♦️ ام آی سیکس دقیقا به دنبال چه چیزی در ایران بوده است؟
🔸 ایران چه ارتباطی با انگلیس پیدا میکند. چرا مسئله ی ایران برای چنین کشوری مهم بوده ؟
🔸 از مسعود بهنود تا علیرضا اکبری، ستونهای خیمه ی ام آی سیکس در ایران...
#شبنامه
#پروژه_تغییر_رفتار
🔺 این روزها و به بهانهی بازداشت و محاکمه #علیرضا_اکبری (جاسوس انگلیس) توجه خیلیها به اقدامات اطلاعاتی انگلیس علیه ایران جلب شده است.
بررسی ها نشان میدهد که انگلیس در طول سالیان گذشته بطور ویژه ای بر کشورهای افغانستان و پاکستان و عراق و سوریه توجه و بر آنها تمرکز داشته است.
برخی معتقدند که انگلیس به دنبال چیزی فراتر از ایران بوده و رفتار اطلاعاتی این کشور نشان میدهد که آنها در منطقه ی سرشار از نفت و گاز و انرژیِ خاورمیانه پروژه هایی را برای خود تعریف کرده اند.
پروژه هایی که معمولا کوشیده تا به #تجزیه یا بحران داخلی در کشورها، یا تغییر رفتار این کشورها منجر شود...
در خصوص ایران در سال 1393 یک مصاحبه از سوی "جان ساورز" رئیس سابق ام آی سیکس با دیلی تلگراف منتشر میشود.
او در آن مصاحبه میگوید: ما سعی می کنیم تصویر روشنی به سیاستمداران و مذاکرهکنندگانمان در مورد برنامه هسته ای ایران و آنچه که در آن کشور میگذرد، ارائه دهیم".
🔺 اما ماجرا چه بوده و انگلیس دقیقا چه میکرده است؟
فضای کشور را مرور کنید. در مذاکرات هستهای شما میکوشید تا توضیح دهید که ایران نباید از حقش کوتاه بیاید اما وقتی به مسئولان وقت مراجعه میکنید از مرحوم هاشمی رفسنجانی و حسن روحانی تا جواد ظریف و علی شمخانی و دیگرانشان طوری با شما سخن میگویند که گویا شما دچار اشتباه شده اید و منطق آنها (که شبیه به کلامِ آن کسی که در مقابل ایران در مذاکرات نشسته) درست به نظر میرسد...
رفتار انگلیس در قبال این مسئله نشان میدهد که ام آی سیکس برای اثرگذاری بر ایران شبکهای ساخته که فراتر از چند جاسوس است.
شبکه ای که دو ماموریت اساسی دارد:
1️⃣ فهمیدنِ دقیق ایرانی ها و اینکه چه در سر دارند!
2️⃣ تغییر دادن اولویت ها در ذهن آنها و وادار کردن این کشور به تغییر رفتار...
برای این عملیات دو نکته مهم در دستور کار قرار میگیرد:
1️⃣ نفوذ از طریق جاسوس و کار اطلاعاتی
2️⃣ نفوذ در قامت رسانه
🔺 برای نفوذ در قامت رسانه بیش از بیست سال تلاش میشود تا با کمک فردی به نام #مسعود_بهنود یک شبکه ی رسانه ای با نام بی بی سی فارسی ایجاد شود.
شبکه ای که وظیفه داشته بخشی از فعالان سیاسی جناح چپ را در استودیوی خود جمع کرده و با برخی دیگر مصاحبه بگیرد تا بخشی از مسئولان جمهوری اسلامی (به ویژه اصلاحطلبان و غربگرایان) مخاطبش شوند. شبکه ای که گاه در قالب مصاحبه و چیزهایی از این دست هم، از این افراد کسب اطلاع میکرده است.
هدف چه بوده؟
1️⃣ کسب اطلاعات از مسئولان جمهوری اسلامی
2️⃣ ایجاد تغییر رفتار در آنها
3️⃣ تغییر اولویت های آنها
و این همه ماجرا نبوده؛ شما زمانی که یک مسئول ایرانی باشید با دید همفکران خودتان که حالا برخی از استودیو لندن سر در آورده اند تحت تاثیر قرار نمیگیرد.
