🔹 آمار مجوز کنسرت ها و تک آهنگ های فصل پاییز منتشر شد
🔸 به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، آمار مجوزهای صادر شده دفتر موسیقی در سه ماهه سوم سال ۹۸ برای اجرای صحنه ای، آلبوم موسیقی، تک آهنگ، نماهنگ، کتاب گویا، اجرای گروه های خارجی در ایران و تعداد شعرها و ترانه های ارسال شده به دفتر موسیقی، اعلام شد.
🔸 در توضیح این گزارش آماری آمده است:
«با توجه به اینکه مجوز اجرای صحنه ای موسیقی در استان ها را ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر می کنند و در تهران نیز مجوز اجرای صحنه ای موسیقی در سالن های کمتر از ۵۰۰ نفر ظرفیت را اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران صادر می کند، آمار اجراهای صحنه ای در استان ها و سالن های کمتر از ۵۰۰ نفر ظرفیت تهران در این آمار لحاظ نشده و فقط مجوزهای اجراهای صحنه ای که دفتر موسیقی صادر کرده در آمار آمده است.
🔸 در سه ماهه پاییز امسال ۱۶۵ عنوان اجرای صحنه ای با ۳۲۸ اجرا، ۹۸ آلبوم موسیقی ، ۱۰۴۸ تک آهنگ، ۳۷ نماهنگ، ۱۳ کتاب گویا و ۱۰ اجرای گروه های خارجی در ایران از دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز گرفته اند.
🔸 همچنین در سه ماهه پاییز امسال ۳ هزار و ۶۰۰ پرونده شعر و ترانه در دفتر موسیقی تشکیل شده است. دفتر موسیقی در سه ماهه پاییز برای ۱۵ شرکت فعال در حوزه موسیقی پروانه فعالیت صادر کرده است.»
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 محسن چاوشی سرانجام «بینام» را منتشر کرد
🔸 به گزارش خبرگزاری مهر، تازهترین آلبوم محسن چاوشی خواننده موسیقی پاپ کشورمان با عنوان «بینام» از روز دوشنبه دوم دی ماه به تهیهکنندگی هادی حسینی در قالب نسخه دیجیتالی در دسترس مخاطبان قرار گرفت.
🔸 آلبوم «بینام» که پیشتر قرار بود تحت عنوان «قمار باز» با صدای محسن چاوشی روانه بازار موسیقی کشور شود، با ۱۱ قطعه و اشعاری از مولانا و سعدی تهیه و تولید شده که در این بین از اشعار برخی شاعران دیگر نیز بهصورت ترکیبی و در تجربه ای جدید استفاده شده است.
🔸 در توضیحات تکمیلی این آلبوم که طی روزهای گذشته با حاشیههای متعددی روبه رو بود، آمده است: «آلبوم بینام دهمین آلبوم محسن چاوشی است. این اثر با آهنگسازی و خوانندگی و تنظیم محسن چاوشی آماده انتشار شده است. انتشار آلبوم بینام چندین بار به دلایل مختلف به تعویق افتاد، اما سرانجام انتظارها به سر رسید. آخرین آلبوم منتشرشده از چاوشی، آلبوم ابراهیم بود که با استقبال خیلی خوبی مواجه شد.
🔸 مجموعه حاضر شامل یازده آهنگ باکلام است که در آنها از اشعار مولانا، سعدی، فصیحالزمان شیرازی و وحشی بافقی بهره گرفته شده است. ضمن اینکه هیچکدام از این آهنگها قبلا منتشر نشدهاند. امید است که این هنرمند با اثر جدید خود توجه طرفدارانش را بیش از پیش جلب کند.
🔸 موسیقی این آلبوم را به صورت کامل محسن چاوشی برعهده داشته و محمد جاسمی نیز بهعنوان هم خوان و خواننده مهمان دراین اثر حضور دارد.»
🔸 «قند منی»، «گنجشک پریده»، «بار سلطان»، «چنگ»، «قمارباز»، «عقل و خرد»، «زاهد»، «باز آمدم»، «من ندانستم»، «قوم به حج رفته» و «راز» قطعاتی هستند که در آلبوم «بینام» محسن چاوشی گنجانده شدهاند.
🔸 محسن چاوشی پیش از این آلبومهای «یه شاخه نیلوفر»، «ژاکت»، «حریص»، «سنتوری»، «پرچم سفید»، «من خود آن سیزدهام»، «پاروی بیقایق» و «امیر بیگزند» را به صورت مستقل منتشر کرده است.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 موسیقی آئینی و حماسی مازندران تدوین و چاپ شد
🔸 به گزارش خبرنگار مهر، امیر امیرنیا بعدازظهر دوشنبه به همراه تهیه کننده و عوامل این اثر هنری درجمع خبرنگاران شهرستان آمل گفت: این اثر فاخر فرهنگی و هنری با تلاش " نبی احمدی " که در چند دهه گذشته با انجام کارهای پژوهشی و دانشگاهی در زمینه موسیقی و موسیقی محلی در سطح شهرستان آمل و مازندران فعالیت داشت، انجام و آماده رونمایی شد.
🔸 وی افزود: متأسفانه از سوی هنرمندان عرصه موسیقی استان تاکنون کار پژوهشی و عمقی در بخش ماندگار کردن و انتقال علمی و عملی موسیقی محلی مازندران به عنوان یک منبع با ارزش به نسل آینده و نیز استفاده علاقمندان کارهای پژوهشی و علمی انجام نشده بود و این اقدام " نبی احمدی" هنرمند با دانش آملی واقعاً ارزشمند و قابل تقدیر است.
🔸 امیرنیا اضافه کرد، که اثر این هنرمند آملی در سال گذشته به عنوان کتاب موسیقی سال هم انتخاب شده بود.
