مردی از زنش خواست که شب نزد او بماند. زن عذر حیض خود را چنین بیان کرد:
به قتل چون منی گر خاطرت خشنود می گردد
به جان منت ولی تیغ تو خون آلود می گردد.
😂
#کشکول
@masir11012869
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 #بازنشر
📹 ببینید | با بیگذشتیها برکت از زندگی میرود
🔺 گفتگو با مرحوم حجتالاسلاموالمسلمین فاطمینیا، استاد اخلاق
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=19941
دخترایی که بی حیا هستن،چه بسا از بیشرفی و بیشعوری و بدذاتی مادر و پدرشون باشه. وقتی تو جمعی پسران خانواده به راحتی هر حرفی رو به زبون میارن و لودگی میکنن و مادرشون مثل گربه گچی نشسته و میخنده خب معلوم هست خواهرها هم با این حرفا و تو این سیستم بی حیا میشن. حالا جالب اینه که همون گربه گچی و دختر مانتوییش معلم میشن و سر از آموزش و پرورش در میارن...و احتمال این هم هست که اون پسرهای تخم جن هم وارد آموزش و پرورش بشن...بلاخره حقوق خوبی داره و راحت تر میتونن میمون بازی دربیارن...
😉
@masir11012869
🔰 #سخن_نگاشت | #ازخودگذشتگی صرفاً هدیه کردن جان نیست
🔻 رهبر انقلاب، در دیدار اخیر نمایندگان مجلس: منظور از «ازخودگذشتگی»... همیشه این نیست که شما بروید جان هدیه کنید... ازخودگذشتگی، یک معنای وسیعتری دارد؛ ازخودگذشتگی در بسیاری از موارد به معنای اسیر نشدن در پنجهی خواستههای حقیر است. مشکل ماها این است؛ ماها در پنجهی خواستههای حقیر گاهی اسیر و گرفتار میشویم. ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
🔍 متن کامل را بخوانید👇
https://khl.ink/f/50317
هدایت شده از 🩺علاجینو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
√√وضعیت فرهنگی جامعه، وضعیت خوبی نیست. چه کار باید کرد؟
✅ آیت الله حائری شیرازی:
ظاهرش اینطور است. باطنش اینطور نیست ... وقتی موقع امتحان رسید، معلوم می شود!!
ای جاااانم😘😘
@masir11012869
هدایت شده از 🩺علاجینو
امام صادق سلام الله علیه فرمودند:
«شانه کردن در حمام موها را ضعیف و کم پشت میکند»
مفاتیح الحیاة ص ۱۰۲
@masir11012869
هدایت شده از عقل و عشق
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«این دو عامل است که اساس خانواده را حفظ میکند:
یکی دوستی عاقلانه نسبت به هم😘؛ دیگری گذشت مهربانانه از لغزش یکدیگر🙏»
۹۷/٧/٨
@masir11012869
هدایت شده از 🩺علاجینو
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸به اسم آزادی، اَسیرَت می کنند!🔸
شیاطین میگویند «انسان آزاد است» و با این آزادی، انسان را بندۀ همه چیز میکنند!! اما انبیاء میگویند: «انسان بنده است» و با این بندگی، او را از بندگی دیگران آزاد میکنند! انبیاء با بندگی، انسان را از بندگیِ مخلوق آزاد میکنند و شیاطین به اسم آزادی، انسان را اسیر همۀ چیزهای پَست میکنند.
انبیاء با بندگی، انسان را از زندان نجات میدهند و شیاطین به اسم آزادی، انسان را زندانی میکنند.
@masir11012869
هدایت شده از عقل و عشق
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸اهمیت ساخت سرود🔸
چقدر ساختنِ سرود، کار ارزشمندی است و خنثی کنندۀ بسیاری از توطئهها است! گاهی می شود که انسان با شنیدن یک شعر، منقلب می شود، با شنیدن یک سرود تغییر روش میدهد، اصلاً سرنوشت زندگی اش دگرگون می شود! شما این سرودهایتان را خیلی با اهمیت بدانید! [حتی] اگر سرود را در همین محل مصلای نماز جمعه و تریبون اجرا کنند، هیچ اشکال شرعی هم ندارد.
شما بدانید که دشمنان اسلام وقتی می خواهند ضربه بزنند، ممکن است سرود ضد انقلابی درست کنند. مرثیۀ ضد انقلابی درست کنند و با یک آب و تاب و حال و سوزی هم بخوانند و خیلیها را منحرف کنند. پس در مقابل آن حرکات انحرافی وجود یک حرکات اسلامی اصیل، حتماً لازم است.
@masir110
هدایت شده از 🩺علاجینو
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸انسان متواضع، چه کسی است؟🔸
متواضع بودن به معنای سر به زیر گرفتن نیست. انصاف، اساس تواضع است. تواضع حقیقی این است که انسان منصف باشد؛ اگر بدی از خودش سر زده، آن را «قبول» کند و اگر خوبی از دیگران سر زده، آن را «باور» کند. انسان باید به گونهای بار بیاید که وقتی احسان میبیند، آن را تصدیق کند و اگر از خودش بدی سر میزند، اشتباه خودش را بپذیرد.
اگر شما این صفت را به فرزندت ارث بدهی، از هر چیز دیگری که به او بدهی، قیمتش بیشتر است. اگر دیدی بچهات بعد از بدی کردن، اعتراف به بدی میکند و میگوید: تقصیر من بود، سجدة شکر کن. بزرگترین نعمتی که خدا در تربیت اولاد به انسان میدهد، این است که وقتی خدمتی به او شد، آن را تصدیق کند و اگر لطمهای به کسی زد، به آن اعتراف کند و با تصدیق این امور، تربیت شود.
