مسجد مجازی حضرت عمار ره
⁉️ #چه_علمی_بیاموزیم (۲۴) 💎 هشام بن ابراهیم (مشرقی) به #امام_صادق علیه السلام عرض کرد به خدا قسم م
⁉️ #چه_علمی_بیاموزیم؟ (۲۵)
#حدیث
💎 #امام_صادق علیه السلام فرمودند:
کسی که میداند ما غیر از حق چیزی نمیگوییم، پس باید اکتفا کند به آنچه که از ما میشنود .
قَالَ أَبَوعَبْدِ اللَّهِ علیه السلام يَقُولُ مَنْ عَرَفَ أَنَّا لَا نَقُولُ إِلَّا حَقّاً فَلْيَكْتَفِ بِمَا يَعْلَمُ منّا. (كافي ج1 ص65، باب اختلاف الحدیث ح6)
@namak14
#ما_برای_پیشرفت_هر_آنچه_نیاز_داریم_داریم
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
ale emran_262.wma
10.01M
🔆 #سحرهای_نورانی
🌷روز را با تفکر در قرآن آغاز کنیم.
📣 بشنوید: #تفسیر_قرآن (صوتی)
📚 تفسیر تسنیم، آیت الله جوادی آملی
سوره آل عمران جلسه ۸۳۹
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَكُونُوا كَالَّذِينَ كَفَرُوا وَقَالُوا لِإِخْوَانِهِمْ إِذَا ضَرَبُوا فِي الْأَرْضِ أَوْ كَانُوا غُزًّى لَوْ كَانُوا عِنْدَنَا مَا مَاتُوا وَمَا قُتِلُوا لِيَجْعَلَ اللَّهُ ذَلِكَ حَسْرَةً فِي قُلُوبِهِمْ وَاللَّهُ يُحْيِي وَيُمِيتُ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ(۱۵۶) وَلَئِنْ قُتِلْتُمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَوْ مُتُّمْ لَمَغْفِرَةٌ مِنَ اللَّهِ وَرَحْمَةٌ خَيْرٌ مِمَّا يَجْمَعُونَ(۱۵۷) وَلَئِنْ مُتُّمْ أَوْ قُتِلْتُمْ لَإِلَى اللَّهِ تُحْشَرُونَ(۱۵۸)
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
✨ *«بِسْمِ اَللّٰهِ اَلرَّحْمٰنِ اَلرَّحِيمِ»*
🕋 امروز شنبه بیست و نهم مرداد ماه ۱۴۰۱ 👈 و روز بیست و دوم ماه محرم ۱۴۴۴ هجری قمری
🕋 ذکر مخصوص امروز شنبه 👇👇👇
🕋 یا رب العالمین👈 ای پروردگار جهانیان
🕋 ذڪر روز شنبه موجب بے نیازے مے شود. ذڪر روز شنبه به اسم رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) است. روایت شده ڪه در این روز زیارت حضرت رسول الله(صلّىاللهعليهوآله) خوانده شود.
🕋 هر روز خواندن دعای عهد و زیارت عاشورا سفارش شده
*┄••❀🔹 #حدیث روز 🔹❀••┄*
✍🏻 *الامام صادق عليه السلام ـ در دعاى معروف به اُمّ داوود در نيمه رجب ـ فرمودند*
*اللهُمَّ صَلِّ عَلَى الأبدالِ و الأوتادِ و السُيَّاحِ و العُبَّادِ و المُخلِصينَ و الزُّهادِ ، و أهلِ الجِدِّ و الاجتهادِ*
🌒🌒🌒
خدايا! بر اوليائت و بزرگان و پويندگان [راه حق ]و بندگان و مخلصان و زاهدان و كوشندگان و تلاشگران درود فرست
📚✍🏻الإقبال : ۳ / ۲۴۴ .