🔸 رونمایی موسیقی آئینی مازندران ۴ دی در آمل
عضوهیات امنای آموزشگاه موسیقی چاوش آمل در خصوص برنامه رونمایی موسیقی آئینی و حماسی مازندران در شهرستان آمل گفت: این اثر فاخر فرهنگی وهنری روز چهارشنبه ۴ دی ماه و از ساعت ۱۷ تا ۱۹ در سالن همایشهای دانشگاه شمال آمل رونمایی خواهد شد.
🔸 حامد ضرغامی افزود: در این مراسم هنرمندان موسیقی مازندران و برخی شخصیتهای فرهنگی و هنری حضور خواهند داشت و از این اثر فاخر هنری استان رونمایی خواهد شد.
🔸 وی ادامه داد، این کتاب به ۳ زبان فارسی، مازندرانی و انگلیسی در ۱۲۰ صفحه تهیه و نگارش شده و حدود ۷۰ میلیون تومان هم برای مراحل تهیه و تولید آن نیز هزینه شده است.
🔸 موسیقی آئینی و حماسی مازندران به صورت کتاب ولوح فشرده
مؤلف کتاب موسیقی آئینی و حماسی مازندران هم در این نشست با بیان اینکه این کتاب برگرفته از موسیقی ایرانی و بازمانده از دوران قاجار است، گفت: این اثر در قالب یک کتاب و نیز لوح فشرده گردآوری شده ودر قالب آلبومی با آواز " ابوالحسن خشرو" از هنرمندان مازندرانی گردآوری شده است.
🔸 نبی احمدی افزود: متأسفانه تا پیش از این از آثار هنرمندان و موسیقی مازندرانی به عنوان یک منبع قابل اتکا و استفاده وجود نداشت و هدف اصلی مکتوب کردن آثار موسیقی مازندران برای استفاده همگان بوده است.
🔸 وی با بیان این که همه مراحل تهیه و انتشار کتاب و سی دی موسیقی آئینی و حماسی مازندران توسط هنرمندان و پژوهشگران دلسوز به حوزه موسیقی شهرستان آمل بوده است، از مراحل پایانی برای انتشار ۴ مجموعه کتاب موسیقی دیگر تا پایان امسال در آمل خبر داد.
🔸 احمدی یادآورشد: با هماهنگی انجام شده کتاب موسیقی آئینی و حماسی مازندران به صورت نمادین در ماه آینده در ساری نیز رونمایی خواهد شد.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 خیز جمعی برای ثبت تنبور به نام ایران
🔸 ثبت جهانی تنبور از جمله جدیدترین رقابتهایی است که در این زمینه ایجاد شده و دو کشور ایران و ترکیه در آن مدعی هستند. از آنجا که اقدامهای رسمی و قانونی در ثبت جهانی باید از سوی دولتها انجام گیرد، تعلل در این زمینه از سوی مسئولان موجب شده گاه فرصتهای مهم جهانی را برای ثبت آثار خود از دست بدهیم که از آن جمله میتوان به ثبت جهانی ساز تار اشاره کرد که جمهوری آذربایجان آن را به نام خود به ثبت رسانده است. هنر اجرای آذربایجانی تار (ساخت و نواختن آذربایجانی تار) بدون نام بردن از هنرمندان ایرانی و ایران توسط جمهوری آذربایجان در یونسکو به ثبت رسید؛ موضوعی که در داخل کشور واکنشهای زیادی را در پی داشته است.
🔸 داریوش پیرنیاکان، سخنگوی خانه موسیقی ایران نسبت به چنین رویدادی اعتراض کرد و مقصر اصلی را نماینده یونسکو در ایران خواند و درباره عدم اعتراض ایران به ثبت این ساز به نام کشور آذربایجان در نشست پاریس اعتراض کرد. همین اتفاق درباره ساز کمانچه نیز به شکل دیگری تکرار شد؛ با این فرق که اینبار یونسکو این ساز را برای ایران و آذربایجان بهصورت مشترک به ثبت رساند. البته یکی از دلایل قبول چنین ثبت مشترکی این است که هر کشور در سال فقط حق دارد یک اثر یا میراث را در سازمان یونسکو به ثبت برساند و چون تعداد میراث ایران خیلی زیاد است گاه برای ثبت آنها به سالهای متمادی نیاز است.
🔸 از این رو در سالهای اخیر گاه ایران پیگیر مواردی است که میراث مشترکند. البته خطر تصاحب میراث فرهنگی به همین موارد محدود نمیشود و تاکنون سایه ادعای فراوانی از کشورهای مختلف از ارمنستان گرفته تا کشورهای عربی بر میراث فرهنگی چون بادگیرها، قهوهخانه و حتی آیین شب یلدا سنگینی میکند و در برخی مواقع نیز موجب از دست رفتن فرصتها شده است.
🔸 به عنوان مثال جمهوری آذربایجان ورزش چوگان را به نام خود به ثبت رساند و بهرغم تلاش ایران، جمهوری آذربایجان با مشترک بودن این ورزش مخالفت کرد. به دلیل اهمیت حفظ چنین میراثی، امروزه هنرمندان ثبت آنها را فقط بر عهده دولتها نمیدانند و در تلاشند با شناساندن هنر و ارزشهای فرهنگی قدم موثری برای تصمیم یونسکو بردارند؛ نمونه چنین تلاشی را میتوان در اقدام جمعی نوازندگان تنبور دید.
