6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عضو شورای نگهبان: عدم احراز برادر یکی از اعضا، دلیل محکم استقلال شورای نگهبان است
🔹آیتالله مدرسی یزدی: برادر رئیس سابق مجلس در شورا با تمام توان از او دفاع کرد اما این موضوع تاثیری در نظر اعضا نداشت.
┈┈••✾••┈┈•
🆔 @masirsias
🔻#تحلیل / الکاظمی امروز با دستگیری قاسم مصلح معاون عملیاتی حشدالشعبی با چراغ سبز ائتلاف آمریکایی، قبر خودش را عمیقتر کرد!
✍الکاظمی بعثی که شب شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی، رئیس سازمان استخبارات (اطلاعات) عراق بود و در هماهنگی های صورت گرفته برای هدف قرار دادن حاج قاسم و ابومهدی نقش اصلی را داشت و از کل ماجرا خبر داشت، الان هم در سمت نخست وزیری و در پشت پرده، کاملاً با آمریکا هماهنگ است و گاه و بیگاه ضد ایران یاوه گویی میکند.
این ملعون امشب توسط ابوفدک جانشین برحق ابومهدی جوری خار و خفیف شد که آبرویی برایش نمانده.
🔹از طرفی نیروهای حشدالشعبی خانه و دفترش را تحت محاصره کامل در آوردند. از طرفی الکاظمی عالم و آدم را واسطه کرد که ابوفدک تلفنش را جواب دهد و حتی قسم بلعباس خورد که خبر نداشته ولی قطعا دروغ میگوید.
🔹اگر امشب این سرباز آمریکایی تربیت شده بریتانیا توسط نیروهای حشدالشعبی ساقط شود، توازن امنیتی منطقه وارد مرحله مثبتی شده و آمریکا تنها حامی خودش در عراق را از دست خواهد داد و کم کم باید بار خود را از عراق بسته و منطقه را ترک کند. چرا که دیگر الکاظمیای نخواهد بود که جلوی حزبالله عراق و حشد و مقاومت را بگیرد تا خاک پایگاههای آمریکا در عراق رو به توبره نکشند
🔹دعا کنید این مزدور بعثی امشب از قدرت ساقط شود تا یکی از بزرگترین موانع انتقام سخت ایران از آمریکا در منطقه از سر راه برداشته شود. / دکتر پورنصیری کارشناس مسائل منطقه
┈┈••✾••┈┈•
🆔 @masirsias
🔺روحانی: من نمیخواهم برخی مسائل را بگویم؛ میشد تحریم، کلا تمام شده باشد ولی باید با همفکری و اجماع کاری را انجام دهیم!
➕ هرچند هدف جناب روحانی رفع مسئولیت از خودش و فرار از پاسخگویی بابت کم کاریها و بی تدبیریهایش با پررنگ کردن نقش تحریم ها و مقصر تراشی است اما کاش توجه میکرد که اولا دوران "بگم بگم" مدتهاست که گذشته و درثانی تحریم ها نیز ۸سال قبل میتوانست تمام شده باشد اگر چوب حراج به منافع ملی در اِزای #تقریبا_هیچ زده نمیشد و بجای معطل کردن کشور، برای خنثی سازی شان قدم برداشته میشد!
#دولت_حرف
#دولت_راستگویان
#جریان_تحریف
┈┈••✾••┈┈•
🆔 @masirsias
سفیر فرانسه در آمریکا خطاب به همپیمانان اروپایی و غربی خود اعلام کرد
به نقل از خبرهای درگوشی
*ما نباید اجازه دهیم در ایران نیروهای انقلابی به قدرت برسند*
نه به خاطر بالا رفتن توان نظامی ایران چرا که ایران همین حالا هم از نظر نظامی یک امپراطوری است
مشکل ما وقتی آغاز میشود که *این گروه قدرتمند پس از رفتن به پاستور فوراً اقتصاد را سروسامان میدهد و رفاه بیسابقهای را برای مردم به ارمغان می آورد*
اشتغال را رونق می دهد و همه جا برای مردم قدرتمند وارد شده و مشکلاتشان را حل میکند
صنعت را شکوفا میکند و رقیب جدی ما در عرصه های مختلف میشود و ممکن است با رشد صنعت خودرو و اتحاد با چینی ها بازار خودرو در خیلی جاها از تصاحب و انحصار شرکت های ما خارج شود
*آن وقت شما فکر میکنید اگر اینطور شودمردم دیگر به دوستان ما در جناح فعلی توجهی خواهند کرد!؟*
اگر از امروز به دوستانمان کمک نکنیم فردا خیلی دیر است
*اتحادیه اروپا باید با تبلیغات سنگین ماهواره ای و مجازی مغز ایرانیان را بمباران رسانه ای کند و نگذارد این امر محقق شود*
📮 اخیراً شایعات و شبهاتی درباره محل سکونت و تحصیل دختر علی زاکانی، نامزد انتخابات ریاست جمهوری و تولد نوه وی در خارج از کشور، توسط برخی از کانالهای تلگرامی و کاربران در فضای مجازی منتشر شد.
