🔹 تولید موسیقی فیلم نیازمند درک تصویری، تنوع موسیقایی و جسارت است
🔸 بهنام صبوحی در نشست مجازی آشنایی با موسیقیِ فیلم گفت: تولید موسیقی فیلم کاری است که هر فردی نمیتواند آن را به راحتی انجام دهد چون این کار هم درک تصویری میخواهد، هم تنوع موسیقایی و هم جسارت. باید توجه داشت برخی کارها ممکن است قبلا در فضای مورد نظر انجام نشده باشد و آهنگساز مجبور باشد که چیز جدیدی را تجربه کند.
🔸 این آهنگساز بیان کرد: بُعد تصویری وقتی که در سینما و موسیقی با یکدیگر هماهنگ میشود، تاثیرگذار میشود. یک آهنگساز که موسیقی فیلم تولید میکند، باید حسها و تمام سبکهای موسیقی را بشناسد. برای مثال وقتی یک فیلم درباره ژاپن قرار است ساخته شود، آهنگساز باید آنقدر قابلیت داشته باشد که موسیقی ژاپنی چطور میتواند با ارکستر سمفونیک یا حتی با یک موسیقی جدید ترکیب شود.
🔸 در موسیقی فیلمها گاهی از فضای موسیقی ایرانی استفاده میشود و گاهی از یک موسیقی ایرانی استفاده میشود که با رنگآمیزی شرقی است؛ یعنی تم کار تهمایههای ایرانی دارد اما با سازهای ارکستر اجرا میشود؛ یعنی وقتی موسیقی را گوش میدهیم، حضور تار، تنبک و سنتور را متوجه نمیشویم اما تم موسیقی تم ایرانی دارد. گاهی نیز ممکن است فضای موسیقی فضایی باشد که تم ایرانی نداشته باشد.
🔸 در موسیقی فیلم سریال سربداران که اثر استاد فخرالدینی است و یکی از آثار موسیقی فاخر سریالهای ماست، تم کار، تم ایرانی است و در دستگاه نواست اما در آن ساز ایرانی وجود ندارد و در آن سازهای ارکست سمفونیک اجرا میشود. یا برای مثال موسیقی فیلم محمد رسول الله(ص)، تم کار کاملا عربی است اما با ارکستر سمفونیک اجرا میشود.
🔸 در انیمیشن، موسیقی تاثیر بسیار زیادی دارد. برای مثال کارتون پلنگ صورتی یا تام و جری بدون موسیقی روح خود را از دست میدهد. اگر موسیقی در کنار کارتون نباشد، آن کارتون برای مخاطب جذاب نخواهد بود و دیگر تمایلی برای دیدن آن به وجود نمیآید.
🔸 در یک فیلم سه مولف وجود دارد. یک نویسنده که فیلمنامه را مینویسد و روایت را خلق میکند، یک کارگردان و یک آهنگساز که موسیقی اثر را میسازد. این سه نفر ایدههای خود را روی کار تصویر پیاده میکنند اما بقیه عوامل متاثر از خود فیلم هستند و مولف نیستند.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 ارکستر سمفونیک ملی سوریه با اشعار مقاومت اجرا میکند
🔸 علیرضا فدوی سرپرست رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سوریه به همراه ترکابادی سفیر کشورمان، با خانم لبانه مشوح وزیر فرهنگ سوریه دیدار کرد.
🔸 در این دیدار که اولین ملاقات رسمی اعضای سفارت و رایزنی فرهنگی کشورمان با وزیر فرهنگ جدید سوریه بود، دو طرف بر گسترش و ارتقای روابط فرهنگی همسنگ روابط عالی سیاسی تأکید کردند.
🔸 ترکابادی سفیر کشورمان در سوریه در سخنانی از عزم کشورش بر ارتقای روابط فرهنگی بین دو ملت و دولت دوست و برادر ایران و سوریه یاد کرد و آمادگی جمهوری اسلامی ایران را برای گسترش همکاریهای فرهنگی، علمی و هنری موجود بین دو کشور در تمامی زمینهها از جمله برگزاری مشترک همایشها و نمایشگاهها، روزهای فرهنگی و سینمایی، دورههای آموزشی و مهارت افزایی، موسیقی و ... اعلام کرد.