🔸 به تازگی گروهی متشکل از ۶۰۰ نفر از تنبورنوازان کرمانشاه تصمیم دارند با هدف ثبت و شناساندن تنبور سه اثر فاخر مقامی را با صدای شهرام ناظری در محوطه تاریخی و جهانی بیستون اجرا کنند. به گزارش خبرگزاری مهر، فرزاد شهسواری، رئیس انجمن موسیقی استان کرمانشاه دراین باره گفت: «انجمن موسیقی کرمانشاه به پیشنهاد استاد شهرام ناظری و همکاری هنرمندان فعال تنبورنواز و سرپرستان گروههای تنبورنوازی استان، اقدام به تشکیل گروهی با حدود ۶۰۰ نوازنده تنبور کرده است. قرار است با هدف ثبت و شناساندن تنبور که خاستگاه آن پهنه جغرافیای کرمانشاه است سه اثر فاخر مقامی را با صدای استاد شهرام ناظری در محوطه تاریخی و جهانی بیستون اجرا و آن را در قالب ویدئو منتشر کنیم. این پروژه که بهدلیل فراهم نبودن مسائل مالی و زیرساختی با تاخیر اجرا میشود، اکنون در مراحل نهایی تمرین است. پیشبینی برای اجرای آن نیز در صورت مساعدبودن شرایط جوی اسفند سال جاری و در غیر اینصورت اردیبهشت سال آینده است.»
🔸 شهسواری درباره حمایت مالی از این برنامه گفت: «رایزنیهای انجمن موسیقی کرمانشاه برای تامین منابع مالی در جریان است و اگر بخش دولتی از عهده تامین آن برنیاید، برنامههایی برای جذب اسپانسر در بخش خصوصی در دست است. به هر حال این گروه مراحل پایانی تمرین را پشتسر میگذارند؛ اما بحث اصلی هزینه سنگین گروه است؛ برای هر وعده یک آب معدنی و یک ناهار جزئی حداقل دو میلیون تومان هزینه میشود. تا الان از جایی کمکی نشده و تمام هزینهها شخصی انجام شده است.»رئیس انجمن موسیقی استان کرمانشاه افزود: «ترکیه بهدنبال ثبت جهانی ساز تنبور به نام کشورش است؛ به همین خاطر برنامه این گروه ۶۰۰ نفره سند خوبی برای منع ترکیه برای ثبت این ساز در یونسکو خواهد بود.»
🔸 ماه گذشته نیز پروانه حیدری، معاون صنایع دستی ادارهکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه از تلاش برای تکمیل پرونده ثبت دالاهو بهعنوان شهر ملی تنبور و رفع موانع ثبت آن خبر داده بود که به نظر میرسد در صورت موفقیت تاثیر بسزایی در تصمیم یونسکو برای پذیرفتن این ساز به نام ایران داشته باشد.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 سلبریتی های موسیقی و هنر جهان در جشنواره موسیقی عربستان
🔸 شهر ریاض پایتخت عربستان سعودی میزبان جشنواره موسیقی الکترونیک (MDL BEAST) بود؛ رویدادی که با حضور ده ها چهره موسیقی و هنر جهان که به مناسبت برگزاری این جشنواره موسیقی به ریاض رفته بودند، برگزار شد.
🔸 به گزارش عصرایران، بر اساس اعلام مقامات سعودی این کشور روزهای گذشته میزبان بزرگ ترین جشنواره موسیقی خاورمیانه در شهر ریاض بود؛ جشنوارهای که بنا به گفته مقامات سعودی با حضور ۲۰۰ هزار نفر شرکت کننده و ۲۰۰ مهمان خارجی از "سلبریتیهای" بِنام موسیقی جهان به کار خود خاتمه داده است.
🔸 بسیاری از چهرههای نام آشنای موسیقی الکترونیک و "دی جی" ها و مدل های بِنام غربی از مهمانان این جشنواره موسیقی بودند و برخی از آنها تصاویر خودشان را با لباس عربی و قلیان و سربند عربی در صفحات اینستاگرام خود به نمایش گذاشتند.
🔸 البته انتقاداتی نیز به حضور این چهرههای موسیقی در عربستان سعودی به عمل آمده است. برخی منتقدان سفر این افراد را به عربستان سعودی با توجه به ادامه سیاست سرکوب مخالفان از سوی دولت سعودی و ادامه نقض فاحش حقوق بشر از سوی دولت سعودی به باد انتقاد گرفتهاند.
🔸 روزنامه گاردین با انتشار گزارشی درباره این انتقادها نوشت: سلبریتیهای موسیقی جهان به خاطر انتشار تصاویر حضورشان در این جشنواره موسیقی بدون اشاره به نقض حقوق بشر در عربستان سعودی مورد انتقاد قرار گرفتند.
🔸 بسیاری از سلبریتی های موسیقی جهان هنگام حضورشان در این جشنواره در هتل ۵ستاره "ریتز کارلتون" اقامت کردند؛ یعنی همان هتلی که ۲ سال پیش تبدیل به زندانی برای حبس شاهزاده های متنفذ سعودی به دستور "محمد بن سلمان" ولیعهد سعودی شده بود.
🔸 دولت عربستان سعودی در ادامه سیاستهای اصلاحات اجتماعی و فرهنگی "محمد بن سلمان"، تلاش دارد چهرهای مدرن و جدید از خود به جهانیان نشان دهد.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 حمیدرضا نوربخش: وقتی فلان بازیگر ویولن دستش میگیرد هنرمندان نباید نگران باشند؟
🔸 نشست ماهیانه خانه موسیقی ایران 28 آذرماه با اجرای گروه موسیقی نیایش به سرپرستی «علیرضا امینی» با اجرای کنسرت نمایش«خانم آغا» (روایتی از طنزهای موسیقی تهران قدیم) و با حال و هوای شب یلدا در سالن استاد جلیل شهناز خانه هنرمندان ایران برگزار شد.
