📸 سودان کشوری پر کودتا...
🔻سودان از سال ۲۰۱۹ و پس از سقوط حکومت "عمر البشیر" وارد یک چرخه کشمکش قدرت میان نظامیان و سیاستمداران غیرنظامی شده است. روند تحولات طی ۲ سال اخیر نشان میدهد که کودتای سودان با چراغ سبز آمریکا، رژیم صهیونیستی، عربستان سعودی و امارات که به شدت از به قدرت رسیدن مجدد اسلامگرایان در سودان نگرانند، انجام شده است.
🔗مشاهده تصاویر بیشتر👇
https://basirat.ir/fa/news/334267
🔽🔽🔽⬇️⬇️⬇️🔽🔽🔽⬇️⬇️⬇️
مسیر را در اپلیکیشن های زیر دنبال کنید.
🤝🤝🤝 ایتا:
eitaa.com/masir_az
🤝🤝🤝 سروش:
sapp.ir/masir_az
🤝🤝🤝روبیکا:
https://rubika.ir/masir_azar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سرلشکر باقری: سامانه «اشراف کلی فرماندهی» از ۱۵ سال پیش با تدبیر فرمانده معظم کل قوا آغاز به کار کرده است و همه مدیران و فرماندهان هر ۳ ماه یکبار عملکرد خود را در این سامانه گزارش می کنند.
🔽🔽🔽⬇️⬇️⬇️🔽🔽🔽⬇️⬇️⬇️
مسیر را در اپلیکیشن های زیر دنبال کنید.
🤝🤝🤝 ایتا:
eitaa.com/masir_az
🤝🤝🤝 سروش:
sapp.ir/masir_az
🤝🤝🤝روبیکا:
https://rubika.ir/masir_azar
🔰 بیعدالتی در #فضای_مجازی یعنی انتشار تهمت، دروغ و سخن بدون علم
🔻رهبرانقلاب: #عدالت فقط در تقسیم اموال و ثروت نیست؛ عدالت در همه چیز است؛ امروز در فضای مجازی انسان گاهی اوقات بیعدالتی مشاهده میکند؛ خلاف میگویند، تهمت میزنند، دروغ میگویند، قول بغیر علم میگویند؛ اینها بیعدالتی است، اینها نباید انجام بگیرد. یاد بگیریم، عادت کنیم که عادلانه با مردم رفتار بکنیم؛ عادلانه. ۱۴۰۰/۸/۲
🔽🔽🔽⬇️⬇️⬇️🔽🔽🔽⬇️⬇️⬇️
مسیر را در اپلیکیشن های زیر دنبال کنید.
🤝🤝🤝 ایتا:
eitaa.com/masir_az
🤝🤝🤝 سروش:
sapp.ir/masir_az
🤝🤝🤝روبیکا:
https://rubika.ir/masir_azar
🔰 راهبردهای مقابله با عملیات روانی دشمن در زمینه اخلال در جایگاه های سوخت
۱) اطلاع رسانی به موقع اخبار و تصمیمات مسئولین کشور« با استفاده از منابع رسمی، جهت جلوگیری از مراجعه مردم برای دریافت خبر به کانالهای معاند.»
۲) اطمینان دادن به مردم درخصوص کافی بودن ذخایر بنزین و از برقراری مجدد سامانه سهمیه به محض رفع مشکلات پیش آمده در وزارت نفت با نمایش روال عادی سوخت رسانی در سطح کشور.
۳) هشداردهی و شفافسازی در مقابله با شایعات و اطمینان بخشی به مردم درخصوص عدم افزایش قیمت بنزین.
۴) تلاش در راستای حفظ آرامش و مقابله با جریانات معاند یا ناآگاه همراستا با بروز ناامنی و اغتشاش.
۵) اهتمام در انتشار اخبار امیدبخش در راستای ایجاد آرامش و امنیت در سطح جامعه و خودداری از انتشار اخبار مأیوس کننده.
۶) افزایش تاب آوری اجتماعی با رویکرد طنز و نشر انتقادات کنترل شده.
۷) انتشار به موقع و انبوه اخبار همسو با مطالبات مردم به صورت جدی یا طنز برای اعتماد سازی نسبت به رسانههای خودی.
۸) پاسخدهی به اخبار و شایعات منتشر شده جهت تنویر افکار عمومی با ارایه مستندات تصویری
🔽🔽🔽⬇️⬇️⬇️🔽🔽🔽⬇️⬇️⬇️
مسیر را در اپلیکیشن های زیر دنبال کنید.
