❤️بسم الله الرحمن الرحیم❤️
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: سه شنبه - ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
میلادی: Tuesday - 28 July 2020
قمری: الثلاثاء، 7 ذو الحجة 1441
🌹 امروز متعلق است به:
🔸زین العابدین و سيد الساجدين حضرت علي بن الحسين عليهما السّلام
🔸باقر علم النبی حضرت محمد بن علی عليه السّلام
🔸رئيس مكتب شيعه حضرت جعفر بن محمد الصادق عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
- یا اَرْحَمَ الرّاحِمین (100 مرتبه)
- یا الله یا رحمان (1000 مرتبه)
- یا قابض (903 مرتبه) برای رسیدن به حاجت
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹شهادت امام محمد باقر علیه السلام، 114ه-ق
🔹خطبه حضرت عباس علیه السلام بر فراز کعبه، 60ه-ق
🔹زندانی کردن امام کاظم علیه السلام در بصره
📆 روزشمار:
▪️2 روز تا روز عرفه
▪️3 روز تا عید سعید قربان
▪️8 روز تا ولادت امام هادی علیه السلام
▪️11 روز تا عید الله الاکبر، عید سعید غدیر خم
▪️23 روز تا آغاز ماه محرم الحرام
✅ با ما همراه باشید.
🌷🕌🌷
@masjed_14_m
🏴شـــهادت #امام_باقر عليه السّلام🏴
در چنين روزى مصادف با دوشنبه، در سال ۱۱۴ ه’ #امام_باقر عليه السّلام توسّط #هشام_بن_عبدالملك لعنه الله مسموم و شهيد شد.¹
😔 در شب شهادت به #امام_صادق عليه السّلام فرمودند: «من امشب جهان را بدرود خواهم گفت. هم اكنون پدرم #على_بن_الحسين عليه السّلام را ديدم كه شربتى گوارا نزد من آورد و نوشيدم و مرا به سراى جاويد و ديدار حق بشارت داد». در روايت ديگرى فرمودند: «اى فرزند گرامى، مگر نشيندى كه حضرت #على_بن_الحسين از پس ديوار مرا ندا كرد: «اى محمّد بيا، زود باش كه ما انتظار تو را مى كشيم».
😔 آن حضرت چندين روز و به قولى سه روز در حالت درد از سم به سر مى بردند تا به شــهادت رسيدند. فرداى آن روز بدن مطهر و پاك آن درياى بيكران دانش خدائى را در خاك #بقيـــع كنار مزار #امام_مجتبى و #امام_سجاد عليهماالسّلام به خاك سپردند.²
آن حضرت هشتصد درهم براى تعزيه و ماتم خود وصيت فرمود. #امام_صادق عليه السّلام فرمودند: پدرم فرمود: «اى جعفر، از مال من مقدارى وقف كن براى ندبه كنندگان كه ده سال در منى در موسم حج بر من گريه كنند، و مراسم ماتم را تجديد نمايند».
😔 آقا و مولايمان #حضرت_باقر عليه السّلام در #كربـــلا شرف حضور داشت. شب يازدهم، #بازار_كوفه، كنار سرهاى مطهر، #اسارت_شام و #مجلس_يزيد را ديده است و هر زمان كه متذكر شهادت #حسين_بن_على عليه السّلام و #اسارت عمه هايش مى شد، اشك از چشم مباركش مانند دُرّ جارى مى گشت.
ـــــــــــــــــــــــــــ
📚 ۱. توضيح المقاصد: ص ۲۹. فيض العلام: ص ۱۱۰
📚 ۲. كافى: ج ۲، ص ۴۹۵. بصائر الدرجات: ص ۱۴۱. فيض العلام: ص ۱۱۰. انوار البهية: ص ۶۹
🌷🕌🌷
@masjed_14_m
❤️السلام علیک یاباقرالعلم النبیین❤️
نام مبارک امام پنجم #محمد بود . لقب آن حضرت #باقر يا #باقرالعلوم است ،بدين جهت که : دريای دانش را شکافت و اسرار علوم را آشکارا ساخت . القاب ديگری مانند شاکر و صابر و هادی نيز برای آن حضرت ذکر کرده اند که هريک باز گوينده صفتی از صفات آن امام بزرگوار بوده است .
کنيه امام " #ابوجعفر " بود . مادرش فاطمه دختر امام حسن مجتبی ( ع ) است . بنابراين نسبت آن حضرت از طرف مادر به سبط اکبر حضرت امام حسن ( ع ) و از سوی پدر به امام حسين ( ع ) می رسيد . پدرش حضرت سيدالساجدين ، امام زين العابدين ، علی بن الحسين ( ع ) است .
تولد #حضرت_باقر ( ع ) در روز جمعه سوم ماه صفر سال 57هجری در مدينه اتفاق افتاد . در واقعه جانگداز کربلا همراه پدر و در کنار جدش حضرت سيد الشهداء کودکی بود که به چهارمين بهار زندگيش نزديک می شد .
