20.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تجهیز سعودیها برای یک جنگ بزرگ و بیسابقه علیه ایران/ چرا این هشدار جدی گرفته نمیشود؟!
🆔 @YjcNewsChannel
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#روزنامه_کیهان
🔹 دوشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۱
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از سبک زندگی متقین
✅ چه کنیم که هم خدا راضی باشد و هم مردم؟
🌹 امام هادی (ع):
هر کس از خدا #اطاعت کند، باکی از نارضایتی مردم ندارد. اما کسی که (با #اطاعت نکردن از خدا،) خدا را از خود ناراضی می کند ، یقین داشته باشد که مردم هم از او ناراضی خواهند شد.
📖 منْ أَطَاعَ اَلْخَالِقَ لَمْ يُبَالِ بِسَخَطِ اَلْمُخْلُوقِينَ وَ مَنْ أَسْخَطَ اَلْخَالِقَ فَلْيُوقِنْ أَنْ يَحِلَّ بِهِ سَخَطُ اَلْمَخْلُوقِينَ.
✍️ شرح: #اطاعت از خدا یعنی انجام #واجبات و ترک #حرامها.
📚 مستدرک الوسائل , جلد۱۲ , صفحه۲۰۸
📱 کانال سبک زندگی متقین:
@mottagheen
هدایت شده از سبک زندگی متقین
✅ فرق مال حلال و مال حرام چیست؟
🌹 کلام امام صادق (ع):
اگر مردى را ديدى كه مقدارى از مالش را در راه اطاعت از #واجبات خدا خرج مى کند، به طور قطع بدان كه آن را از راه حلال به دست آورده است؛ و اگر بخشى از مالش را در راه #گناه خرج كرد، يقين كن كه آن را از راه حرام به دست آورده است.
📖 إذَا رَأَيْتَ اَلرَّجُلَ يُخْرِجُ مِنْ مَالِهِ فِي طَاعَةِ اَللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ فَاعْلَمْ أَنَّهُ أَصَابَهُ مِنْ حَلاَلٍ وَ إِذَا أَخْرَجَهُ فِي مَعْصِيَةِ اَللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ فَاعْلَمْ أَنَّهُ أَصَابَهُ مِنْ حَرَامٍ .
📚 الکافي ج ۵، ص ۳۱۱
📱 کانال سبک زندگی متقین:
@mottagheen
هدایت شده از سبک زندگی متقین
✅ درس اخلاق آیت الله خوشوقت
⚠️ عقوبت ترک نماز
🔸🔸 نماز در اسلام چنان مهم است که اگر کسی نماز نخواند، او را شلاق می زنند. اگر سه بار شلاق خورد و باز هم نخواند، بار چهارم محکوم به اعدام است. نماز تا اين اندازه سازنده و برای انسان در محيط زندگی، لازم و واجب است.
🔸🔸 کسی که تمرّد می کند و نماز نمی خواند، يعنی می خواهد به طرف دزدی، آدمکشی، تجاوز و همه ی بدیها برود. نماز، دست و پای انسان را #پاک می کند و به انسان #طهارت می بخشد؛ بنابراين خدا به هيچ وجه اجازه نمی دهد که انسان نماز را ترک کند. اينقدر مهم است.
🔸🔸 زعيم مسلمين به هيچ وجه اجازه نمی دهد کسی نماز نخواند. اسلام درباره نماز آنقدر تأکيد کرده و فرموده: «اگر کسي بی نماز بود و مريض شد، #عيادت او نرويد؛ اگر بی نماز بود و مُرد، #تشييع جنازه اش نرويد؛ اگر بی نماز بود و احتياج داشت، به او #وام ندهيد. با او #مبارزه منفی کنيد تا برگردد و نمازخوان شود.» اين مسأله تا اين حد مهم است.
🔸🔸 اسلام گفته: «به روی بی نماز #نخند؛ به بی نماز #سلام نکن؛ به بی نماز #احترام نگذار.» از آنجا که او رابطه اش را با #بندگی خدا قطع کرده است، دستور داده همه ی مسلمين با او مبارزه منفی کنند تا تحت فشار قرار گيرد و کم کم برگردد، با خدا آشتی کند، سر به سجده بگذارد و با خدای متعال رابطه برقرار کند.
📚 اساس بندگی، ج1، ص41
📱 کانال سبک زندگی متقین:
@mottagheen
هدایت شده از سبک زندگی متقین
17.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بارون اومد و یادم داد
تو زورت بیشتره😁
البته منظور امام زمانه❤️
این کلیپ همخوانی دختربچه ها خیلی قشنگ بود مخصوصا اینکه #زیربارون داشتن میخوندن و با آقاشون عشق میکردن🥰
🙌🏻بیعت میکنم همین ساعت همین لحظه
❣دنیای بدون تو اصلا نه نمی ارزه
قطعه بیعت با صدای عبدالرضا هلالی و سجاد محمدی
🔘📎📌فَرانِمون👈 :@Faranemon_2040
9.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴واکنش رهبری به حوادث مدارس ایران
این یک جنایت بزرگ است
🔹رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در حاشیه مراسم روز درختکاری: مسئولین باید موضوع مسمومیت دانشآموزان را با جدیت دنبال کنند؛ این یک جنایت بزرگ و غیر قابل اغماض است. اگر مسمومیت دانشآموزان اثبات شود، باید عوامل این جنایت به اشد مجازات برسند. در مورد این افراد هیچ عفوی نخواهد بود.
❇️@qom_025
هدایت شده از موسسه مصاف
هیچ خلبانی حاضر به هدایت هواپیمای نتانیاهو نیست
🔹با وجود آنکه موعد سفر نخستوزیر رژیم صهیونیستی به ایتالیا مشخص شده، اما نخستوزیر این رژیم با معضل بایکوت وی توسط خلبانان صهیونیست مواجه شده است.
🔹شرکت مسافربری رژیم صهیونیستی (العال) حتی مجبور شد، فراخوانی را در میان خلبانان خود منتشر کند و خواستار داوطلبانی برای انجام این سفر شود.
🆔 @Masaf