اعتماد یا بیاعتمادی؟
۱. درست در شبِ روز قدس اینفوگرامی از سوی سایت روزنامه اصلاحطلب اعتماد منتشر شده که: "کمیته امداد سهونیممیلیارددلار به فلسطین کمک کرده!" از سردبیر محترم اعتماد تلفنی پرسیدم. گفتند اشتباه گرافیست است و ریال بوده نه دلار (شصتهزار برابر اختلاف/۳۵۰ملیون تومان) آنهم کمکهای مردم آنجا!
۲. متاسفانه تا زمان اصلاح، مطلب اول حدود ۴۳۰بار ریتوییت و چندین هزار فیو داشته است و احتمالا چون خبر اول بودم حالا حالاها دست به دست میشود و بسیار بیشتر از تکذیبیه آن دیده شده و بر ذهن و روان مخاطب تاثیر میگذرد.
۳. این نکته حائز اهمیت بسیار است که با توجه به شناختی که از شخصیت فرهنگی و فرهیخته جناب آقای سیدعلی میرفتاح وجود دارد، در سهوی بودن این خطا کمترین تردیدی نیست. مقصود ضرورت توجه مضاعف به مواردی است که مورد التهاب و حساسیت ویژه جامعه است.
حسين دهباشي
Channel | @iranoralhistory
@MasalNews
🔰 اعتقاد دارم دست خدا مردم را روز قدس به خیابانها میآورد
🔻رهبرانقلاب: بنده به حرکت عمومی اعتماد دارم؛ معتقدم «یَدُ اللهِ مَعَ الجَماعَة»؛ اعتقاد دارم دست خدا است که دارد کار میکند؛ #روز_قدس را نگاه کنید، در آن گرما با آن دهان روزه؛ چه کسی مردم را میآورد در این خیابانها؟
🔺️این دست خدا است؛ خدا را میبینیم، اعتماد میکنیم به این حرکت مردمی، به این صدق و #بصیرت مردمی اعتماد میکنیم.۱۳۹۴/۰۱/۲۰
🌟در سحرگاه ایام ماه مبارک رمضان، یک نکتهی اخلاقی از حضرت آیتالله خامنهای در این حساب منتشر خواهد شد.
@Khamenei_ir
@MasalNews
📸 24 عکس از راهپیمایی مردم ماسال در حمایت از قدس مظلوم 🔻
http://masalnews.ir/69536
@MasalNews
📸 24 عکس ار راهپیمایی مردم روزه دار شاندرمن در حمایت از آرمان فلسطین 🔻
masalnews.ir/69510
@MasalNews
حضور مادر شهید دانیار امامی در راهپیمایی روز قدس شاندرمن
تصاویر بیشتر 🔻
masalnews.ir/69510
@MasalNews
🔷 هشدار صريح امام جمعه ماسال در خصوص هتك حرمت هاي اخير توسط برخي گردشگران
اخبار تكميلي 🔻
@MasalNews
در خطبههای نماز جمعه ماسال مطرح شد؛
✳️ مواضع صریح و شفاف امام جمعه ماسال در خصوص هتک حرمتهای اخیر توسط برخی گردشگرنماها در شهرستان
✳️ گردشگران قدم روی چشم ما بگذارند
🔸 امام جمعه ماسال در مواضعی صریح و شفاف خواستار برخورد با گردشگرنماهای هنجارشکن از سوی دستگاههای متولی و مسئول در امر به معروف و نهی از منکر شد.
مشروح خبر 🔻
http://masalnews.ir/69563
@MasalNews
❓❓از نگاه قانون ، مجازات بد حجابی و بد پوششی در ملا عام
منظور از حجاب، همان پوشش اسلامی بانوان است که شامل پوشانیدن تمامی بدن به جز گردی صورت و دستها از مچ به پایین میشود. قانونگذار در تبصره ماده 638 قانون مجازات اسلامی، کتاب پنجم تعزیرات و مجازاتهای بازدارنده مصوب سال 1375، در بیان جرایم ضد عفت و اخلاق عمومی، بدحجابی را جرم سزاوار مجازات شمرده است.
