هدایت شده از ضد شایعات 🚨
❌ شبهه
درسته تو این چهل سال پیشرفت داشتیم ، اما هر حکومت دیگری هم بود پیشرفت میکردیم، پهلوی هم بود پیشرفت میکردیم
✅ پاسخ
اولا به قول قدیمیها «اگه را کاشتند هیچی سبز نشد» این یک فرافکنی قدیمی و نخنما شده است که کسی ادعا کند «اگه من بودم همینطور یا بهتر بودم»
هیچ عاقلی قضاوت خودش را به «اگر» گره نمیزند
ثانیاً همین ادعای واهی برای کسانی قابل طرح است قبلاً فرصت قابل توجهی در اختیار نداشتهاند. حکومت پهلوی بیش از پنجاه و سه سال (حدود ده سال بیشتر از الان جمهوری اسلامی) فرصت داشته در یک فرصت طلایی ایران را آباد کند: جمعیت کم و جوان، فروش عالی نفت، نبود جنگ و تحریمی و...
اگر حکومت پهلوی هنری داشت در این پنجاه و سه سال انجام میداد (جالب است بدانید یکی از دلایلی که برای غیبت امام زمان علیهالسلام بیان شده همین است که بعداً کسی نگوید اگر ما هم بودیم همین رفاه و عدالت را فراهم می کردیم)
البته این بدان معنا نیست که در دوره پهلوی هیچ اقدامی صورت نگرفته است، ساخت و ساز همه جای دنیا بوده و هست. مقایسه ای بین وضعیت کنونی عقب مانده ترین کشورها با ۴۰-۵۰ سال گذشته آنها نشان میدهد پل و جاده و اینترنت و... در همه جا ایجاد شده است. دوران پهلوی هم از این قاعده مستثنا نیست، یعنی ابتدای دوره پهلوی با انتهای آن وضع کشور ما یکسان نبوده و اگر بر فرض عمر این رژیم ادامه داشت، باز هم اقداماتی صورت میگرفت. مهم این است که آیا اقدامات صورت گرفته اولا متناسب با ظرفیت کشور بوده؟ و ثانیا سرعت قابل توجهی داشته است؟ و ثالثا به چه قیمتی؟ و از همه مهمتر اینکه متاسفانه هیچ نشانهای مبنی بر تکیه یا سرمایه گذاری بر دانش و نیروی بومی برای صنایع مهم و استراتژیک مشاهده نمیشد. اما امروز علوم و فناوریهای مهم تر مانند نانو، سلولهای بنیادی، هستهای، موشکی، هوا و فضا، پزشکی و... کاملا بومی و در سطح اول جهانی است. حتی فولاد مبارکه اصفهان که در ابتدا از نیروی خارجی کمک گرفته، ظرف یکی دو سال به خوداتکایی کامل رسید.
از دیگر دلایلی که نشان می دهد اوضاع به هیچ عنوان رو به بهبودی نبوده است، مراجعه به شاخصهای مهمی مانند ضریب جینی (ملاک سنجش توزیع عادلانه ثروت و امکانات) است.
طبق آمار (قابل رویت در سایت بانک جهانی)، ضریب جینی تا سال آخر دوره پهلوی در حال افزایش بود ولی در جمهوری اسلامی کاهش پیدا کرده است. (اگرچه هنوز تا رسیدن به نقطه آرمانی فاصله داریم)
🔹 دلیل دیگر سرعت شتابان و بالاتر از متوسط جهانی است که در این سالها وجود دارد. یعنی همانطور که گفته شد، چه بسا و شاید در دوره پهلوی هم پزشکی رشد میکرد، اما در کوران رقابت جهانی، سرعت کم پیشرفت، هیچگاه جایگاه ایران را ارتقاء نمیبخشید ولی پس از انقلاب سرعت رشد ما باعث شد تا نه تنها از کشورهای مشابه، بلکه از بسیاری از کشورهای پیشرفته نیز سبقت بگیریم. نمونههایی از سرعت چشمگیر رشد از این قرار است:
✅ فناوری نانو: از رتبه ی۵۸ به ۱۶ رسیدیم.
✅ هوافضا: از ۴۵ به ۱۱
✅ فیزیک: از ۵۶ به ۱۳
✅ داروسازی: از ۴۹ به ۱۱
✅ ثبت اختراع: از ۳۸ به ۷
✅ علم انرژی: از ۵۵ به ۱۲
✅ علم انرژی هسته ای: از ۷۷ به ۱۲
✅ تولید علم: از بالای ۵۰ به ۱۶
✅ ژنتیک و سلولهای بنیادی :رتبهی دوم
✅ قدرت هشتم نظامی مستقل دنیا
✅ و...