🤝🤝🤝 ایتا:
eitaa.com/masir_az
🤝🤝🤝 سروش:
sapp.ir/masir_az
🤝🤝🤝روبیکا:
https://rubika.ir/masir_azar
⭕️ دو خلاء بزرگ عملیات سایبری علیه جایگاههای سوخت
✔️چرا گام اول احیا پروژه جدید ناآرام سازی ایران شکست خورد؟
✍️ دیروز در حالی جایگاه های سوخت در بسیاری از نقاط ایران دچار مشکل شدند که در این عملیات سایبری چند نکته مهم امنیتی وجود دارد.
1️⃣ ایران سالهاست که در معرض جنگ پیشرفته سایبری قرار دارد و این جنگ تحمیلی، البته بدون فایده نیز نبوده و ایران در این عرصه اجبارا یکی از پیشرفته ترین کشورهای دنیا شده و از چند سال قبل دیگر صرفا مدافع نیز نیست. همچنانکه صهونیست ها و آمریکایی ها در بالاترین سطح، توان سایبری ایران را تایید کرده اند و همواره از عملیات های بزرگ سایبری ایران علیه منافع خود سخن گفته اند.
2️⃣ در سالهای اخیر آمریکایی ها و صهیونیست ها که از گزینه جنگ رودرو و تبعات فوق سنگین آن، گریزان هستند، گزینه های دیگر را تقویت کرده و ترکیبی از تحریم، عملیات های اطلاعاتی و جنگ سایبری را در بالاترین سطح اجرایی کرده اند. در حوزه تحریم ها بارها مقامات آمریکایی گفته اند که بزرگترین تحریم طول تاریخ را علیه ایران اجرا کرده اند و عملیات اطلاعاتی نیز در ترور چهره های برجسته نظامی و دانشمندان هسته ای و خرابکاری در حوزه تاسیسات هسته و برخی تحرکات دیگر در نقاط حساس علمی و امنیتی کشور نیز مصادیقی از فعال بودن کم سابقه این گزینه علیه ایران است. در این میان جنگ سایبری نیز در این سالها به شدت فعال شده و ده ها عملیات کوچک و بزرگ نیز انجام شده که البته همانند دها طراحی های گفته شده دیگر بسیاری با شکست روبه رو شده و قاعدتا به لحاظ ملاحظات امنیتی، مردم نیز از آن چندان باخبر نشده اند. بنابراین جنگ سایبری علیه ایران یک واقعیت است و نمی توان آن را انکار کرد و بلکه باید نگاه واقع بینانه به آن داشت و آن را به عنوان یک واقعیت دیگر از عمق دشمنی غربی ها و صهیونیست ها پذیرفت. همچنانکه مردم بسیاری از کشورهای غربی، آمریکایی و صهیونیستی نیز جنگ سایبری علیه خود را در این سالها تجربه کرده و به عنوان یک واقعیت در دنیای جنگ های جدید امروز پذیرفته اند.
3️⃣ عملیات سایبری دیروز علیه ایران با محوریت جایگاه های سوخت یکی از واقعیت های بود که اتفاق افتاد و باید آن را واقعی تحلیل کرد. این عملیات در ظاهر یک عملیات موفقیت چند ساعته سایبری ارزیابی می شود ولی در رسیدن به اهداف اصلی خود کاملا شکست خورده محسوب می شود. این عملیات قرار بود که در آستانه سالگرد اعتراضات آبان کشور را وارد یک شوک بزرگ اعتراضی و ضد امنیتی کند ولی نشد آنطور که باید اتفاق میافتاد. به همین دلیل است که عاموس یادلین رئیس سابق دستگاه اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی طی توییتی نتایج حمله سایبری به پمپ بنزین ها را زیر سوال برده است و گفته است که آیا این ضربه رفتار منطقه ای ایران را تغییر داد یا منجر به آشوب شد؟!
