eitaa logo
بنیاد مصیر | محمد راد
73.2هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
1.7هزار ویدیو
21 فایل
﷽ محمد راد هستم🌱 بنیان‌گذار دوره‌های طب کهن با شعار #مصیر (بازگشت) با بیش از ۵۰۰۰ طب پژوه اینجا 👇 🔹️فلسفه طب 🔹️ملکوت بیماری‌ها 🔹️آنالیز طب مدرن و سنتی کمی متفاوت‌تر از آنچه که تا به حال دیده‌اید!⚠️ 🔴ارتباط 👇 https://takl.ink/radmasir.ir/
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بنیاد مصیر | محمد راد
#آنالیز_بیماری
. 💢شناخت شناسی پلاکت و درمان کمبود آن📋 نقش خلط صالح بلغم و سودا در تولید پلاکت چند نسخه مجرب برای افزایش آن 👈@masirbonyad_ir .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. سلام و عرض ادب🌹 .
. 🔻عزیزان عنایت داشته باشند امکان شرکت در کلاس طب کهن یک، برای دوستانی که طب کهن صفر شرکت نکرده‌اند مقدور نیست! خیلی مقدمه مهمی هست! .
. ✅️این که شما متوجه می شوید. پلاکت ساخته شده از خلط بلغم و سودا است یا سردردهای میگرنی ناشی از صفرای معده است یا افسردگی ناشی از سودای سوخته یا خارپاشنه ناشی از بلغم گچی و..... خیلی شیرینه😍😅 .
. 💢اما خب هر چیزی اصول داره، بنده تجارب و خلط شناسی نوین رو در اختیار عزیزانی قرار خواهم داد که در طب کهن صفر شرکت کردند و دیدگاه شان به محیط پیرامون عوض شده و به بیماری با نگاه دیگری می نگرند و احساس حرکت عشق و شور در چشمانشان نمایان است... .
. 💠شما بیشتر از آن چیزی که فکر می‌کنید بدست خواهید آورد... .
. این که در طول سه روز شما میتوانید به عامل خلطی تمام بیماری های کشف شده و کشف نشده پی ببرید در نگاه خیلی ها عجیب و برخی ها هم دروغ است! اما این شدنی است و ما در سه روز طب کهن یک آن را رقم خواهیم زد👋 .
. 💢طب کهنی ها می دانند! بیماری ها عوامل ملکوتی و مادی دارد و چهار نفس انسان در بروز آن نقش دارد. ♾️ما در طب کهن صفر عوامل بیماری ها را از نگاه ملکوتی بررسی کردیم و در طب کهن یک به عوامل مادی و خلطی آن خواهیم پرداخت. .