هدایت شده از روشنا
⭕️ دو نکته درباره یک خرابکاری سایبری
👤 محمد ایمانی
🔹درباره حمله سایبری به سامانه هوشمند سوخت و توقف فعالیت چند ساعته آن، چند نکته گفتنی است.
♦️نکته اول، اهمیت روز افزون - و واجب تر از نان شب- شبکه ملی امن و باثبات "اطلاعات و ارتباطات" است. هر قدر میزان وابستگی به شبکه های عاریتی بیگانه را کاهش دهیم، امنیت اطلاعاتی و اقتصادی و سیاسی و فرهنگی ما بیشتر خواهد شد.
🔹حمله و خرابکاری سایبری با اهداف گوناگون، به یک رویه در حال گسترش در دنیا تبدیل شده و حتی آمریکا و برخی دولت های اروپایی و رژیم صهیونیستی که خود بزرگ ترین راهزنان و مهاجمان سایبری در دنیا محسوب می شوند، از حملات سنگین متقابل و خسارت های حاصل از آن در امان نمانده اند.
♦️در عین حال جنگ های سایبری، همه کشورهای آینده نگر و هوشیار را بر آن داشته که تا می توانند از میزان وابستگی به شبکه های ارتباطی و اطلاعاتی عاریتی بکاهند.
🔹نکته دوم، درباره هدف حمله است. برخی تحلیل کرده اند که این خرابکاری همزمان با دومین سالگرد شوک بنزینی سال 98 و شبیخون امنیتی دشمن با همین بهانه، در صدد احیای همان خاطره و همان حوادث تلخ است.
♦️در عین حال، هدف دیگری را هم می شود احتمال داد و آن سنگ اندازی در مقابل اهتمام دولت جدید برای انجام برخی اصلاحات ضروری اقتصادی است. مشکلاتی مانند مدیریت غیر هوشمند منابع ارزی یا همان ارز 4200 تومانی که سه سال است به طور ثابت اجرا می شود و به اعتبار نابسامانی، موجب هدر رفت چند صد هزار میلیارد تومان شده، بی آن که تاثیر روشنی در مهار قیمت ها بگذارد.
🔹طبعا انجام اصلاحات ضروری مانند اصلاح ساختار بودجه، کاهش روند دور ریز منابع عمومی، ساماندهی قیمت و نظام واگذاری ارز، اصلاح نظام های بانکی و مالیاتی و یارانه ای و نظایر آن، نیازمند کار کارشناسی دقیق، اتخاذ تدابیر کارآمد و پیش بینی ساز و کار های جایگزین است.
♦️اما ضمنا ثبات سیاسی و آرامش روانی جامعه، پیش درآمد این ضرورت است. به نظر می رسد هدف برخی شایعه سازی های انبوه -سازمان یافته و دروغ- درباره قیمت بنزین و حذف ناگهانی ارز دولتی و... نهایتا خرابکاری سایبری و ایجاد زحمت برای مردم، سنگ اندازی در برابر روند اهتمام به اصلاحات درست است.
🔹"اصلاحات هوشمند اقتصادی"، اگر قرار باشد درست برنامه ریزی و بدون مزاحمت ها پیش برود، در یک روند سه چهار ساله می تواند نسخه مرگ تحریم ها را بپیچد و کشوری را که تا همین چند سال قبل، هجدهمین اقتصاد بزرگ دنیا بوده، به جایگاه برتر و با ثبات تر برساند.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ ایمانت رو خاکستر میکنه ⭕️
📌توی حیاط مسجد بچهها جمع شدند. یکی از بچهها یه کم خار و خاشاک جمع کرده بود. معلوم بود میخواد آتیشش بزنه.
کبریت رو روشن کرد و زودی همه ی اونا آتیش گرفتند و خاکستر شدند.
یه کم از خاکستر را برداشت و بین انگشتاش فشار داد
و گفت: اینا دیگه چوب نیستند، خاکسترند. ماهیتشون عوض شد.
❕وقتی که آتش حسادت به جان ایمان ما افتاد، دیگه اونی که داریم ایمان نیست❕
❇️ امام باقر علیه السلام فرمودند: حسادت ایمان را میسوزاند، همین طور که آتش چوب را.
#تربیتی
هدایت شده از روشنا _ ازنا @roshana_azna
💢 احساس مسؤولیت داشته باشید
رهبرانقلاب: بعضی جوانان هستند که اگر گفته شود این کار را بکن، میگوید وِلِش! این «وِلِش» بدترین بلا برای جوانان است. احساس مسؤولیت، یعنی رها کردن این حالت «وِلِش».
۱۳۷۷/۱۱/۱۳
#رهبر_معظم_انقلاب
هدایت شده از معیار
☘
🌺 بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار دستاندرکاران کنگرهی شهدای استان زنجان که بیست و چهارم مهرماه برگزار شده بود، صبح امروز در محل برگزاری این کنگره منتشر شد.
