Sedayeenghelab 185 - صدای انقلاب - دوگانه دروغین - سردار جوانی.mp3
7.48M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 185
💠 دوگانه دروغین هواداران و مخالفان ترامپ در ایران
🎙 دکتر یدالله جوانی
#انتخابات_آمریکا
#ترامپ
#بایدن
#سردار_جوانی
#بین_الملل
#سیاسی
🆔 @sedayeenghelab_ir
♦️ نقش آمریکا در جهان در دولت بایدن
#گزارش_کوتاه
🔷 اندیشکده شورای آتلانتیک در گزارشی به قلم جمعی از نویسندگان، سیاست خارجی دولت آتی آمریکا تحت ریاستجمهوری بایدن در قبال دیگر دولتها و مناطق ژئوپلتیک جهان را مورد ارزیابی قرار داده است:
✅ اروپا: بازگشت به سرمایهگذاریهای چندجانبه گرایانه و تقویت اتحاد دو سوی اقیانوس اطلس با هدف احیای نظم جهانی و هنجارهای بینالمللی مطلوب غرب و آغاز مذاکرات دوستانه در راستای حل اختلافات تجاری.
✅ چین: تداوم تؤامان رقابت و همکاری با چین. رقابت در حوزه رهبری جهانی و وادارسازی نسبت به پذیرش معیارهای دموکراسی و همکاریهای اقتصادی در منطقه اقیانوس آرام با ملاحظه منافع متحدان غرب در محدوده اقیانوسیه.
✅ روسیه: تقویت ناتو در برابر سیاستهای تجدیدنظرطلبانه مسکو در منطقه اوراسیا بهویژه تسلیح و تجهیز اکراین و گرجستان در برابر نیروهای مورد حمایت روسیه.
✅ آفریقا: افزایش قدرت نرم آمریکا با هدف بهبود روابط دیپلماتیک بهویژه با آفریقای جنوبی، نیجریه و اتیوپی و تقویت «برنامه تجاری و سرمایهگذاری آفریقا» برای مبادلات تجاری و مالی.
✅ آمریکای لاتین: مقابله هوشمندانه و چندجانبه با ونزوئلا، تقویت پیمانهای تجاری مبتنی بر حمایت از مشاغل داخلی با مکزیک و پیگیری توسعه جامع اقتصادی کشورهای این حوزه برای جلوگیری از روند روبهرشد مهاجرت آنان به آمریکا.
✅ عربستان: تنظیم مجدد روابط با هدف مقابله با تهدیدات ایران علیه متحدان عرب آمریکا و در عین حال همراهی بیشتر با رژیم صهیونیستی.
✅ ترکیه: مدیریت نقش منطقهای آنکارا در سوریه، لیبی و مدیترانه شرقی در کنار ترغیب آن به نقشآفرینی توازنبخش در برابر نفوذ منطقهای روسیه و ایران.
🔹به نظر میرسد تمایز اصلی سیاست خارجی بایدن در مقایسه با ترامپ را باید بازگشت به رفتارهای جمعی و کنشهای چندجانبهگرایانه آمریکا و متحدانش علیه روسیه، چین و ایران قلمداد کرد. نکتهای که میتواند کشورهای رقیب را نیز به صرافت رفتاری جمعی و گروهی برای مقابله با فشارهای جدید بیندازد.
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻 اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
👆 پیشنهاد #عضویت
ناجوانمردیِ جانوسیار و ماهیار!
چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۱۳کد مطلب: 745550
دیروز یکی از روزنامههای مدعی اصلاحات با ذوقزدگی از حضور ۵ آمریکایی ایرانیتبار در تیم انتقالی جو بایدن خبر داد! و از آنها با عنوان افرادی یاد کرد که «میتوانند پتانسیل نهفتهای برای کاستن از بار دشمنی میان ایران و آمریکا باشند»!
ناجوانمردیِ جانوسیار و ماهیار!
