eitaa logo
خواهران محله مسجد حضرت ابوالفضل (ع) شهرک المهدی
27 دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
1.8هزار ویدیو
237 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 
⁉️ چه کسی تروریست است آقای پمپئو؟ ⛔️ در حالی پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا ایران را تروریست خواند که طبق گزارش اخیر پنتاگون، نیروی هوایی آمریکا و متحدانش در ۲۰ سال گذشته ۳۳۷ هزار بمب و موشک بر سر مردم سایر کشورها ریخته است. در واقع به صورت میانگین آمریکا روزی ۴۶ حمله برای مدت ۲۰ سال در کشورهای دیگر انجام داده است. 🔰 آمریکا طی ۲۰ سال گذشته بیش از ۹۳ هزار عملیات هوایی در افغانستان، عراق، لیبی، پاکستان، سومالی، سوریه و یمن انجام داده است. 🔰 بر اساس پروژه هزینه‌های جنگ دانشگاه براون، تعداد کل غیرنظامیانی که از خشونت مستقیم در جنگ‌های آمریکا از ۱۱ سپتامبر تاکنون جان خود را از دست داده‌اند، به ۳۶۴ هزار تا ۳۸۷ هزار نفر می‌رسد. همچنین طبق داده‌های جدید، آمریکا از فوریه ۲۰۲۰ تاکنون ۳۲۴۶ بمب و موشک دیگر بر روی افغانستان، عراق و سوریه ریخته است .(۲۰۶۸ مورد در زمان ترامپ و ۱۱۷۸ مورد در زمان بایدن) 🔰 اما آنچه پمپئویِ تروریست را به پرت گویی وامی‌دارد ترس از عواقب ترور شهید سلیمانی است؛ چرا که بنا به گزارش رسانه‌های آمریکایی، دولت فدرال آمریکا به طور تقریبی ماهانه دو میلیون و صد و هفتاد و پنج هزار دلار برای حفاظت از پمپئو و دیگر مقام‌های دخیل در ترور سردار سلیمانی هزینه می‌کند.
هدایت شده از 
🔰 پایان رؤیای 22 ساله راه‌اندازی بزرگترین کریدور جهان 🔰 فعالیت کریدورها و محورهای مهم کشور در سال‌های اخیر کاهش داشته است و آمار مربوط به ترانزیت کشور، این موضوع را مشخص می‌کند. ترانزیت در سال 99 به کمترین میزان یعنی 7 میلیون تن رسید که در مقایسه با بیشترین ترانزیت در سال‌های ابتدایی دهه گذشته که معادل 13 میلیون تن بود، حدود 6 میلیون تن کاهش را نشان می‌دهد. 🔰 دولت سیزدهم در نظر دارد با جذب 10 میلیون تن بار روسیه و ترانزیت آن تا پایان امسال، ترانزیت از کشور را به 20میلیون تن و درآمد آن را به 20میلیارد دلار برساند. کریدور دیگری که قرار است به‌زودی در ایران فعال و زیر بار ترافیک آزمایشی برود، کریدوری است که از قزاقستان-ترکمنستان- ایران به سمت ترکیه و اروپا می‌رود. این محور که شرقی-غربی است برای انتقال بار از چین به اروپا اهمیت زیادی دارد. 🔰 این اقدامات علاوه بر درآمدزایی ارزی، بار دیگر ایران را به عنوان مرکز ترانزیت منطقه مطرح می‌کند که علاوه بر افزایش قدرت اقتصادی در افزایش توان دیپلماتیک ایران نیز تاثیرگذار است.
