هدایت شده از منـتظران ظهور_مسجد حضرت زهرا سلام الله علیها
برگزاری مراسم شب وفات حضرت زینب کبری سلام الله علیها
🔹مسجد و حسینیه حضـرت زهـــــــــرا
﴿سلام الله تعالی علیها﴾
🔸پایگاهمقاومتبسیج حضرتصاحــبالزمــــان
﴿عجل الله تعالی فرجه الشریف﴾
🔹حوزه مقاومت شهید سلیمانی
🔸ناحیهمقاومتبسیجامیرالمومنین
﴿صلـــوات الله علیـــــــــــــه﴾
🔹سپاه پاسداران سیدالشهـــــــــــدا
﴿علیــــــــه الســـــــــــلام﴾
🌷سلامتی و تعجیل در فرج
امـام زمــــان ﴿ارواحنالهالفداه﴾ صلوات
منتظران ظهور بپیوندید👇
@mhazratzahra
✅ *برگزاری سومین جلسه کمیته راهبری مدیریت مصرف آب بین مرکز رسیدگی به امورمساجد (با ۳۸۰۰ مسجد تحت پوشش) و آبفای استان تهران*
▪️این جلسه در تاریخ چهارشنبه ۲۶ دی ماه به منظور رفع موانع و هم اندیشی در راستای ترویج فرهنگ مصرف آب در بین نمازگزاران و ائمه جماعات (هر امام جماعت یک سفیر آب) برگزار شد.
#هر_امام_جماعت_یک_سفیر_آب
*روابط عمومی آب و فاضلاب استان تهران*
🟣 [ارسال پیشنهادها](https://ble.ir/hamkaarabfa) 🔵 [سایت](https://tpww.ir) 🟡 [عضویت در کانال همکار](ble.ir/join/DGCcoeq8ED)
---- 💠✨✨✨✨💠----
↙️| «پایگاه تخصصی مسجد» را در وب، ایتا و بله دنبال کنید.
🔗| www.masjed.ir
🔗| @masjed_ir
.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت دو قاضی برجسته
🔹️در پی شهادت دو تن از قضات برجسته قوه قضاییه رهبر انقلاب اسلامی پیامی صادر کردند.
🖼متن پیام حضرت آیتالله خامنهای به این شرح است:
✏️بسم الله الرحمن الرحیم
✏️شهادت عالِم مجاهد جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج شیخ علی رازینی و همکار ایشان قاضی شجاع جناب آقای حاج شیخ محمد مقیسه رضوان الله علیهما را به بازماندگان مکّرم ایشان تبریک و فقدان آنان را تسلیت عرض میکنم.
✏️شهید رازینی در گذشته نیز در معرض سوء قصد بدخواهان قرار گرفته و سالها رنج جانبازی را تحمل کرده بودند.دو برادر گرامی ایشان قبلا به شهادت رسیده اند.
✏️رحمت و رضوان خدا بر همه ی آنان و بر خانواده های باگذشت و صبورشان باد.
📝سیدعلی خامنهای
۲۹دی ۱۴۰۳
💻 Farsi.Khamenei.ir
*📌برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت مصرف در مسجد حضرت بقیه الله شهر اندیشه فاز ۴*
🔹به گزارش دفتر روابط عمومی آبفای غرب استان تهران، همیاران آب با حضور در مسجد بقیه الله شهر اندیشه فاز۴، نسبت به برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت مصرف برای نمازگزاران اقدام و آنان را با راهکارهای مصرف بهینه آشنا کردند.
#با_مصرف_بهینه_آب_کلاسمان_را_بالاتر_ببریم
*✅ روابط عمومی آبفای غرب استان تهران*
---- 💠✨✨✨✨💠----
↙️| «پایگاه تخصصی مسجد» را در وب، ایتا و بله دنبال کنید.
🔗| www.masjed.ir
🔗| @masjed_ir
.
*✅ طی روز جمعه جاری ، بیست و هشتم دی ماه انجام شد. . . *
برگزاری میز خدمت اداره آبفای شهر پرند با هدف پاسخگویی به شهروندان در مصلای نماز جمعه این شهر .
❇️ با حضور مهندس رسولی مدیر آبفای شهر پرند میز خدمت آبفا در مصلای نماز جمعه این شهر برگزار گردید.*
❇️ در این برنامه که با حضور آقاعلیخانی فرماندار شهرستان رباط کریم و همچنین مسئولین شهر پرند نیز همراه بود ، امام جمعه و فرماندار پس از اقامه نماز جمعه در بازدید از میز خدمت آبفا با قدردانی از اقدامات صورت گرفته در حوزه آبفا طی سخنانی به ضرورت مدیریت مصرف آب و پرهیز از مصارف غیر ضرور توسط شهروندان و مشترکین محترم پرداختند .
❇️ حجه الاسلام والمسلمین کاظمی در این برنامه ضمن درخواست استمرار خدمات رسانی مطلوب به شهروندان در حوزه آبفا ، از زحمات و تلاش های مدیران و کارکنان این حوزه قدردانی کرد .
🕓 ------- " 28 دی 1403 "-------
[کانال آبفا استان](https://web.bale.ai/chat?uid=6183900309) | [گروه آبفا جنوبغربی](ble.ir/join/FF2KFCfywr) | [ثبت انتقاد و پیشنهاد](https://survey.porsline.ir/s/rgytjDe) | [ثبت خبر](https://survey.porsline.ir/s/yh4aNzP)
✴️ روابط عمومی آبفای جنوبغربی استان تهران
[Website](https://swest.tpww.ir) |▪️ 02156167003
---- 💠✨✨✨✨💠----
↙️| «پایگاه تخصصی مسجد» را در وب، ایتا و بله دنبال کنید.
🔗| www.masjed.ir
🔗| @masjed_ir
.
هدایت شده از خبرگزاری شبستان
اعتکاف فرصتی بود تا به بازسازی درون بپردازیم
🔺بیانیه پایانی مراسم اعتکاف سال ۱۴۰۳:
🔹اعتکاف فرصتی بود تا با خلوتگزینی و تفکر در آینه دل، به بازسازی درون خود بپردازیم و روح خویش را با معنویت و اخلاق الهی پیوند بزنیم. در این ایام، با توجه به خودشناسی و خودسازی بهوسیله تلاوت قرآن، دعا و مناجات، به عمق وجود خود راهیافته و دریافتیم که معنویت توحیدی، تنها راه نجات بشریت از بحرانهای اخلاقی و روحی است.
📎 متن کامل بیانیه
@shabestan_na