4️⃣ سرویس های اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی محاسبه شان این است که موضوع بنزین تبدیل به یک زیرساخت عملیات اطلاعاتی مناسب علیه ایران تبدیل شده است. اما چرا هدف گذاری شعله ور کردن و احیا اعتراضات و اغتشاشات دیروز اتفاق نیافتاد؟! ریشه اعتراضات آبان 98 ظاهری بنزینی داشت ولی در واقع ریشه در عمق نارضایتی افکار عمومی از دولت روحانی و ایجاد احساس بی صداقتی عمیق مردم در نوع اجرایی شدن طرح افزایش قیمت بزنین از طرف مسئولان در آن زمان بود. عدم وجود این دو مولفه در عملیات سایبری دیروز خلا بزرگی ایجاد کرد. جریان ضدانقلاب و سرویس های اطلاعاتی تلاش زیادی در چند هفته گذشته انجام دادند که مردم با یک یاس زودهنگام از دولت رئیسی مواجه شوند ولی موفق نشدند. برای فعال کردن مولفه دیگر نیز تلاش کردند که دیروز همزمان با از کار افتادن جایگاه های سوخت، شایعه گرانی مجدد بنزین را در کشور به صورت گسترده منتشر کنند که با اطلاع رسانی به موقع و تدابیر رسانه ای درست این عملیات روانی راه به جایی نبرد. در هر صورت گام اول احیا دوباره اعتراضات و اغتشاشات در ایران ناقص اجرا شد، ولی این طمع همچنان در سرویس های اطلاعاتی غربی، آمریکایی و صهیونیستی به صورت جدی وجود دارد که با کمک جریان غرب گرای داخلی و ضدانقلاب خارجی، در کمین غفلت و حاشیه ها و همچنین در انتظار عدم موفقیت برنامه های اقتصادی و معیتشی مسئولین دولت سیزدهم و به ثمر رسیدن پروژه رسانهای و امنیتی ناامید سازی مردم باشند تا بستر احیا ناآرامی سازی در کشور را دوباره آغاز کنند.
🔻 خزانه، نه سال 92 و نه اکنون هرگز خالی نبود
🔹خزانه کشور برخلاف آنچه آقای روحانی ادعا کرده، نه در ابتدای دولت وی و نه در انتهای دولتش خالی نبوده است.
🔹دیروز خبرگزاری تسنیم تصویر سندی را منتشر کرد که حسن روحانی مردادماه امسال در روزهای پایانی دولت دوازدهم، خطاب به نوبخت رئیسسازمان برنامه و بودجه نوشته «همه موجودی خزانه تخلیه شده است».
🔸محمود واعظی رئیسدفتر رئیسجمهور در تاریخ 9 مرداد 1400 طی نامهای به نوبخت رئیسسازمان برنامه و بودجه مینویسد: نامه شماره 194653 مورخ 1400/4/28 جنابعالی با موضوع درخواست «پرداخت مبلغ مورد اشاره نزد خزانه بهمنظور تکمیل و بهرهبرداری از پروژه آبرسانی به آبیک» که تصویر آن بهپیوست ارسال میشود، به استحضار ریاست محترم جمهوری رسید، پینوشت فرمودند: «همه موجودی خزانه بر اساس درخواستهای جنابعالی تخلیه شده است، موجودی وجود ندارد».
🔹در واکنش به انتشار این سند، آقای نوبخت به اقتصادنیوز گفت: خزانه در پایان دولت دوازدهم خالی نبوده، خزانه ورودی مستمر دارد و هر روز در آن مبالغی تجمیع میشود.
🔸این بدان معناست که خزانه هیچوقت خالی نمیشود. حتی اگر چنین ادعای محالی صحت داشت؛ پس چطور طی سه ماه گذشته حقوقها از سوی دولت جدید پرداخت شده است؟؟
🔹به این ترتیب هم ادعای خالی بودن خزانه تکذیب میشود و هم اینکه عیان میشود دولت دوازدهم تا آخرین روزهای عمر خود متعهد به انجام طرحهای عمرانی بوده است.
🔸این واکنش نوبخت مبنی بر اینکه «خزانه هیچ وقت خالی نمیشود» در حالی است که به گزارش مشرق، وی در ابتدای دولت یازدهم (سال 92) هنگامی که روحانی مدعی شد دولت، را با خزانه خالی از احمدینژاد تحویل گرفته، نوبخت هم در مصاحبه با خبرنگاران این ادعا را تایید کرده و گفته بود دولت به علت آنکه خزانه خالی از احمدینژاد تحویل گرفته، مجبور به گران کردن حاملهای انرژی هم خواهد بود(!)
🔹آقای نوبخت که متاسفانه خودش یک پای ثابت برخی سیاهنماییها بوده، سوم شهریور 99 هم در ادبیاتی رعبافکنانه که با استقبال رسانههای بیگانه مواجه شد، ادعا کرد: «در اثر تحریمها حتی نمیتوانیم یک قطره نفت بفروشیم»! و این در حالی بود که گزارشها، از فروش یک تا یک و نیم میلیون بشکهای نفت در همان ماهها حکایت میکرد.