🕋🏴🌒🕋
✋🏻 *هرروزبه رسم ادب* 🤚🏻
*اَلسَّلامُ عَلَیْڪَ یا اَبا عَبْدِ اللَّهِ وَ عَلَى الْاَرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنائڪَ عَلَیْڪَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَ لا جَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِڪُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعلے اولاد الحسين وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ*
*اَللّهُمَّ صَلِّ عَلے فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُڪَ*
۱۴۰۱/۰۵/۲۹
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
📖 #مکتب_امام
🔴خطر خودباختگی فرهنگی و نادیده انگاری هویت ملی
♦️ #امام_خمینی(ره): آری، اگر ملت ایران از همه #اصول و موازین اسلامی و انقلابی خود عدول کند و خانه #عزت و اعتبار پیامبر و ائمه معصومین (علیهمالسلام) را با دستهای خود ویران نماید، آن وقت ممکن است جهانخواران او را به عنوان یک ملت ضعیف و فقیر و بیفرهنگ به رسمیت بشناسند؛ ولی در همان حدی که آنها آقا باشند ما نوکر، آنها ابرقدرت باشند ما ضعیف؛ آنها ولیّ و قیم باشند ما جیرهخوار و حافظ منافع آنها؛ نه یک ایران با هویت ایرانی - اسلامی؛ بلکه ایرانی که شناسنامهاش را امریکا و شوروی صادر کند؛ ایرانی که ارابه سیاست #امریکا یا شوروی را بکشد و امروز همه مصیبت و عزای امریکا و شوروی شرق و غرب در این است که نه تنها ملت ایران از تحتالحمایگی آنان خارج شده است، که دیگران را هم به خروج از سلطه جباران دعوت میکند.
📚 #صحیفه_امام، ج۲۱، ص۹۱و۹۲
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
🌙 گاهِ شب 🌙
به مناسبت سالگرد کودتای ۲۸ مرداد
🔸 کلاننگاه آمریکا به دولت مصدق 🔸
♦️ علیرغم آنکه دکتر محمد مصدق روابط صمیمی و نزدیکی را با ایالات متحده برقرار و به نوعی به آنها تکیه کرده بود، اما چرا آمریکاییها حتی به نامبرده نیز رحم نکرده و نتوانستند وی را تحمل کنند؟
❇️ پاسخ:
در کلاننگاه حاکم بر حکومت و حاکمیت ایالات متحده آمریکا، مشکل اصلیِ مصدق آن بود که دولت او، یک دولت نسبتا «مردمی» بشمار میرفت و حیات یک دولت مردمی، چیزی است که پذیرش و کنار آمدن با آن برای آمریکاییها - ولو در درازمدت - غیر قابل تحمل است؛ مخصوصا در سرزمین منحصر به فرد و بسیار ویژهای به نام «ایران».
♦️ چرا اساسا آمریکا وجود حکومتهای مردمی را(هر چند که حکومتهای سکولار و لائیکی باشند) نمیتواند تحمل کند؟
❇️ پاسخ:
زیرا در حکومتهای مردمی(یعنی حکومتهایی که در آن خواست و ارادهی مردم تعیینکننده باشد)، میزان «عدم قطعیت» بسیار بالاست و اصلا معلوم و قابل پیشبینی دقیق نیست که مردم در لحظهی آینده به چه رویکردهایی و به چه حاکمانی متمایل شده و رأی خواهند داد. این واقعیت، همان چیزی است که برای آمریکاییها اصلا مطلوب نیست؛ چراکه راهبردها و برنامهریزیهای کلان و درازمدت آنها را برای سلطه و چپاول منابع آن سرزمین با تزلزل جدی مواجه خواهد کرد.
▪️ براستی قدرتهایی که حیات و بقای آنها اساسا متکی بر «بهرهکشی از مردم» است، چگونه حاضر میشوند که مردم را به عنوان «شریک» در مدیریت و سیاستگذاریهای کلان جامعه/جهان بپذیرند؟!