🍃🌹🍃
🔻 افتخارات زنجان یکی دو تا نیست؛ زنجان در طول تاریخ یک مرکز پُرافتخار بوده؛ هم از لحاظ علمی، هم از لحاظ عملی؛ چه در علم، چه علوم دینی ــ در فقه، در فلسفه، در عرفان ــ چه در میدانهای اجتماعی/ زنجان واقعاً یک مرکز برجسته و ممتاز است. در دانشهای جدید، همین شهید نامدار هستهای ما، شهید شهریاری فرزند پُرافتخار زنجان است؛ بنابراین افتخارات زنجان خیلی زیاد است؛ شهدا هم در رأس افتخارات زنجان محسوب میشوند.
🔹 شهیدان برگزیدگان خدای متعالند/ ارزش شهیدان با محاسبات مادّی ما ارزش غیر قابل محاسبهای است/ یک نکتهای باید مورد توجّه همهی ما باشد و آن، این است که شهادت قلّه است و قلّه بدون دامنه معنا ندارد. هر قلّهای یک دامنهای دارد؛ بسیاری از ماها آرزوی رسیدن به آن قلّه را داریم؛ [خب،] باید از دامنه عبور کنیم. این دامنه و این مسیر چیست؟ اخلاص، ایثار، صدق، معنویّت، مجاهدت، گذشت، توجّه به خدا، کار برای مردم، تلاش برای عدالت و تلاش برای استقرار حاکمیّت دین است؛ اینها است که مسیر را معیّن میکند و اگر شما از این مسیر رفتید، ممکن است به قلّه برسید. معنویّت را نباید فراموش کرد.
🔸 این کارِ بزرگداشت شهیدان و کارهایی را که در اطراف این قضیّه انجام میگیرد، نباید یک کار معمولی و عادی دانست؛ یک وظیفه است که تمام هم نشده. با گذشت چند سال از دفاع مقدّس، حادثهی بزرگداشت شهیدان شروع شده و ادامه پیدا خواهد کرد و باید ادامه پیدا بکند/ ابتکارهایی باید به خرج بدهید؛ هم نوشتن کتابها و هم تهیّهی فیلمها همه کارهای خوبی است/ بایستی در کنار این کارها، کارهای دیگری هم انجام بگیرد. از جملهی کارها، تحلیلها و استنتاجهای جامعهشناختی و روانشناختی روی این خاطرهنویسیها بر اساس حضور عنصر پُرقدرت دین است؛ این خیلی چیز مهمّی است. حضور این عنصر پُرقدرت، از لحاظ جامعهشناختی و از لحاظ روانشناختی مردم بایست تحلیل بشود.
🔹یکی از چیزهایی که شاید بشود گفت جزو اختصاصات کشور ما و جنگ ما است، این خدماتی است که در خانهها و در مراکز زنانه و مردمی و مانند اینها انجام گرفته؛ فرض کنید در خانههایی غذا درست کردند، کمپوت درست کردند، امکانات آذوقههای جنگی فراهم کردند، نان پختند و فرستادند؛ اینها چیزهای عجیب و غریبی است/ یکی از چیزهای مغفولی که تا حالا به آن توجّه نشده و باید حتماً توجّه بشود، تشییع جنازهی شهدا است؛ گاهی اوقات استخوانهای یک شهید را وارد یک شهری میکنند، چه تشییع جنازهای انجام میگیرد! اینها در هیچ جای دنیا نیست، اینها چیزهای عجیب و غریبی است، اینها به یاد ماندنی است، اینها را باید ثبت کرد و نگه داشت.
🔺 یک مسئلهی دیگر همین نامگذاری کوچهها و خیابانهای شهرها است، شهر باید مزیّن شود به نام شهیدان، به یاد شهیدان؛ شوراهای شهر در شهرهای مختلف بدانند که با اسم چه کسانی این شهر مفتخر میشود. چه افتخاری برای یک شهر، برای یک خیابان، برای یک کوچه و یک گذر، بالاتر از اینکه نام شهید بزرگی، نام یک انسان فداکاری بر روی آن گذاشته بشود؛ اینها چیزهایی است که بایستی دنبال بشود/ خوشبختانه در این سالها ملّت ایران همیشه به طرف پیروزی حرکت کرده؛ آنچه امروز به عنوان مشکلات معیشتی، اقتصادی و امثال اینها وجود دارد، انشاءالله به توفیق الهی با همّت مسئولان برطرف خواهد شد.
