قرائت جزء سیزدهم قرآن کریم مسجدامام حسین علیه السلام
╭━🍃━⊰❤️⊱━🍃━╮
🔰پیوند به #مسجد_امام_حسین علیه السلام
@masjed_emamhosayn
╰━🍃━⊰❤️⊱═🍃━╯
🌺🍃شرح دعای روز سیزدهم ماه مبارک رمضان
✅ أللَّهُمَّ طَهِّرْنِی فيهِ مِنَ الدَّنَسِ وَ الْأَقْذار وَ صَبِّرْنِی فیهِ عَلَی کَائِنَاتِ الْأَقْدَارِ وَ وَفِّقْنِی فیهِ لِلتُّقَی وَ صُحْبَةِ الْأَبْرَارِ بِعَوْنِكَ یَا قُرَّةَ عَیْنِ الْمَساکین
✳️خدایا! در این روز مرا از پلیدی و کثافات پاکساز و بر حوادث خیر و شرِ قضا و قدرت، صبر و تحمل عطا کن و بر تقوا، پرهیزکاری و مصاحبت نیکوکاران موفق دار. به یاری خود، ای مایۀ شادی و اطمینان خاطر مسکینان!
🔰پیامهای دعا
1- درخواست پاکی از پلیدیهای ظاهری و باطنی
2- صبر بر مقدرات الهی
3- توفیق تقوا و مصاحبت با خوبان
4- اجابت دعاها
🔰پیام منتخب
✍️از سالكی پرسيدند: تقوا چگونه است؟ گفت: هرگاه در زمينی وارد شدی كه در آن خار وجود دارد، چه میكنی؟ گفتند: دامن برمیگيریم و خويشتن را مواظبت مینمايیم تا خار و خاشاک به ما نچسبد. گفت: در دنيا نيز چنين كنید، كه تقوا اين گونه است.
📚قمی، شيخ عباس، سفينة البحار، ج ۲، ص ۶۷۸
از امام صادق(ع) دربارۀ تفسیر تقوا سؤال شد، حضرت فرمود: «أنْ لايَفْقِدَكَ اللَّهُ حَيْثُ أمَرَكَ وَ لايَرَاكَ حَيْثُ نَهَاك؛
تقوا آن است که خداوند تو در جایی که امر فرموده، غایب نبیند و در جایی که نهی فرموده، حاضر نبیند.
📚محمدی ریشهری، محمد، میزان الحکمه، باب تقوا
👌پاداش عجیب خواندن سوره قدر در زمان افطار و خوردن سحری
💠 امام صادق علیه السلام فرمودند:
💎 ما مِنْ مُؤْمِنٍ صَامَ فَقَرَأَ إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقِدْرِ عِنْدَ سَحُورِهِ وَ عِنْدَ إِفْطَارِهِ إِلَّا كَانَ فِيمَا بَيْنَهُمَا كَالْمُتَشَحِّطِ بِدَمِهِ فِي سَبِيلِ اللَّهِ.
💧هیچ مؤمن روزه داری نیست که در هنگام خوردن سحری و افطارش سوره قدر را بخواند،مگرآنکه بین این دو زمان ثواب کسی را خواهد داشت که در راه خدا در خون خود غلتیده است.
📚بحارالأنوار، ج97، ص344 به نقل از اقبال الأعمال
•┈┈••✾••┈┈•
💎 لینک ثبت نام حوزه های علمیه
🌐 http://reg.ismc.ir/rules/134
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📲 #استوری_کلیپ | تذکر مهم اخیر رهبر انقلاب: از مسابقه تجملگرایی خارج شوید
🌷ریحانه👇
@khamenei_reyhaneh
🔴دلگویه یک دختر بلوچ برای امام جماعت مسجد مکی
🔰 جناب مولوی عبدالحمید؛ سلام علیکم
♦️من دختر پدری هستم که از مریدان شما و نمازگزارانی است که نماز جماعتش را همیشه به امامت شما اقامه میکند.
