هدایت شده از کشکول ✧
23.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حسین هست و دیگر هیچ...
حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔸 مگر ثواب زيارت سيدالشهداء را ما میدانيم چه خبراست؟! مگر میدانيم رواياتی كه درباره زيارت سيدالشهداء وارد شده، به كجا رسيده است؟! هيچ میتوانيم بگوييم:
«كان كمن زار الله في عرشه؛ زيارت امام حسين در شب جمعه مانند كسی استكه خدا را درعرشش زيارت كند» يعنی چه؟ آيا ما از اينها میفهميم ؟!
√يا همين بكاء بر سيد الشهدا ثوابش چه اندازه است؟ آيا میتوانيم حدی برايش بگوييم كه ديگر از آن بالاتر نيست؟
📚 رحمت واسعه، ویراست سوم، ص٢٧۴
#اربعین
@kashkool128
هدایت شده از 🩺علاجینو
این که مى گوییم غیرت در زن به صورت یک خلق و خوى وجود ندارد، یعنى زن نه در فطرت و سرشت خود و نه در قانون شرع موظف نیست که پاسدار عفت مرد باشد بلکه موظف است پاسدار عفت خود باشد، ولى مرد موظف است هم پاسدار عفت خود باشد و هم پاسدار عفت زن، و این یک حالتى است که در همه جاندارهایى که به صورت زوج و خانوادگى زندگى مى کنند وجود دارد، یعنى جنس مذکر در همه حیواناتى که به صورت جفت هستند و زندگى خانوادگى دارند حامى جنس مؤنث است ولى در جنس مؤنث این حس قرار داده نشده است.
استاد مطهری، خانواده و اخلاق جنسی، ص۶۷
@kashkool128
20.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | فیلم کامل بیانات امروز رهبر انقلاب اسلامی در مراسم اربعین حضرت اباعبدالله الحسین (علیهالسلام). ۱۴۰۱/۰۶/۲۶
🏷 #از_تبیین_تا_قیام | #اربعین
📥 سایر کیفیتها👇
https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=50940
نه پردهنشینی و نه اختلاط، بلکه حریم
ولی ما باید کوشش کنیم که این را از دست ندهیم. صراط مستقیم باریک است. کمی از این طرف برویم پرت میشویم، کمی از آن طرف برویم هم پرت میشویم. اندکی به نام عفت و عصمت و پاکی، زن را به گوشه صندوقخانهها بکشانیم پرت شدهایم، یک ذره به نام دخالت خانمها در اجتماعات و فعالیتها حریم را بشکنیم نیز از آن طرف افتادهایم. شرکت ملازم با اختلاط نیست. شرکت ملازم با نوعی التذاذ جنسی از یکدیگر بردن نیست. پیغمبر اکرم در مسجد مدینه، زنها را اجازه میداد میآمدند، مردها را هم اجازه میداد میآمدند. زنها را منع نکرد. ولی یک دفعه فرمود: ای کاش ما برای خانمها درِ دیگری از مسجد باز کنیم (دلش نمیخواست که زنها و مردها از یک در داخل و خارج شوند؛ به یکدیگر تنه میزنند، فساد از همین جا پیدا میشود) که بعد «باب النساء» را ساختند و الان هم در همان محل در مسجد مدینه دری هست به نام «باب النساء» که مخصوص زنهاست. زنها و مردها میآمدند در مسجد پیغمبر پای وعظ پیغمبر مینشستند، وقتی که خارج میشدند چون کوچههای مدینه تنگ بود ازدحام جمعیت میشد، زن و مرد با یکدیگر مخلوط میشدند، مردِ جوان بود زن جوان بود، احیانا به یکدیگر تنه میزدند. فرمود: بهتر این است که زنها از کنار حرکت کنند، مردها از وسط. پیغمبر اکرم خوش نداشت که این حرکت به صورت اختلاط باشد. منطق صحیح همین است.