هدایت شده از روشنا _ ازنا @roshana_azna
🚩موسسه افق مهر زندگی با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ازنا در راستای بررسی آسیب های اجتماعی برگزار می کند.* ♦️ *(کارگاه کنترل خشم)* 🔸با حضور سرکار خانم جاوید 🔸زمان: سه شنبه ٣١ خرداد و چهارشنبه ١ تیرماه 🔸ساعت و مکان : ٨ الی ١٢ صبح حوزه خدیجه کبری(س) و ١۵/٣٠ الی ١٩/٣٠ سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی *شماره تماس جهت ثبت نام و هماهنگی ٠٩٠٣٩٠٠٨٣٢٨* روابط عمومی اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان ازنا
هدایت شده از 
🌴راهبرد مدیریت دینی و پاسخ به شبهه ناملایمات در حکومت های دینی در خطبه ۸۷ 🔹حضرت علی علیه السلام در بخش پایانی خطبه ۸۷ راهبرد مدیریت دینی را در هفت گام بیان کردند. حضرت در این خطبه پاسخ چرایی نزول ناملایمات را در مدیریت های دینی برای مردم نیز دادند. 🔹حضرت در ابتدا به مردم می فرمایند شما باید از مدیری که هیچ کوتاهی نکرده ‌و حجتی علیه ندارید، عذر خواهی کنید. "مردم عذر خواهی کنید از کسی که دلیلی بر ضدّ او ندارید، و آن کس من می باشم،" 🔹حضرت در ادامه هفت وظیفه ای را که باید مدیران دینی انجام دهند نام می برند و می فرمایند این وظیفه ها را به خوبی انجام دادند. 1⃣.مگر من در میان شما بر اساس «ثقل اکبر» که قرآن است عمل نکردم 2⃣.و ثقل اصغر «عترت پیامبر صلّی اللّه علیه و آله و سلّم» را در میان شما باقی نگذاردم. 3⃣. مگر من پرچم ایمان را در بین شما استوار نساختم 4⃣.و از حدود و مرز حلال و حرام آگاهیتان ندادم 5⃣.مگر پیراهن عافیت را با عدل خود به اندام شما نپوشاندم 6⃣. و نیکی ها را با اعمال و گفتار خود در میان شما رواج ندادم 7⃣. و ملکات اخلاق انسانی را به شما نشان ندادم. پس وهم و گمان خود را در آنجا که چشم دل ژرفای آن را مشاهده نمی کند، و فکرتان توانایی تاختن در آن راه ندارد، به کار نگیرید. 🔹پاسخ حضرت علی علیه السلام به شبهه چرایی ناملایمات در حکومت های دینی "تا آن که برخی از شما گمان می برند که دنیا به کام بنی امیّه شد، و همه خوبی ها را افزون به آنها سپرده و آنها را از سرچشمه خود سیراب کرده، و تازیانه و شمشیرشان از سر این امّت کنار نخواهد رفت. کسانی که چنین می اندیشند در اشتباهند، زیرا سهم بنی امیّه تنها جرعه ای از زندگی لذّت بخش است که مدّتی آن را می مکند سپس همه آنچه را که نوشیدند بیرون می ریزند."
هدایت شده از 
🇮🇷 📝 | به اسم یک ایرانی، کفش بیگانه را واکس نزنید! 🍃🌹🍃 🔻«آقای بلینکن! می‌خواستم ازتون خواهش کنم به جمهوری اسلامی رحم نکنید!»؛ این جمله‌ای‌ است که مسیح علی‌نژاد، مجری یکی از برنامه‌های صدای آمریکا در اجلاس کمیته یهودیان، پس از دریافت جایزه حقوق بشر این کمیته بر زبان راند. جمله‌ای کوتاه که چند نکته تحلیلی را در بر دارد. ❌ نکات‌تحلیلی‌:  1️⃣دست در دست بیگانه: اینکه برای منافع، یک جایزه و هورا به نام یک ایرانی، کفش بیگانه را واکس بزنی و از‌ او بخواهی با مردمی که به‌ظاهر داعیه حمایت از آن‌ها را داری، بی‌رحمانه رفتار کند، اوج وطن‌فروشی است. 2️⃣ حقوق بشر کاریکاتوری: «تعهد به حمایت از حقوق بشر در ایران» دلیل دوم این کمیته برای اعطای جایزه شجاعت و حقوق بشر به علی نژاد عنوان شده است. او درحالی‌که ترس از سراسر وجودش هویدا بود، جایزه شجاعتی را دریافت می‌کرد که هم اهداکنندگانش تا مرفق دستشان در نقض حقوق بشر آلوده است و هم جایزه‌بگیر کسی است که از دشمنان ایران بارها خواسته تا در اوج کرونا به بشر ایرانی دارو ندهند، فوتبالش را تعطیل کنند و همین حالا هم به او رحم نکنند؛ واقعاً چه شجاعتی، چه صلحی و چه حقوق بشری! 3️⃣دستاورد دشمنی: «تعهد ایالات‌متحده به امنیت اسرائیل همچنان ثابت و مقابله با ایران یک اولویت مشترک است»؛ این واکنش بلینکن وزیر امور خارجه امریکا به درخواست علی‌نژاد است. دستاورد علی‌نژاد برای ایرانیان سیاستی است که از یک سوء تضعیف ایران و از سوی دیگر افزایش قدرت دشمنان ایران به‌خصوص رژیم صهیونیستی را پیگیری می‌کند. 🔺نکته‌پایانی: اجلاس کمیته یهودیان امریکا با بازیگری علی نژاد به عنوان نماد اپوزسیون خارج از کشور برای ایرانیان بیش از آنکه بوی حقوق بشر بدهد، یادآور گریه کردن قاتل بر بالای جنازه مقتول است؛ کسانی که برای رسیدن به مطامع زودگذر خود، از یک‌سو ایران و ایرانی را به مسلخ می‌کشند و از سوی دیگر بر مصیبتشان مرثیه می‌خوانند.