🔸 سفیر کشورمان با توجه به فرا رسیدن ایام اولین سالگرد شهادت شهید سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، به برنامههای پیشنهادی مشترک در بزرگداشت شهید والامقام در پایتخت و سایر استانهای سوریه از جمله لاذقیه، حمص، حلب، حما و دیرالزور در طول یک هفته از آغاز مراسم اشاره کرد.
🔸 ترکابادی با بیان اینکه در سال جاری، نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به علت محدودیتهای ناشی از شیوع بیماری کرونا به صورت مجازی برگزار میشود، از وزارت فرهنگ سوریه و ناشران سوری جهت مشارکت در این رویداد فرهنگی دعوت به عمل آورد.
🔸 وی همچنین آمادگی کشورمان را برای انتقال تجربیات برگزاری متفاوت نمایشگاه بینالمللی کتاب امسال اعلام کرد.
🔸 خانم لبانه مشوح از اهتمام جمهوری اسلامی ایران به روابط فرهنگی دو کشور تشکر و قدردانی کرد و در تأیید سخنان سفیر ایران از اراده موجود در مجموعه وزارت فرهنگ سوریه و خواست قلبیاش برای گسترش بیش از پیش همکاریهای فرهنگی و هنری بین دو کشور همسنگر و برادر سوریه و ایران سخن گفت.
🔸 وی اضافه کرد: دو کشور دارای ظرفیتهای تمدنی و فرهنگی بسیار گسترده و بی بدیلیاند و فضا و فرصتهای بینهایتی برای ارتباطات فرهنگی بهویژه در سطح مردمی، مؤسسات و سازمانهای فرهنگی و هنری وجود دارد.
🔸 وزیر فرهنگ سوریه با اشاره به محنتهای جنگ خانمانسوز نظام سلطه علیه مردم و کشور سوریه بیان داشت که جامعه فرهنگی سوری در این برهه از زمان بیش از پیش نیازمند تعامل و حمایت از سوی جمهوری اسلامی ایران به ویژه در زمینههای برگزاری کارگاههای آموزشی هنری و فعالیتهای فرهنگی دوجانبه است.
🔸 در پایان این دیدار، پیشنهاد اجرای ارکستر سمفونیک دمشق با اشعار «مقاومت» به مناسبت اولین سالگرد شهادت شهید سردار حاج قاسم سلیمانی نیز مطرح شد که مورد استقبال خانم «لبانه مشوح» قرار گرفت.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
❗️ امضای استاد شجریان روی جلد آلبوم «مرغ خوش خوان» در سایت دیوار، 150 میلیون تومان است!
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
10.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ « از عشق بگو »
🔰 برداشتی آزاد از قطعه "از عشق بگو" با صدای رضا بهرام
🔺 #حاج_قاسم_سلیمانی
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 مدیران فرهنگی درگذشت آهنگساز فقید موسیقی انقلاب را تسلیت گفتند
🔸 همزمان با انتشار خبر درگذشت احمد علی راغب آهنگساز و نوازنده شناخته موسیقی کشورمان تعدادی از مدیران فرهنگی هنری نهادها و مجموعههای مختلف با انتشار پیامهایی جداگانه درگذشت این هنرمند شناخته شده آثار ماندگار انقلابی را تسلیت گفتند.
🔸 معاون هنری ارشاد:
احمدعلی راغب آهنگساز آثار خاطره انگیز و ماندگاری از انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس است که با تاریخ اجتماعی و فرهنگی معاصر پیوند خورده است. آثار موسیقی راغب نمونهای از حضور موثر هنر موسیقی در تحولات اجتماعی است که در ارتباط با شرایط و مشخصههای کشور در آن زمان ساخته و اجرا شده و محصول زمانه خود است اما ماندگار و همیشه روایتگر سالهای پرشور انقلاب اسلامی و دفاع مقدس خواهد بود. درگذشت هنرمند پیشکسوت و گرانقدر احمدعلی راغب را به خانواده بزرگوارش و مردم تسلیت میگویم و برای هنرمند زنده یاد علو درجات را از درگاه خداوند متعال خواستارم.