بنابراین شرکت زن در فعالیتهای اجتماعی ملازم این است که در شرایطی که فتنهانگیز است مثل ازدحامها [اختلاط نباشد و حریم رعایت شود.] البته در غیر ازدحام اشکالی ندارد. مثلا در اتوبوس زنها نشستهاند، مردها هم نشستهاند، ازدحام نباشد اشکالی ندارد. من همیشه حتی در کتاب مسئله حجاب به طرز زیارت رفتن در اعتاب مقدسه- که از قدیم معمول بوده- اعتراض کردم. زن و مرد قاطی میروند،ولی ما باید کوشش کنیم که این را از دست ندهیم. صراط مستقیم باریک است. کمی از این طرف برویم پرت میشویم، کمی از آن طرف برویم هم پرت میشویم. اندکی به نام عفت و عصمت و پاکی، زن را به گوشه صندوقخانهها بکشانیم پرت شدهایم، یک ذره به نام دخالت خانمها در اجتماعات و فعالیتها حریم را بشکنیم نیز از آن طرف افتادهایم. شرکت ملازم با اختلاط نیست. شرکت ملازم با نوعی التذاذ جنسی از یکدیگر بردن نیست. پیغمبر اکرم در مسجد مدینه، زنها را اجازه میداد میآمدند، مردها را هم اجازه میداد میآمدند. زنها را منع نکرد. ولی یک دفعه فرمود: ای کاش ما برای خانمها درِ دیگری از مسجد باز کنیم (دلش نمیخواست که زنها و مردها از یک در داخل و خارج شوند؛ به یکدیگر تنه میزنند، فساد از همین جا پیدا میشود) که بعد «باب النساء» را ساختند و الان هم در همان محل در مسجد مدینه دری هست به نام «باب النساء» که مخصوص زنهاست. زنها و مردها میآمدند در مسجد پیغمبر پای وعظ پیغمبر مینشستند، وقتی که خارج میشدند چون کوچههای مدینه تنگ بود ازدحام جمعیت میشد، زن و مرد با یکدیگر مخلوط میشدند، مردِ جوان بود زن جوان بود، احیانا به یکدیگر تنه میزدند. فرمود: بهتر این است که زنها از کنار حرکت کنند، مردها از وسط. پیغمبر اکرم خوش نداشت که این حرکت به صورت اختلاط باشد. منطق صحیح همین است.
بنابراین شرکت زن در فعالیتهای اجتماعی ملازم این است که در شرایطی که فتنهانگیز است مثل ازدحامها [اختلاط نباشد و حریم رعایت شود.] البته در غیر ازدحام اشکالی ندارد. مثلا در اتوبوس زنها نشستهاند، مردها هم نشستهاند، ازدحام نباشد اشکالی ندارد. من همیشه حتی در کتاب مسئله حجاب به طرز زیارت رفتن در اعتاب مقدسه- که از قدیم معمول بوده- اعتراض کردم. زن و مرد قاطی میروند.
استاد مطهری، آینده انقلاب اسلامی ایران، ص۲۲۰
@masir69
تساوی حقوق زن و مرد و تشابه حقوق زن و مرد نباید یا یکدیگر اشتباه شود. یکی از افتخارات حقوق اسلامی این است که حقوق زن و مرد را متساوی میداند ولی متشابه نمیداند.
استاد مطهری، آینده انقلاب اسلامی ایران، ص۲۲۲
@masir69
من میتوانم با کمال افتخار سهم خودم را در اینجا ذکر کنم و خدا را شکر میکنم. کتاب مسئله حجاب را که من در آن وقت نوشتم و این منطق معتدل اسلام را ذکر کردم- و خوشبختانه تا به حال بیش از بیست بار و هر بار در بیش از دههزار نسخه چاپ شده و مرتب هم هنوز میخواهند- نقش بسیار عظیم و فوقالعادهای داشته است. من نقش زن را در آنجا روشن کردهام که ای زن! تو باید پوشش داشته باشی و فلسفه پوششت هم این است. تو نباید خودآرایی کنی. شرکت زن در مجامع به معنی اختلاط با مرد نیست.
این همدوشی که اینها میگویند، کلک و حقّه است. تو میتوانی عفاف و پاکی خودت را حفظ کنی، پوشش اسلامی خودت را حفظ کنی، آگاهی خودت را هم به دست آوری. شما دیدید که در طول این چند سال کم کم قشری به وجود آمد از خانمهای تحصیل کرده بدون آن که در دام فساد اخلاق گرفتار شوند، یعنی قشری خانم به وجود آمد هم آگاه و هم پاک. در پسرها هم همین طور، یعنی متقابل بود. امکان ندارد پسر فاسد باشد و دختر درست.
استاد مطهری، آینده انقلاب اسلامی ایران، ص۲۱۷
@masir69
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | شهریار دورانها
🔺️ رهبرانقلاب: در همان اوقاتیکه عزاداری و شعرخوانی برای #امام_حسین(ع) ممنوع بود؛شهريار ميگويد:
بجز از علی که آرد پسری ابوالعجایب
كه علم كند به عالم شهدای كربلا را
🗓 ۲۷شهریور؛ روز شعر و ادب پارسی و روز بزرگداشت استاد #شهریار
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از 🩺علاجینو
امیر مؤمنان سلام الله علیه فرمودند:
«هر که احسان و نیکی کند، دل ها به سوی وی گرایش یابد»
مفاتیح الحیاة صفحه ۵۳۱
@alajino110
هدایت شده از کشکول ✧
◾️ تاریخ تکرار میشود!
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔸انسان هر راهی را بدون تقید و پایبندی به قرآن و سنت برود، روزبهروز تنزّل میکند؛
🔻 تاریخ، از جمله قضایای سقیفه و پیامدهای آن مانند واقعه طَف (کربلا)، هر روز تکرار میشود؛
🔸زیرا هر روز حقی غصب و یا احقاق میشود، و همیشه حق و باطل مثل حسین و یزید وجود دارد، و کار مردم هم یا جنگ در کنار یزید یا در رکاب امام حسین علیهالسلام است.
🔹بنابراین، انسان باید هر روز موضع خود را مشخص کند که آیا اهل حق است و یا باطل و پیرو آن.
📚 رحمت واسعه، ویراست سوم، ص٢٠۵
☑️@kashkool128
هدایت شده از 🩺علاجینو
baafghi.mp3
7.66M
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸حجاب، به قیمت خون شهداء حفظ شده. مگر مردم میگذارند بیحجابی رایج شود؟🔸
رضا شاه وقتی می خواست بیحجابی را بیاورد اول از زن و بچۀ خودش شروع کرد و اول شروع کرد که قم را بیغیرت بکند. زن و بچهاش را به عنوان زیارت حضرت معصومه (ص) فرستاد به قم. این ها بیچادر و با سرِ برهنه آمدند وارد صحن مطهر شدند.
آشیخ محمد تقی بافقی، آنها را دید. از دور گفت اینها که هستند؟! اینها را بیرون بکنید! داد زد، فریاد زد، مردم را جمع کرد.
اینها هم کوچک شدند. تولیت حرم، آنها برد به یکی از غرفه ها و در را بست. اینها فوری به پهلوی تلفن کردند که شیخ آمده به ما فحش داده، مردم را دور خودش جمع کرده و الآن هم ما را در یک گوشهای کردهاند و در را بستهاند.
پهلوی از تهران بلند شد آمد قم. اول رئیس شهربانی را گرفت و زد. آشیخ محمد تقی را هم آوردند و او ایشان را گذاشت زیر لگد. به دندههای آشیخ محمد تقی لگد می زد. آشیخ محمد تقی هم زیر لگد هی می گفت: ای بیپدر بزن! بیمادر بزن! بیحیثیت بزن! بیشرافت بزن! مدام کتک میخورد و اینطور می گفت.
الان قبر آشیخ محمد تقی را همه می آیند در حرم مطهر و زیارتش می کنند. واقعاً پهلوی را شکاند.
این حجاب با این کتکها حفظ شده. با این خون دل ها حفظ شده. این شهدا حجاب را آوردند. این هایی که دست دادند، پا دادند، معلول شدند حجاب را زنده کردند. مگر مردم میگذارند چیزی را که اینقدر خون دادند، این قدر جان دادند، اینقدر مال دادند، این قدر ضربه خوردند، با چهار تا که تمبک بزنند، چها تا که مویشان را بیرون بگذارند از دست بدهند؟! ابداً این کار را نمیکنند.
@alajino11