این آمار نشان میدهد که سرعت پیشرفت ایران پس از انقلاب بیشتر از متوسط جهانی بوده که باعث شده رتبههای ایران افزایش یابد، و الا با سرعت یکسان رتبههای جهانی تغییر نمیکرد.
🔹 بله متاسفانه در امر اقتصاد هنوز کاستیهای زیاد و غیر قابل انکاری وجود دارد، اما دو نکته را نباید فراموش کرد:
ریشه اقتصاد بیمار ما در سیاستهای غلط و جبران ناپذیر گذشته است. (توضیح در مطالب قبلی آمده است)
دوم اینکه با وجود تورم مزمن و مداوم، افزایش قدرت خرید مردم افزایش یافته که با مقایسه بین سرانه مصرف گوشت و مرغ و درصد افرادی صاحب خودرو در پیش و پس انقلاب قابل اثبات است.
🚨 کانال ضد شایعات:
https://eitaa.com/joinchat/3988652329Ce0f62c7395
هدایت شده از بانک تولیدات مجازی
6.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥 #ببینید
🎥 ایجاد هویت انقلابی در دختران نوجوان 👆
🎙خانم دکتر فاضل، به بیان شیوه ایجاد هویت انقلابی در دختران نوجوان میپردازد.
✅ آیدی دریافت سؤالات👇
@pasokhgo313
📎https://btid.org/fa/video/234948
📎 #ایران_مقتدر
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org
♥️ تلنگر
برای خدا و امام زمانتان بایستید. اگر میتوانید با هم و یکپارچه بلند شوید.
اگر هم میبینید تنها هستید و کسی نیست، تنها بایست. صدایت را بلند کن و از هیچچیز نترس.
بگو: یا صاحب الزّمان! آقاجان، من ایستادهام تا شما را یاری کنم. من ایستادهام همچون بزرگانی که در کربلا برای امام حسین علیهالصّلاةوالسّلام ایستادند.
آنها وقتی دیدند همه امام حسین علیهالصّلاةوالسّلام را تنها گذاشتند و رفتند، نگفتند چون همه رفتند پس ما هم دنبال زندگیمان برویم.
نه! شعار آن بزرگواران این بود که اگر من تنها بمانم، میایستم. چون امامم اینجاست و تنها و غریب است. جانم را فدای امامم میکنم.
در این کربلای کرهٔ زمین و در این عاشورایی که هستیم، امام مظلوم ما حجّت ابن الحسن ارواحنافداه تنهاست، شما هم بایست و بگو:
آقا جان، من ایستادهام تا جان ناقابلم را فدایتان کنم.
#أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪَ ألْـفَـرَج
هدایت شده از اندیشه و قلم | احمد قدیری
🚨 رمزگشایی از یک بیانیه
برای نگارنده و بسیاری دیگر مسجل است که کنشهای سیاسی میرحسین موسوی، کاملا هدایت شده و طبق برنامه سرویس خارجی (سیا) است.
چه آن زمان که علیرغم کاندیداتوری خاتمی، موسوی بعد از دو دهه سکوت و کنارهگیری ظاهری از سیاست، ناگهان به صحنه آمد، و چه زمانی که با وجود شکست سنگین در انتخابات، دقیقا منطبق بر الگوی انقلابهای رنگین، عزم براندازی داشت.
چه آن هنگام که در نگاره خود از پروژه ققنوس رونمایی کرد و چه هنگامی که اندکی پیش از آغاز آشوب گسترده در عراق و سپس ایران در همین تابستان، در بیانیهای سپاه قدس و رهبر انقلاب را هدف قرار داد.
از این رو بیانیه اخیری که با موضوع رفراندوم تعیین نظام جدید برای او نوشتهاند را نیز نقشهای بیرونی با پرچم و نشانی درونی میدانم. خصوصا که فردای بیانیه موسوی، بیانیه خاتمی هم با مضامین مشابه منتشر شد که حکایت از عزم دشمن برای استفاده از همه مهرههای داخلی دارد.
اگر رکن رسانهای سرویسهای انگلیس (بیبیسی فارسی) و عربستان (ایران اینترنشنال) را رصد کرده باشید، دریافتهاید که ریپورتاژ سنگینی برای متن منتسب به موسوی رفتهاند که هم بیانیه و هم نحوه انعکاس آن، نکات درخور توجهی دارد که به برخی موارد اشاره میشود:
۱. عنوان بیانیه «برای نجات ایران» انتخاب شده که همسویی آن با اعطای جایزه گرمی به آهنگ «برای» درخور توجه است.
۲. در بیانیه از لزوم «همکاری» مخالفان نظام با یکدیگر سخن به میان آمده که یک هنجارشکنی آشکار سیاسی و عادیسازی نشست و برخاست جبهه متکثر ضدانقلاب و ایرانستیز است. جالب آنکه در همین راستا بیبیسی با دبیر گروهک تجزیه طلب کوموله مصاحبه میکند تا همراهی عبدالله مهتدی را با بیانیه میرحسین همسو نشان میدهد تا موسوی را بر محور وحدت ضدانقلاب بنشاند.