به گزارش جهان نيوز، حسین شریعتمداری در جدیدترین یادداشت خود در کیهان نوشت:
«جانوسیار» و «ماهیار» دو تن از سرداران هخامنشی هستند که وقتی اسکندر مقدونی قصد حمله به ایران را داشت -۴ قرن پیش از میلاد- به کشور خود خیانت کردند و درپی خیانت آنها، سپاه ایران به سرکردگی داریوش سوم (دارا) به سختی شکست خورد. قاآنی حکیم بلند آوازه ایرانی، ماجرای خیانت جانوسیار و ماهیار را در قصیدهای آورده است و از جمله، میگوید:
رسم عاشق نیست با یک دل دو دلبر داشتن
یا ز جانان یا ز جان باید که دل برداشتن
ناجوانمردی است چون جانوسیار و ماهیار
یار دارا بودن و دل با سکندر داشتن
اسکندر بعد از پیروزی بر سپاه ایران هر دو سردار خیانتکار هخامنشی را به دار آویخت زیرا به زیرکی میدانست وقتی سرداری به کشور خود خیانت میکند، نمیتواند مورد اعتماد باشد. و الحق که چنین بود و هست.
دیروز یکی از روزنامههای مدعی اصلاحات با ذوقزدگی از حضور ۵ آمریکایی ایرانیتبار در تیم انتقالی جو بایدن خبر داد! و از آنها با عنوان افرادی یاد کرد که «میتوانند پتانسیل نهفتهای برای کاستن از بار دشمنی میان ایران و آمریکا باشند»! و نوشت؛ «شاید آنها نقش تأثیرگذاری در تعیین افراد کابینه نداشته باشند یا در تعیین نقشه راه سیاست خارجی؛ اما ایرانیانی هستند از ظرفیت یک ملت و یک تمدن که سر جنگ ندارد اما زیر بار زور نمیروند. ظرفیتی که اگر ایرانیان مقیم کشورهای دیگر را هم پیشتر درمییافتیم اکنون یک پتانسیل فوقالعاده بودند»!
در این خصوص اشارهای کوتاه به چند نکته ضروری به نظر میرسد.
۱- این روزنامه هم مانند بسیاری دیگر از مدعیان اصلاحات، هنوز تصور میکند -یا تظاهر میکند- که کینهتوزی آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران و مردم این مرزو بوم در برخی از سوءتفاهمها! ریشه دارد! و حال آنکه این درگیری که از نخستین روزهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و خروج ایران از دستنشاندگی آمریکا آغاز شده و هر روز هم بر ابعاد و دامنه آن افزوده شده است به ماهیت طرفین درگیر باز میگردد. مادام که ما بر استقلال و مقابله با زورگویی آمریکا تاکید داریم و آمریکا بر خوی استکباری و غارتگرانه خود تاکید میورزد، این درگیری وجود دارد. پایان این درگیری فقط هنگامی خواهد بود که ما سرسپردگی به آمریکا را بپذیریم و یا آمریکا از خوی استکباری خود دست بکشد. این نکتهای است که مقامات آمریکایی از هر دو حزب جمهوریخواه و دموکرات نیز بارها بر آن تاکید ورزیدهاند و بسیار تعجبآور است که برخی از مدعیان اصلاحات در پوشش آشتی با آمریکا، برای ایران و ایرانی
نسخه سرسپردگی و ذلت میپیچند!
۲- برخلاف آنچه این روزنامه ادعا کرده است، ایرانیان ترک تابعیت کرده، دیگر ایرانی نیستند! آنها بین آمریکا و ایران، تابعیت آمریکا را ترجیح دادهاند و هنگام ترک تابعیت سوگند یاد کردهاند که حتی اگر میان ایران و آمریکا جنگ و درگیری
رخ دهد، به عنوان یک سرباز در اختیار ارتش آمریکا خواهند بود. بسیار بعید است که آقایان از مفاد سوگندنامه و شرایط پذیرش تابعیت آمریکا اطلاع نداشته باشند! از این روی، پیشنهاد آنان غیر از تیز کردن شمشیر دشمن علیه مردم وطنشان هیچ
معنا و مفهوم دیگری ندارد و نمیتواند داشته باشد!
۳- باید از مدعیان اصلاحات پرسید، شما که در ایران هستید و ترک تابعیت نکردهاید -غیر از برخی از آنها- در تقابل کشورتان با زورگوییها و خونریزیهای آمریکا و متحدانش کدام گام مثبت و یا اقدام و موضع را به نفع وطن خود داشتهاید که از ترک تابعیتکردهها میتوان انتظار داشت؟! کسانی که حتی مانند جانوسیار و ماهیار به همراهی«دارا» تظاهر هم نمیکنند بلکه آشکارا، دل با سکندر دارند!