💠دوران امامت امام #محمد_باقر ( ع ) از سال 95هجری که سال درگذشت امام زين العابدين ( ع ) است آغاز شد و تا سال 114ه . يعنی مدت 19سال و چند ماه ادامه داشته است .
🌷🕌🌷
@masjed_14_m
#روزشمار_غدیر
1️⃣ 1️⃣یازده روز تا عیدالله الاکبر، عید ولایتعهدی مولایمان، عید غدیر خم باقی مانده است...
🎁مهمان سفره ی پر نعمت کلام نورانی وصی به حق پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله، امیرالمؤمنین علیه السلام خواهیم بود...
🌸امیرالمؤمنین عليه السلام:🌸
خيرُ ما وَرّثَ الآباءُ الأبناءَ الأدبُ .
بهترين چيزى كه پدران براى فرزندان به ميراث مى گذارند، ادب است.
📚غرر الحكم : 5036
💠خوش آن زبان که شب و روز یاعلی گوید
به هر بهانه سخن گفت، با علی گوید
🌷🕌🌷
@masjed_14_m
🏴به مناسبت سالروز شهادت امام محمدباقر(ع)
◾️ امام خمینی(ره): ما مفتخریم #باقرالعلوم که بالاترین شخصیت تاریخ است و کسی جز خدای تعالی و رسول(ص) و ائمه معصومین(ع) مقام او را درک نکرده و نتوانند درک کرد، از ما است. ۲۶بهمن۶۱
⚫️رهبرمعظم انقلاب: از لحاظ تاریخی، این روزها روزهای نشاندار و بزرگی است: شهادت امام باقر (علیهالسّلام) که یک شهادت دارای پیام بود.
▪️لذا خود امام باقر وصیت کرد که بعد از او تا ده سال در منا به مناسبت این رحلت، یادبود برپا شود.
◾️در میان ائمهی ما این بیسابقه است، بینظیر است.
▪️یاد امام باقر، یعنی یاد سر برآوردن حیات دوبارهی جریان اصیل اسلامی در مقابلهی با تحریفها و مسخهائی که انجام گرفته بود.
۸۸/۹/۴
🌷🕌🌷
@masjed_14_m
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیشگویی مرحوم شیخ محمد تقی بهلول
برای آغاز حکومت جهانی حضرت مهدی (عج) درسال ۱۴۰۰هجری شمسی
🌷🕌🌷
@masjed_14_m
🔸اعلام شرایط برگزاری مراسمهای ماه محرم/ پذیرایی در جریان برگزاری مراسم ممنوع است
ستاد ملی مقابله با کرونا:
🔹برگزاری مراسم عزاداری عمومی در فضاهای سربسته صرفاً در ایام مشخص شده و ساعات محدود و در مساجد، حسینیه ها و تکایایی مجاز است که به تشخیص کارگروه استانی دارای شرایط مناسب بهداشتی و مدیریتی هستند.
🔹برگزاری مراسم در اماکن مجاز صرفا با رعایت اصول «کاهش زمان مراسم، تراکم حداقلی، آلودگی زدایی منظم، رعایت فاصله یک و نیم متر و استفاده مستمر و همگانی از ماسک» انجام می شود.
🔹مسؤول برگزاری مراسم عمومی باید نسبت به رعایت کامل ضوابط بهداشتی، تعداد شرکت کنندگان، زمان برگزاری و نحوه پذیرایی متعهد شود.
🔹هیچ گونه پذیرایی در جریان برگزاری مراسم عزاداری و پس از آن انجام نمی شود و اطعام و نذورات صرفاً مطابق دستورالعمل های بهداشتی در پخت و پز و بسته بندی به صورت بیرون بر و در ظروف غیر مشترک و یک بار مصرف توزیع می شود.
🌷🕌🌷
@masjed_14_m
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺حسينیبای در قرنطينه
🌷🕌🌷
@masjed_14_m
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعضی دلها يك روزی در راه راست قرار داشتند ولی امروز برای قاتل زنان و کودکان یمنی نامه مینویسند و او را عالیجناب خطاب میگویند!
🌷🕌🌷
@masjed_14_m
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺تحليل امير عبداللهيان از سخنان رهبر در مورد انتقام سردار سليماني: ما با حمله موشکي به عين الاسد انتقام انهدام خودرو سردار سليماني گرفتيم و #انتقام_سخت مورد نظر رهبر در مورد شهادت سردار سليماني هنوز در راهه/ما دنبال جنگ نيستيم ولي #آمريکا فقط زبان زور را مي فهمد.
🌷🕌🌷
@masjed_14_m
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺پاسخ دندان شکن استاد حسن عباسی به آنهایی که به اعدامهای سال ۶۷ اعتراض میکنند.
🌷🕌🌷
@masjed_14_m