طبیعتا در ادامه، تجزیهطلبان و مدعیان وفاداری به تمامیت سرزمینی، برای نادیده گرفتن تناقض ذاتی میان خود و توجیه نزد افکارعمومی، یا حکمیت حکمرانی را به همان «رفراندوم» حواله خواهند داد و یا «فدرالیسم» را وجه المصالحه قرار میدهند که هرچند عملا با تجزیه تفاوتی ندارد اما در نگاه کلان، خود مقدمه و گذاری است بر تجزیه و فروپاشی رسمی کشور.
۳. درحالیکه موسوی هیچگاه عملا در حصر نبوده و ماههاست رسما و قانونا همان نیز رفع شده، اما همچنان رسانههای لندنی اصرار دارند بیانیه را صادره از «حصر» بنامند تا ضمن مظلومنمایی و رزومهسازی برای موسوی، او را هرچه بیشتر نزد دیگر طیفهای ضدانقلاب موجه سازند.
۴. با وجود آنکه سالهاست عناد عملی و علنی موسوی با نظام و رهبری و وابستگی او به تشکیلات فراماسونری و سرویس بیرونی بر دوست و دشمن عیان گشته اما رسانههای بیگانه برای القاء شکاف و ریزش بدنه نظام، طوری از او و بیانیهاش سخن میگویند که گویی وی جزء ریزشیهای آشوب اخیر است.
۵. چه در متن بیانیه و چه در واقعیت بیرونی، نقطه عطف و تغییر نظام «رفراندوم» است که پیشتر و طی تمام این سالها از زبان فاسد و وابستهترین چهرههای سیاسی شنیدهایم. موضوعی که از یک سو به دلیل طبع مدنی و از سوی دیگر ماهیت و عاقبت گنگ و ناپیدایش، طبیعتا همراهان بیشتری خواهد داشت، و به دلیل زمینگیر شدن ماشین آشوب دشمن، فعلا بهترین بستر برای ملتهب و مسموم ساختن فضای کشور است؛ فارغ از آنکه مانور مزورانه بر «رفراندوم» آن هم با قید «نظارت بینالمللی» اساسا با هدف زمینهسازی مداخله سیاسی و نظامی خارجی است.
۶. رسانههای معاند در عین مانور هیجانزده بر متن براندازانهای که برای موسوی نوشته شده، با هدف گرم کردن بازار او و از زبان «دیگران» بیانیه را طرحی برای «حفظ» جمهوری اسلامی نامیدهاند تا سیاسیون و جریانهای فاسد داخلی، بدون رودربایستی بتوانند از رفراندوم حمایت و با گروهکها حول آن وحدت نمایند.
حال با گذر از ماهیت و نکات بیانیه، لازم است به این نکته اشاره کنیم که استفاده از ظرفیت مناسبت ایام، طرح همیشگی دشمن بوده است. ظهور و بروز دوباره و ناگهانی موسوی و مانور گسترده و هماهنگ رسانههای معاند بر آن، دلیل مستقلی است بر اینکه قاعدتا به مناسبت سالگرد فراخوان به شورش در ۱۳۸۹/۱۱/۲۵ که به بهانه همبستگی با انقلاب کشورهای منطقه صادر شده بود، قصد دارند بلوای جدیدی بهپا کنند؛ خصوصا که اخبار مؤیدی نیز از برخی منابع در همین خصوص رسانهای شده است.
مسائل سیاسی تکبعدی نیست و امر محتومی نیز وجود ندارد. اینکه کمیت و کیفیت حضور مردم در حمایت از انقلاب اسلامی چگونه باشد، بر محاسبه و اراده دشمن مؤثر است در اینکه بار دیگر شمشیر را از غلاف بکشد یا آن را در غلاف نگهدارد.
سرنوشت ۲۵ بهمن را ۲۲ بهمن مشخص خواهد کرد. باشد که به قول رهبر انقلاب: «[مردم در راهپیمایی] این پیام را بهطور صریح به دشمن برسانند که تلاش او برای از بین بردن اتحاد ملی، تلاش خنثی شدهای است».
احمد قدیری
۱۴۰۱/۱۱/۲۰
@GhadiriNetwork
هدایت شده از بانک تولیدات مجازی
048 - Bazihaye Rayanei Va Goushegiriye Farzandan.mp3
2.93M
🔷 تربیت فرزند
🎤 حجتالاسلام هاشمی
🔶 بازی های رایانهای و گوشهگیری فرزندان
https://btid.org/fa
📎 #ایران_مقتدر
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه
🌐 btid.org