🔸 در ابتدای این نشست حمیدرضا نوربخش (مدیرعامل خانه موسیقی) ضمن خوش آمد گویی به حضار برای حضور در این نشست گفت: «ناگفته پیداست که حال ما حال خوشی نیست. مسائلی که اتفاق افتاده و مشکلات معیشتی که برای مردم وجود دارد و این هوای مسموم غیر قابل تحمل مهم مزید بر علت شده و جای سپاس مضاعف دارد که با این هوا به نشست خانه موسیقی آمدهاید. امیدواریم که مسئولین برای این هوا کاری بکنند.»
🔸 مدیرعامل خانه موسیقی گفت: «همانطور که قبلا بهصورت عمومی اعلام شد، جشن خانه موسیقی به دلیل مسائلی که در جامعه وجود دارد لغو شد. وقتی میبینیم مردم حالشان خوب نیست، فضای جشن و سرور بیمعناست. به همین دلیل اعلام کردیم که امسال جشن نداریم گرچه تمام تمهیدات جشن آماده شده بود و داوری دوسالانه آلبوم برتر هم انجام شد. این برگزیدگان هم در نشستهای بعدی خانه موسیقی اعلام می شوند. قبلا هم سابقه داشته که جشن خانه موسیقی لغو شود. یک سال به دلیل کشته شدن جمعی از هموطنانمان در حادثه «منا» که فضای مشابهی در جامعه وجود داشت، جشن لغو شد.»
🔸 نوربخش در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به فضای کلی موسیقی کشور گفت: «بهطور کلی ما نگرانی بزرگترمان فضای موسیقی کشور است. جملهای را استاد فریدون شهبازیان اخیرا فرموده بودند که نکته حائز اهمیتی است؛ وقتی که بعضی از سلبریتیها در فضای موسیقی قرار می گیرند که تخصص و سابقه و دانشی در این زمینه ندارند، احساس می کنیم برای موسیقی فضا تنگ و تنگ تر می شود و انگیزه هنرمندان هم کمتر از همیشه میشود. باید نگران ذائقه و گوش جامعه بود که به کدام سمت و سو می رود.»
🔸 مدیرعامل خانهی موسیقی ادامه داد: «وقتی فلان بازیگر ویولن دستش میگیرد و می خواهد در این زمینه خودنمایی کند و یا فلان هنرپیشه در عرصه خوانندگی پا میگذارد (که تعدادشان هم کم نیست)، آیا نباید ما هنرمندان در این زمینه واکنشی داشته باشیم و نگرانی خود را اعلام کنیم؟ آیا موسیقی نباید هیچ حساب و کتابی داشته باشد؟ ما به عنوان اینکه آزاد هستیم میشود همه چیز را به حال خود وا گذاشت؟ قطعا پاسخ منفی است و ما باید به جامعه هشدار و آگاهی بدهیم که هنر معنای دیگری دارد و موسیقی نیاز به تخصص، زحمت، ظرفیت و استعداد شخصی دارد. اینطور نیست که هر کسی که می تواند بخواند بیاید در عرصه حرفه ای بروز و ظهور داشته باشد. ورود در دیگر رشته ها هم همین طور است.»
🔸 مدیرعامل خانه موسیقی همچنین به مسأله حذف معافیت مالیاتی حوزه فرهنگ و هنر اشاره کرد و گفت: «در ماههای اخیر فراز و نشیب های بسیاری داشتیم، یک روز قانون «ده درصد» مطرح شد که واکنشهای زیادی را بر انگیخت. هنوز هم در یک بلاتکلیفی است و امیدواریم که طبق قولهایی که داده شده این مساله ختم به خیر بشود.
🔸 بحث دیگری که پیش آمد بحث مالیات ها بود که می خواستند بند «ل» ماده 139 قانون مالیات را حذف می کردند که خانه موسیقی به موقع واکنش لازم را داشت و بعد هم جسته و گریخته هنرمندان و دیگر افراد در مورد این واکنش داشتند. از سوی دیگر در مورد مالیات صحبتهای دیگری مطرح شد که جا دارد به آن اشاره داشته باشیم. ما وقتی در مورد فرهنگ و هنر صحبت میکنیم، مشخص است که این حوزه و فعالیت های فرهنگی و هنری چگونه فعالیتهایی است. اگر یک ناشر کتاب، یک نویسنده، روزنامه نگار، هنرمند موسیقی یا تاتر فعالیت می کند همه میدانیم محدوده اش کجاست. همه می دانیم که و گردش مالی فرهنگ و هنر آنقدر ناچیز است که خجالت میکشیم در باره آن صحبت کنیم. از آن طرف ممکن است افرادی هم در حوزه موسیقی هم سینما درآمد های آنچنانی داشته باشند که هست ولی تعداد محدودی است. وقتی از معافیت مالیاتی صحبت میکنیم، منظورمان فعالیتهای فرهنگی و هنری است اگر کسی درآمد میلیاردی دارد حتما باید مالیات بدهد. اینکه بخواهیم با بهانه ی چند نفر معافیت مالیاتی کل حوزه فرهنگ و هنر را زیر سوال ببریم، بی انصافی است.»
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 انتقاد تند خواننده سرشناس از آهنگهایی که گوش را بیمار میکند
🔸 محمدرضا عیوضی از نخستین خوانندگان موسیقی پاپ پس از انقلاب است. او درباره وضعیت این روزهای موسیقی پاپ میگوید: «موسیقی پاپ در حال حاضر در وضعیت خوبی به سر نمیبرد و متاسفانه به نظرم مبتلا به ویروسی شده است که خروجیاش منجر به بیماری گوش شنوندگان میشود.