🔸یادآور میشود اظهارات غیرواقعی روحانی در مهرماه 92 و در آستانه مذاکرات هستهای، به مفهوم خالی کردن زیر پای تیم مذاکرهکننده بود و حال آنکه اصل ادعا خلاف واقع بود و در همان سال فروش حدود یک میلیون بشکهای نفت در جریان بود.
🔹امروز هم خزانه خالی به مفهوم صفر شدن موجودی آن، واقعیت ندارد اما با این تفاوت که مضیقههای تحریمی و درآمدی ایجاد شده در روند پسابرجام (کلاهبرداری آمریکا برای دو برابر شدن تحریمها و شناسایی و انسداد مسیرهای تجاری ایران در اثر همکاری با FATF و...) به مراتب بسی بیشتر از پیشابرجام است.
🔸همچنین عدم اصلاح ساختار بودجه و بودجهریزی غلط سازمان برنامه و بودجه ظرف چند سال اخیر، عملا به چند برابر شدن هزینههای جاری (غیرتولیدی)، افزایش کسری بودجه، تقاضای برداشت چند باره از صندوق توسعه ملی، استقراض چند باره دولت از بانک مرکزی و... انجامیده است.
🔹در واقع به نظر میرسد ادعای خزانه خالی است، یا درز تحلیل مسموم سازمان برنامه و بودجه دولت سابق مبنی بر اینکه دلار در صورت عدم لغو تحریمها تا سال 1406 به 285 هزار تومان میرسد، و... نوعی عملیات روانی برای ناچارنمایی کشور در پای میز مذاکرات محسوب میشود؛ و حال آنکه به عنوان مثال، دولت در دوره دو ماهه جدید تلاش کرده روند استقراض چند ده هزار میلیارد تومانی در هر ماه از بانک مرکزی را متوقف یا محدود کند.
🔸گفته میشود روند کاهش فروش نفت هم که دو سال قبل، تا زیر پنجاه هزار بشکه در روز رسید، در هشت، نه ماه اخیر روند صعودی چشمگیر داشته است.
9.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘
🎥 #کلیپ | نگاهی به حملات بزرگ سایبری به کشورهای اروپایی و امریکایی در سالهای اخیر
🍃🌹🍃
❌ از قطع عرضه سوخت در آمریکا و پرداخت ۵ میلیون دلار باج به هکرها تا درز ۵۰۰ میلیون کاربر یاهو توسط هکرها
🔽🔽🔽⬇️⬇️⬇️🔽🔽🔽⬇️⬇️⬇️
مسیر را در اپلیکیشن های زیر دنبال کنید.
🤝🤝🤝 ایتا:
eitaa.com/masir_az
🤝🤝🤝 سروش:
sapp.ir/masir_az
🤝🤝🤝روبیکا:
https://rubika.ir/masir_azar
🔴 هدایت بخش های خبری در ماجرای اختلال کارتهای سوخت، توسط شخص رئیس صداوسیما
خدابخشی؛ معاون سیاسی صداوسیما در استوری صفحه مجازی خود نوشت:
🔸سه شنبه در پی اختلال در سامانه کارت سوخت، دکتر جبلی شخصا به صورت مستقیم حدود دو ساعت هدایت بخش خبری را بر عهده داشتند.
🔸آنچه من انجام دادم صرفا قطع برنامه های همه شبکه های رادیویی و پخش خبر فوری بود که البته به همکارانم خیلی فشار آوردم و امیدوارم من را درک کنند.
🔹گفتنی است بازتاب سریع اختلال عرضه سوخت توسط رسانه ملی که ممکن بود به یک بحران ملی تبدیل شود، توسط منتقدان و فعالان رسانهای نقطه عطفی در مدیریت این سازمان خوانده می شود.
🔽🔽🔽⬇️⬇️⬇️🔽🔽🔽⬇️⬇️⬇️
مسیر را در اپلیکیشن های زیر دنبال کنید.
🤝🤝🤝 ایتا:
eitaa.com/masir_az
🤝🤝🤝 سروش:
sapp.ir/masir_az
🤝🤝🤝روبیکا:
https://rubika.ir/masir_azar
19.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚫 امنیت سایبری شوخی بردار نیست
🔺زیر ساختهای سایبری کشور هر چه سریعتر باید بومی شده و زیر نظر ستاد کل نیروهای مسلح قرار گیرد
همانطور که در بسیاری از کشورها از جمله آمریکا اینگونه است.
❌با حمله سایبری امروز باید هر چه زودتر تصمیمی برای حفظ و تقویت زیرساخت های سایبری کشور گرفته شود....
