برای مقابله با تانک های روسی.
@Masafe_akhar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکـــــی در آرزوی دیـــدن توســــت
یکی در حسرت بوسیدن دستان توست
ولــــــی من ســـــاده و بی ادعایم
تمام هستی ام خندیدن توست...
@Masafe_akhar
⭕️عکس جدید از حسن روحانی
🔻ظاهرا ردیف بودجه ریشش قطع شده به این روز افتاده ریشای متالیکش
@Masafe_akhar
⭕️عمران خان نخست وزیر پاکستان: آمریکا تهدید کرد دولت مرا ساقط کند. چون با برپایی پایگاه نظامی در کشورمان مخالفت کردم.
🔻عمران خان خطاب به ملت پاکستان :
🔻ما یک سند رسمی دریافت کردیم که باید بگوییم علیه مردم ماست. آنها (آمریکاییها) میگویند که اگر من در قدرت بمانم پاکستان ممکن است با عواقب سختی روبرو شود."
🔻در این سند همچنین اشاره شده است که سفر من به روسیه با عصبانیت گرفته شده.. من همیشه طرفدار یک سیاست خارجی مستقل و قوی بودم و خواهم بود که مردم من در اولویت باشند.
🔻هیچ حمله پهپادی یا پایگاه خارجی در کشور ما وجود نخواهد داشت.
قول میدهم سر فرود نیاورم، استعفا ندهم و تا آخر با رای اعتماد مبارزه نکنم.
@Masafe_akhar
💢رئیسی: دست مافیای تجهیزات پزشکی و دارویی را قطع خواهیم کرد
🔹مافیایی که در تجهیزات پزشکی و دارویی وجود دارد قویترین مافیاست اما دولت سیزدهم دست عناصر مافیایی را از این حوزه کوتاه خواهد کرد.
🔹نباید تسلیم کسانی شویم که نمیخواهند حاصل تلاش دانشمندان ایرانی به دنیا عرضه شود؛ باید این فضا را بشکنیم و با قدرت پیش برویم.
@Masafe_akhar