۴- و بالاخره، برفرض که این چند آمریکایی ایرانیتبار رگههایی از علاقه به وطن را در دل داشته باشند، آیا درخواست واسطهگری از آنها، همان دیپلماسی التماسی و ذلتبار نیست؟! چرا به جای تلاش و خلاقیت و استفاده از امکانات و ظرفیتهای داخلی -بخوانید پیروی از مکتب سلیمانی- به دشمن التماس میکنید؟! آنهم دشمنی مثل آمریکا که به اذعان همه صاحبنظران -مخصوصاً مقامات نقشآفرین آمریکایي- روی قوس سقوط افتاده و اضمحلال پر شتاب را تجربه میکند؟!
🔴 پیامدهای راهبردی ناو اقیانوس پیما
🔻 #زمانـــه l شناور جدید اقیانوس پیمای سپاه پاسداران با نام شهید رودکی رسما عملیاتی شد. در خصوص این دستاورد استراتژیک ذکر چند نکته لازم است:
1️⃣ این شناور در واقع یک پایگاه و فرودگاه عملیاتی متحرک برای سپاه پاسداران ایران در هر کجای دنیا خواهد بود. زیرا با استفاده از آن ، ضعف ایران در نداشتن پایگاه های دریایی در نقاط فرامنطقه ای و اقیانوس های دوردست جبران خواهد شد.
2️⃣ سلاح هایی که این شناور آنها را حمل می کند جالب توجه است؛ از قایق های تندروی موشک انداز سپاه گرفته تا هلیکوپترهای نظامی و ترابری و سیستم پدافند هوایی.
🔹 با التفات به شعاع عملیاتی قایق های موشک انداز سپاه که حداکثر چند صد کیلومتر بوده و پس از انجام عملیات مجددا نیاز به سوخت گیری پیدا می کنند ، این کشتی وظیفه پشتیبانی و لجستیک آنان را در نقاط دوردست ایفا خواهد کرد. خطر اصلی برای دشمنان رقبای ایران در عرصه دریایی ، خود این شناور عظیم الجثه نیست بلکه تجهیزات پرسرعت و منعطفی ست که حمل کرده و یگان هایی که در زمان بسیار کمی می توانند علیه آنان وارد عمل شوند. به عبارت دیگر محدوده عملیاتی سپاه از امروز صرفا خلیج فارس نخواهد بود ، بلکه هر کجای دنیا که لزوم عملیات در آن برای منافع ملی ایران احساس شود ، شناورهای تندروی سپاه مجهز به موشک های کروز دوربرد حاضر خواهند بود.
3️⃣ پیام اصلی حرکت این شناور پیام صلح و امنیت برای کشورهای منطقه است ولی زین پس برای دشمنان ایران معادلات دریایی پیچیده تر می شود ، زیرا در گذشته به محض وقوع خطر درگیری، ناوهای بزرگ متخاصم از محدوده آب های سرزمینی ایران بسیار دور می شدند تا از شعاع عملیاتی موشک های این کشور در امان باشند. با به کار افتادن این شناور ، دیگر هیج نقطه ای برای استقرار ایمن آنان وجود نخواهد داشت و قایق های ۱۳ متری سپاه که محمول آن هستند ، با سرعت بالای ۸۰ نات و قابلیت موشک اندازی ، مین ریزی و اژدر افکنی می توانند کابوس هر کشتی متخاصمی باشند.
4️⃣ این ناو بزرگ از تجهیزات پدافندی برد بلند و کوتاه مختلفی بهره می برد که توانایی آن برای دفاع و پایداری در مقابل حملات هوایی و موشک های کروز دشمن احتمالی را به نحو محسوسی بیشتر می کند .
5️⃣ کمک به متحدان ایران یکی از کارویژه های اصلی این کشتی و قایق های تندروی آنست .
اقیانوس هند و دریای عربی( نزدیک به یمن ) ، مدیترانه ( لبنان ، فلسطین و سوریه ) و اقیانوس اطلس و دریای کارائیب ( ونزوئلا ) می تواند گستره فعالیت این پایگاه متحرک باشد.
🔹 در نهایت از شواهد و قرائن اینگونه برمی آید که جمهوری اسلامی قصد گذار از یک قدرت منطقه ای به سمت یک بازیگر بزرگ بین المللی را دارد و به همین علت در سال های اخیر از تجهیزاتی رونمایی می کند که شعاع عملیاتی آنان فراتر از خاورمیانه است.