انسان منصف وقتی به جامعه بیاید، خودش اصلاح میشود؛ چون اگر بدی کرد، جامعه هم به او بدی میکند و میگوید: «من» بدی کردم که جامعه به من بدی کرد. بعد خودش را اصلاح میکند و در حقیقت زنده میشود. هنر دستگاه جوجهکشی به بخاری یا جای تخم مرغش نیست؛ بلکه تمام ارزشش به یک دستگاه کوچک چند گرمی به نام رگلاتور است که تنظیمکننده است. این دستگاه از تمام دستگاهها کوچکتر، اما مهمتر است. اگر این دستگاه کوچک از کار افتاد، دستگاه جوجهکشی یا دئوترم داغ میکند و خاموش نمیشود. انصاف در انسان همان تنظیمکنندهای است که اگر از بین رفت، دیگر انسان نمیماند.
@masir69
[دیوان اشعار پروین اعتصامی - فرياد حسرت - صفحه۱۰۷]
هميشه خانهٔ بيداد و جور، آباد است
بساط ماست كه ويران ز باد و باراني است
نگفته ماند سخنهاي من، خوشا مرغي
كه لانه اش گه سعي و عمل، دبستاني است
مرا هر آنكه در افكند همچو گوي بسر
خبر نداشت كه در دست دهر چوگاني است
ز رنج بي سر و ساماني منش چه غم است
همين بس است كه
او را سري و ساماني است
حديث نيك و بد ما نوشته خواهد شد
زمانه را سند و دفتري و ديواني است
كسي ز درد من آگه نشد، وليك خوشم
كه چند قطرهٔ خونم، بدست و داماني است
@masir110
هدایت شده از 🩺علاجینو
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸اینقدر با بچههایتان وَر نروید!🔸
تربیت یعنی کاری کنید که فطرت طرف آزاد شود. برای شکوفایی طبیعی انسان، باید مانع را برداشت. اینکه شما یک سری مطالب را به طرف تلقین کنید یا به او القاء کنید یا به او تحمیل کنید، این شکفتن نیست.
اگر شما گلی را به زور شکفته کنید، خودتان هم حاضر نیستید نگاهش کنید؛ خجالت میکشید؛ میگویید: حرامش کردم. این را باور کنید که بچۀ شما یا شاگرد شما از آن گل هم لطیفتر است. ما خیلی به این گلها ور میرویم و آخرش هم شکفتهشان نمیکنیم. شما گاهی تمرین کردهاید که گلی را زودتر از باز شدنش، باز کنید و میدانید چه به روز این گل میآید!
بسیاری از افراد که بچههایشان ضایع میشوند، به خاطر این است که خیلی به آنها ور میروند. خیلی به بچههایتان ور نروید. خیلی بچههایتان را نصیحت نکنید. خیلی در کار بچههایتان دقت نکنید و اگر هم دقت میکنید، سعی کنید نفهمند که در کارشان دقت میکنید؛ دورادور بپاییدشان. اگر عیب کم یا زیادی دارند، خیلی وسواس نداشته باشید که همان موقع ترکَش کنند. اینقدر فشار نیاورید که بچههایتان خیلی مؤدب شوند؛ چون بچههایتان منافق میشوند، دروغگو میشوند، متظاهر میشوند.
@masir11012869
هدایت شده از 🩺علاجینو
آیت الله جوادی آملی.mp3
232.4K
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی:
«انسان بخشنده آن است که از بی ادبی ديگری بگذرد، از اهانت ديگری بگذرد، يعنی پا بگذارد روی غرور خود و اين حق خود را بگذرد؛ اين ميشود سخا و خدا همان آن پُر ميکند. اگر همين يک جمله امام جواد و امام کاظم(سلام الله علیهما) بود، ما طلاقی نداشتيم. شوهر يک حرف می زند، فوراً می رنجد. او يک حرفی می زند، اين می رنجد. هيچکدام هم گذشت ندارند؛ آن وقت می شود اين غده بدخيم. آن وقت دو طرف تا زندهاند افسرده زندگی می کنند.
وجود مبارک امام فرمود: خانهای که با طلاق ويران شده به اين آسانی ساخته نمی شود.[۱]»
درس اخلاق ۹۸/۵/٣١
[۱]...مَا مِنْ شَيْءٍ أَبْغَضَ إِلَی اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ مِنْ بَيْتٍ يُخْرَبُ فِي الْإِسْلَامِ بِالْفُرْقَةِ يَعْنِي الطَّلَاقَ/کافی(ط ـ الإسلامية)، ج۵، ص۳۲۸
@masir11012869
هدایت شده از عقل و عشق
[زن و بازیابی هویت حقیقی - مقدّمه - صفحه ۲۹]
جهان امروز در مقوله ی زن و با هدف به بند کشیدن روحش، تنها به رهاسازی جسم او میاندیشد و قوانین موضوعه ی جهان امروز نیز، صرفاً پیرامون مسائل مادّی و سهل الوصول نمودن طریق طلاق و تشویق به نحوههای زندگی خاص و تن ندادن به مسؤولیتهای خانوادگی است. زن و پیوندهای روحی - اخلاقیش، هرگز مورد طلب و تلاش جهان امروز نیست. این در حالی است که خدای اسلام، زن را بزرگ میبیند و برای پیوندهای روحی وعاطفی اش، تعریف و تصویری روشن دارد.
@masir11012869