هدایت شده از سبک زندگی متقین
✅ چه کنیم که دعاهایمان مستجاب شود؟
🔅امام هادی (ع):
اگر مخلصانه از دستورات #واجب و #حرام خدا اطاعت کردی و به حقّانیت پیامبر خدا و ما اهل بیت اعتراف نمودی و آن گاه از خدا چیزی خواستی، خدا تو را محروم نخواهد کرد.
📖 إذا أخلَصتَ فی طاعَةِ اللّهِ، وَاعتَرَفتَ بِرَسولِ اللّهِ(ص) وبِحَقِّنا أهلَ البَیتِ، وسَأَلتَ اللّهَ ـ تَبارَک وتَعالی ـ شَیئا لَم یحرِمک.
📚 الأمالی للطوسی: ص ۲۸۶ ح ۵۵۵
📱 کانال سبک زندگی متقین:
@mottagheen
هدایت شده از سبک زندگی متقین
✅ منظور از تقوای فردی و تقوای سیاسی چیست؟
🌷 امام خامنه ای:
پايه ى همه ى خيرات در جامعه، #تقواست. #تقواى_فردى؛ يعنى هركس بين خود و خدا سعى كند از جاده ى صلاح و حق تخطّى نكند و پا را كج نگذارد.
#تقواى_سياسى؛ يعنى هركس كه در كار سياست است، سعى كند با مسائل سياسى صادقانه و دردمندانه و از روى دلسوزى برخورد كند. سياست به معناى پشت هم اندازى و فريب و دروغ گفتن به افكار عمومى مردم، مطلوب اسلام نيست. سياست يعنى اداره ى درستِ جامعه؛ اين جزو دين است. #تقواى_سياسى، يعنى انسان در ميدان سياست، صادقانه عمل كند. (05/ 05/ 1381)
✍️ شرح: #تقوا یعنی انجام #واجبات و ترک #حرامها
📱 کانال سبک زندگی متقین:
@mottagheen
هدایت شده از احکام شرعی
سوال 1178.
رقص مردان در برابر زنانی که از محارم آنان هستند و همچنین رقص زنان در برابر مردانی که از محارم آنان هستند، اعم از اینکه سببی باشند یا نسبی، چه حکمی دارد؟
جواب:
در رقص حرام فرقى بين مرد يا زن نيست و همچنين فرقى نمى کند که در برابر محرم باشد يا در برابر نامحرم.
استفتاءات آیت الله خامنه ای
هدایت شده از احکام شرعی
‼️وظیفه انسان در برابر گدا
🔷س ۶۲۲۸: وظیفه انسان در برابر گدایانی که در برابر دیگران دست دراز می کنند و زندگی خود را با گدایی اداره می نمایند و چهره جامعه اسلامی را مشوّه جلوه می دهند، به خصوص بعد از اقدام دولت به جمع آوری آنان، چیست؟ آیا کمک به آنان جایز است؟
✅ج: سعی کنید صدقات را به فقرایی که متدیّن و عفیف هستند بدهید.
آیت الله خامنه ای
📕منبع: leader.ir
🆔 @resale_ahkam
هدایت شده از تقوا یعنی ترک گناه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ ۴۵ ثانیه ای را از جواد منصوری، اولین فرمانده سپاه ببینید تا خیالتون راحت بشه که زباله ها و درندگان نمیتوانند گزندی به نظام و انقلاب برسانند .
هدایت شده از تقوا یعنی ترک گناه
📰 دکه روزنامه - شنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۱
@Farsna