هدایت شده از فرهنگی خانواده
جانان من برخیز! بر جولان برانیم
زانجا به جولان تا خط لبنان برانیم
آنجا که جولانگاه اولاد یهود است
آنجا که قربانگاهِ زعتر، صور، صیداست
آنجا که هر سو صد شهید خفته دارد
آنجا که هر کویش غمی بنهفته دارد
جانان من! اندوه لبنان کشت ما را
بشکست داغ دیر یاسین پشت مارا
🌺🌺🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید سیدحسن نصرالله :من دعا نمیکنم خدایا از عمر من کم کن و به عمرِ حضرت آقا اضافه کن ، نه! میگویم خدایا بقیهی عمرِ مرا بگیر و به عمرِ ایشان اضافه کن ، چرا که او عمودِ بلندِ خیمه است!
🌴🌴🌴
یک هواپیمای ایرانی که ظاهرا قرار بود پیکر شهید نصرالله و همراهان را برای نماز میت به امامت رهبر انقلاب اسلامی به تهران منتقل کند عازم بیروت شد اما با تهدید ارتش اسرائیل مجبور به بازگشت به تهران شد.
وزیر حمل و نقل لبنان بعد از هشدار اسرائیل برای حمله به فرودگاه بیروت تمامی پروازها از مقصد تهران را لغو کرد.
اسرائیل با حمله به گذرگاه های سوریه و لبنان و انسداد فرودگاه بیروت و سواحل لبنان در حال محاصره کامل لبنان است تا بتواند توان نظامی و انسانی حزب الله را تضعیف کند
⭕️یمن فرودگاه یافا (بن گورین) را هدف قرارداد
سخنگوی نیروهای مسلح یمن:
فرودگاه یافا که اسرائیلیها آن را «بن گوریون» مینامند، در هنگام ورود نتانیاهو جنایتکار با موشک بالستیک فلسطین ۲ هدف قرار گرفت.
این عملیات با موشک بالستیک فلسطین ۲ انجام گرفته است.
🔰سرلشکر سلامی: مقاومت ضربات کوبندهتری بر پیکر فرسودۀ رژیم صهیونیستی فرود خواهد آورد
🔹جنایت وحشیانۀ سگ هار صهیونیست در ضاحیۀ لبنان تحت حمایت آشکار و وقیحانۀ رژیم تروریست و جنگافروز آمریکا و بلکه دیگر سردمداران دروغین حقوق بشر در اروپا و غرب که دستهای پلیدشان تا مفرغ به خون مردان، زنان و کودکان بیدفاع، بیگناه و مظلوم فلسطین و لبنان آلوده است نشان داد «آرمان آزادی قدس» در آستانۀ تحقق شکوهمند و تاریخساز خود قرار دارد و به فضل الهی و پیروز قطعی این میدان سرانجام حزبالله مقتدر و حماس غیرتمند خواهد بود.
🔹بیشک استحکام و اقتدار حزبالله لبنان، حماس، سایر نیروهای مقاومت فلسطینی و جبهۀ مقاومت با ادامۀ راه این شهید بزرگوار ضربات کوبندهتری بر پیکر فرسوده و رو به زوال رژیم صهیونیستی فرود خواهد آورد و با به میدان آمدن ظرفیتها، امکانات و مقدورات مسلمانان عالم، طومار رژیم غاصب و خبیث را در هم خواهد پیچید.
9.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سخنگوی ارتش اسرائیل: روزهای دشوار و پر از چالش پیش روی ماست
سخنگوی ارتش اسرائیل:
امیدواریم حزبالله تغییر کند. هیچ دستورالعمل جدیدی به غیرنظامیان اسرائیلی در خصوص آمادگی در جبهه داخلی داده نشده است، زیرا دستورالعملهای فعلی، بسیاری از نقاط کشور را در حالت آمادهباش قرار داده است.
حزبالله یک سال است که اقدام به تشدید تنشها با کشور ما کرده است. واضح است که ایران پشت این قضیه است و در این باره هیچ رازی وجود ندارد.
آنها از حماس، از حزبالله و دیگر نیروهای نیابتیشان حمایت میکنند. آنها حتی در ماه آوریل مستقیما به ما حمله کردند.
ما یک سال است که در یک تنش گستردهتر، در جنگی در چند جبهه درگیر بودیم. نیروهای ما در آماده باش هستند و اطلاعات ما بالا است.
#حزبالله
#سیدحسن_نصرالله
💢 استقبال شدید بایدن از ترور شهید نصرالله
🔻 کشتن نصرالله عدالت را برای قربانیان او از جمله هزاران غیرنظامی آمریکایی، اسرائیلی و لبنانی به ارمغان آورد.
🔻 ما از حق اسرائیل برای دفاع از خود در برابر حزب الله ، حماس، حوثی ها و هر گروه تروریستی مورد حمایت تهران حمایت می کنیم.
🔻 نصرالله و حزب الله مسئول کشتار صدها آمریکایی در طول چهار دهه بودند.
🔻 به وزیر دفاع دستور دادم که موقعیت دفاعی نیروهای ما در خاورمیانه را تقویت کند تا خطر یک جنگ منطقهای گستردهتر کاهش یابد.
🔻 هدف نهایی ما آرام کردن درگیریهای جاری در غزه و لبنان از طریق ابزارهای دیپلماتیک است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌نحوه عملکرد بمب های سنگر شکن یا بانکر باسترِ ۵۰۰۰ پوندی یا حدودا ۲.۵ تنی GBU-28
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مگه حزبالله کجا رو زده که این همه آمبولانس رفته؟!