هدایت شده از 
15.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 | فقر فروش‼️ 🍃🌹🍃 💰 اگه هر روز سرکی به صرافی‌ها می‌زنید و قیمت دغدغه شب و روز شماست، بد نیست نگاهی به اقدامات جنگ ارزی کاخ سفید علیه ایران داشته باشید. ❌ اقداماتی که با گل به خودی برخی‌ها در داخل نقطه آغاز سیر صعودی ارز شد.
🔰حرف روز           📌به اسم یک ایرانی، کفش بیگانه را واکس نزنید! «آقای بلینکن! می‌خواستم ازتون خواهش کنم به جمهوری اسلامی رحم نکنید!»؛ این جمله‌ای‌ است که مسیح علی‌نژاد، مجری یکی از برنامه‌های صدای آمریکا در اجلاس کمیته یهودیان، پس از دریافت جایزه حقوق بشر این کمیته بر زبان راند. جمله‌ای کوتاه که چند نکته تحلیلی را در بر دارد. ⚜نکات‌تحلیلی‌:  1️⃣دست در دست بیگانه: اینکه برای منافع، یک جایزه و هورا به نام یک ایرانی، کفش بیگانه را واکس بزنی و از‌ او بخواهی با مردمی که به‌ظاهر داعیه حمایت از آن‌ها را داری، بی‌رحمانه رفتار کند، اوج وطن‌فروشی است. اینکه دست در دست بیگانه به سرزمینت بتازی، اوج خیانت است! اگرچه کسی از گرگ انتظار ترحم ندارد اما کیست که نداند بی‌رحمی‌های آمریکا بیش از آنکه حاکمیت را تحت‌فشار قرار دهد، مردم و به‌خصوص طبقات آسیب‌پذیر را به سختی و گرفتاری می‌اندازد. 2️⃣حقوق بشر کاریکاتوری: «تعهد به حمایت از حقوق بشر در ایران» دلیل دوم این کمیته برای اعطای جایزه شجاعت و حقوق بشر به علی نژاد عنوان شده است. او درحالی‌که ترس از سراسر وجودش هویدا بود، جایزه شجاعتی را دریافت می‌کرد که هم اهداکنندگانش تا مرفق دستشان در نقض حقوق بشر آلوده است و هم جایزه‌بگیر کسی است که از دشمنان ایران بارها خواسته تا در اوج کرونا به بشر ایرانی دارو ندهند، فوتبالش را تعطیل کنند و همین حالا هم به او رحم نکنند؛ واقعاً چه شجاعتی، چه صلحی و چه حقوق بشری! 3️⃣دستاورد دشمنی: «تعهد ایالات‌متحده به امنیت اسرائیل همچنان ثابت و مقابله با ایران یک اولویت مشترک است»؛ این واکنش بلینکن وزیر امور خارجه امریکا به درخواست علی‌نژاد است. دستاورد علی‌نژاد برای ایرانیان سیاستی است که از یک سوء تضعیف ایران و از سوی دیگر افزایش قدرت دشمنان ایران به‌خصوص رژیم صهیونیستی را پیگیری می‌کند. البته خانم علی‌نژاد باید بداند که به قول انگلیسی‌ها «هیچ چیزی بدون هزینه نیست» و ملت ایران هزینه‌تراشی او را هرگز فراموش نخواهد کرد. 💠نکته‌پایانی: اجلاس کمیته یهودیان امریکا با بازیگری علی نژاد به عنوان نماد اپوزسیون خارج از کشور برای ایرانیان بیش از آنکه بوی حقوق بشر بدهد، یادآور گریه کردن قاتل بر بالای جنازه مقتول است؛ کسانی که برای رسیدن به مطامع زودگذر خود، از یک‌سو ایران و ایرانی را به مسلخ می‌کشند و از سوی دیگر بر مصیبتشان مرثیه می‌خوانند. ✍ https://eitaa.com/e_beman
هدایت شده از 
📊افزایش ۹۶ درصدی صادرات به کشورهای همسایه در ۸ ماهه اول دولت 🔹️نگاهی به عملکرد دولت سیزدهم نشان می‌دهد طی نزدیک به ۱ سال اخیر دولت رئیسی دو دستور کار را در تعامل با همسایگان دنبال کرده، اولی برداشتن موانع تجارت با همسایگان بوده است. 🔹️آمارها نشان می‌دهد در دولت رئیسی صادرات ایران به کشورهای همسایه رشد جالب توجهی را تجربه کرده است. ☝️ اعداد کنار پرچم هر کشور میزان تغییرات صادرات ایران به آن‌ها را نشان می‌دهد.