اما این پدر اجازه نداد من و هفت خواهرم، همسر آینده خودمان را انتخاب کنیم و زمانی که هنوز در حال و هوای کودکیمان بودیم، ما را به عقد مردانی در آوردند که چندین سال از ما بزرگتر بوده و قبل ما چند همسر اختیار کرده بودند. به خودمان آمدیم چندین کودک در آغوشمان بود، تنها در میان خانواده و دریغ از مهر و محبت همسری...
گویا به دنیا آمده بودیم که کنیزی مردانمان را بکنیم و حق انتخاب و اعلان نظر را نداشتیم، حتی لباسمان را آن مردان انتخاب میکردند..
میخواستم حضوری مانند آن دخترانی که بدون پوشش اسلامی به راحتی در مسجد مکی خدمت شما رسیدن، شما را از نزدیک ببینم و آشکارا، درد دلهایم را بگویم، ولی جرات نداشتم؛ ترسیدم توسط بعضی از همین مردان و مریدان شما حذف شوم و بدنم در کنار خیابان بی جان پیدا شود.
جناب مولوی! کاش توریستهایی که مسجد مکی را دیدند، مادران و خواهران مظلوم من را در جادههای استان سوار بر عقب وانت و تویوتا میدیدند! مادران و دخترانی که در عرف #مردسالارانه ی تجویزی حضرتتان و مولویهای تحت زعامتتان، فقط به جرم دختر بودن، محروم از امکانات اولیه هستند.
اگر نادان به این رسوم جاهلانهی زن ستیز و بدیهیات هستید، امامت جاهل در مسجد مکی خطاست و چنانچه آگاه به این ظلم هستید، سکوتتان خیانت است. نمیتوان سهم منِ دختر اسیر در تفکرات شما و پدرم، فقط اخم و سکوتتان باشد ولی سهم آن دخترک بهایی کشف حجاب کرده در مسجد مکی، لبخند و نوازش شما باشد!
جناب مولوی! پدرم چنان مومنانه این آیه قران را تلاوت میکند که "یَأَیُّهَا الَّذِینَ ءَامَنُواْ لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ؛ ای کسانی که ایمان آوردهاید، چرا چیزی به زبان میگوئید که در مقام عمل خلاف آن میکنید" ولی نمیدانم پدرم چگونه این تعارض در قول و فعل شما را نمیخواهد ببیند یا بفهمد!
صادقانه بگویم همگان دختران بلوچ را به نجابت میشناسند ولی اگر در نگاه شما ملاک انسان بودن دختران، فقط کشف حجاب، آرایش، عشوهگری و رقص در مسجد مکی است به پدران ما بگویید به ما هم فقط کمی اجازه بدهند تا استعداد و انسانیت خودمان را در محراب مسجد مکی به محضرتان اثبات کنیم! البته این غلطها از ما به دور است چرا که ما نجابت را از پیامبر و نیاکانمان به ارث بردهایم نه از کاسبان...!
جناب مولانا عبدالحمید! اگر صدای من به هر نحوی به گوش شما که امروز مدعی آزادی و حقوق زنان و مخالف ظلم هستید، رسید لطفا #علنی در خطبههای نمازجمعهتان بفرمائید که
دیگر هیچ پدر و مردی حق ندارد دختر بلوچ را به اجبار عقد مردان چند همسری که بزرگتر از آنهاست درآورد. چند همسریهای اجباری و مردسالاریهای وحشتناک و غیرانسانی که خلاف سیره پیامبر اعظم است را ظالمانه بدانید و قویاً محکوم کنید.
من و دیگر دختران مظلوم بلوچ، منتظر واکنش و حمایت شما هستیم. به امید آن روز که دختران بلوچ با پوشش اختیاری خودشان مانند توریستهای امروز مسجد مکی، بتوانند آزادانه شما را ببینند...