🔸 من این صحبت را در برنامهای تلویزیونی هم مطرح کردم، نمیخواهم بگویم که همه خوانندگان امروز و حال حاضر موسیقی پاپ آثاری بیمحتوا تولید میکنند، نه! در بینشان خوانندگان بسیار خوبی هست که هم صدای خوبی دارند و هم از اشعار خوبی استفاده میکنند اما این شامل ۵ تا ۱۰ درصد هنرمندان این حوزه از موسیقی میشود و به نظرم ۹۵ یا ۹۰ درصد باقی به اجرای هجویات میپردازند.»
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
Ezaf Mano Yadete.mp3
6.81M
🎵 آهنگ
🔸 « منو یادته »
🎙 اضاف
⭕️ تولید واحد موسیقی مصاف
📥 لینک دانلود:👇
📥 https://dl.masaf.ir/dl/assets/sounds/60553.mp3
🔺 #آهنگ #رپ #وجدان
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎵 موزیک ویدئو
🔸 « منو یادته »
🎙 اضاف
⭕️ تولید واحد موسیقی مصاف
📥 لینک دانلود:👇
📥 https://dl.masaf.ir/dl/assets/videos/130940-1080p.mp4
🔺 #آهنگ #رپ #وجدان
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 خوانندهها سخت مشغول کارند/ رکورد بلیت ۳۰۰ هزار تومانی برای کنسرت
🔸 به گزارش خبرنگار مهر، گروهها و هنرمندان فعال حوزههای مختلف موسیقی طی روزهای هفته پیشرو با برگزاری چندین اجرای زنده در تهران و شهرستانها پذیرای مخاطبان و طرفداران خود خواهند بود.
🔸 این کنسرتها بین روزهای هفتم تا دوازدهم دی ماه سال جاری در شرایطی میزبان تماشاگران هستند که با توجه به فرارسیدن فصل زمستان، تراکم کنسرتها نیز به تناسب برنامهها و جشنوارههای پیشرو افزایش پیدا کرده است. این در حالی است که با فرارسیدن ایام سوگواری فاطمیه در هفتههای آتی و توقف برگزاری کنسرتها به احترام این ایام، عمده توجه گروهها و هنرمندان معطوف به همین روزهای پیش روست.
🔸 دیگر نکته فهرست برنامههای پیش رو، استمرار بیسامانی قیمتگذاری اجراهای مختلف و قیمتهای خاص برخی کنسرتها است. در هفته پیش رو حمید حامی با سقف قیمت ۳۰۰ هزار تومانی برای بلیتهای کنسرت هود در رویال هال تهران و بابک جهانبخش با سقف قیمت ۲۵۰ هزار تومانی بابت بلیت اجرای در تالار مجلل جزیره کیش رکورددار بالاترین قیمتها هستند.
🔸 بر اساس اعلام سامانههای رسمی فروش بلیت کنسرتها، برنامه اجرای زنده گروهها و هنرمندان فعال حوزه موسیقی در بخشهای مختلف به ترتیب زیر اعلام شده است:
🔸 کنسرتهای موسیقی ایرانی و موسیقی نواحی
1- کنسرت پرواز همای و گروه «مستان» - شنبه ۷ دی – تالار فرهنگیان شهر شیراز – قیمت بلیت: ۸۰ تا ۱۲۰ هزار تومان
2- کنسرت ویژه بانوان گروه «بهار آفرین» - شنبه ۷ دی – ساعت ۱۸ – تالار وحدت – قیمت بلیت: ۵۰ تا ۱۵۰ هزار تومان
3- کنسرت پرواز همای و گروه «مستان» - دوشنبه ۹ دی – ساعت ۲۱:۳۰ – مجتمع فرهنگی هنری فدک شهر اردبیل – قیمت بلیت: ۶۰ تا ۱۴۰ هزار تومان
4- کنسرت علیرضا قربانی – سه شنبه ۱۰ دی – ساعت ۲۱ – تالار تربیت معلم شهر قزوین - قیمت بلیت: ۵۰ تا ۱۴۰ هزار تومان
5- کنسرت گروه موسیقی «آوای شمس» - چهارشنبه ۱۱ دی – ساعت ۲۱:۳۰ – مجموعه برج آزادی - قیمت بلیت: ۸۰ تا ۹۰ هزار تومان
6- کنسرت علیرضا قربانی – چهارشنبه ۱۱ دی – ساعت ۲۱ – تالار همایش منطقه آزاد انزلی - قیمت بلیت: ۶۰ تا ۱۲۰ هزار تومان
7- کنسرت پرواز همای و گروه «مستان» - چهارشنبه ۱۱ دی – ساعت ۲۱ – تالار هلال احمر شهر سمنان – قیمت بلیت: ۸۰ تا ۱۳۵ هزار تومان
8- کنسرت گروه «نودم» - چهارشنبه ۱۱ دی – ساعت ۱۸ – تالار شمس شهر ارومیه – قیمت بلیت: ۲۰ تا ۷۰ هزار تومان
9- کنسرت عبدالحسین مختاباد – پنجشنبه ۱۲ دی – ساعت ۲۱ – مرکز همایشهای امیر مهر محمود آباد – قیمت بلیت: ۴۰ تا ۸۰ هزار تومان
10- کنسرت گروه «سیم» به سرپرستی بهداد بهرام بیک – پنجشنبه ۱۲ دی – تالار خلیج فارس فرهنگسرای نیاوران - قیمت بلیت: ۸۰ تا ۹۰ هزار تومان
11- کنسرت گروه «آرام جان» - جمعه ۱۳ دی – ساعت ۲۰ – تالار سوره حوزه هنری - قیمت بلیت: ۵۰ تا ۱۰۰ هزار تومان