هدایت شده از 
🇮🇷 📝 🔻خبر: موقعیت مناسب ترانزیتی ایران و قرار گرفتن در مسیر اتصالی این کریدور و دسترسی به سواحل خلیج‌فارس، عمان و خزر موجب شده تا در سال ۲۰۰۰ توافقنامه کریدور شمال ـ جنوب موسوم به نوستراک بین هندوستان، ایران و روسیه امضا شده و در سال ۲۰۰۲ توسط این سه عضو مؤسس تصویب شود. 🍃🌹🍃 🔸گزاره‌های خبری: 1⃣ انتقال کالاهای روسی از طریق ایران به هند، مهم‌ترین محور فعالیت کریدور شمال- جنوب است و با شروع جنگ روسیه و اوکراین و مشکل تحریم روسیه، اهمیت این کریدور برای حمل کالاهای روسیه دوچندان شده است. بر این اساس اولین محموله تجاری از روسیه به هند از خاک ایران در روزهای اخیر منتقل شد. این اتفاق بعد از گذشت ۲۲ سال به وقوع پیوست و محموله تجاری روسیه به‌صورت آزمایشی از مبدأ سن‌پترزبورگ به بندر آستاراخان منتقل شده و از طریق دریای خزر وارد ایران و از آنجا از طریق جاده و ریل به بندرعباس و سپس از آنجا توسط کشتی‌های کانتینر بر به بندر ناواشیوای هند انتقال پیدا می‌کند. 2⃣ کریدور شمال - جنوب مهم‌ترین حلقه تجارت بین آسیا و اروپاست که در مقایسه با مسیرهای سنتی، از نظر مسافت و زمان تا ۴۰ درصد کوتاه‌تر و از نظر هزینه تا ۳۰ درصد ارزان‌تر است. 🔹گزاره‌های تحلیلی: 1⃣ یکی از عناصر مهم در روابط هند و ایران، جایگاه هند به‌عنوان بازار بزرگ محصولات ایرانی است. انتخاب ایران از سوی هند به‌عنوان دروازه آسیای مرکزی و افغانستان نیز پیامدهای مثبتی بر آرزوهای ایران برای تبدیل‌شدن به هاب منطقه‌ای تجارت و ترانزیت دارد. 2⃣ در زمان حاضر روسیه بیش از هر زمان دیگری برای مبادله کالا و تجارت ٨ میلیارد دلاری با هندوستان و کشورهای جنوب و شرق آسیا به مسیر کریدور شمال- جنوب نیاز پیدا کرده است و هیچ‌کدام از کریدورهای شمالی و شرق به غرب پاسخگوی تبادلات کالایی با شرکای اقتصادی قبلی و آینده این کشور نخواهد بود و مطمئناً تقاضا و شبکه تأمین کشور روسیه نیاز به مسیرهای جدید خواهد داشت و ایران گزینه مهم روسیه برای توسعه تجارت و انجام مبادلات کالایی است. 🔺 نکته پایانی: افزایش سرعتِ تجارت، افزایش حجم مبادلات کالایی، فعال‌سازی بنادر ایرانی در ارتباط با بنادر کشورهای مرتبط با این کریدور، کاهش تنش بین کشورهای حاشیه خزر و آسیای مرکزی با توجه به منطق انتفاع اقتصادی، کاهش وابستگی تجارت و ترانزیت کشورهای جنوبی آسیا به کانال سوئز و درنهایت ایجاد قطب جدید تولیدی، اقتصادی و تجاری در منطقه از نتایج و فواید راه‌اندازی کامل کریدور شمال- جنوب است که پیگیری جدی مسئولین دولتی در تکمیل این کریدور را می‌طلبد.