🔸 مدیرکل دفتر موسیقی:
جامعه موسیقی یکی از پیشکسوتان خود در عرصه موسیقی را از دست داد. استاد راغب از مفاخر موسیقی بعد از انقلاب اسلامی است که چند دهه با اخلاص برای هنر و موسیقی کشور خدمت کرد. استاد راغب دارای شناسنامه پربار و قابل اعتنایی است و در قبل و بعد از انقلاب اسلامی با چهرههای شاخصی نظیر مرحوم مشفق کاشانی، مهرداد اوستا، شهید بهشتی، مجید حدادعادل و … همکاری کرد. از استاد احمد علی راغب موسیقیها و ترانههای ماندگاری از جمله «این پیروزی خجسته باد»، «ظفر مبارک»، «جنگ، جنگ تا پیروزی» و «خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار» به یادگار مانده است. بی گمان نام استاد احمد علیراغب در تاریخ موسیقی ایران ماندگار و در صفحات آن ثبت و ضبط خواهد شد. درگذشت این هنرمند گرامی را به خانواده عزیزش و جامعه موسیقی تسلیت میگویم.
🔸 رئیس دفتر موسیقی صداوسیما
بعضیها را نمیشناسیم، اما همیشه در بخشی از یادمان هستند. مثل صاحب بعضی از صداها...
بعضی از صداها و نواها که مدام در ذهنمان جاری هستند. صداهایی که بعضیشان حدیث دردمان هستند و بعضیهای دیگر برای لحظات شادی و پیروزی؛ هر وقت هم یادمان بیاید به وجد میآییم که "ظفر مبارک"
صد افسوس و وافریادا که خالق بعضی از این صداهای ماندگار، استاد احمدعلی راغب، امروز از میانمان رفت. هنرمندی مردمی که بعد از کشتار ۱۷ شهریور ۱۳۵۷ ساز خود را برای هیچکسی غیر از مردم و آرزوهایشان کوک نکرد.
و امروز.... و امروز و از اینجا که ایستادهایم، طنین کمنظیر هنر این استاد فقید تا ابد در مرکز موسیقی و سازمان صداوسیما میپیچد. جاودانههایی چون «بانگ آزادی»، «این پیروزی خجسته باد»، «آمریکا آمریکا ننگ به نیرنگ تو»، «بابا خون داد»، «ای مجاهد شهید مطهر»، «خوش آمدی امام ما»، «جنگ جنگ تا پیروزی» و بیش از هزار و چهارصد قطعۀ موسیقایی دیگر که او را «مرد هزار آهنگ» ایران و تا ابد در تاریخ موسیقی ایران جاودانه نمود. ضایعۀ درگذشت این استاد گرانقدر و فخر موسیقیِ ایران و انقلاب را به خانوادۀ گرامی ایشان، جامعۀ موسیقی و مردم ایران تسلیت عرض میکنیم.»/ مهر
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 احمدعلی راغب طلایهدار موسیقی انقلاب بود/ در فراغ موسپیدِ روسپید
🔸 مرکز موسیقی حوزه هنری انقلاب اسلامی با انتشار پیامی درگذشت احمدعلی راغب آهنگساز و نوازنده انقلابی را تسلیت گفت.
🔸 متن این پیام به شرح زیر است:
«هنر ایرانزمین در سوگ یکی از شایستهترین فرزندان خود نشسته است؛ اگرچه هنر و هنرمند را مرگ و پایانی نیست. مرحوم استاد احمدعلی راغب، موسپیدِ روسپیدِ هنر انقلاب اسلامی، پنج دهه از عمر شریف و با برکتش را وقف اعتلای موسیقی ایران و حفظ ارزشهای آن کرد.
🔸 در روزگارهای سخت، او و رفقای همدرد و همراهش، موسیقی اصیل ایران را در مسیر اصیل ارزشهای انسانی و الهی حفظ کردند و سامان دادند. بسیاری از سرودها و موسیقیهای تاریخساز انقلاب اسلامی، حاصل ذوق و سلوک این موسیقیدان مجاهد و خستگیناپذیر است؛ هنرمندی که هیچگاه آلوده به عوارض متداول عالم هنر نشد.