12- کنسرت علیرضا قربانی – جمعه ۱۳ دی – ساعت ۲۱:۳۰ – مجتمع فرهنگی ستارگان شهر اراک - قیمت بلیت: ۳۰ تا ۱۳۰ هزار تومان
13- کنسرت گروه کوبهای «دنگ دنگ» به خوانندگی آیدین شیخ – جمعه ۱۳ دی – ساعت ۲۰ – تالار اندیشه حوزه هنری – قیمت بلیت: ۴۰ تا ۷۰ هزار تومان
🔸 کنسرتهای موسیقی کلاسیک و موسیقی تلفیقی
1- رسیتال پیانو گوتلیب والیش – شنبه ۷ دی – ساعت ۲۰ – تالار رودکی – قیمت بلیت: ۱۱۲ هزار تا ۱۵۴ هزار تومان
2- کنسرت ارکستر سمفونیک فرهنگ و هنر به رهبری علی اکبر قربانی و شهرام توکلی و تک نوازی اردشیر کامکار – چهارشنبه ۱۱ دی – ساعت ۲۱:۳۰ – تالار وحدت - قیمت بلیت: ۴۵ تا ۱۱۰ هزار تومان
3- رسیتال هارپ طناز بیگی به مدیریت هنری شهرداد روحانی – چهارشنبه ۱۱ دی – ساعت ۲۰ – تالار رودکی - قیمت بلیت: ۵۰ تا ۶۰ هزار تومان
کنسرتهای موسیقی پاپ
1- کنسرت بهنام بانی – شنبه ۷ و یکشنبه ۸ دی – ساعتهای ۱۸ و ۲۱ – تالار ارشاد شهر گنبدکاوس – قیمت بلیت: ۶۰ تا ۱۰۰ هزار تومان
2- کنسرت محسن ابراهیم زاده – شنبه ۷ دی – ساعتهای ۱۹ و ۲۱:۳۰ – مجتمع فرهنگی ستارگان شهر اراک - قیمت بلیت: ۳۰ تا ۱۳۰ هزار تومان
3- کنسرت رضا بهرام – شنبه ۷ و یکشنبه ۸ دی – ساعتهای ۱۸:۳۰ و ۲۲ – رویال هال تهران – قیمت بلیت: ۶۰ تا ۱۹۰ هزار تومان
4- کنسرت «هوروش بند» - شنبه ۷ دی – ساعت ۲۱ – تالار شهید نیکی شهر تالش - قیمت بلیت: ۳۰ تا ۱۲۰ هزار تومان
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 راه اندازی رشته تربیت مربی موسیقی در دانشگاه علمی کاربردی
🔸 به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، با حضور محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، مسئولین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، جمعی از معاونین، مدیران گروه های تخصصی برنامه ریزی، صاحب نظران و خبرگان، دویست و شصت و هفتمین جلسه شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد.
🔸 در این جلسه، کلیت برنامه درسی کاردانی ناپیوسته فنی «ساخت عدسی و قطعات اپتیکی»، «ساخت فریم عینک و محافظ های چشمی» و کاردانی ناپیوسته حرفه ای «تربیت مربی نمایش کودک» و کارشناسی ناپیوسته مهندسی فناوری «مکاترونیک صنعتی» و کارشناسی ناپیوسته حرفه ای «تربیت مربی موسیقی» و «موسیقی- آواز ایرانی» این رشته ها به تصویب رسید.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 «دف بادی» و «کولک» در فرهنگسرای سرو رونمایی شدند
🔸 به گزارش خبرگزاری مهر، آیین رونمایی از ۲ ساز تلفیقی موسیقی ایرانی با هنرمندی مجید آذری پور روز جمعه ششم دی با حضور تعدادی از هنرمندان و علاقه مندان موسیقی ایرانی در قالب ویژه برنامه «سازنو» فرهنگسرای سرو تهران برگزار شد. «ساز نو»، نام ویژه برنامهای است که به رونمایی از سازهای ابداعی هنرمندان خلاق موسیقی میپردازد.
🔸 در این برنامه سازهای ابداعی «دف بادی» یا «دف کوکی» به همراه ساز «کولک» که تلفیقی از ساز تمبک و ساز کاخن است با هنرمندی مجید آذری پور برای اولین بار در حضور مخاطبان رونمایی شد. به گفته وی از ویژگیهای دف بادی یا دف کوکی، کوک شدن پوست دف بوده که این کوک شدن موجب تنظیم دف با انواع نواها و موسیقیها میشود.
🔸 آذری پور درباره انگیزههای خود در جهت ساخت ساز «کولک» هم توضیح داد: هدف من از ساخت چنین سازی نخست به وجود آوردن فضایی است که صدای تازه ای را به موسیقی ما بیفزاید و دیگر اینکه حرمت ساز را حفظ و نگاه دارد. چراکه این ساز، تلفیقی از سازهای «تمبک» و «کاخن» کلمبیایی است.
🔸 مجید آذری پور سال ۱۳۳۹ در شهر اصفهان و خانوادهای اهل موسیقی و هنر بدنیا آمد. این هنرمند از کودکی با موسیقی آشنا شد و نزد اساتید بزرگواری چون پورابوطالب، جمشید محبی و شادروان ناصر فرهنگ فر، نواختن تمبک را آموخت و در سال ۱۳۵۶ در مسابقات دانشآموزی استان اصفهان رتبه نخست را کسب کرد.