هدایت شده از 
🇮🇷 📝 | ترویج احساس بدبختی!! 🍃🌹🍃 🔻 فرد یا جامعه‌ای که احساس بدبختی دارد، امیدی به آینده نخواهد داشت، لذا تلاشی برای بهبود اوضاع خود نخواهد کرد. عملکرد رسانه هایی چون BBC و برخی بدخواهان داخلی دقیقا در راستای ایجاد حس بدبختی در جامعه و یاس و اندوه آفرینی است. 🔸به عنوان مثال رسانه فوق قریب به ۱۰۰ پست و گزارش خبری از واقعه دردناک متروپل برای گسترش و تعمیق غم و اندوه و ناامیدی در جامعه منتشر میکند، همچنانکه با بایکوت کامل اخباری مانند صفر شدن مرگ و میر ناشی از کرونا و تجمع های شادی آفرین چند ده هزار نفری و ۱۰۰ هزار نفری "سلام فرمانده"، در جهت جلوگیری از انتشار اخبار امید بخش و نشاط آفرین، عمل میکند. 🔺 واقع نگری، انتقال اخبار خوب به یکدیگر، ترویج نشاط و شادابی به بهانه های اندک در جمع های کوچک و بزرگ، یادآوری موفقیت های بزرگ مانند شکست کرونا همراه با پخش سرود های حماسی، پرهیز از ضریب دهی به اخبار منفی در فضای مجازی و محاوره های دوستانه و ...، از جمله اقدامات مقابله‌ای با راهبرد ناامید سازی و اندوه آفرینی دشمنان ملت ایران خواهد بود.
هدایت شده از 
🇮🇷 📝 🔻خبر: ترکیه اعلام کرد، ولیعهد عربستان ۲۲ ژوئن به این کشور سفر می‌کند. برخی کارشناسان هدف از سفرهای اخیر بن سلمان و تلاش برای افزایش مراودات دیپلماتیک مانند سفر بایدن به عربستان را جهت احیای وجهه او می‌دانند. 🍃🌹🍃 🔸گزاره‌های تحلیلی: 1⃣ عربستان سعودی بعد از قبول تلویحی شکست در یمن و آتش‌بس موقت با انصارالله، به دنبال تشکیل ائتلافی برای جبران شکست خود در یمن است. البته برخی کشورها همچون مصر و اردن همواره در دنبال کردن سیاست‌های عربستان در منطقه دنباله‌رو بوده‌اند؛ اما ترکیه در برخی موارد مشاهده شده که جهت‌گیری‌هایی خلاف عربستان داشته است. 2⃣ همواره هر اقدام و عملی در فرآیندهای سیاسی منطقه و به‌ویژه در میان کشورهای عربی، برگرفته از تهديدات واهی است که آمریکا و رژیم صهیونیستی با گزاره ایران برای این کشورها ایجاد کرده‌اند. بسیاری معتقدند که سفر بن‌سلمان را باید در راستای همگرایی بیشتر میان این کشورها در مقابله با ایران تعریف کرد. 3⃣ در میان کشورهای ذکر شده سفر بن‌سلمان به ترکیه از دو منظر از اهمیت بیشتری برخوردار است: الف) در قتل قاشقچی، ترکیه ابتدا موضع مخالف و سپس در موضع کتمان قضیه قرار گرفت و حرکت عربستان را کاملاً توجیه کرد. ب) اردوغان به دنبال حمایت‌های مالی برای انتخابات ۲۰۲۳ ترکیه است و در این میان عربستان بیشترین حمایت را می‌تواند از اردوغان داشته باشد. 🔺نکته پایانی: درمجموع باید گفت عربستان بعد از شکست در جنگ یمن، به دنبال بسترهایی برای کسب جایگاه گذشته خود است و در این میان در رویکردهای جدید خود تعامل با برخی بازیگران منطقه‌ای همچون ترکیه را در دستور کار قرار داده است.
با سلام و وقت بخیر به اطلاع اعضای محترم می رساند گروه جهادی شهید حججی مدرسه علمیه نجمیه روزهای سه شنبه از ساعت 15 در مسجد ابوالفضل علیه السلام دوره دوم فعالیت های فرهنگی- تربیتی خود را آغاز می کند. لطفا خانواده‌های عزیز به دانش آموزان خود که ساکن در شهرک هستند جهت آگاهی از برنامه ها و استفاده از کلاسهای گروه جهادی اطلاع رسانی نمایید.( تاریخ برگزاری اولین جلسه سه شنبه 31 خرداد) با سپاس فراوان