🔸 استاد راغب بار دیگر ثابت کرد که موسیقی، پیوند و خویشاوندی کتمانناپذیری با معنویت، حماسه و حقیقت دارد. بیشک مسیری که راغبهای هنر ایران پیمودهاند، بدون سلوک شخصی و اجتماعی امکانپذیر نبوده است؛ و چه کمیابند محرمان عالم سلوک در هنر روزگار ما.
🔸 نهضت موسیقی حماسی و معنوی انقلاب اسلامی، میراث استاد راغب و همقطاران و شاگردان اوست. راغب را میتوان طلایهدار موسیقی انقلاب اسلامی دانست؛ هرچند بهجد از این عناوین و تعاریف گریزان بود.
🔸 موسیقیهای راغب و صدالبته شعرهایی که غالباً از زندهیاد سبزواری بود، نقش مهم هنر در شوقآفرینی و تحولات مثبت اجتماعی را اثبات کرد. باشد که این مسیر پرافتخار و الهی را شاگردان آن بزرگ و دیگر اهالی هنر انقلاب اسلامی، بیامان و پرشتاب دنبال کنند.
🔸 درگذشت استاد احمدعلی راغب را به خانوادۀ محترم ایشان، رهبر معظم انقلاب و همۀ دوستداران آن عزیز تسلیت عرض میکنیم. امیدواریم خداوند ما را در ادامۀ راه آن بزرگ، توفیق و مدد رساند.»
🔸 همچنین محمدمهدی دادمان، رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی در بخشی از پست اینستاگرامی خود که به همین مناسبت منتشر نموده، آورده است: «… مرحوم استاد احمدعلی راغب هنرمندی بود که همۀ دردها، شادیها، امیدها و اندیشههای مردمش را عاشقانه در بر گرفته و به زبان موسیقی روایت میکرد.
🔸 چه آنجا که مرگ بر آمریکا و نیرنگش را نواخته بود و چه آنجا که در سوگ آن «مجاهد، شهید مطهر» مرثیه را با لحنی حماسی ترکیب کرده بود و چه آنجا که «خجستگی روز پیروزی» از طنین نواهایش بیرون ریخته بود و همین مسیر در تمام هزار آهنگش بود ….»
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
✍ توییت واحد موسیقی موسسه مصاف:
استاد احمد علی راغب خالق جاودانه هایی چون «این پیروزی خجسته باد»، «ظفر مبارک»، «شهید مطهر»، «آمریکا آمریکا»، «جنگ،جنگ تا پیروزی» و «خدایاخدایا تا انقلاب مهدی (عج) خمینی را نگهدار»، دارفانی را وداع گفت
درگذشت این استاد گرانقدر را به جامعۀ موسیقی تسلیت عرض میکنیم
🌐 لینک توئیت👇
🌐 https://twitter.com/masafmusic/status/1338174948959989765?s=09
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
✨﷽✨
📢 اطلاعیه
🔴 واحد موسیقی مؤسسه مصاف ایرانیان قصد دارد در زمینه تولید "موسیقی مهدوی" در سبک پاپ با خوانندگان عزیز استان کرمان، خراسان جنوبی و شهر اهواز مسلط به گویش شهرستان مربوطه همکاری نماید.
🔻در این راستا از علاقهمندان دعوت به عمل میآید با هماهنگی از طریق لینک زیر آمادگی خود را اعلام کنند.
🔻 https://survey.porsline.ir/s/bgarjRv/
📝 شرایط پیش نیاز برای شرکت کنندگان:
1⃣ تسلط کامل بگویش استان مربوط
2⃣ ارائه حداقل یک اثر پاپ با گویش استان مربوط (با هر موضوعی)
3⃣ ارائه مشخصات و سوابق هنری
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 یونیورسال صاحب تمام آثار «باب دیلن» شد/ بزرگترین معامله موسیقی قرن!