یک دختر بلوچ مظلوم
🖌#یادداشت_روز
🔹دهه پیشرفت و جبران عقبماندگیها
#سید_محمد_عماد_اعرابی
«همه موجودی خزانه بر اساس درخواستهای جنابعالی تخلیه شده است؛ موجودی وجود ندارد.» این جملهای بود که حسن روحانی رئیسجمهور وقت در پاسخ به درخواست محمدباقر نوبخت رئیسوقت سازمان برنامه و بودجه کشور برای تأمین هزینه پروژه آبرسانی به آبیک طی نامهای در 9 مرداد 1400 (سه روز قبل از تحویل دولت به رئیسجمهور جدید) نوشت. پروژهای که طی مدیریت دولت تدبیر و امید با گذشت 3 سال از روز کلنگزنی در اردیبهشت 1396 تنها حدود 8 درصد پیشرفت داشت! اما حدود یک سال بعد در 29 مرداد 1401 این پروژه نیمهکاره و تقریبا تعطیل با مدیریت دولت سیزدهم تأمین اعتبار شد و به بهرهبرداری رسید تا بیش از ۱۲۰ هزار نفر از شهروندان ساکن در شرق استان قزوین در شهرستان آبیک از نعمت آب شرب گوارا، سالم و بهداشتی برخوردار شوند.
پروژه آبرسانی به آبیک تنها پروژهای نبود که در دولت سیزدهم از تعطیلی خارج شد و به بهرهبرداری رسید. آبرسانی از سد تالوار به همدان یک نمونه دیگر بود. پروژهای که با گذشت 13 سال از آغاز عملیات اجرایی آن در سال 1386، در سال 1399 چیزی حدود 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشت. این پروژه نیز یک سال پس از روی کار آمدن دولت سیزدهم در شهریور 1401 به بهرهبرداری رسید تا مردم همدان طعم شیرین سفر استانی سید ابراهیم رئیسی به این استان و تعیین ضربالاجل برای پروژه را خیلی زود بچشند. کاری که برای تکمیلش 2 سال زمان پیشبینی میشد با حمایت جدی دولت سیزدهم تنها طی 4 ماه به انجام رسید.
خوزستان یکی دیگر از استانهای کشور بود که ساکنانش با مشکلات آب شرب دست و پنجه نرم میکردند. طرح آبرسانی غدیر برای رفع همین مشکل با انتقال آب سد دز به این استان در سال 1388 کلید خورد. این طرح اما در دولتهای یازدهم و دوازدهم عملا متوقف شد. با روی کار آمدن دولت سیزدهم و پس از اولین سفر استانی سید ابراهیم رئیسی به خوزستان فرآیند طراحی و تکمیل اَبَرپروژه آبرسانی غدیر در دستور کار قرار گرفت و طی مدت زمان 2 ماه زمینه اتمام طراحی پروژه فراهم شد. 31 مرداد 1400، کمتر از یک سال بعد از سفر رئیسجمهور به استان خوزستان فرآیند ساخت پروژه به اتمام رسید و دوره فعالیت آزمایشی آن آغاز شد. نهایتا در شهریور 1401 بود که بزرگترین پروژه آبرسانی کشور که زمینه انتقال آب شرب با ظرفیت 12 هزار لیتر در ثانیه به خانه مردم را مهیا میکرد، توسط رئیسجمهور به بهرهبرداری رسید. بر این اساس آب شرب بهداشتی و پایدار برای 26 شهر ...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/262415/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
✅ انقلابی پشیمان، مانند روزهداری است که قبل از غروب افطار کند
❤️امام خامنه ای:
"آن کسانی که از راه انقلاب برگردند، مثل کسانی هستند که در تابستان روزه گرفتهاند و تا اواخر روز، روزه را حفظ میکنند، اما یک ساعت به غروب، دو ساعت به غروب طاقتشان تمام میشود؛ افطار میکنند.
این مثل همان کسی است که از اولِ روز، روزه نگرفته است. باطل کردن روزه در هر زمانی از ساعات روز باشد، ابطال روزه است.
در راه انقلاب اگر ثبات قدم وجود نداشت، اگر پیوستگی حرکت وجود نداشت، انسان رابطهاش با انقلاب قطع میشود. این بیوفائی به انقلاب است."
۸۷/۳/۱۴
🔷 مقلدان حضرت آیت الله خامنه ای (مد ظله) می توانند جهت ارسال سؤالات شرعی خود، از طریق سایت رسمی دفتر مقام معظم رهبری اقدام فرمایند.
https://www.leader.ir/fa/istifta
🆔 @leader_ahkam