🔔 به عقیدهی اینجانب اگر در اواخر دههی ۲۰ و اوایل دههی ۳۰ به جای آقای مصدق، امثال آقایان روحانی و ظریف بر صندلی نخستوزیری ایران تکیه زده بودند، آمریکا نیازی به اجرای کودتا در کشورمان نمیدید و لذا دست خود را به عمل نانجیبانه و خباثتآلود «کودتای ۲۸ مرداد» آلوده نمیکرد، اما آمریکاییها بنا به دلیلی که در بالا عرض شد، در میانمدت یا درازمدت قطعا دولت امثال روحانی و ظریف را نیز که از حیث مردمی بودن تهدید بالقوهای برای منافع آمریکا در این کشورمان بشمار میرفت، از میان برمیداشتند.
🔘 از نظر آمریکاییها، بهترین نوع حکومتی که در یک سرزمین(مثلا ایران) میتواند منافع کوتاهمدت، میانمدت و درازمدت آنان را تأمین نماید، حکومتی است کاملا وابسته(= غیر مردمی و بلکه ضد مردمی) که امیال و علایق آمریکا را موبهمو اجرا کند و هر زمان هم که ادامهی حاکمیت فلان فرد وابسته را به صلاح ندیدند، به آسانی و بدون پرداخت هیچ هزینهای بتوانند آن را با یک سرسپردهی دیگر تعویض نمایند، و البته برای رعایت احتیاط، پوسته و لایهی فریبندهای از دموکراسی هم روی آن کشیده شده باشد.
⏪ با وجود تمام اشکالات و ایرادات جدی و فراوانی که به رویکرد و عملکرد آقای مصدق میتوان وارد کرد، اما وی هرچه که بود، در دوران نخستوزیری خود واقعا به دنبال دفع سلطهی بیگانه و استیفای حقوق کشور بود و حاضر به پذیرش چشمبسته و بیچونوچرای هر پیشنهاد و خواستهای از سوی آمریکا نبود. با این حال، اشتباه غیر قابل اغماض مصدق آن بود که تصور میکرد آمریکاییها حاضرند به خاطر ایران، نه تنها انگلیس را واگذارد، بلکه حتی در برابر او بایستند!
💥 بنا بر آنچه گذشت، با توجه به سابقهی سیاه آمریکا تا آن زمان، کودتای ۲۸ مرداد یک حادثهی کاملا قابل پیشبینی بود و به همین دلیل، اشتباه آقای مصدق قطعا غیر قابل توجیه است.
✍️ ابَرشاگرد
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
🌹 #امام_خامنه_ای :هرکس در مسألهی صفآرایی فرهنگی کشته شود، در راه خدا کشته شده و هرکس، زحمتی متحمّل شود، در راه خدا متحمّل شده است. ۱۳۷۸/۰۹/۲۳
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
📚🌺 #تفسیرنور🌺📚
*┄┅ﷻ❀موضوع❀ﷻ┅┄*
✍🏻 *ﺍﻧﺒﻴﺎ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﺍﺩﺏ ﻫﺴﺘﻨﺪ*
🕋🕋🕋🕋🕋🕋
🕋*«بِسْمِ اَللّٰهِ اَلرَّحْمٰنِ اَلرَّحِيمِ»*🕋
*┄┅🔹❀الأنبياء/٨٣و٨٤❀🔹┅┄*
🚩 *«٨٣» ﻭَﺃَﻳُّﻮﺏَ ﺇِﺫْ ﻧَﺎﺩَﻱ ﺭَﺑَّﻪُ ﺃَﻧِّﻲ ﻣَﺴَّﻨِﻲ ﺍﻟﻀُّﺮُّ ﻭَﺃَﻧﺖَ ﺃَﺭْﺣَﻢُ ﺍﻟﺮَّﺍﺣِﻤِﻴﻦَ*
ﻭ (ﺑﻴﺎﺩ ﺁﻭﺭ) ﺍﻳﻮﺏ ﺭﺍ ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻛﻪ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺵ ﺭﺍ ﻧﺪﺍ ﺩﺍﺩ ﻛﻪ ﻫﻤﺎﻧﺎ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺁﺳﻴﺐ ﺭﺳﻴﺪﻩ ﻭ ﺗﻮ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﺘﺮﻳﻦ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﺎﻧﻲ.
