eitaa logo
مسیر
919 دنبال‌کننده
4.5هزار عکس
4.9هزار ویدیو
8 فایل
#کانال مسیر با ما همراه باشید
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨+18 ⚠️بشدت دلخراش جنایت فجیع صهیونیست ها وضیعت بسیار وخیم اطراف ساختمان بمباران شده در بیروت
11.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ تانکی برای شما باقی نخواهیم گذاشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 علیرغم سانسور شدید رژیم صهیونیستی از تلفات خود، یکی از نتایج پرتاب موشک‌های حزب‌الله در سرزمین‌های اشغالی را مشاهده میکنید
♦️ *تلگرام تسلیم شد/ ارائه شماره موبایل و آی پی آدرس کاربران به مقامات* 🌐 🔹پاول دوروف بنیانگذار تلگرام اعلام کرد این پیام رسان آی پی آدرس و شماره موبایل کاربران را در صورت دریافت درخواست قانونی به مقامات ارائه می‌کند. 🔹تلگرام تا پیش از این نسبت به درخواست های حذف محتوا واکنشی نشان نمی‌داد و بیشتر اوقات درخواست اطلاعات درباره مظنونین به ارتکاب جرم را نادیده می‌گرفت.
12.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📆 تاریخ جاسوسی در ایران 🔹 جایگاه جاسوسان آلمانی در تاریخ ایران
🇮🇷 | تولید مبدل‌های نانوکاتالیستی ایرانی 🔸یک شرکت دانش‌بنیان توانسته با تولید مبدل‌های نانوکاتالیستی، بیش از ۹۰ درصد گازهای آلاینده حاصل از احتراق موتور را به گازهای بی‌خطر تبدیل می‌کنند.
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 انزوای واقعی با دوستی‌های مجازی 🔸 آیا بازی‌ها و دوستی‌های مجازی، انزوای واقعی را به همراه دارد؟!
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آن تشیعی که ارتباط با ام آی شش (MI6) انگلیس داشته باشد، آن تسننی که مزدور سی آی ای (CIA) آمریکا باشد، نه آن شیعه است و نه این سنی؛ هر دو ضد اسلامند.
🟥 کنترل رسانه و سرویس‌های اطلاعاتی 🔻قسمت اول عملیات که توسط سی.آی.اِی انجام شد، با رسانه‌ها چه کرد؟ آیا جنگ این روزها در فلسطین و لبنان، فقط با مهمات جنگی و موشک و راکت است؟ در طول تاریخ، دولت‌ها و متنفذین به شکل‌های مختلف از رسانه سوء استفاده کرده و آن‌ را به ابزار دروغ‌پراکنی و بازوی اقناعی ایدئولوژی و رویکردهای خود تبدیل نموده‌اند. این که به گواهی تاریخ، اغلب رسانه‌های جریان اصلی، روایت دیکته شده توسط سازمان سیا و سایر بخش‌های دولت آمریکا را پیش برده‌اند، در پژوهش‌ها و مقاله‌های تحقیقی فراوانی مطرح شده و مفصل به آن پرداخته شده. مجله‌ی رولینگ استون در گزارشی در سال 1997 از همکاری گسترده‌ی سیا و مطبوعات خبر داد. طبق این گزارش به غیر از گروهی از افسران اطلاعاتی که در پوشش خبرنگار فعالیت می‌کردند، 400 روزنامه‌نگار آمریکایی در سال‌های اخیر مخفیانه وظایفی را برای سیا انجام داده بودند؛ از جمع‌آوری ساده‌ی اطلاعات گرفته تا میانجی‌گری میان سیا و جاسوسان در کشورهای کمونیستی. همچنین نیویورک تایمز درهمان سال در گزارشی به توصیف کمپین جهانی سیا برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی از طریق دستکاری رسانه‌ها پرداخت.
🟥کنترل رسانه و سرویس‌های اطلاعاتی 🔻قسمت دوم عملیات که توسط سی.آی.اِی انجام شد، با رسانه‌ها چه کرد؟ "یک روزنامه نگار را می توان ارزان تر از یک روسپی تلفنی و با دو صد دلاری در هر ماه به دست آورد." این، بخشی از گفتگوی یکی از عوامل سیا با ، ناشر واشنگتن پست است که یکی از بسترسازان اصلی ورود سیا به حوزه‌ی مطبوعات و اجرایی شدن عملیات بود. قائم مقام سابق سیا گفته است: "همه می دانستند که فیل گراهام، کسی بود که می توانستید روی کمکش حساب کنید." هدف از عملیات ، قرار گرفتن رسانه‌های آمریکا در دست سیا و مهم‌تر از آن ایجاد یک شبکه ارتباطی گسترده در رسانه‌های جهان بود. 🔸ادامه در پست بعد🔸
🔸ادامه پست قبل🔸 سیا در این پروژه که در سال 1953 آغاز شد و بیش از 3000 افسر اطلاعاتی در آن شرکت داشتند، به دانشجویان، روزنامه‌نگاران و گزارشگران معتبر برای انتشار نسخه‌ی سیا از وقایع  پول میداد. ABC, CBS, NBC, Associated Press, Reuters و بسیاری از رسانه‌های جریان اصلی در لیست سنگر‌های اصلی مرغ مقلد قرار داشتند. واشنگتن پست با امتناع از چاپ نام یکی از شخصیت های سیا به نام جوزف فرناندز به مدت بیش از یک سال و تا روز اعلام کیفرخواست وی در کاستاریکا، پوشش لازم را برای سیا فراهم آورد.  اجرای این عملیات نقش مهمی در سرنگونی رئیس جمهور گواتمالا ایجاد کرد. نمونه‌ای دیگر نیز خبر ساختگی سیا در سال 1965 در مورد حمایت خارجی از ویت‌کنگ‌ها - جبهه‌ی رهایی‌بخش ملی ویتنام- بود که در آن سیا با ارسال سلاح و ایجاد درگیری جعلی، ادعا کرد ویتنام شمالی به ویت‌کنگ‌ها کمک می‌کند.