🔸 باب دیلن، خواننده و ترانهسرای بزرگ آمریکایی، طی قراردادی چند صد میلیون دلاری با یونیورسال، امتیاز و حقوق کلیه ترانههای خود که را به این شرکت بزرگ پخش موسیقی واگذار کرد که ترانه هایی نظیر «همچون یک خانه به دوش»(Like a Rolling Stone) و حماسه ۱۷ دقیقه ای «شنیع ترین قتل»(Murder Most Foul) از آن جمله هستند.
🔸 بخش موسیقی کمپانی یونیورسال در بیانیه ای مطبوعاتی گفت: این معامله مهمترین توافق نامه انتشار موسیقی در این قرن و یکی از مهمترین توافقنامه هاست.
🔸 فایننشال تایمز اعلام کرد که میزان این قرارداد 9 رقمی است. کارشناسان مبلغ قرارداد «باب دیلن» و کمپانی یونیورسال را بین ۲۰۰ تا ۴۵۰ میلیون دلار تخمین می زنند.
🔸 دیلن، که در اوایل دهه ۱۹۶۰ از صحنه های محلی روستای گرینویچ ظهور کرد تا بتواند تحسین برانگیزترین و تأثیرگذارترین هنرمند عصر راک شود، در سن ۷۹ سالگی همچنان قدرتمند است.
🔸 بر اساس این قرارداد، باب دیلن ۷۹ ساله کلیه درآمدهای آینده و حق بیش از ۶۰۰ ترانه خود که طی ۶ دهه خلق و منتشر کرده را به کمپانی یونیورسال واگذار کرده است.
🔸 واگذاری امتیاز این ترانهها به این معناست که باب دیلن از این پس دیگر کنترلی بر چگونگی استفاده از ترانههایش برای نمونه در آگهیهای بازرگانی، نخواهد داشت.
🔸 «لوسین گرینج»، مدیر بخش موسیقی کمپانی یونیورسال گفت: بر کسی پوشیده نیست که ترانهنویسی عنصر اساسی در هر اثر موسیقیایی بزرگی است و آثار «باب دیلن» از عالیترین نمونههای هنر ترانهنویسی است. ترانههای او زیبا، الهامبخش، تکاندهنده و بیزمان هستند، چه نیم قرن پیش نوشته شده باشند چه دیروز.
🔸 آهنگ های «باب دیلن» بیش از ۶۰۰۰ بار توسط صدها هنرمند ضبط شده و بیش از ۱۲۵ میلیون آثار ضبطی او در سطح جهان فروخته شده است. در سال ۲۰۱۶ در موفقیتی استثنایی و غافلگیر کننده به خاطر مجموعه آثارش برنده جایزه نوبل ادبیات شد.
🔸 باب دیلن یکی از تأثیرگذارترین چهرهها در موسیقی معاصر آمریکا بودهاست. ترانه معروف او «چون یک خانهبهدوش» توسط مجله رولینگ استون به عنوان برترین ترانه تمام زمانها انتخاب شد.
🔸 برخی از ترانههای او توسط بسیاری از خوانندگان مشهور بازخوانی شدهاست که از جمله آنها میتوان به «کوبیدن بر در بهشت» که توسط گروه گانز ان روزز اجرا شد و «در مسیر برج دیدهبانی» که توسط جیمی هندریکس اجرا شد، اشاره کرد. مارتین اسکورسیزی فیلم مستند «راهی به خانه نیست» را در مورد باب دیلن ساخته است. همچنین فیلم «من آنجا نیستم» ساخته تاد هینز برگرفته از زندگی این هنرمند است.
🔸 او به خاطر ترانههای نغز و پرمفهومش بارها نامزد دریافت جایزه نوبل ادبیات شده که در نهایت سال ۲۰۱۶ این جایزه را کسب کرد.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 کوچه عشق؛ یادگار منتشرنشده مرحوم راغب
🔸 عبدالحسین مختاباد: من با زنده یاد احمدعلی راغب از دهه ۶۰ آشنا هستم و او را هنرمندی دیدم که همواره متواضع و آهنگسازی متخلق بود. او از جمله افرادی بود که وقتی هنرمندان جوان حوزه موسیقی به او مراجعه میکردند به کمک آنها میآمد و از هیچ تلاشی برای پیشرفت و معرفی آنها دریغ نمیکرد.