در این تبصره آمده است:«زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند، به حبس از ده روز تا دو ماه یا از 50 هزار تا 500 هزار ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد.»
در تبصره ماده 638 قانون مجازات اسلامی مقرر شده است : «هرکس علناً در انظار عمومی و معابر، تظاهر به عمل حرامی نماید، علاوه بر کیفر عمل، به حبس از ده روز تا دو ماه یا تا 74 ضربه شلاق محکوم می گردد و در صورتی که مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نباشد، اما عفت عمومی را جریحهدار کند، فقط به حبس از ده روز تا دو ماه یا 74 ضربه شلاق محکوم خواهد شد.»
در قانون تعزیرات اسلامی نیز آمده است : برخی رفتارهای ناهنجار مستلزم برخورد قضایی است که این رفتارها عبارتند از: رعایت نکردن حجاب در معابر عمومی (ماده 638 ق.م.ا )، تشویق یا انجام فساد و فحشاء (ماده 639 ق.م.ا)، استفاده از وسایلی که عفت عمومی را جریحهدار میکند. (ماده 640 ق. م. ا) و هرگونه عملی که امنیت اخلاقی جامعه را تحتالشعاع قرار می دهد
👈با توجه به موارد معنونه ، قانون زنانی را که بدون حجاب شرعی یا با بدحجابی در معابر عمومی و خیابانها حاضر میشوند، مجرم می شناسد...
⭕️ مرجع رسیدگی به جرم بدحجابی ، مراجع قضایی هستند ؛ به این صورت که ضابطان ذیصلاح دادگستری میتوانند این جرم را گزارش دهند و دادسرا نیز موظف است به آن رسیدگی کند. ضابطان ذیصلاح دادگستری نیز در برخورد با مرتکب جرم رعایت نکردن حجاب شرعی، مکلف هستند با توقیف زن بدحجاب وی را در مدت قانونی تحویل مراجع قضایی دهند.
اکنون نیروی انتظامی جمهوری اسلامی به عنوان ضابط عام دادگستری وظیفه اصلی در برخورد با جرم رعایت نکردن حجاب شرعی را بر عهده دارد. «مبارزه با منکرات و فساد» برابر ماده 8 ماده چهار قانون نیروی انتظامی مصوب 1369 از جمله وظایف ذاتی نیروی انتظامی به عنوان ضابط قوه قضاییه است.
بنابراین هر اقدام نیروی انتظامی در برخورد با جرم رعایت نکردن حجاب شرعی که از مصادیق عمده منکرات و مفاسد اجتماعی است، اجرای تکلیف قانونی است
❌❓❓آیا جدای از امر به معروف و نهی از منکر که وظیفه دینی همه مسلمانان است، مردم این حق را دارند که شخصا از فرد بی حجاب شکایت کنند؟؟؟ یا فقط مدعیالعموم که همان دادستان است، میتواند این کار را انجام دهد؟؟؟
👈 چون جرم جنبه عمومی دارد و طبق ماده 104 قانون مجازات اسلامی سال 1392، نیز جزو جرایمی نیست که قابل بخشش باشد، میتواند هم اعلام کننده جرم و هم شاکی خصوصی داشته باشد ، در این موارد اعلام کننده جرم، میتواند دادستان یا مردم عادی باشند. اما در خصوص شاکی خصوصی یادآور میشویم که شاکی خصوصی فقط مشمول ذینفعها میشود، یعنی افرادی که از این موضوع نفعی میبرند. در غیر این صورت اگر فردی نفعی از موضوع نمیبرد، اما طبق وظیفه اجتماعی و دینی خود و با دلایل کافی میخواهد از فرد بی حجابی شکایت کند، فقط باید به عنوان اعلام جرم، به دادسرا مراجعه کند و به دادستان اطلاع دهد.
@MasalNews