بر این اساس ادعا شد که دختر علیرضا زاکانی دوتابعیتی بوده و در کشور سوئیس ساکن است. اما واقعیت این است که شایعه دوتابعیتیبودن و سکونت دائم در سوئیس صحت نداشته و وی حدود یکسالی است که پس از اتمام تحصیل به کشور بازگشته است.
همچنین مشخص شد دختر دکتر زاکانی در سال ۱۳۹۵ از رشته مهندسی کامپیوتر از دانشگاه صنعتی شریف فارغالتحصیل شده است. سپس در رشته «علوم اجتماعی محاسباتی» که معادلی در دانشگاههای ایرانی ندارد؛ در دانشگاهEPFL سوئیس و به جهت سابقه ممتاز تحصیلی به صورت رایگان مشغول به تحصیل شده است.
لازم بهذکر است که وی هیچگونه بورسیه تحصیلی از داخل و خارج ایران دریافت نکرده و هیچ تعهدی نسبت به دانشگاه و کشور محل تحصیل ندارد.
در خصوص تولد نوه علیرضا زاکانی در سوئیس نیز بررسیها نشان میدهد که زمان به دنیا آمدن وی، همزمان با پایان ترم دوم تحصیل دخترشان بوده و چون تاریخ تولد نوه ایشان تنها دو روز با امتحان آخرشان فاصله داشته عملا امکان تولد کودک در ایران وجود نداشته است.
البته ناگفته نماند نه تنها قانون تابعیت بر اساس تولد در خاک کشور سوئیس وجود ندارد و متولدین در این کشور تابعیت این کشور را نخواهند داشت؛ بلکه هیچ امکان دیگری را برای اقامت بلند مدت نیز همراه ندارد.
🚧 علی صوفی که سابقه وزارت در دولت اصلاحات و عضویت در شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان را دارد، به ایلنا گفت: در مرحله ثبتنام، اصلاحطلبان کاندیدایی معرفی نکردند، هرچند در مرحله اول مجمع عمومی جبهه اصلاحات با معرفی 10 نفر وارد فاز انتخابات شدند و آنها برنامههای خودشان را ارائه کردند اما بهدلیل آنکه جبهه اصلاحات وارد مراحل بعدی نشد؛ یعنی رایگیریهای لازم «یکسوم» و «دوسوم» را که نیاز داشت تا کاندیداها معرفی کنند انجام نداد، همه رفتند ثبتنام کردند تا بعد از تایید صلاحیتها افراد ارزیابی شوند.
وی خاطرنشان کرد: در اصل جبهه اصلاحات کاندیدایی انتخاب نکرد؛ اما افرادی که ثبتنام کردند در جامعه بهعنوان کاندیدای جریان اصلاحات معرفی شدند و این جریان به روال سابق خود برگشت و منتظر شد صلاحیتها بررسی شود و بعد بین افرادی که تایید شدند، آن کسی که اقبال عمومی بیشتری دارد و در مناظرات و رقابتهای انتخاباتی پیشتاز بود مورد حمایت مردم قرار گرفت را بهعنوان گزینه نهایی معرفی کند.
صوفی گفت: در حال حاضر بین کسانی که معرفی شدند هنوز آقای همتی و مهرعلیزاده اصلاحطلب هستند. این دو نفر متعلق به جریان اصلاحات هستند، مخصوصا آقای همتی که عضو حزب کارگزاران است و به نظر نمیآید این حزب در حال حاضر از رد آقایان جهانگیری و هاشمی ناراحت باشد چهبسا که کاندیدای اصلیشان هم آقای همتی باشد.