🚩 *«٨٤» ﻓَﺎﺳْﺘَﺠَﺒْﻨَﺎ ﻟَﻪُ ﻓَﻜَﺸَﻔْﻨَﺎ ﻣَﺎ ﺑِﻪِ ﻣِﻦ ﺿُﺮٍّ ﻭَﺁﺗَﻴْﻨَﺎﻩُ ﺃَﻫْﻠَﻪُ ﻭَﻣِﺜْﻠَﻬُﻢ ﻣَّﻌَﻬُﻢْ ﺭَﺣْﻤَﺔً ﻣِّﻦْ ﻋِﻨﺪِﻧَﺎ ﻭَﺫِﻛْﺮَﻱ ﻟِﻠْﻌَﺎﺑِﺪِﻳﻦَ*
ﭘﺲ (ﺩﻋﺎﻱ) ﺍﻭ ﺭﺍ ﻣﺴﺘﺠﺎﺏ ﻛﺮﺩﻳﻢ ﻭ ﺳﺨﺘﻲ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻴﻢ ﻭ ﺧﺎﻧﺪﺍﻧﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺑﺎﺯ ﮔﺮﺩﺍﻧﺪﻳﻢ ﻭ ﻫﻤﺎﻧﻨﺪﺷﺎﻥ ﺭﺍ (ﻧﻴﺰ) ﺑﺎ ﺍﻳﺸﺎﻥ (ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻛﺮﺩﻳﻢ ﺗﺎ ﻫﻢ) ﺭﺣﻤﺘﻲ ﺍﺯ ﺳﻮﻱ ﻣﺎ (ﺑﻪ ﺍﻭ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﻫﻢ ﻳﺎﺩﺁﻭﺭﻱ) ﻭ ﭘﻨﺪ ﻭ ﺗﺬﻛّﺮﻱ ﺑﺮﺍﻱ ﻋﺒﺎﺩﺕ ﻛﻨﻨﺪﮔﺎﻥ
🚩 *ﭘﻴﺎم ﻫﺎ*
۱-یادآوری و مرور تاریخ زندگانی بزرگان، بهترین وسیله ی تسکین و صبر و ارشاد و راهنمایی است. «وَ أَیُّوبَ»
۲-انبیا نیز در زندگی مادّی، همچون سایر مردم عادّی به گرفتاریها و بیماریهایی مبتلا میشده اند. «مَسَّنِیَ الضُّرُّ»
۳-اگر چه گرفتاریها در ظاهر، ضرر مینماید، ولی در بسیاری از مواقع باطناً لطف خفی و رحمت الهی است. «مَسَّنِیَ الضُّرُّ وَ أَنْتَ أَرْحَمُ الرّٰاحِمِینَ»
۴-همیشه بلاها و مصائب جنبه کیفری و تنبیهی ندارد، بلکه گاهی برای اعطای درجه است و جنبه آزمایشی دارد. «مَسَّنِیَ الضُّرُّ» (با توجّه به اینکه انبیا معصوم هستند ناگواریها بخاطر ارتکاب گناه و گوشمالی نیست).
۵-انبیا نمونه ادب هستند. «مَسَّنِیَ الضُّرُّ وَ أَنْتَ أَرْحَمُ الرّٰاحِمِینَ»
حضرت ایّوب علیه السلام نفرمود: پروردگارا! ضرر را از من برطرف فرما، بلکه به گونه ای دعا کرد که یعنی خدایا تو خود میدانی.
