کانال عشاق الحسین_۲۰۲۳_۰۱_۲۲_۱۸_۳۹_۰۲_۴۰۴.mp3
10.49M
سرود💐💐💐
سر محل چراغونه
حاج محمد رضا طاهری
#میلاد_امام_محمد_باقر (علیهالسلام)🌸
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
❤️
1_835357307.mp3
8.71M
🌸 #میلاد_امام_محمد_باقر(ع)
💐کار تو دلبری
💐کار ما نوکری
🎤 #سید_مهدی_میرداماد
❤️🌷
•|📔|•
•|عالم ینتفع بعلمه أفضل من سبعین ألف عابد|•
عالمی که به واسطه علمش به مردم بهره برساند بهتر است از هفتاد هزار عابد .
پنجم امام عشق
#میلادتمبارک
اصلا نگو محیط خرابه، منم خراب شدم!
دیدی هرچی هوا سردتر باشه، لباست رو بیشتر میکنی؟ پس هرچی جامعه فاسدتر شد، لباسِ تقوات رو بیشتر کن..
✍🏻حجت الاسلام قرائتی
+ تقوا یعنی اطاعت از دستورات خداوند و دوری از گناهان☺️❤️
📢 یکی از مهمترین مراقبههای ماه رجب، تَرک معصیت است.
یعنی وقتی ماه رجب به اتمام میرسد انسان محاسبه کند که حتی یک گناه صغیره هم از او سر نزده باشد؛ اهانت و بدگویی نسبت به مؤمنین نداشته باشد، ایذاء مؤمنین نکرده باشد و چشم، گوش و زبانش دچار انحراف نشده باشد.
💠 استاد سیّد محمًدمهدی میرباقری:
«یکی از مهمترین مراقبههای "ماه رجب، ماه شعبان و ماه رمضان"، این است که انسان مراقب باشد در این ماهها مرتکب معصیت، چه صغیره چه کبیره، نشود. یعنی وقتی ماه رجب به اتمام میرسد انسان محاسبه کند که حتی یک گناه صغیره هم از او سر نزده باشد. اهانت و بدگویی نسبت به مؤمنین نداشته باشد، ایذاء مؤمنین نکرده باشد، چشم، گوش و زبانش دچار انحراف نشده باشد و در اختیار خدای متعال باشد. مؤمن باید اینطور باشد. یکی از صفات متقین این است که مراقبه میکنند تا از آنها تخلفی سر نزده باشد. استاد بزرگواری میفرمود فرق معصوم، که این قدر نزد خداوند محترم است، با بقیه این است که در همه عمرش یک بار هم از حریم الهی تخلف نکرده است.
با ترک گناه، انسان میتواند به حقیقت و باطن ماه ورود کند، اسرار این ماه به روی وی گشوده شود، به آن معرفتها و روزیهای باطنی که برای رجبیّون و اهل این ماه مقرر شده است برسد و آن نسیمهای رحمت بهسمت وی بوزد.
ممکن است انسان با یک گناه، اعمال خود را حبط کند؛ گاهی انسان چهل سال زحمت میکشد و یک گناه همه را زایل میکند.
انسان باید تلاش کند که اگر هم خداینکرده لغزشی اتفاق افتاده باشد، آن را با کفّارات و با استغفار مُداوم و عدم اصرار، تدارک کند. مهمترین و مؤثرترین کفّاره بر گناهان، صلوات بر نبی اکرم (صلی الله علیه وآله) و اهلبیتشان (علیهم السلام) است که مداومت و اکثارش موجب طهارت نفس میشود که سِرّش در زیارت جامعه کبیره بیان شده است: «جَعَلَ صَلَاتَنَا عَلَيْكُمْ وَ مَا خَصَّنَا بِهِ مِنْ وَلَايَتِكُمْ طِيباً لِخَلْقِنَا وَ طَهَارَهً لِأَنْفُسِنَا وَ تَزْكِيَهً لَنَا وَ كَفَّارَهً لِذُنُوبِنَا». صلوات، این چهار خاصیت را دارد، با صلوات تدارک گناه میشود و کفاره گناهان است.»