وی با بیان اینکه همتی رئيس کل بانک مرکزی، و اعتدال و توسعهای است، گفت در مورد رئیس کل بانک مرکزی باید گفت، حاکمیت و دولت از عملکردش راضی هستند و باید یادآوری کنم در آن دورهای که نوسانات نرخ ارز و گرانی داشتیم، صداوسیما پوشش بسیار قوی از آقای همتی داشت و مرتب در بخشهای خبری از وی دعوت میکرد و فضای رسانه ملی را در اختیار ایشان قرار میداد. آقای همتی کاندیدای مشترک حاکمیت و حزب اعتدال و توسعه و کارگزاران است.
وی ادامه داد: معتقدم هنوز بازی تمام نشده است و باید منتظر روزهای آتی باشیم، ای بسا کاندیدایی با حکم حکومتی برگردد و همچنین اصلاحطلبان را هم متقاعد کنند مانند سال 92 که از آقای روحانی حمایت کردند، از شخص دیگری در این دوره انتخابات حمایت کنند.
صوفی خاطرنشان کرد: درست است که آقای مهرعلیزاده هم اصلاحطلب است اما آن وفاقی که مشاهده میکنیم پشتپرده روی آقای همتی وجود دارد، روی ایشان نیست.
محسن رضایی: یارانه نقدی را به 450 هزار تومان در ماه می رسانیم
✍افزایش یارانه مردم از ۴۵ به ۴۵۰ اقدام زیبا و رضایت بخشی است
➕اما کاش جناب آقای رضایی و سایر کاندیدای مشخص کنند محل تامین اعتبار وعده هایشان را از کجا میخواهند تامین کنند؟
👈جهانگیری رفت تا شعارهای پوچ و بدون پشتوانه عملی بروند؛ کاندیدای تائید صلاحیت شده باید برنامه عملی و قابل اجرا ارائه بدهند
خطیبزاده: تحریف مذاکرات وین مایه دلسردی است!
👤سخنگوی وزارت امور خارجه:
🔹وزرای خارجه آمریکا و انگلیس در تلاش برای جلب رضایت دشمن قسمخورده برجام، اهداف مذاکرات وین را تحریف میکنند. مایه دلسردی است!
🔸رژیم خونخوار اسراییل که سعی بر جلب رضایتش دارید تمام تلاشش را کرده تا توافق را تخریب کند.
🔹به جای اعتبارزدایی از خودتان، بر احیای توافق اصلی - که تنها راه حل روی میز است - تمرکز کنید.
.
خاتمی بدون رقیب!
هشتمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران، انتخاباتی بود که پس از یک دوره ریاست جمهوری #سیدمحمد_خاتمی برای تعیین رئیس جمهور بعدی در ۱۸ خرداد ۱۳۸۰ با حضور ۱۰ نامزد نهایی برگزار شد. در این انتخابات ۸۱۴ نفر ثبت نام کردند و ۱۰ نامزد تأیید صلاحیت شدند.
محمد خاتمی، احمد توکلی، علی شمخانی، عبدالله جاسبی، حسن غفوری فرد، منصوررضوی، شهاب الدین صدر، علی فلاحیان، مصطفی هاشمی طبا و محمود کاشانی از دیگر نامزدهای این دوره از انتخابات بودند.
واجدین شرایط بیش از ۴۲ میلیون نفر بودند که حدود ۲۸ میلیون نفر آنها در انتخابات شرکت کردند. خاتمی با ۲۱ میلیون رأی، حدود ۷۶ درصد آرای شرکت کنندگان را به خود اختصاص داد.
#احمد_توکلی با کسب حدود چهار و نیم میلیون رای نفر دوم شد. #علی_شمخانی با کسب حدود هفتصد هزار رای نفر سوم شد. هفت نفر دیگر آرایی کمتر از تعداد آرای باطله داشتند.
رقیب اصلی خاتمی، احمد توکلی بود. وی به نقدهای تند و تیز به دولت خاتمی می پرداخت. توکلی با ارائه نظریه ای با عنوان "جمهوری دوم" و با شعار "دولت پاک برای ملت پاک" وارد رقابت انتخاباتی شد. شعارهای توکلی بیشتر بر محورهای اقتصادی استوار بود. وی در مصاحبه با روزنامه سیاست روز در بیان علت کاندیداتوری خود گفت: «چون اصلاح اقتصاد همت و جرأت لازم دارد. » برنامه های وی "برون رفت از معضلات اقتصادی"، "راه اندازی تولید"، "کاهش نابرابری"، "کاهش و منطقی سازی نقش های دولت" و "مقابله با فساد و تبعیض" عنوان شد. او ارکان جمهوری دوم خود را "عقلانیت و عدالت" معرفی می کرد.
