🔴 تکذیب کشته شدن شهروندان زاهدان/ ضد انقلاب میخواهد شادی برد تیم ملی را به کام مردم تلخ کند
🔹ابوذر مهدی نخعی، فرماندار زاهدان ضمن تکذیب ادعاهای برخی شبکه های معاند مبنی بر جو نا آرام زاهدان و کشته شدن شهروندان گفت: این خبرها کاملا کذب است و شهر در آرامش است.
🔹ازدحام جمعیت در شهر به علت ابراز خوشحالی و شادی بابت پیروزی تیم ملی فوتبال ایران است.
🔹کار شبکه های معاند همیشه دروغ افکنی است هدفشان از انتشار اخبار کذب این است که می خواهند پیروزی تیم ملی را هم تحت شعاع قرار دهند و شادی برد تیم ملی را به کام مردم تلخ کنند.
این چند دلقک میخواستند داخل و بیرون ورزشگاه برای تیم ملی و تماشاگران ایرانی مزاحمت و حاشیه درست کنند که پلیس قطر و انتظامات ورزشگاه دمشان را گرفت و بیرونشان انداخت. شاید فکر کنیم دلیلش نظم بالای میزبان در برگزاری بازیهاست. اما این اتفاق دلیل دیگری دارد. وقتی #ایران_قوی باشی، دیگران مجبورند برای حفظ احترامت تلاش کنند.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انصافا گلهای ایران را باید با گزارشگر عربی دید
😃 حتما ببینید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ همین ویدیو که اینترنشنال سعودی منتشر کرده به خوبی نشون میده جز همین سه نفر مزدور دیگه کسی شعار نمیده و هیچ کس هم باهاشون همراهی نمیکنه