این بازی به بازیگران بیشتری نیاز دارد.
مکمل این شبکه ی به ظاهر رسانهای، علیرضا اکبری و افرادی از این دست بوده که در قالب رفیق، مشاور و همکار میکوشیدهاند از مقامات ایران کسب اطلاعات کرده، محاسبات آنها را دچار اشتباه کرده، اولیت هایشان را تغییر داده و همزمان سیاستگذاری هایشان را دست خوش تغییر رفتار کنند.
🔺 چند سال پیش مسعود بهنود گفته بود: برخی سوالات برای مرحوم هاشمی رفسنجانی پیش می آید، نظرات مختلف را میخواست و نظر من از طریق فائزه به گوش او میرسید و به او منتقل میشد.
حالا برگردید به سال 93 و این جمله ی رئیس ام آی سیکس را دوباره بخوانید: ما سعی میکنیم تصویر روشنی به سیاستمداران و مذاکرهکنندگان مان در مورد برنامه هسته ای ایران و آنچه که در آن کشور میگذرد، ارائه دهیم".
تصور کنید شما حسن روحانی یا جواد ظریف یا جهانگیری یا شمخانی هستید.
بر و بچه های فعال در بی بی سی که خبرنگاران سابق رسانه های خودتان بوده اند و امثال اکبر گنجی و رفقای دیگرتان در آن استودیوها در ایام انتخابات علنی از لندن مردم را به سمت شما دعوت کرده اند.
تحلیل هایشان را درباره مسائل هسته ای میشنوید.
از طرفی وقتی به علیرضا اکبری و امثال او با هفتاد ماه سابقه جبهه مراجعه میکنید آنها هم همان را میگویند.
آیا محاسبات شما تغییر نمی کند و در قبال کسانی که مثل شما تحت نفوذ نیستند و بازی را درست میفهمند خشمگین و طلبکار نمیشوید؟
مسئله فراتر از یک پروژه جاسوسی است.
چیزی فراتر برای ایجاد تغییر در درکِ جامعه ی نخبگانی ایران رخ داده...
@masafe_akhar
10.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شرح خیانتهای علیرضا اکبری جاسوس انگلیس از زبان خودش
🔹چگونه MI6 اکبری را جذب کرد؟
@masafe_akhar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نخستوزیر عراق بازهم بر خلیجعربی تاکید کرد!
نخست وزیر عراق در مصاحبه با شبکه آلمانی DW:«کشورهای خلیج عربی، واقعیت این است»!
السودانی در پاسخ به سئوال خبرنگار شبکه DW در مورد نامگذاری خلیج فارس یا خلیج عربی گفت: «کشورهای خلیج عربی» این یک واقعیت است و نمیخواهیم وارد این مسأله بشویم که عدهای تلاش کردند برای آن جنجال کنند.
به همه نظرات احترام میگذاریم اما امروز ما بخشی از منظومه عربی و علاقمند به ادامه روابطمان با کشورهای خلیج عربی هستیم
@masafe_akhar
🔴نکته مهم
🔹ایران با گازرسانی به ۹۸ درصد جمعیت خود با اختلاف نسبت به روسیه با ۷۰ درصد، بیشترین پوشش گاز به عنوان یک خدمت اجتماعی در دنیا را دارد.
🔹ضدانقلاب و عملههای داخلی آن تلاش میکنند با اُفت فشار گاز در سرما که کاملاً دلیل علمی و فنی دارد جمهوری اسلامی را تمسخر کنند اما نادانها نمیدانند این اُفت فشار در سرما، دلیل ضعف نظام نیست بلکه یکی از مهمترین نشانههای گستردگی خدمت در کشور است.
🔹از ضد انقلاب که توقعی نیست اما داخلیها باید بفهمند#خود_تحقیری یک درد بزرگ است و هیچ نگاه مسئولانهای در آن وجود ندارد.
