قاتل چشمها را بشناسید
🔹 آکادمی چشم پزشکی آمریکا هشدار میدهد افرادی که زمان زیادی را در مقابل صفحه نمایش میگذرانند ممکن است دچار خشکی چشم، آبریزش چشم یا سردرد شوند.
🔹 آکادمی چشم پزشکی میگوید موارد ذکر شده به این دلیل است که انسانها هنگام خیره شدن به این دستگاهها کمتر پلک میزنند. افراد معمولا حدود ۱۵ بار در دقیقه پلک میزنند، اما این میزان پلک زدن را میتوان در حین خیره شدن به صفحهنمایش به نصف کاهش داد.
🔹آکادمی چشم پزشکی آمریکا برای کاهش فشار چشم توصیه کرد که بر اساس قانون «۲۰-۲۰-۲۰» استراحت کنید. هر ۲۰ دقیقه، به دور نگاه کنید، حداقل ۲۰ ثانیه به شی در فاصله ۲۰ فوتی نگاه کنید. این روش به چشمان شما فرصتی برای تنظیم مجدد میدهد.
#آموزش #آموزشی #کودک #کودکان #بازی #فضای_مجازی #سواد_رسانه_ای #مشق_اول
🆔 @mashgheaval1
سرچشمه ی عشق با علی آمده است
گل کرده بهشت تا علی آمده است
شد کعبه حرمخانه میلاد علی(ع)
کز کعبه صدای یا علی آمده است
میلاد مولی الموحدین امام علی علیه السلام و روز پدر مبارک 🌷😍
#روز_پدر #پدر #حضرت_علی #نجف #امیرالمومنین #جشن #سواد_رسانه_ای #مشق_اول
🆔@mashgheaval1
▪️السَّلامُ عَلَیْكِ یا مَنْ حَفِظَتِ الْإمامَ في یَوْمِ عاشُوراءَ
▫️سلام بر تو، که جان امام را در روز عاشورا حفظ کردی.
🔘 سالروز وفات شهادت گونه حضرت زینب کبری سلاماللهعلیها تسلیت باد
࿐჻ᭂ⸙🍃🌹🍃⸙჻ᭂ࿐
#وفات #شهادت #حضرت_زینب #ام_المصائب #سوریه #دمشق #سواد_رسانه_ای #مشق_اول
🆔@mashgheaval1
اینجا جمهوریاسلامی ایرانه؛ اینجا درمان کودکان زیر ۷سال کاملا رایگانه
اینجا جمهوریاسلامی ایرانه؛ اینجا هزینههای درمان سه دهک اول جامعه رایگانه
اینجا جمهوریاسلامی ایرانه؛ اینجا هزینه ۲۰۰ میلیونی کاشت حلزون شنوایی رایگانه
اینجا جمهوریاسلامی ایرانه؛
اینجا کلی خبر خوب برای مردم هست اما هیچ کدومش رو تو رسانههای فارسیزبان اپوزیسیون نمیبینید چون اونا مأموریت دارن که همه چیز رو فقط سیاه نشون بدن دوست خوبم...
#جهاد_تبیین #ایران #انقلاب #پهلوی #فضای_مجازی #سواد_رسانه_ای #مشق_اول
🆔@mashgheaval1
16.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اهمیت انتخاب صحیح و آگاهی از وظایف نمایندگان
#کلیپ #دانلود #مجلس #جهاد_تبیین #ایران #ایرانی #انتخابات #خبرگان #سواد_رسانه_ای #مشق_اول
🆔@mashgheaval1
جنگ ادراکی در انتخابات.pdf
8.81M
فایل آموزشی تاکتيک ها و تکنیک های جنگ ادراکی در انتخابات
May 11
طراحی ابزاری برای گول زدن هوش مصنوعی مولد
محققان ابزاری طراحی کردهاند که هنرمندان با استفاده از آن میتوانند مدلهای هوش مصنوعی را به نحوی فریب دهند که نتوانند از آثار و سبک هنری آنها تقلید کنند.