🔸 وی در ایام نوجوانی در کنار آموختن موسیقی، حرفه نجاری را آموخت و پس از تحصیلات دانشگاهی عشق به چوب باعث شد تا این کار را به صورت حرفهای دنبال کند. این هنرمند سال ۱۳۶۱ از کارگاهی کوچک در حیاط منزل پدری کار ساختن ساز را با تمبک و سنتور آغاز کرد.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 ویدئوی رپر آمریکایی رکورد زد/ پول پاشی خواننده مشهور بر سر فقرا
🔸 بلوفیس، رپر آمریکایی در این ویدئو روی خودروی شاسی بلندش در یک محله فقیر نشین ایستاده و روی سر مردمی که آن جا ایستاده اند پول می ریزد و مردم بی خانمان و فقیر هم روی زمین در جست وجوی پول ها هستند.
🔸 کاربری نوشت: "به نظر میاد بخشی از یک کلیپ باشه و با این کار کلی تبلیغش رو کرده." کاربر دیگری نوشت: " اگه این رپر قصد کمک به فقرا رو داشته، این کار ساده لوحانه و مبتذل ترین راه ممکن برای کمک به اون هاست."
🔸 به گزارش خراسان، کاربری هم نوشت: "الان این غرب دوستا میان میگن اینا همش الکیه... آمریکا بهشته... اصلا فقیر نداره... همه خوشبخت هستن!"
🔸 کاربر دیگری هم نوشت: "این بیشتر شبیه خودنمایی یک اعلی حضرت برای رعایایش بود تا کمک به فقرا."
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 گزارش 20:30 از انتشار آلبوم جدید محسن چاوشی
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 «دف بادی» و «کولک» در فرهنگسرای سرو رونمایی شدند
🔸 به گزارش خبرگزاری مهر، آیین رونمایی از ۲ ساز تلفیقی موسیقی ایرانی با هنرمندی مجید آذری پور روز جمعه ششم دی با حضور تعدادی از هنرمندان و علاقه مندان موسیقی ایرانی در قالب ویژه برنامه «سازنو» فرهنگسرای سرو تهران برگزار شد. «ساز نو»، نام ویژه برنامهای است که به رونمایی از سازهای ابداعی هنرمندان خلاق موسیقی میپردازد.
🔸 در این برنامه سازهای ابداعی «دف بادی» یا «دف کوکی» به همراه ساز «کولک» که تلفیقی از ساز تمبک و ساز کاخن است با هنرمندی مجید آذری پور برای اولین بار در حضور مخاطبان رونمایی شد. به گفته وی از ویژگیهای دف بادی یا دف کوکی، کوک شدن پوست دف بوده که این کوک شدن موجب تنظیم دف با انواع نواها و موسیقیها میشود.
🔸 آذری پور درباره انگیزههای خود در جهت ساخت ساز «کولک» هم توضیح داد: هدف من از ساخت چنین سازی نخست به وجود آوردن فضایی است که صدای تازه ای را به موسیقی ما بیفزاید و دیگر اینکه حرمت ساز را حفظ و نگاه دارد. چراکه این ساز، تلفیقی از سازهای «تمبک» و «کاخن» کلمبیایی است.
🔸 مجید آذری پور سال ۱۳۳۹ در شهر اصفهان و خانوادهای اهل موسیقی و هنر بدنیا آمد. این هنرمند از کودکی با موسیقی آشنا شد و نزد اساتید بزرگواری چون پورابوطالب، جمشید محبی و شادروان ناصر فرهنگ فر، نواختن تمبک را آموخت و در سال ۱۳۵۶ در مسابقات دانشآموزی استان اصفهان رتبه نخست را کسب کرد.
🔸 وی در ایام نوجوانی در کنار آموختن موسیقی، حرفه نجاری را آموخت و پس از تحصیلات دانشگاهی عشق به چوب باعث شد تا این کار را به صورت حرفهای دنبال کند. این هنرمند سال ۱۳۶۱ از کارگاهی کوچک در حیاط منزل پدری کار ساختن ساز را با تمبک و سنتور آغاز کرد.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 ویدئوی رپر آمریکایی رکورد زد/ پول پاشی خواننده مشهور بر سر فقرا
🔸 بلوفیس، رپر آمریکایی در این ویدئو روی خودروی شاسی بلندش در یک محله فقیر نشین ایستاده و روی سر مردمی که آن جا ایستاده اند پول می ریزد و مردم بی خانمان و فقیر هم روی زمین در جست وجوی پول ها هستند.
🔸 کاربری نوشت: "به نظر میاد بخشی از یک کلیپ باشه و با این کار کلی تبلیغش رو کرده." کاربر دیگری نوشت: " اگه این رپر قصد کمک به فقرا رو داشته، این کار ساده لوحانه و مبتذل ترین راه ممکن برای کمک به اون هاست."
🔸 به گزارش خراسان، کاربری هم نوشت: "الان این غرب دوستا میان میگن اینا همش الکیه... آمریکا بهشته... اصلا فقیر نداره... همه خوشبخت هستن!"
🔸 کاربر دیگری هم نوشت: "این بیشتر شبیه خودنمایی یک اعلی حضرت برای رعایایش بود تا کمک به فقرا."
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 رضا بهرام در کنسرتهایش پلی بک میکند؟/ مشکوک به لب خوان
🔸 به گزارش خبرگزاری تسنیم، رضا بهرام خواننده موسیقی پاپ است که در سال جاری و در مدتی کوتاه در عرصه موسیقی پاپ کشورمان ظاهر شده و در همین مدت کوتاه هم کنسرتهای بسیاری را برگزار کرده است. ویدیویی از رضا بهرام منتشر شده که مربوط به یکی از کنسرتهای اوست. این ویدیو مشکوک به پلیبک است. به نظر میرسد که در این اجرا بخشهایی از آواز به صورت پلیبک پخش میشود و بهرام به صورت زنده در سالن نمیخواند.
