eitaa logo
مسیرسیاسی
898 دنبال‌کننده
19.1هزار عکس
10.1هزار ویدیو
225 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آمریکا الگوی لیبرال‌ها که تحریم نیست اما مشکلات متعددش حالا به کمبود تخم‌مرغ رسیده است؛ قیمت‌ها پر کشیدند، مردم دست به دامن مرغ‌هاشدند! 🔹 گزارش شبکه آمریکایی الحره از کمبود تخم‌مرغ و چند برابر شدن قیمت آن در ایالات متحده! 🔸 شهروند آمریکایی: خیلی ناراحت و عصبانی می‌شوم، علاوه بر همه این مشکلات، قیمت‌ها نیز دیوانه‌وار در حال افزایش است، امیدوارم این بحران به زودی برطرف شود.
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴جکی چان داره با طنز تلخ از اثرات مخرب مدارس آمریکایی روی تربیت فرزندش صحبت می‌کنه...
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یمن هیچگاه تماشاگر اجرای طرح کوچاندن اجباری فلسطینیان نخواهد بود 🔹سید عبدالملک بدرالدین، دبیر کل انصارالله یمن: موضع یمن در حمایت از فلسطین ثابت و اصولی است و اگر آمریکا و اسرائیل بخواهند با توسل به زور یا با توافق با رژیم‌های عربی طرح کوچاندن اجباری فلسطینیان را اجرایی کنند یمن با توان نظامی خود وارد عمل خواهد شد، همانطور که طی ۱۵ ماه گذشته در کنار فلسطین ایستادیم.
✳️ یارانه بهمن دهک‌های ۱ تا ۳ واریز شد 🔹سازمان هدفمندی یارانه‌ها اعلام کرد: یارانه کمک معیشتی مرحله ١٦٨ مربوط به بهمن ماه ١٤٠٣ به حساب ۱۰ میلیون و ۱۹۸ هزار و ۹۲۲ سرپرست خانوار دهک های اول تا سوم در سراسر کشور واریز و قابل برداشت است.
✳️ ارزیابی طرح ترامپ برای تصرف غزه و اخراج ساکنان آن: 1-این طرح اعراب و اسراییل را با هم درگیر خواهد کرد. 2-مصر و اردن عقیده دارند این طرح اساسا عملیاتی نیست و ثبات آنها را به خطر خواهد انداخت چرا که حماس و اخوان المسلیمن در اردن و مصر پایگاه قوی دارند. 3- ترامپ تهدید به قطع کمک‌های مالی به مصر و اردن در صورت مخالفت با این طرح کرده است. 4-مصر و اردن تاکید دارند حتی اگر با این طرح موافقت کنند مردم غزه زیر بار ترک خاک خود نخواهند رفت.
✳️ مرگ سالانه ۶۰ هزار نفر به دلیل فقدان مصرف نان کامل مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر مصرف نان کامل گفت: 🔹از مجموع ۴۲۰ هزار مرگ سالانه در کشور، حدود ۶۰ هزار مورد ناشی از فقدان مصرف نان کامل است. 🔹استفاده از محصولات غلات کامل باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود تا جامعه‌ای سالم‌تر داشته باشیم. نان کامل باید به مطالبه مردمی تبدیل شود زیرا در کاهش ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر و مرگ و میر نقش بسزایی دارد. 🔹سرانه فیبر دریافتی در کشور به طور متوسط ۱۳ تا ۱۴ گرم در روز است. 🔹یکی از منابع اصلی دریافت فیبر، غلات کامل است و توصیه می‌شود عموم مردم به صورت روزانه از نان کامل استفاده و مصرف نان‌های تهیه شده با آرد سفید را محدود کنند.
✳️ پیش‌بینی بازار مسکن در ایران در سال ۱۴٠۴: 🔹افزایش قیمت‌ها: با توجه به تورم و محدودیت عرضه، احتمال افزایش قیمت مسکن وجود دارد.  🔹کمبود عرضه: در برخی مناطق، کمبود زمین و ساخت‌وساز باعث فشار بر عرضه و قیمت‌ها می‌شود.  🔹تقاضای بالا: نیاز به مسکن به دلیل افزایش جمعیت همچنان باقی خواهد ماند.  🔹نرخ بهره و تسهیلات بانکی: افزایش یا کاهش نرخ بهره تأثیر زیادی بر قدرت خرید مسکن دارد.  🔹افزایش اجاره‌بها: اجاره‌بها تحت تأثیر تورم افزایش خواهد یافت.  🔹تأثیر طرح‌های دولتی: طرح‌هایی مانند مسکن ملی می‌تواند عرضه را افزایش دهد و تأثیر مثبتی بر بازار داشته باشد. قیمت مسکن در سال ۱۴٠۴ به احتمال زیاد افزایش می‌یابد، اما سیاست‌های دولتی و نرخ بهره می‌تواند روند بازار را تحت تأثیر قرار دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با گذشتن پاسی از شب و با وجود سرمای هوا همچنان مسیر مملو از زائران و عاشقان امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🏝هزار سال همین بوده و همین بودیم؛ گذشت نیمه شعبان و باز رفت از یاد... مولای من ... چه بگویم از غربتت؟ تو کجای آرزوهای ما هستی؟ تو چقدر تنهایی.... تو هر روز برای ما دعا می‌کنی.... هر شب برای آرزوهای ما آمین می‌گویی... هر صبح دل نگران ما بیدار می‌شوی ...و غریب، تنها، طرید... در گوشه زندان غیبت، اسیری... آه...چه بگویم پدر؟ چه بگویم از فرزندانی که به برکت تو نفس می‌کشند، با نفس‌های تو نان می‌خورند و به عطر تو زنده‌اند.... اما تو را از یاد برده‌اند... ...افسوس...🏝 🌴🌴🌴