@masafe_akhar
🔺هشدار آبفای استان تهران درباره احتمال یخزدگی کنتور آب
شرکت آب و فاضلاب استان تهران :
🔹با توجه به روند کاهش دمای هوا در برخی ساعات شب بهویژه در مناطق شمالی شهر تهران و مناطق سردسیر استان، شرکت آب و فاضلاب استان تهران از شهروندان خواست تا تمهیدات لازم را برای جلوگیری از یخزدگی کنتور و ترکیدگی کنتور و انشعاب آب منازل خود به کار ببندند و اقدامات پیشگیرانه را انجام دهند.️/ایرنا
@masafe_akhar
🔴 یک هشدار جدی
🔷ایا آزادی پوشش ترکیه، گرایش به حجاب را زیاد کرده است؟
داده های تحقیقی نشان میداد نسل جدید تمایل کمتری به زندگی دینی دارند
بهعنوان نمونه پرتال خبری «قنطره» در گزارشی با این تیتر که «روسریها در حال سرخوردن هستند» به بررسی کمرنگشدن حجاب بین دختران جوان ترکیه پرداخته است. در این گزارش آمده: «خیلی وقت پیش نبود که زنان برای اینکه بتوانند در ترکیه روسری بپوشند، مبارزه میکردند؛ اما الان بنظر میرسد دیگر به روسری علاقه چندانی وجود ندارد» و روسری را نه یک پوشش دینی بلکه یک الگوی سنتی پوشش میدانند و آن را کنار میگذارند.
⏪ایران تنها کشوری است که در دنیا بر علیه این فرهنگ بی تمدن غربی قد علم کرده است و در حال هزینه دادن برای حفظ حجاب در دنیاست. کشورهای مثل ترکیه وجمهوری آذربایجان مدت هاست که از ارزش حجاب گذشته اند و چه بسا در تاریخ های مختلف با زنان محجبه بدرفتاری و محدود کردن حقوق اجتماعی آنان را هم داشته اند.
⏪اما نتیجه حذف حجاب در کشورهایی مثل ترکیه چیست؟
عاقل ترین انسان کسی که است که به جای ترس از دوقطبی پایش صحیحی از وضعیت زنان در ترکیه داشته باشد، و بررسی کند آیا مبارزه با بی حجابی برای ما سنگین خواهد شد یا ده سال بعد مبارزه با آثار آزادی پوشش؟
امروز زن ترکیه ای با مشکلات جدی خشونت علیه زنان، قتل زنان، فرزندان نامشروع، رشد تجارت زن، رشد شهرهای توریستی مثل آنتالیا، و خیلی مشکلات دیگر درگیر شده است که میتواند الگوی مناسبی برای تحقیق درباره آزادی پوشش وحقوق زن مسلمان باشد.
✍عالیه سادات
@masafe_akhar
🔺اینکه رفته یزد میرابراهیمه، بدل ابراهیم رئیسی، خود رئیسی چند وقت پیش با یه پرواز بدون بازگشت رفت ونزوئلا
به روح اینترنشنال قسم
✍🏻 Amin Mosavi 2
@masafe_akhar
«بیهمهچیز» فیلمی برای نفرت از همهکس و همهچیز! (۱)
فیلم در روستایی ناشناس و در زمان محمدرضا شاه روایت میشود. امیر خان، قهرمان مردم روستا، با ورود زنی به نام «لیلی» متهم میشود به اینکه در جوانی او را باردار کرده و قسر در رفته. بارداری دختر که آشکار شده، مردم او را طرد و از روستا بیرون کردهاند. او به شهر رفت و در کابارهها مشغول کار شد.
حالا بعد از سالها که روستا در آستانهٔ نابودی است، لیلی به دربار شاه راه پیدا کرده و پول و پلهای به هم زده. مردم روستا چندین بار از لیلی دعوت میکنند به زادگاهش سری بزند و آنها را از فلاکت نجات دهد. او پاسخی به نامههای آنها نمیدهد تا وقتی که پای آخرین نامه اسم «امیر» را میبیند؛ البته نامه را دیگران به نام امیر و بیخبر از او میفرستند. لیلی به روستا میآید و ماجرا شروع میشود.