🔹مطمئناً مقاومت مردم ایران در برابر شدیدترین تحریم های همه جانبه آمریکا و پیروزی در برابر آن ، مکمل قدرت نمایی های نظامی ست و پرستیژ و اقتدار جمهوری اسلامی در صحنه بین الملل را افزایش داده و دست آن را برای تحصیل منافع ملی می گستراند.
🖌 #علیرضا_تقوی_نیا
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🆔 | sapp.ir/zamanehh
👆 #پیشنهاد_عضویت به نخبگان
هدایت شده از زمانه
🔴 #تحلیل_راهبردے| اقتصاد شرطی یا شرط اقتصادی؟‼️
🔻 #زمانـــه| با اعلام رسانهای پیروزی «جو بایدن» در انتخابات آمریکا برخی در داخل کشور گفتار و رفتاری را پیگیری میکنند که میتواند باعث انتقال سیگنال اشتباه به طرف مقابل و تداعیکننده ذوقزدگی در ایران باشد.
🔻در این خصوص نکات زیر قابل توجه است:
1⃣ بایدن برای نشان دادن تفاوت خود با ترامپ و کسب جایگاه جهانی نیازمند برخی تغییرات رفتاری از جمله در قبال جمهوری اسلامی ایران است. هر چند که او بر اجرای سیاست «فشار هوشمندانه» برای برچیدن توان هستهای، تغییر در عملکرد منطقهای و تضعیف توان موشکی ایران تاکید دارد اما تمام این اهداف را ذیل عنوان «مذاکره» پیگیری خواهد کرد، زیرا بیش از آنکه ایران نیازمند مذاکره و بازگشت آمریکا به برجام باشد این بایدن است که به آن نیاز دارد.
🔹این سناریو نباید ایران را منفعل کند بلکه باید از آن به عنوان فرصتی برای اجرای پیششرطهای خود یعنی لغو یکباره تحریمها، پرداخت خسارات ناشی از خروج ترامپ از برجام و مسئولیتپذیری در قبال ترور سردار سلیمانی استفاده کند. به عبارت دیگر؛ شرایط جدید نه نیازمند مذاکره که نیازمند بازگشت آمریکا بر تعهدات خویش است.
2⃣ طی سالهای اخیر به دلیل راهبرد دولت برای بهرهگیری از ظرفیتهای سیاست خارجی در بهبود شرایط اقتصادی کشور عملا بخش اعظم تحولات اقتصادی مشروط به مراودات خارجی شد و بدلیل بدعهدی آمریکا و اروپا نه تنها هیچ بهرهای از برجام نصیب ایران نشد بلکه کشور به عارضه «شرطی شدن اقتصاد» دچار شد.
🔹البته سیاستهای ضدایرانی دوره ترامپ این فرصت را ایجاد کرد که با اتکاء به ظرفیتهای فراوان داخلی و حمایت واقعی از تولید ملی امکان مقابله حداکثری با تحریمهای غیرقانونی و ظالمانه فراهم شود و تولید ملی نفس تازه کند. نوسانات شدید نرخ ارز و ایجاد تلاطم در بازار سرمایه در دوره منتهی به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و پس از آن اما، بار دیگر صنعتگران و تولیدکنندگان داخلی را با شرایط ناپایدار ناشی از شرطی شدن اقتصاد روبرو ساخته است.
🔹 متاسفانه طی ماههای اخیر برخی کمبودهای سوال برانگیز مواد اولیه و گرانیهای افسار گسیخته در حالی که کالا در کشور وجود دارد نیز موجب شد که فضای روانی ناشی از نتایج انتخابات آمریکا بر اقتصاد کشور تشدید شده و تاثیرگذاری مناسبات خارجی بر اقتصاد داخلی را به شکلی غیرواقعی به اذهان عمومی تحمیل کند.
3⃣ در حوزه سیاست خارجی نیز رفتارهای ترامپ موجب فعالتر شدن دیپلماسی کشور در توسعه مناسبات با کشورهای همسایه مانند عراق و پاکستان شد. نقشه راه همکاریهای ۲۵ ساله ایران و چین و لغو تحریمهای تسلیحاتی ایران بر اساس قطعنامه ۲۲۳۱ نیز فرصتهای مهمی بود که برای مقابله با تحریمها ایجاد شد تا ایران بتواند با کشورهای خارج از دایره آمریکا ائتلاف تشکیل دهد، در حالی که گرای اشتباه مذاکره با آمریکا میتواند این فرصت را گرفته و مانع از تحقق اجماع تحریم شوندگان در برابر تحریمهای آمریکا شود.