۶-در مقام دعا، خدا را با صفتی بخوانیم که با نیاز ما تناسب دارد. «أَرْحَمُ الرّٰاحِمِینَ»
۷-دعای انبیا مستجاب است. «فَاسْتَجَبْنٰا» ۸-لطف الهی بیش از تقاضا و دعای انسان است. فَکَشَفْنٰا مٰا بِهِ مِنْ ضُرٍّ وَ آتَیْنٰاهُ...
(حضرت ایوب علیه السلام از خداوند درخواست«کشف ضر»داشت، ولی پروردگار
علاوه بر اجابت خواسته او، اهلش را به او باز گرداند. )
۹-فرزند، عنایت و رحمت الهی است. «آتَیْنٰاهُ أَهْلَهُ وَ مِثْلَهُمْ مَعَهُمْ»
۱۰-خداوند، هم اهل جود است و هم جبروت. «آتَیْنٰاهُ أَهْلَهُ وَ مِثْلَهُمْ مَعَهُمْ»
در قنوت نماز عید فطر و قربان میخوانیم: اللهم... اهل الجود و الجبروت... در اینجا خداوند، هر چه را که از ایوب گرفته شده بود به او بازگرداند و به علاوه آن را دو برابر هم کرد، هم گذشته اش را جبران کرد و هم نسبت به آینده اش جود و کرم نمود.
۱۱-میان دعا از یک طرف و ربوبیّت و سرازیر شدن رحمت الهی از سوی دیگر، ارتباط خاصّی وجود دارد. «نٰادیٰ، رَبَّهُ رَحْمَةً»
۱۲-استجابت دعای انبیا نیز نه براساس استحقاق شخصی آنان که برمبنای فضل و رحمت الهی است. «رَحْمَةً مِنْ عِنْدِنٰا»
۱۳-بلاها دارای ابعاد گوناگونی است، گاهی برای آزمایش است، گاهی برای رشد فکری و علمی، و زمانی برای عبرت آموزی به دیگران. «ذِکْریٰ لِلْعٰابِدِینَ»
۱۴-عبادت زمینه پندپذیری است. «ذِکْریٰ لِلْعٰابِدِینَ»
۱۵-همه مردم حتّی عبادت پیشگان به تذکّر نیاز دارند. «ذِکْریٰ لِلْعٰابِدِینَ»
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
پس از 60 سال.mp3
41.73M
#یادواره_شهدا
#صوت_سخنرانی استاد حسن عباسی
🔺 موضوع: تخریبچی مصلح
🔸 پس از ۶۰ سال - از زاهدی تا زادهاکبر
🔹 به مناسبت نهمین سالگرد شهید زادهاکبر
🗓 ۲۷ مرداد ۱۴٠۱
#سال_۱۴۰۱
مرجع نشر صوت و فیلم
#استاد_حسن_عباسی
📡 @Dr_abbasi
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
✨ *«بِسْمِ اَللّٰهِ اَلرَّحْمٰنِ اَلرَّحِيمِ»*✨
🕋 امروز یکشنبه سی ام مرداد ماه ۱۴۰۱ 👈 و روز بیست و سوم ماه محرم ۱۴۴۴ هجری قمری
🕋 ذکر مخصوص امروز یکشنبه 👇👇👇
🕋 یا ذالجلال والاکرام👈 ای صاحب جلال و بزرگواری
🕋 ذڪر روز یک شنبه موجب فتح و نصرت مے شود. ذڪر روز یڪشنبه به اسم امیرالمومنین(عليهالسلام) و حضرت زهرا (سلامالله علیها) است. روایت شده ڪه در این روز زیارت حضرت امیرالمؤمنین (عليهالسلام) و زیارت حضرت زهرا (سلامالله علیها) خوانده شود.