تنها گاو و گوسالهٔ روستا متعلق به زنی است که نوری صدایش میزنند. اون بهشدت دلبستهٔ گاوش است و به شرط اینکه قربانیکردن آن نمایشی باشد، راضی میشود گاوش را به استقبال لیلی ببرند. اما گاو به اشتباه ذبح میشود. لیلی پا روی خون آن میگذارد و به روستای پدریاش وارد میشود. از همین صحنه میتوان دریافت که او ابایی ندارد از اینکه تمام هست و نیست مردم خودش را نابود کند. تقریباً همین کار را هم میکند! او نهتنها امیر و خانوادهاش، که تمام مردم روستا را نابود میکند.
با صبر و حوصله مشکلات و خواستههای همولایتیهایش را میشنود و سخاوتمندانه برای حل و فصل هر کدام پول یا اعتبار لازم را کنار میگذارد. اما تحقق تمام اینها را مشروط میکند به خواستهٔ خودش؛ کشتن امیر! او آمده تا از امیر و تمام مردم روستا انتقام بگیرد. از امیر به جرم رها کردن او با یک بچهٔ نامشروع، از مردم به جرم طرد کردنش.
امیر، قهرمان مردم روستاست. پیداست که در موقعیتهای مختلف پشت مردم روستا بوده و برای تکتک آنها بزرگتری و خیرخواهی کرده که مردم با رغبت و علاقه قبولش دارند و حرفش را زمین نمیاندازند. پیش از این، جانش را برای نجات بعضی از روستاییان از زیر آوار معدن به خطر انداخته و این کار جلوهٔ قهرمانی بیشتری به او داده.
حالا مردم بین یک دوراهی قرار دارند؛ امیر را بکشند و به نان و نوایی برسند، یا در فلاکت به امیر وفادار بمانند. جز معلم روستا، که خودش اهل آنجاست، بقیه اولین گزینه را انتخاب میکنند.
ظاهراً فیلمساز خواسته معلم را نماد وجدان نشان دهد که زیر ضربههای طمع و خودخواهی آسیب میبیند، از صحنهٔ تصمیمگیری اخراج میشود و از جایی به بعد، دیگر کنشی از او نمیبینیم. خصوصاً در صحنهای که دهدار فریاد میزند «حتی اگه یه نفر هم مخالف باشه، اعدامش نمیکنیم!»، که مخالفت معلم میتوانست همه چیز را عوض کند، معلوم نیست او کجاست. ضمن اینکه دهدار تأکید میکند «همه اومده باشن! هیچکس تو خونهش نمونده باشه! همه امضا کنن!». امضای معلم کجاست؟!
همه گناهکار، بیچشم و رو و نمکنشناس؛ آن هم روستاییان ایرانی که به صفا، سادگی و مهماننوازی معروفند.
قهرمان شیک، آراسته، زیبا، مردمدوست، سخاوتمند و البته مورد ظلم واقعشدهٔ فیلم، زنی است که بدون ازدواج باردار شده و حالا از مردم طلبکار است که «چطور توانستید در چشم من نگاه کنید؟!» گویی مردم باید جواب رسوایی او را بدهند. لیلی میتواند قهرمان منفی این فیلم باشد که اگرچه مرگ قهرمان اولیهٔ فیلم را میخواهد، اما با این خواسته، پوستهٔ رودربایستی و تعارف را از مناسبات بین مردم و امیر کنار میزند و واقعیت مردم و امیر را به خودشان و به همدیگر نشان میدهد. او در واقع همه را پیش همدیگر بیآبرو میکند. شاید هدفش از ابتدا همین رسوایی بود و واقعاً مرگ امیر را نمیخواست.