👤مستند کلیپ NSA با سخنرانی استاد حسن عباسی
🔽🔽🔽⬇️⬇️⬇️🔽🔽🔽⬇️⬇️⬇️
مسیر را در اپلیکیشن های زیر دنبال کنید.
🤝🤝🤝 ایتا:
eitaa.com/masir_az
🤝🤝🤝 سروش:
sapp.ir/masir_az
🤝🤝🤝روبیکا:
https://rubika.ir/masir_azar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بازدید سرزده رئیس جمهور از یکی از جایگاههای توزیع سوخت تهران
🔽🔽🔽⬇️⬇️⬇️🔽🔽🔽⬇️⬇️⬇️
مسیر را در اپلیکیشن های زیر دنبال کنید.
🤝🤝🤝 ایتا:
eitaa.com/masir_az
🤝🤝🤝 سروش:
sapp.ir/masir_az
🤝🤝🤝روبیکا:
https://rubika.ir/masir_azar
☘
✅ #صرفا_جهت_اطلاع | مهمترین محورهای شبکههای ماهوارهای فارسی زبان- ۴ آبانماه
🍃🌹🍃
1⃣ بازتاب اخلال در سیستم سوخت رسانی جایگاه ها و انتصاب آن به دولت برای افزايش قيمت بنزین
2⃣ اهرم سازی از تهدیدات نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران با برجسته سازی رزمایش پرچم آبی با حضور این رژیم و ۸ کشور، ترسیم دوراهی مقابل ایران با عنوان یا بازگشت به مذاکرات احیای برجام و یا مواجه شدن با گزینه های دیگر و حملات نظامی اسرائیل، بازتاب اظهارات مقامات آمریکایی در مورد اینکه مقصد اصلی گفتگوهای هسته ای باید وین باشد نه بروکسل
3⃣ برجسته سازی ادعاهای جاوید رحمان گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران مبنی بر تیره و تار بودن اوضاع حقوق بشر در ج.ا.ا و وخامت وضعیت اعدام ها، شکنجه و کشتن زندانیان و بازداشت شدگان و القاء برخوردهای قهری با تجمعات مسالمت آمیز مردم و خانواده های زندانیان، وکلا و روزنامه نگاران
4⃣ اعتباززدایی از آمارهای رسمی و نگرانی ها درباره کاهش نرخ رشد جمعیت و القاء ایدئولوژیک بودن حساسیت ها برای نگه داشتن زنان در خانه برای فرزندآوری و ایفای نقش مادری و ادعای عدم رغبت جوانان به ازدواج و فرزندآوری بدلیل وضعیت بد اقتصادی، گرانی، بیکاری، تورم و نارضایتی های سیاسی
5⃣ القاء حتمی بودن افزایش سرسام آور قیمت کالاهای اساسی و مواد غذایی و بروز اغتشاش در صورت حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی
6⃣ ادعای کسری بودجه دولت متاثر از کاهش درآمدهای نفتی
🔽🔽🔽⬇️⬇️⬇️🔽🔽🔽⬇️⬇️⬇️
مسیر را در اپلیکیشن های زیر دنبال کنید.
🤝🤝🤝 ایتا:
eitaa.com/masir_az
🤝🤝🤝 سروش:
sapp.ir/masir_az
🤝🤝🤝روبیکا:
https://rubika.ir/masir_azar
☘
✅ #بسته_خبری
1⃣ ایران روز چهارشنبه تهدید کرد اگر آژانس بین المللی انرژی اتمی روند «انتشار اطلاعات و نامههای محرمانه ایران» را متوقف نکند، جمهوری اسلامی « در تعامل خود» با این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد «بازنگری» میکند.
2⃣ #ایران_قوی داغترین موضوع توئیتر فارسی/ ورود سریع و بهموقع دولت و سایر نهادهای حاکمیتی به مسئله رفع اخلال ایجادشده در جایگاههای سوخت و همچنین ناکامی ضدانقلاب برای ایجاد التهاب در جامعه با استقبال کاربران فضای مجازی همراه شده است.
3⃣ معاون سیاسی وزارت امور خارجه از شروع مذاکرات برای رفع تحریم های ظالمانه پیش از پایان ماه نوامبر خبر داد.
🔽🔽🔽⬇️⬇️⬇️🔽🔽🔽⬇️⬇️⬇️
مسیر را در اپلیکیشن های زیر دنبال کنید.
🤝🤝🤝 ایتا:
eitaa.com/masir_az
🤝🤝🤝 سروش:
sapp.ir/masir_az
🤝🤝🤝روبیکا:
https://rubika.ir/masir_azar