در سالهای اخیر و با پیشرفت ابزارهای هوش مصنوعی مولد یکی از دغدغههایی که ایجاد شده استفاده شرکتهای هوش مصنوعی از آثار دارای حق نشر برای آموزش مدلهای خود است. مدلهای هوش مصنوعی مولد نیازمند مقادیر عظیمی داده هستند تا از طریق «یادگیری ماشین» از آنها الگوگیری کرده و سپس با استفاده از این الگوها محتوای جدید تولید کنند.
از همین رو پروندههای قضائی متعددی در رابطه با شکایت صاحبان حق نشر (کپیرایت) از شرکتهای هوش مصنوعی تشکیل شده است که یکی از معروفترینهای آن پرونده شکایت روزنامه نیویورکتایمز از چتجیپیتی به خاطر استفاده غیرمجاز از متنهای این روزنامه برای آموزش مدل هوش مصنوعی است.
با این حال راههای دیگری نیز از سوی فعالان این حوزه برای جلوگیری از نقض حق نشر توسط هوش مصنوعی مورد امتحان قرار گرفته است. یکی از این ابزارها نایتشید (Nightshade) نام دارد که با ایجاد تغییراتی در جزئیات فایلهای تصویری میتواند بدون تغییر دادن محتوای کلی اثر، آن را به شکلی درآورد که مدلهای هوش مصنوعی مولد در تشخیص محتوای آن دچار اشتباه شده و نتوانند به شکل کارآمدی از آن برای آموزش درست بهره ببرند. این فرآیند که اصطلاحاً مسمومسازی (Poisoning) نامیده میشود توسط محققان دانشگاه شیکاگو ابداع شده و هماکنون Nightshade به شکل عمومی برای استفاده همگانی در دسترس قرار گرفته است.
تیم Nightshade میگوید که اگر این ابزار به درستی استفاده شود، میتواند مانعی در برابر کسانی شود که حقوق نشر (کپیرایت) و دستورالعملهای عدم جمعآوری دادهها را نادیده میگیرند. این ابزار میتواند کاری کند که مدلهای هوش مصنوعی در استفاده از هر تصویر برای آموزش مدل خود متقبل هزینهی زمانی و مالی بیشتری شوند تا در رفتارهای خود و نقض حقوق صاحبان آثار تجدید نظر کنند.
#آموزش #آموزشی #هوش_مصنوعی #پزشکی #فضای_مجازی #سواد_رسانه_ای #مشق_اول
🆔@mashgheaval1
اساتید هولوگرامی در دانشگاهها
دانشگاهی در بریتانیا در حال بررسی امکان استفاده از فناوری هولوگرافی برای جذب استادان مدعو از سراسر جهان است. معمولاً از این فناوری برای اجرای موسیقی هولوگرافیک موسیقیدانان و خوانندگان درگذشته یا بازنشسته استفاده میشود. اما دانشگاه لافبورو (Loughborough University) در نظر دارد از این فناوری برای آموزش به دانشجویان استفاده کند.
قرار است واحدهای درسی هولوگرامی پس از یک سال دورۀ آزمایشی، در سال ۲۰۲۵ وارد برنامۀ درسی دانشجویان شوند.
بنیانگذار شرکت پروتو (Proto)، دیوید نوسبام (David Nussbaum)، که قرار است این خدمات را ارائه دهد، معتقد است که این فناوری در نهایت میتواند راهی برای بازگرداندن برخی از بزرگترین متفکران قرن بیستم به کلاس درس شود و امکان تعامل با آنها را در دسترس دانشجویان قرار دهد.
این فناوری همچنین به عنوان راهی برای کاهش نیاز به سفر، تسهیل همکاریهای تحقیقاتی بینالمللی و حساسیت به پایداری محیط زیست قلمداد میشود.
شرکت پروتو در نظر دارد که یک نسخۀ هوش مصنوعی از متفکران مشهور قرن بیستم، مانند استیون هاوکینگ، بسازد و ظاهر، صدا و رفتار این متفکران را شبیهسازی کند. پروتو امیدوار است در ۱۸ ماه آینده واحدهای هولوگرافیک کوچکتر را عرضه کند که مقرون به صرفه باشند و دسترسی به آنها بیشتر از نمونههای موجود باشد.
#آموزش #آموزشی #هوش_مصنوعی #فیلم #عکس #سواد_رسانه_ای #مشق_اول
🆔@mashgheaval1