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🍀
هدایت شده از روشنا
6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ترویج و عادی سازی ازدواج سفید در سریال "حرفه ای"
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
هدایت شده از ناس مجاز
🌎«محرمانگی» اموال مسئولان در زمان ریاست هاشمی بر مجمع قید شد
🔺 احمد امیرآبادی فراهانی، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی:
🔹 مجلس هشتم مصوب میکند، همه مسئولان کشور اموال خود را اعلام کنند، شورای نگهبان آن را مغایر قانون اساسی میداند با اصرار مجلس هشتم، مصوبه به مجمع تشخیص مصلحت نظام فرستاده میشود و بعد از مدتی با قید محرمانه تایید میشود، حال باید از هجمه کنندگان پرسید، این چه ارتباطی به مجلس یازدهم دارد؟
🔹 اصل ۱۴۲ قانون اساسی رسیدگی به اموال برخی از مسئولان حاکمیتی، قبل و بعد از دوره تصدی مسئولیت توسط آنها ذکر شده و براین اساس باید دارایی مقام معظم رهبری، رئیس جمهور، معاونان رئیس جمهور، وزیران و همسر و فرزندان آنان قبل و بعد از خدمت، توسط رئیس قوه قضاییه رسیدگی شود که بر خلاف حق، افزایش نیافته باشد.
🔺 علی علیزاده، دبیر کمسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:
🔹مجلس هیچ مصوبه ای در خصوص محرمانه بودن اموال مسئولان ندارد. مجلس انقلابی هیچگاه به دنبال تصویب این طرح نبوده است و این موضوع از اساس کذب است.
🔹 با روی کار آمدن مجلس انقلابی جریان معاند نظام خط تخریب خود را برای سست کردن اراده مجلس شروع کرده است.
🔹این مجلس با تصویب طرح های مهم مانند طرح مالیات بر خانه های خالی، جهش مسکن و تسهیل کسب و کارها گام مهمی در اصلاح خلاها برداشته است.
https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
هدایت شده از ناس مجاز
🌎 محرمانه های اصلاحات🌎 مدعیان امروز شفافیت چه کارنامهای دارند؟😳😳
❌موفقیت بزرگ مجلس در تصویب قانون تسهیل صدور مجوز کسب و کارها که منجر به شکست انحصار مافیا در عرصههای مهمی چون وکالت و سردفتری شد، تلاشهای سازماندهی شدهای را از سوی اصلاحطلبان برای به حاشیه راندن این اتفاق مهم به همراه داشت.
❌طرح گسترده دروغ «محرمانه شدن اموال مسئولان توسط مجلس یازدهم» به سرعت در دستور کار چهرههای شناخته شده این جریان قرار گرفت و عملیات روانی در مقیاس گسترده کلید خورد.
❌اما دیری نگذشت که مشخص شد قید «محرمانگی» روی اموال مسئولان توسط مجمع تشخیص و در دوران ریاست هاشمی رفسنجانی بر روی مصوبه مجلس هشتم اعمال شده و در همان دوره با مخالفت جدی جریان انقلابی روبرو شده است. (اطلاعات کامل در این باره را اینجا بخوانید.)
❌اکنون نیز مجلس یازدهم در حال اصلاح و بهینهسازی اجرای آن قانونی است که در مجلس هشتم تصویب شده و از سوی مجمع تشخیص قید محرمانه خورده بود.
❌اما نگاهی به عملکرد دولت روحانی در عرصه شفافیت و سکوت حامیان سیاسی او، به خوبی نشان میدهد که سروصداهای روزهای اخیر تا چه میزان بر اساس دغدغه شفافیت بوده و چه میزان با هدف سیاسی صورت گرفته است. لیست زیر تنها بخشی از اطلاعات و تصمیماتی است که در دوره حسن روحانی به بایگانی محرمانهها رفت:
گفتگوهای ژنو👈 محرمانه
گفتگوهای لوزان👈 محرمانه
گفتگوهای برجام👈 محرمانه
قرارداد ایرباس👈 محرمانه
قرارداد بوئینگ👈 محرمانه
قرارداد پژو👈 محرمانه
قرارداد نیروگاه یونیت اینترنشنال👈 محرمانه
قرارداد FATF 👈 محرمانه
قراردادهای IPC👈 محرمانه
نرخ رشد اقتصادی👈 محرمانه
مبلغ جریمه گازی ایران-ترکیه👈 محرمانه
گزارش کیفیت بنزین خارجی👈 محرمانه
جریمه قرارداد کرسنت👈 محرمانه
حقوقهای نجومی👈 محرمانه
سامانه حقوق مدیران👈 محرمانه
آمارهای سلامت👈 محرمانه
حذف کارت سوخت 👈 محرمانه
حذف ایران کد و شبنم 👈 محرمانه
آمارهای وام ازدواج👈 محرمانه
آمار چکهای برگشتی👈 محرمانه
وضعیت تسهیلات بانکی👈 محرمانه
امضای سند 2030 👈 محرمانه
قرارداد با توتال 👈 محرمانه
عملکرد حقوقیهای بورس 👈 محرمانه
نرخ تورم 👈 محرمانه
میزان توزیع دلار جهانگیری👈 محرمانه
https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