🔸 دیدگاه کارشناسان
یکی از اهالی موسیقی که صاحب استودیویی مطرح در موسیقی ایران است، در پاسخ به این سوال که آیا در این ویدیو پلیبکی صورت گرفته است، گفت: «بله. اگر نخوایم بگوییم پلیبک است، خوشبینانهترین حالت این است که بگویند این ویدیو صداگذاری شده است. اما اگر بپذیریم که این تصویر و این صدا متعلق به یک دوربین است، باید بپذیریم که قطعا پلیبک است.»
🔸 یکی از آهنگسازان موسیقی ایران هم درباره این ویدیو میگوید: «این میکروفونی که دستِ خواننده است، بعید میدانم که از چنین فاصلهای بتواند صدا را با این کیفیت بگیرد.»
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 «ناصر» هنوز با «ناصریا» نفس میکشد
🔸 در دنیا شاید تنها کسی باشد که پشت فرودگاه بندرعباس به گاهِ عقبنشینی دریا، تمرین خوانندگی کرده است. از زندهیاد ناصر عبداللهی خواننده جنوبی کشورمان حرف میزنیم که اگر بین ما بود، امروز شمع تولد ۴۹ سالگیاش را فوت میکرد. اکنون او نیست اما صدای ماندگارش هنوز آدم را هوایی جنوب میکند و دست روی هر اثرش که بگذارید، پر از مؤلفههای استاندارد و قابل دفاع موسیقایی است.
🔸 او متولد بندرعباس بود و در ۲۶ سالگی به تهران آمد تا خوانندگی را به طور جدی ادامه دهد اما این مهاجرت ادامهدار نشد و بعد از مدتی دوباره به زادگاهش برگشت. در ادامه به بررسی چهار عنصر ماندگاری آثار او خواهیم پرداخت.
🔸 ۱.موسیقی بومی به علاوه نوآوری
ابراهیم منصفی در موسیقی جنوب، یک مرجع موسیقی بومی است. آهنگ ساز و خوانندهای که همیشه از زمان خود جلوتر بود. ناصر عبداللهی نیز دستپرورده این استاد است و به خوبی پیشرو بودن در موسیقی را از او آموخته، آهنگ «ناصریا»ی این خواننده که در سال ۷۶ ساخته شد، نمونه مجسم همین مؤلفه است. این قطعه در زمان انتشار خود در میان منتقدان بحثبرانگیز بود و امروز به عنوان یکی از آثار درخشان عبداللهی از آن یاد میشود.
🔸۲. سبک و صدای مولف خواننده
ناصر عبداللهی در میان خوانندگان بعد از انقلاب، یکی از گرمترین صداها را دارد. او به دنبال تکرار یا تقلید سبک کسی نبوده و تنها سعی کرده است خودش باشد. به همین دلیل میتوان عبداللهی را یک خواننده مؤلف دانست و به راحتی آثارش را از دیگران تشخیص داد. موضوعی که در میان خوانندگان پاپ امروزی به شدت کم رنگ است و همین دلیلی شده تا آثار آنها با همان سرعتی که منتشر میشود، فراموش می شود و به اصطلاح تاریخ انقضایشان بگذرد.
🔸۳. دست رد به سینه ترانههای ضعیف
ناصر عبداللهی در آثار بومی تحت تاثیر ترانههای غنی فولکلور بوده و در موسیقی پاپ هم به سراغ هر ترانهسرایی نرفته است. بیشتر ترانههای ماندگار او را محمدعلی بهمنی یا دیگر ترانهسراهای درجه یک کشورمان سروده اند و رد پای شاعران بزرگ در دیگر آثار او مشهود است. البته ناصر عبداللهی ترانه برخی آثار معروف مانند «ناصریا» را نیز، خودش با لهجه جنوبی سروده و ساز آن را کوک و آهنگ آن را تنظیم کرده است.
🔸۴. آهنگ سازی مدرن در عصر سنتیها
همخوانی آهنگ سازی با مفهوم ترانهها، وجه دیگر ماندگاری آثار عبداللهی است. بیشتر ترانههای انتخابی او، اجتماعی، مذهبی و بومی بوده و آهنگ سازی آثار بومی او به گونهای است که ضمن وفاداری به اصل اثر، نوآورانه هم هست. به طور مثال، قطعه «ناصریا»ی او که منتقدان معتقد بودند برگرفته از آثار جیپسی کینگ، گروه موسیقی معروف اسپانیایی است، به گفته عبداللهی وامگرفته از آهنگ سازیهای عربی است که به جای عود، دف و دهل، آن را با گیتار نواخته است.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
⭕️ تمامی کنسرتها در تهران و شهرستانها لغو شد
🔹مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از لغو تمامی کنسرتها در تهران و شهرستانها به مناسبت شهادت سرداد حاج قاسم سلیمانی خبر داد.
🎶 @masafmusic
Ali Pezhman - America.mp3
9.69M
🎵 آهنگ « امریکا »
🔸 بازسازی آهنگ امریکا، امریکا ننگ به نیرنگ تو
🗣 خواننده: علی پژمان
🔺 #صدای_شما
🎼 کانال رسمی موسیقی موسسه مصاف
@masafmusic
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 شهادت هنر مردان خداست
🔸 تصاویر یادگاری از حاج قاسم سلیمانی
🔸 #ما_همه_قاسم_سلیمانی_هستیم
#انتقام_سخت
@masafmusic
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 این از خود گذشتن یه دنیا رو ترسوند
🔸 #انتقام_سخت
@masafmusic
32.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙“نماهنگ سِپَهبُد”
کاری از «مهدی سوسنی»
به مناسبت شهادت سردار سرافراز کشور (شهید سپهبد قاسم سلیمانی)
📝شاعر: مهدی رحماندوست
محسن کاویانی
🎼ملودی و تنظیم: مهدی سوسنی
🔸️ #صدای_شما
@masafmusic