نامزد دیگر این دوره که توانست پس از توکلی بیشترین آرا را کسب کند، علی شمخانی بود که از درون کابینه خاتمی به رقابت وارد شده بود. شعار وی "دولت اقدام ملی" بود.
از نکات جالب این انتخابات، گریه خاتمی در حین ثبت نام در برابر خبرنگاران بود، وی با "چشمانی گریان" ظاهر شد و اطمینان داد که بر عهد پیشین خود با مردم پابرجاست. وی در حین صحبت هایش چندین بار به خاطر بغض در گلویش و اشک در چشمانش سخنانش قطع شد. برخی معتقدند نحوهٔ حضور وی در روز ثبت نام تاثیر زیادی بر جلب رای مردم به وی داشت.
اغلب تشکل های حزباللهی، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، جامعه روحانیت مبارز و سایر مجموعههای همسو با آنها در این انتخابات نامزدی نداشته و لذا سکوت اختیار کردند. اغلب به دعوت مردم به شرکت در انتخابات اکتفا کردند و اینگونه خاتمی بدون رقیب مجدداً رئیس جمهور شد ولی کسی نگفت انتخابات زیر سوال است! انتخابات نیست و انتصابات است و ...!
#داود_مدرسی_یان
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عباس عبدی فعال سیاسی اصلاح طلب میباشد که سابقه عضویت در شورای سردبیری روزنامههای سلام و صبح امروز و شورای مرکزی جبهه مشارکت ایران اسلامی داشته است!
🔻عباس عبدی در پاسخ به سوالات جهتدار مجری بیبیسی تعارف را کنار گذاشته و به صراحت اعلام می کند این عملکردهاست که باعث شده میزان میل به مشارکت کاهش پیدا کند و تنوع و تعداد کاندیداها تاثیر بسزایی در مشارکت نخواهند داشت! او برای تایید این مسأله تجربه گذشته و خصوصا به نتیجه عملکرد دولت دوم آقای خاتمی اشاره می کند که اگر چه در سال هشتاد و چهار، هم تنوع در کاندیداها وجود داشت و هم تعداد آنها. زیادبود ، اما عملکرد دولت و کاهش حس امید به بهبود زندگی باعث کاهش مشارکت مردم شده بود! در هفته های اخیر نیز بسیاری از مراکز نظرسنجی از جمله مرکز نظرسنجی دانشجویان ایسپا، میزان مشارکت را با درنظر گرفتن تایید صلاحیت همه کاندیداهای اصلی، حدود چهل درصد اعلام کرده بود با این حال و در کمال تعجب برخی با آدرس غلط سعی در محصور کردن مشارکت پایین احتمالی آینده را، در عدم تایید صلاحیت کاندیداهای همه طرف ها اعلام می کنند
♦️بجز اصلاح طلبان بسیاری حتی درصد بالایی از طرفداران آیت الله رییسی نیز از این ترکیب ناراحت شدند چرا که پیش بینی قطعی بر برنده شدن رییسی داشتند و نبود رقبای اصلی را باعث کاهش مشروعیت خود تلقی میکردند اما عجیب این است که برخی شورای نگهبان را ملزم به رعایت مصلحت و بالابردن مشارکت می دانند درحالیکه.👇👇👇
درحالیکه این نهاد نه موظف به مصلحت و نه بالا بردن مشارکت است چرا که مصلحت سنجی وظیفه نهادی دیگر و میزان مشارکت نیز بسته به عملکرد دولتمردان دارد و شورای نگهبان نیز مامور به رعایت قوانینی است که به او ابلاغ شده است.
جالب آنکه ما در این دوره شاهد حضور افرادی چون عارف و سورنا ستاری و بسیاری دیگر از اصلاح طلبان که قطعا تایید میشدند نبودیم و این نیز جای سوال جدی است
♦️ جالبتر اینکه از دوازده عضو شورای نگهبان، شش نفر حقوقدان آن مورد تایید مجلسی بوده که علی لاریجانی ریاست آن را برعهده داشته و سه نفر از آنها نیز مورد تایید خود صادق لاریجانی در زمان ریاستش بر قوه قضاییه بوده است و خود صادق نیز حامی برادرش بوده است بااین حال و باتوجه به مسائل شنیده شده تنها سه نفر از دوازده نفر، صلاحیت وی را تایید کرده اند
#دیش_پلاس #مناظره #انتخابات #جنجالی #کلیپ #عباس_عبدی #لاریجانی