«بیهمه چیز» واقعاً بیهمه چیز است
داستان، اقتباس از یک نمایشنامهٔ خارجی است که فیلمساز در ایرانیزه کردن آن ناموفق بوده؛ چون اثری از سنتها و فرهنگ زمان قصه دیده نمیشود.
این فیلم قهرمان ندارد. قهرمانی که مردم به اسمش قسم میخورند تو زرد از آب درمیآید و تشت رسواییاش از بام میافتد.
همسرش، (نسرین) که تا آخرین دقایق فیلم، مخاطب برایش دل میسوزاند، ناگهان اعتراف میکند که نامهٔ لیلی را به امیر نرسانده و باعث شده امیر هیچوقت نفهمد که پسری دارد. او مدتها این واقعیت را پنهان کرده تا زندگی خودش را حفظ کند
در بزنگاهی که کسی میخواهد با سوءاستفاده از تنگنایی که امیر گرفتارش شده، گستاخانه دختر او را تصاحب کند، امیر نجات جان خودش را مقدم میشمارد؛ در واقع دختر خود را معامله میکند تا از مهلکهای که لیلی برایش تدارک دیده جان سالم به در ببرد. شما این حرکت را باور میکنید از چنین شخصیتی با پیشینهای که در فیلم گفته میشود؟
🔗 youtu.be/se6ZVL7QHow
🔗 aparat.com/v/sliR5
➕ اگه مث من دردvpn دارید از اپارات نقدکامل رو ببینید من دیشب دیدم جالبه
9.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ
⭕️ حملهی اکبر پونز به استاد #رائفی_پور
🔹 جانِ من نگاه کن کی تئوریسین جریان اصلاحات و براندازاس :))
🔹ایشون معتقده مخاطب شعور نداره که از رائفی پور بپرسه تو که ۴سالت بوده چجوری جلوی صدام جنگیدی؟
🔹پونِز جان «ما» یعنی ایران، مغز نداری شما؟
@raefipourfans
🔴دادستان تهران دستور جلب ملی پوش سابق والیبال را در خارج از کشور به دلیل توهین به مقدسات صادر کرد.
🔹فرهاد ظریف ملی پوش سابق والیبال با انتشار یک استوری در صفحه مجازی خود به مقدسات توهین کرده و همین امر باعث شد علی صالحی دادستان تهران علیه وی دستور تعقیب قضایی صادر و حکم جلب وی را برای ضابط ارسال کند.
🔸️ با توجه به اقامت ظریف در خارج از ایران دستور جلب وی به مراجع ذیربط ارسال شده است
ـــــــــــــــــــــ
@masafe_akhar
🔺هر دو با جمهوری اسلامی زاویه دارند..
اما یکی چهل و چند ساله از کشورش دور مانده خیلی از اموالش هم مصادره شده (به حق یا ناحق ) ....
🔸️ اون یکی سالها در این سیستم رانت گرفته ، معروف شده، نورچشمی بوده، میلیون ها و میلیون ها خورده وووو
هر دو مخالف جمهوری اسلامی هستند و به عنوان یک انسان حقشون هست که بخواهند مخالف باشند یا نباشند اما نوع کردار و گفتار و عملشان دقیقا تفاوت ریشه و خانواده و نونی که خوردن و به خانواده هاش میدهند را خیلی واضح نشان میدهد.
🔹️ برای شارلاتان بازی و عربده کشی های حمید فرخنژاد از هزاران کیلومتر دورتر از وطن ممکن است یک عده هورا بکشند ولی احترام و جایگاه واقعی در نزد مردم واقعی ایران را تفاوت عمل و گفتار این دو سلبریتی مشخص کرده است.
🔸️ فقط کافیه نام این دو نفر را در برابر مردم ایران ببرید تا تفاوت عکس العمل ها مشخص شود.
#سلبریتی_دوزاری_نباشیم
✍سید فرهاد
ـــــــــــــــــــــــ
@masafe_akhar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تا حامیان اسلام آمریکایی محاکمه نشن پیشرفتی درکار نیست
#مناسب_استوری
@masafe_akhar