4⃣ بعضا گفته شده که بایدن با چند فرمان اجرایی میتواند تحریمها را لغو نماید. این سخن از دو زاویه دچار اشکال است.
🔹 اولاً بخشی از تحریمها بر اساس مصوبات کنگره است و اصلا در اختیار رئیس جمهور نیست که بایدن بتواند لغو نماید.
🔹 ثانیاً میان توانستن و خواستن تفاوت بسیار وجود دارد، چه، تاکیدات او بر فشار هوشمندانه و سابقه او در دوران اوباما نشان میدهد که او نمیخواهد تحریمها را بردارد.
🖌 #سرخط_تحلیلے| در یک جمعبندی کلی میتوان گفت که ذوقزدگی از تغییرات احتمالی در آمریکا تکرار اشتباه شرطی کردن اقتصاد کشور و دادن سیگنال اشتباه نیاز ایران به مذاکره است که موجب میشود در عرصه داخلی اقتصاد همچنان شرطی و چشم به راه آینده تعطیل بماند و حتی نوعی سرخوردگی در میان تولید کنندگان ایجاد نماید
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🔻 اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
👆 #پیشنهاد_عضویت به نخبگان
هدایت شده از زمانه
🔴 #تا_انتخابات| لیست ۲۰ نفری کاندیداهای احتمالی کارگزاران سازندگی برای انتخابات۱۴۰۰
🔻محسن هاشمی: در حال حاضر نام حدود بیست کاندیدا در این فهرست حضور دارد که عبارتند از آیتالله سیدحسن خمینی، اسحاق جهانگیری، محمدرضا خاتمی، محمدرضا عارف، محمدجواد ظریف، علی مطهری، رضا اردکانیان، علی لاریجانی، مسعود پزشکیان، محمدجواد آذری جهرمی، محمدباقر نوبخت، سورنا ستاری، عبدالناصر همتی، علیاکبر صالحی، محمد صدر، مجید انصاری و عبدالواحد موسوی لاری؛ همچنین معصومه ابتکار و شهیندخت مولاوردی نیز در این فهرست قرار دارند.
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
👆 پیشنهاد #عضویت
هدایت شده از زمانه
🔴 ماموریت شناور اقیانوس پیما
🔻 #زمانـــه| دشمن همواره تلاش داشته از خلأ توان تهاجمی نامتقارن ایران در آبهای آزاد و دوردست بعنوان یک فرصت برای ایجاد تهدید علیه منافع جمهوری اسلامی در آن مناطق استفاده کند. الحاق شناور اقیانوس پیمای شهید رودکی به نیروی دریایی سپاه با هدف خنثی نمودن تهدیدات دشمن صورت گرفت است. در این خصوص چند نکته حائز اهمیت است:
1⃣ ساخت این شناور از طراحی تا تجهیز کاملاً بومی بوده و توسط متخصصان داخلی کشور صورت گرفته و با توجه به نوع ماموریت هیچگونه نمونه مشابه برای آن وجود ندارد.
2⃣این شناور به گونهای طراحی گردیده که بر اساس اصل خوداتکایی تمامی تجهیزات آفندی و پدافندی لازم در یک ماموریت بلند مدت در آن به کار گرفته شده است و عملا در ماموریتها به مثابه یک پایگاه دریایی متحرک عمل میکند.
3⃣شناور شهید رودکی این قابلیت را ایجاد میکند که جمهوری اسلامی بتواند بر اساس شیوههای رزم نامتقارن از منافع خود در آبهای دور و اقیانوسها صیانت کند. به عبارتی دایره تهاجم نامتقارن ایران میتواند تا شمال اقیانوس هند، بابالمندب و دریای سرخ امتداد یابد.
4⃣ پلتفرم این شناور به گونهای طراحی شده است که به راحتی میتواند در دریای آزاد حضور یافته و عملیاتهای دریایی نامتقارن انجام دهد و در کنار آن پشتیبانی از زنجیره تأمین قطعات و تعمیرات مربوط به تجهیزات تهاجمی همراه را در حین ماموریت انجام دهد.
5⃣این ابتکار در راستای توسعه عمق راهبرد جمهوری اسلامی صورت گرفته و از حیث نظامی توان عملیاتی، تاکتیکی و اطلاعاتی را ارتقا داده تا جائیکه خلع توان تهاجمی نامتقارن را در فواصل دور جبران مینماید. به عبارتی تهدید نامتقاران را به معنای واقعی علیه دشمن در دوردستها معتبر میسازد.