🔸 این خواننده موسیقی ایرانی در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: من با مرحوم راغب دو اثر را تولید کردیم که اولی با عنوان «اشک مهتاب» در سالهای گذشته منتشر شد. دومین اثر هم «کوچه عشق» نام دارد که متاسفانه هیچ وقت وارد بازار موسیقی نشد. اما به طور حتم آنچه در تجربه همکاری با این هنرمند داشتم قطعاً خاطراتی ماندگار و ارزشمند است که فراموشش نخواهم کرد.
🔸 مختاباد در پایان گفت: متاسفانه بعد از دوران بازنشستگی مرحوم راغب گوشهگیری را انتخاب کرد. او یکی از مهمترین و تأثیرگذارترین آهنگسازانی بود که ضایعه درگذشتش قطعاً برای موسیقی کشورمان از اهمیت بسزایی برخوردار است./ مهر
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 کامکار: سایتها در حال خیانت به موسیقی هستند/ بیارزشترین موسیقیها را میپسندیم/ «رپ» موسیقی نیست
🔸 متاسفانه رسانهها و شبکههای تلویزیونی و اینترنتی به نوعی ذائقه مخاطبان را تخریب کردهاند.
🔸 کار به آنجا رسیده که همه مردم به دنبال موسیقی پاپ و آن نوع موسیقی هستند که خواننده طی آن به جای خواندن، حرف میزند.
🔸 خوانندگان رپ فقط صحبت میکنند و اشعار و متونی را روخوانی میکنند! اینکه موسیقی نیست، اما میبینید که به شدت طرفدار دارد.
🔸 چرا اینگونه است؟ به این دلیل که بخش مربوط به معرفی موسیقی جدی وجود ندارد تا آثار با ارزش را به گوش مردم برساند و آنها نیز گوش دهند و یادبگیرند و درست انتخاب کنند.
🔸 انسان فقط از طریق گوش و حس شنوایی معرفت موسیقایی پیدا میکند و اگر به گوش خوراک مناسب ندهیم، هر آنچه که میشنود را میپذیرد.
🔸 در حال حاضر هر سایتی را بازکنید با موسیقیهای سطحی و بیارزش مواجه میشوید. این فاجعه است.
🔸 منظورم این نیست که موسیقی پاپ بد است یا مثلا موسیقی محلی نباید باشد. خیر. همه سبکها آثار خوب و باکیفیت و با تکنیک، و آثار بیارزش و ضعیف دارند.
🔸 مثلا فردی در زمینه موسیقی سمفونیک اثری نوشته است، این به خودی خود ارزش نیست و آن اثر باید به لحاظ تکنیک و زیبایی قابل قبول و با کیفیت باشد. موسیقی پاپ نیز اینگونه است.
🔸 متاسفانه ما بهطور معمول بیارزشترین موسیقیهایی را که گاه وارداتی نیز هستند، میپسندیم.
🔸 سایتهای داخلی و خارجی با ارائه و انتشار آثار ضعیف به موسیقی خیانت میکنند.
🔸 فلان شخص شبی همراه با دوستان یا اعضای خانوادهاش نشسته و اثری را مینوازد و میخواند و آن سایتها فردا منتشرش میکنند! این کار نوعی خیانت است و نه فقط فضایی چون اینستاگرام که در دیگر سایتهای داخلی نیز مرسوم است.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
✨﷽✨
📢 اطلاعیه
🔴 واحد موسیقی مؤسسه مصاف ایرانیان قصد دارد در زمینه تولید "موسیقی مهدوی" در سبک پاپ با خوانندگان عزیز استان کرمان، خراسان جنوبی و شهر اهواز مسلط به گویش شهرستان مربوطه همکاری نماید.
🔻در این راستا از علاقهمندان دعوت به عمل میآید با هماهنگی از طریق لینک زیر آمادگی خود را اعلام کنند.
🔻 https://survey.porsline.ir/s/bgarjRv/
📝 شرایط پیش نیاز برای شرکت کنندگان:
1⃣ تسلط کامل بگویش استان مربوط
2⃣ ارائه حداقل یک اثر پاپ با گویش استان مربوط (با هر موضوعی)
3⃣ ارائه مشخصات و سوابق هنری
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic