هدایت شده از مهرزاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایرانیِ غیرتمند و باشعور
نقاط قوتش رو معامله نمی کنه!
هدایت شده از پاسخ به شبهات فجازی
🟡 علی مطهری نماینده ادوار مجلس :
امام حسین (ع) دعوت مردم کوفه را پذیرفت با آنکه احتمال قوی میداد که آنها بر پیمان خود استوار نخواهند بود؛ او این دعوت را پذیرفت تا در مقابل تاریخ اتمام حجت کرده باشد؛ حالا که ترامپ به صراحت از آقای پزشکیان دعوت به ملاقات کرده ایشان این دعوت را بپذیرد.
🟢 پاسخ
آقا میخواهید برید مذاکره برید، اینقدر عشق آمریکا (و برای بعضی تون ترس از آمریکا) چشم تون را کور کرده که نه کاری به دستورات قرآن دارید، نه از گذشته درس میگیرید؛ اما تو رو خدا اینقدر از امام حسین و دین مایه نگذارید! آخه گودرز چه ربطی داره به شقایق؟!!!
اگه حرف دین را میخواهید بدانید چیه، قرآن کریم با صراحت میگه کفار، مخصوصا اونایی که قبلا پیمان شکنی کردهاند، قابل اعتماد نیست، باید با آنها مقابله کرد نه مذاکره: وَ إِنْ نَكَثُوا أَيْمانَهُمْ مِنْ بَعْدِ عَهْدِهِمْ وَ طَعَنُوا في دينِكُمْ فَقاتِلُوا أَئِمَّةَ الْكُفْرِ إِنَّهُمْ لا أَيْمانَ لَهُمْ لَعَلَّهُمْ يَنْتَهُونَ (۱۲ توبه)
حتماً فراموش نکردید که ترامپ آشکارا قرارداد برجام را نقض کرد و دور ریخت.)
اما خنده دار تر از هرچیز، مقایسهی دعوت اهل کوفه از امام حسین با دعوت ترامپ به مذاکره است؛ اهل کوفه اصلا از امام حسین دعوت به مذاکره نکردند!! اونا شیعیان حضرت بودند و ایشان را دعوت کردند تا حضرت بیاید و بر آنان امامت و رهبری کند؛ (درحالیکه دعوت ترامپ برعکس است؛ زیرا آمریکا به دنبال آن است تا بر جهان و از جمله ایران رهبری کند!
ــــــــــــــــ
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi
11.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راهپیمایی ۲۲بهمن رو از دست بدی ضرر کردی
#استادشجاعی
مامان پنج فرشته 🥰 ایتا
@Maman_5_fereshteh
هدایت شده از فرق و ادیان
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️عبدالکریم سروش، از مخالفان جمهوری اسلامی: «بین شاه و خمینی، صد درصد خمینی را انتخاب میکنم. خمینی باسوادترین رهبر این کشور بوده تا کنون، از ایام حکومت هخامنشیان تا حالا. در تاریخ ما آقای خمینی نمونه بینظیر بود در مقام حکومتداری/ ۱۸بهمن۹۷
@feragh_adyann
هدایت شده از مهرزاد
*کمی بی ادبیه ولی خوندنش خالی از لطف نیست*
*اگر یکم فکر کنیم تو زندگی بد نیست*
مردی بود بنامِ جیمز
جیمز به خاطر سردردی که بیست سال زندگیش رو سیاه کرده بود به سراغ دکترت جدیدی که از مهارتش تعریف زیادی شنیده بود رفت.
بعد از معاینه و آزمایشهای متعدد، دکتر اون رو به مطب فراخوند و بهش گفت که مبتلا به بیماری بسیار نادری هست که تو این بیماری، بیضهها به طرف بالا رفته و به انتهای نخاع فشار میارن و سردردهای وحشتناکی برای بیمار ایجاد میشه و تنها راه علاجش قطع عضو مورد نظره.
جیمز چند هفتهای به این مشکل فکر کرد؛ از دست دادن مردانگیش یا تحمل سردرد؟
در نهایت جیمز تصمیم به عمل کردن گرفت؛ چون زندگی با این درد براش
جز عذاب دائمی چیز دیگهای نداشت.
روزی که از بیمارستان مرخص شد. واقعا سردردش از بین رفته بود
پیاده به راه افتاد و توی راه با خودش فکر میکرد بعد از سالها داره زندگی بدون درد را تجربه میکنه و این براش احساسِ خوشایندی بود، ولی نمیتونست به قیمت گزافِ اون فکر نکنه
جیمز که بیست سال از زندگیش رو از دست داده بود تصمیم گرفت که از خودش شخص جدیدی بسازه، از نعمتهای دیگهی خدا استفاده کنه و اجازه نده که این نقص عضو باقیِ زندگیش رو هم تباه کنه.
غرق همین افکار بود که خودش رو مقابل یه فروشگاه لباسِ مردونه دید.
اون رو به فال نیک گرفت و وارد مغازه شد و خواست که کاملا تیپ بزنه و همه چی رو نو کنه، صاحب مغازه که مردِ مُسِنی بود با خوشرویی ازش استقبال کرد.
جیمز از فروشنده خواست که اندازهش رو بگیره و براش یک دست کت و شلوار بیاره.
مرد مسن به جیمز نگاهی انداخت و بدون هیچ اندازه گیری فقط با خودش شمارههایی رو زمزمه کرد و از بین صدها کت و شلواری که داشت یکی رو انتخاب کرد و از جیمز خواست که اون رو امتحان کنه.
جیمز کت و شلوار رو پوشید و با کمال تعجب دید که انگار کت و شلوار رو برای خودش دوختن.
مرد مسن بهش توضیح داد که شصت ساله که خیاط هست و احتیاجی به اندازهگیریِ مشتریهاش نداره.
جیمز ازش تشکر کرد و تقاضا کرد که براش یه پیراهن هم بیاره.
مرد نگاهی به جیمز کرد؛ وبا خودش تکرار کرد دور گردن شانزده و نیم و آستین سی و چهار، که باعث تعجب جیمز شد و براش پیراهنی آورد که دقیقا اندازه بود و با کت جدیدش کاملا سِت بود.
جیمز چون تصمیم گرفته بود از خودش شخص کاملا جدیدی بسازه از پیرمرد خواست که براش یک جفت کفش و یه شورتِ جدید هم بیاره.
پیرمرد نگاه دیگهای به جیمز کرد و
باز هم بدون اندازه گیری گفت شماره پا چهل و دو و شورت سی و هشت.
جیمز با خنده گفت
بالاخره اشتباه کردید
شماره پا رو درست گفتید اما من مدت بیست ساله که شورتِ سی و شیش میپوشم.
پیرمرد نگاه دیگهای به جیمزکرد و گفت:
بله البته!
شورت سی و شیش هم میتونید بپوشید، ولی شورت تَنگ به بیضهها فشار میاره و اگه بیضهها به نخاع فشار بیارن سردردهای وحشتناکی میگیرید!!
یعنی با تعویض شورت کارش حل میشد.
*سال ٥٧ ما اشتباه جيمز را انجام داديم* .
*به جاي تعويض شورت تخمهامونو دادیم کشیدند !!*
*كاش فقط چند دقيقه فكر ميكرديم بعد انقلاب میکردیم.*
فاصله مرگ بر شاه تا برگرد شاه جوانی ما بود که به فنا رفت. 🥹
هدایت شده از مهرزاد
عزیزان، دوستانی که اطمینان دارم چنین پیام هایی ذره ای از ایمان و اعتقادتان به انقلاب، امام و رهبر فرزانه کم نمی کند. این پیام نمونه ای از پیام هایی است که از یک دوست قدیمی دریافت کردم. اگر بگویم که خودش آدم بدی است، خیر و البته معلمی بسیار توانمند بوده است. می خواهم بگویم ببینید دشمن چه خوب برنامه ریزی و داستان سرائی می کند، به طوری که توانسته است فضای رسانه را پیروزمندانه بدست بگیرد. در مقابل ما نهادهای فرهنگی داریم که بودجه های کلان دریافت می کنند ولی خروجی قابل توجهی ندارند. امروزه در فضای مجازی اگر تک تیراندازانی نباشند که محتوی تولید کنند و در فضای مجازی انتشار می دهند، معلوم نبود اوضاع چه می شد؟ آیا ضرورت آن را احساس نمی کنند که تعدادی از جوانان نخبه و علاقه مند به انقلاب و ارزش های آن را به عنوان افسران فضای مجازی به کار بگیرند و بتوانند تا حدی سنگرهای فضای مجازی که در دست نااهلان افتاده است، تسخیر کنند؟ به نظرم کشور بیش از هر چیز به یک خانه تکانی شدید در حوزه نهادهای فرهنگی نیاز دارد. کارآیی برخی و شاید بیشترشان فقط در حد اشتغال و مسئولیت های مدیریتی برای خودشان است.
هدایت شده از سید حسن حسینی
احسنت
متأسفانه فضای ذهنی اغلب مردم به دور از فضای واقعی و تحت تاثیر فضای مجازیی است که ۹۹درصد در اختیار ما نیست و متاسفانه اغلب ما هم برای حفظ قدرت، مقام، جایگاه ، شغل، رابطه، .... حاضر نیستیم کمترین تلاشی برای حفظ نظام کنیم
نظام فکری ما را تخریب کردند تا نظام سیاسی را مغلوب و مقلوب کنند
تا حد زیادی هم موفق شده اند
قل انما اعظکم بواحده ان تقوموا لله مثنی و فُرادیٰ
من، شما، همه ما تک تک یا دو نفری حرکت کنیم قطعا اثر خواهد داشت
قدم اول
حفظ نظام فکری خود از عوامل خطرساز
و همزمان حفظ نظام سیاسی و اجتماعی
ارادتمند شما
هدایت شده از سید حسین میرعمادی
سلام آدینه بخیر
چند پست رو که درج شد و در آن گفتیم
تحلیل گران فضایی میبینند به زودی که نظر رهبری هم چیست
این هم نظر رهبری امروز
آقای خامنه ای هم اکنون :
ما در دهه ۹۰ نشستیم با آمریکا مذاکره کردیم حدود ۲ سال یک معاهدهای هم تشکیل شد. البته آمریکا تنها نبود، چند تا کشور دیگر هم بودند، لکن محور آمریکا بود، عمدتاً آمریکا بود. دولت ما نشست مذاکره کرد -دولت آن روز – رفتند، آمدند، نشستند، برخاستند، مذاکره کردند، گفتگو کردند، خندیدند، دست دادند، رفاقت کردند، همه کار کردند، یک معاهدهای تشکیل شد. در این معاهده طرف ایرانی خیلی هم سخاوت به خرج داد، خیلی امتیاز داد به طرف مقابل. اما همان معاهده را آمریکاییها عمل نکردند.
همین شخصی که الان سر کار است، معاهده را پاره کرد. گفت پاره میکند و کرد؛ عمل نکردند. قبل از این که او بیاید هم همانهایی که این معاهده با آنها انجام گرفته بود، به معاهده عمل نکردند. معاهده برای این بود که تحریمهای آمریکا برداشته بشود، برداشته نشد تحریمهای آمریکا؛ تحریمهای آمریکا برداشته نشد! در مورد سازمان ملل هم یک استخوانی لای زخم گذاشتند که مثل تهدیدی همیشه بالا سر ایران وجود داشته باشد. این معاهده محصول مذاکرهای بود که دو سال - بیشتر یا کمتر - طول کشید.
خب این تجربه است دیگر؛ از این تجربه استفاده کنیم. امتیاز دادیم، مذاکره کردیم، امتیاز دادیم، کوتاه آمدیم، اما نتیجهای که مقصودمان بود به دست نیاوردیم. همین معاهده را هم با همه این نقصهایی که داشت طرف مقابل خراب کرد، نقض کرد، پاره کرد. با یک چنین دولتی مذاکره نباید کرد، مذاکره کردن عاقلانه نیست، هوشمندانه نیست، شرافتمندانه نیست.
پی نوشت : این سخنان امروز رهبری رو با چهار پنج پست بالایی مطابقت بدید
و ببینید کدام تحلیل از اوضاع درست است
آنچه که گفتیم یا آنچه که مثلاً تحلیل گران گفتند
و البته برنامه دارند اینها برای فشار سنگین بر رهبری و گذاشتن مردم جلوی رهبر و تغییر تصمیمات ایشان
هوشمندانه عمل نکنید بدترین اتفاق ها رقم میخورد برای خودتان اول
#سید_حسین_میرعمادی
@Shmiremadi
هدایت شده از ..
🚨#مهم / امروز رهبری یک کد دادن برای ۲۲ بهمن🚨
🔴اگر کم فروغ و کم جمعیت برگزار بشه این مراسم، راه برای خائنین داخلی باز میشه
اینو رو حسب مرور و رصد شبانه روزی عرض میکنم ، الان چشم همه به ۲۲ بهمن دوخته شده...
اگر مردم نیان فشارها افزایش پیدا میکنه، راه غارت این ملت هموار میشه و ما چاره ای جز حضور نداریم.
همه مون داریم زیر فشارها له میشیم اما باید بدونیم راهی جز مقاومت نداریم ، ما به هر سختی و فشاری بوده
تا اینجا پیش اومدیم ، اگر دست بکشیم
و کوتاه بیاییم ،خودمون ضرر کردیم.
هدایت شده از Faramarz .M
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴دههی نود وقتی رفتیم مذاکره هم تحریم بودیم و هم دلار ۳ تومن بود ولی زیرساخت هستهای داشت جون میگرفت و میتونستیم از برق هستهای برخوردار بشیم
خلاصه طبق اظهارات دکتر ثابتی ما امروز تورم داریم دلار ۸۷ هزار تومنه ؛ تحریم ها تشدید شده ؛ حیثیت ملی آسیب دیده
برق هسته ای هم نداریم ....
خوب مذاکره نمیکردیم که بهتر بود!
خوب دل و قلوه به کری نمیدادیم لااقل الان برق هسته ای و اقتدار ملی داشتیم!البته الان برق هسته ای داره تولید میشه اما با سهم کمتر و عقب ماندگی یک دهه
✍️عالیه سادات
بله ظریف هم در مصاحبه ناخواسته اعتراف کرد که چرا اسرائیل با برجام مخالفت کرد. اسرائیل که از هسته ای شدن ایران می ترسد ، حداقل برجام ۱۵ سال ایران هسته ای را عقب انداخت.(نباید مخالفت می کرد)
از این اعتراف ظریف نباید به سادگی گذشت.؟
هدایت شده از Faramarz .M
⁉️ #یادداشت | چرا مذاکره با آمریکا «سمّ مهلک» و به ضرر منافع ملی ایران است؟
⏪ «خط رهبری» به مناسبت تاکید رهبر معظم انقلاب بر غیرعاقلانه بودن مذاکره با آمریکا، در این یادداشت منطق حضرت آیتالله خامنهای درباره چرایی عدم مذاکره با آمریکا را تبیین میکند.
* تنازل هم کنیم، آمریکا دست از نقش مخرّب خودش برنمیدارد
🔸 در دهه ۹۰، ملت ایران تجربهای کسب کردند که تجربهای فراموش نشدنی است: «یک تجربهای ما در مذاکرات هستهای پیدا کردیم؛ این تجربه را نباید فراموش کنیم. این تجربه این است که اگر ما تنازل هم بکنیم، #آمریکا دست از نقش مخرّب خودش برنمیدارد؛ این را ما در مذاکرات هستهای تجربه کردیم. ما نشستیم در جمع ۱+۵، و حتّی جداگانه با آمریکاییها مذاکره کردیم برای قضیّهی هستهای... جمهوری اسلامی تعهّدات خودش را انجام داد، [ولی] آن طرفِ بدقولِ بدعهدِ بدحساب... تا الان دبّه کرده است.» ۱۳۹۵/۰۳/۱۴
🔹 #تجربه_برجام بهعنوان یک درس تاریخی، عبرتی برای آیندگان شد: «این برجام شد برای ما یک نمونه، یک تجربه... [آمریکاییها] در ظاهر وعده میدهند، با زبان چرب و نرم حرف میزنند امّا در عمل توطئه میکنند، تخریب میکنند، مانع از پیشرفت کارها میشوند؛ این شد آمریکا؛ این شد تجربه. حالا آمریکاییها میگویند بیایید دربارهی #مسائل_منطقه با شما صحبت کنیم! خب، این تجربه به ما میگوید این کار برای ما سمّ مهلک است.» ۱۳۹۵/۰۵/۱۱
* برجام، تجربهای فراموش نشدنی و عبرتآموز
🔸 العَقلُ حِفظُ التَّجارِب؛ این فرمایش حکیمانه امیرالمؤمنین (علیهالسلام) بر ضرورت بهرهگیری از تجارب گذشته تأکید دارد. تجربه برجام نیز نشان داد که تکرار یک راهکار ناکارآمد، برخلاف منطق و عقلانیت است. هیچ خردمندی تجربهای را که پیشتر به شکست انجامیده دوباره نمیآزماید؛ زیرا عقل سلیم اقتضا میکند که از تجارب گذشته #درس و #عبرت گرفته و از تکرار اشتباهات پرهیز شود: «جمهوری اسلامی ایران به مدت پنج، شش سال در موضوع هستهای با آمریکا و اروپاییها در قالب ۱+۵ مذاکره کرد و به یک نتیجه هم رسید، اما آمریکا زیر این توافق و قرارداد قطعی زد، بنابراین کدام فرد عاقلی است که دوباره با کشوری که زیر تمام توافقها زده، مذاکره کند؟» ۱۳۹۸/۰۳/۲۳
🔹 یکی از دلایل تأکید رهبر انقلاب بر پرهیز از مذاکره با آمریکا، تجربه تلخ و عبرتآموز برجام است؛ تجربهای که نشان داد #اعتماد به وعدههای آمریکا خسارتبار خواهد بود: «این تجربه [برجام] به ما نشان داد که ما در هیچ مسئلهای نمیتوانیم [با آمریکا] مثل یک طرف مورد اعتماد بنشینیم صحبت کنیم... وقتی ثابت شد که دشمن، دشمن نابکار است، دشمنی است که در عمل، از نقض عهد هیچ ابائی ندارد و نقض عهد میکند... با این [دشمن] نمیشود وارد مذاکره شد. اینکه بنده سالها است دائم تکرار میکنم که با آمریکا #مذاکره نمیکنیم علّتش این است.» ۱۳۹۵/۰۵/۱۱
* اعتماد به آمریکا؛ اشتباهی که نباید دوباره تکرار شود
🔸 یکی از خطاهای راهبردی گره زدن حل #مشکلات_داخلی به مذاکره با آمریکا است، در حالی که تجربه نشان داده این رویکرد نهتنها بینتیجه است، بلکه فرصتسوز و پرهزینه خواهد بود: «گره زدن حلّ مسائل کشور به برجام و امثال برجام یا به مسائل خارجی، یک خطای بزرگی است... اینها بخشی از تجربههای ما است؛ این تجربهها را بایستی در نظر داشته باشیم تا تکرار نشود و از یک سوراخ دو بار گَزیده نشویم.» ۱۳۹۷/۰۳/۰۲
🔹 جمهوری اسلامی ایران، بر پایه تجربه برجام و بدعهدیهای مکرر آمریکا، امکان تعامل با این کشور را ندارد: «آمریکا پابند به تعهّدات خودش نیست... دولتی با این خصوصیّات که به این راحتی معاهدهی بینالمللی را #نقض میکند، بعد هم مثل آب خوردن زیر امضایش میزند و میگوید من از معاهده خارج شدم... جمهوری اسلامی نمیتواند تعامل کند.» ۱۳۹۷/۰۳/۰۲
🔸 بنابراین «جمهوری اسلامی ایران هیچ اعتمادی به آمریکا ندارد و تجربهی تلخ مذاکرات قبلی با آمریکا در چارچوب برجام را بههیچوجه تکرار نخواهد کرد زیرا هیچ ملت آزاده و عاقلی، #مذاکره_تحت_فشار را نمیپذیرد.» ۱۳۹۸/۰۳/۲۳