🔻 مزیّن نمودن این شناور به نام شهید عبدالله #رودکی مبتکر تاکتیکهای رزم نامتقارن دریایی برای دشمن و به ویژه رژیمصهیونیستی این پیام آشکار را به همراه دارد که در صورت حضور خصمانه در منطقه با پاسخ سخت و پشیمان کننده همراه خواهند شد.
🖌 #احمد_بنافے【ڪارشناس زمانه】
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
👆 #پیشنهاد_عضویت
🔴 آنتونی #بلینکن کیست؟‼️
🔻 #زمانـــه| جو بایدن در بیانیهای مطبوعاتی آنتونی بلینکن به عنوان وزیر خارجه دولتش معرفی کرد.
🔹رویکرد بلینکن او در برخی مسائل از جمله حمایت از مداخله نظامی آمریکا در نبرد لیبی و سوریه برای مقابله با حضور منطقهای روسیه، نشان از گرایشی مداخلهجویانه در غرب آسیا دارد. در عین حال که وی ابتدا نیز مخالفت جدی با تجاوز عربستان به یمن نشان نداد ولی بعدها به مخالف آن بدل شد و اکنون معتقد است خطر وهابیت برای منافع منطقهای غرب کمتر از خطر توسعه نفوذ ایران نیست.
🔹 درباره ایران بلینکن در کنار دیگر مشاوران بایدن تاکید کرده بود که واشنگتن باید به توافق هستهای برگردد، اما همزمان لازم است به دنبال رسیدن به یک توافق بلندمدتتر و قویتر با ایران باشد. او در زمان مذاکرات منتج به برجام از مؤثرترین افراد در تیم سیاستگذار آمریکا و از منتقدان اصلی خروج ترامپ از این توافق بود.
🔹 نظر بلینکن بر ضرورت توقف توسعه برنامه موشکی و همچنین نفوذ منطقهای ایران نشان میدهد که رویکرد دیپلماتیک دولت بایدن در قبال ایران، دشوارتر و پیچیدهتر و احتمالاً چندوجهیتر از گذشته خواهد بود که کشورهای اروپایی را نیز با خود همراه میکند. بنابراین لزوم هشیاری نسبت به تحرکات دولت جدید آمریکا ضروری به نظر میرسد.
#فوری
🔴 #سرخط_تحلیلے | برخی چشم امید به کسانی دارند که با ما دشمنی میکنند‼️
🔻رهبر معظم انقلاب (امروز):
🔹مذاکره برای رفع تحریم را یکبار امتحان کردیم و به نتیجهای نرسید.
🔹 برخی چشم امید به کسانی دارند که با ما دشمنی میکنند! ؛ باید بنا را بر این بگذاریم که گشایشی از خارج انجام نخواهد شد. کسانی که برخی چشم امید به آنها دارند با ما دشمنی میکنند، ضمن آنکه شرایط داخلی آنها به هیچوجه روشن نیست و گرفتاریهای اخیر، امکان صحبت و موضعگیری در مسائل بین المللی را به آنها نمیدهد و نمیتوان روی حرف آنها حساب و برنامهریزی کرد.
🔹️وضع امریکا که مشخص نیست و اروپاییها هم دائماً در حال موضع گیری بر ضد ایران هستند. آنها در حالیکه خودشان بیشترین دخالت های نادرست را در مسائل منطقه دارند، به ما میگویند در منطقه دخالت نکنید و در حالیکه انگلیس و فرانسه دارای موشکهای مخرب اتمی هستند و آلمان نیز در این مسیر قرار دارد، به ما میگویند موشک نداشته باشید.
🔹️به شما چه ربطی دارد، شما اول خودتان را اصلاح کنید و بعد اظهار نظر کنید.
🔹️به بیگانگان نمیتوان اطمینان کرد و به امید گشایش آنها بود.
🔹 ما ظرفیتها و تواناییهای فراوانی برای بیاثر کردن تحریمها داریم، به شرط آنکه بخواهیم و همت کنیم و به دل مشکلات برویم.
🔹️موضوع تحریمها یک واقعیت تلخ و جنایت آمریکا و شرکای اروپایی بر ضد ملت ایران است. این جنایت سالها است که بر ضد ملت ایران انجام میشود اما در سه سال اخیر شدت یافته است.