🕋 خواندن دعای عهد و زیارت عاشورا امروز فراموش نشود
*┄••❀🔹 #حدیث روز 🔹❀••┄*
🚩 *رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله*
*أكثِرْ مِن الطَّهورِ يَزِدِ اللّه ُ فيعُمرِكَ ، وإنِ استَطَعتَ أن تَكونَ بِاللَّيلِ والنَّهارِ على طَهارَةٍ فافعَلْ ؛ فإنَّكَ تَكونُ إذا مُتَّ علَى الطَّهارَةِ شَهيدا*.
🕋🌒🏴🕋
فراوان وضو بگير تا خداوندعمر تو را زياد گرداند. و اگر توانستى شب و روز با طهارت باشى اين كار را بكن ؛ زيرا اگر در حال طهارت بميرى، شهيد خواهى بود.
📚✍🏻الأمالي للمفيد : ۶۰/۵ .
🕋🌒🏴🕋
✋🏻 *هرروزبه رسم ادب* 🤚🏻
*اَلسَّلامُ عَلَیْڪَ یا اَبا عَبْدِ اللَّهِ وَ عَلَى الْاَرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنائڪَ عَلَیْڪَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَ لا جَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِڪُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعلے اولاد الحسين وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ*
*اَللّهُمَّ صَلِّ عَلے فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُڪَ*
۱۴۰۱/۰۵/۳۰
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
ale emran_263.wma
9.44M
🔆 #سحرهای_نورانی
🌷روز را با تفکر در قرآن آغاز کنیم.
📣 بشنوید: #تفسیر_قرآن (صوتی)
📚 تفسیر تسنیم، آیت الله جوادی آملی
سوره آل عمران جلسه ۸۴۰
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَكُونُوا كَالَّذِينَ كَفَرُوا وَقَالُوا لِإِخْوَانِهِمْ إِذَا ضَرَبُوا فِي الْأَرْضِ أَوْ كَانُوا غُزًّى لَوْ كَانُوا عِنْدَنَا مَا مَاتُوا وَمَا قُتِلُوا لِيَجْعَلَ اللَّهُ ذَلِكَ حَسْرَةً فِي قُلُوبِهِمْ وَاللَّهُ يُحْيِي وَيُمِيتُ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ(۱۵۶) وَلَئِنْ قُتِلْتُمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَوْ مُتُّمْ لَمَغْفِرَةٌ مِنَ اللَّهِ وَرَحْمَةٌ خَيْرٌ مِمَّا يَجْمَعُونَ(۱۵۷) وَلَئِنْ مُتُّمْ أَوْ قُتِلْتُمْ لَإِلَى اللَّهِ تُحْشَرُونَ(۱۵۸) فَبِمَا رَحْمَةٍ مِنَ اللَّهِ لِنْتَ لَهُمْ وَلَوْ كُنْتَ فَظًّا غَلِيظَ الْقَلْبِ لَانْفَضُّوا مِنْ حَوْلِكَ فَاعْفُ عَنْهُمْ وَاسْتَغْفِرْ لَهُمْ وَشَاوِرْهُمْ فِي الْأَمْرِ فَإِذَا عَزَمْتَ فَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُتَوَكِّلِينَ(۱۵۹)
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
📖 #مکتب_امام
🔴حکومت مال همه است
♦️#امام_خمینی (ره):زورگویی نباید باشد؛ چپاول نباید باشد؛ مال ملت را نباید ببرند و بخورند؛ باید مردم همه در رفاه باشند؛ باید فقرا را برایشان فکر کرد؛ باید این زاغه نشینهای بیچارهای که هیچ ندارند، هیچ ندارند، باید برای اینها فکر کرد؛ نه همه برای آن بالا و آن اشراف، برای اشراف؛ هم حکومتها برای اشراف کار میکنند. نه، حکومت مال همه است، برای همه باید کار بکنند.
📚 #صحیفه_امام؛ جلد ۴؛ صفحه ۲٠۱
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar