eitaa logo
مسجدالمهدی کن
210 دنبال‌کننده
23.2هزار عکس
3.8هزار ویدیو
342 فایل
مسجد المهدی(عج)کن برنامه های فرهنگی،دانش آموزی،آموزش قرآن اقامه نماز جماعت در سه نوبت صبح/ظهروعصر / مغرب و عشا https://eitaa.com/Dghaeam آدرس کانال ایتا و اینستاگرام مسجد المهدی(عج)کن👇👇👇👇 @masjed_kan
مشاهده در ایتا
دانلود
❌ به دستور مقامات امنیتی، برگزاریِ همایشِ "تدکس لواسان" TEDxLavasan که به دنبال تغییر اجتماع ایران به سمت ارزش‌های آمریکایی و سبک زندگی لیبرال است و اولین مراسم آن، برای دیروز ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ تدارک دیده شده بود، فعلا متوقف و به تعویق افتاد. 🌀 فعالیت‌های تد و تدکس‌ها در کشورهای مختلف، با اسناد راهبردی امنیت ملی آمریکا تطابق دارد و در این مراسم از مجرمان امنیتی تا نماینده مجلس فمینیست تا تئوریسین سکولار دعوت بودند تا کلید تغییر بزرگ را در آستانه‌ی ۱۴۰۰ و دولت جدید ایران به سمت و غرب بچرخانند!
| خرمشهر ها در پیش است ◽️سیاست عمده‌ی استکبار و صهیونیسم، کمرنگ کردن مسئله‌ی در ذهنیّت جوامع مسلمان و به سَمت فراموشی راندن آن است. |رهبر معظم انقلاب|۱۳۹۹/۰۳/۰۲
همیشه‌ میگفت : زیباترین‌ شهادت را میخواهم! یک بار پرسیدم: شهادت خودش‌ زیباسـت؛ زیباترین‌ شهادت چگونه‌ است ؟! در جواب گفت : زیباترین‌ شهادت این‌ است ڪه جنازه‌ای هم‌ از انسان‌ باقی نماند
تصاویر و اسامی ۱۹ نفر از شهدای ۱۲روزه نبرد شمشیر قدس
💠ماجرای جالب دو شهید همنام 🕊 سال ۱۳۵۹ محمود مراد اسکندری در جنگ تحمیلی شهید می‌شود 🕊۸ سال بعد برادرزاده همنامش، بدنیا می‌آید و سال ۱۳۹۴ در سوریه شهید مدافع حرم می‌شود.
💢 برافراشته شدن محور مقاومت و پاسداران در ضد صهیونیستی در لندن شبکه تلویزیونی النجباء با انتشار تصاویری نوشت: 🔹 شرکت کنندگان در تظاهراتی گسترده در پایتخت انگلیس به عنوان نخستین حامی رژیم صهیونیستی، پرچم های محور مقاومت و سپاه پاسداران را به اهتزاز در آوردند.
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بغض مجری تهران ۲۰ در برنامه زنده با خواندن یک پیامک تلخ در خصوص قطعی برق بدون ضابطه و اعلام قبلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نقش شهید سلیمانی در انتقال موشک‌های «کورنت» به غزه 🔹وبگاه «الخبر الیمنی» نوشته موشک‌های ضد تانک کورنت، در جنگ ١٢ روزه نقش مهمی در ممانعت از حمله زمینی رژیم صهیونیستی به غزه داشت. اما این موشک‌ها چگونه به دست مقاومت فلسطین رسیده است؟ پاسخ این سؤال را سید حسن نصرالله در مصاحبه‌ای در تاریخ هفتم آذر ماه ۱۳۹۹ به شبکه المیادین گفت. 🔹دبیرکل حزب‌الله لبنان می‌گوید: وزارت دفاع سوریه این موشک‌ها را با پول خود از روسیه خرید بود. شهید سلیمانی از جمله کسانی بود که خواستار تحویل این موشک‌ها به گروه‌های مقاومت در غزه بود. پس از کسب نظر بشار اسد، حاج قاسم و نیروهای سپاه قدس و حزب‌الله، موشک‌ها را به غزه منتقل کردند.
🌹سوم خرداد، سالروز آزادی خرمشهر مبارکباد 🌹 یادآور دلاور مردی و ایثار شهیدان ، استقامت و پایداری ملت ایران و رشادت فرمانده‌هان گرامی باد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 اهتزاز پرچم های سپاه پاسداران و محور مقاومت در پایتخت انگلیس
📸شهروند خوش ذوق اینگونه همشهریان را دعوت به می‌کند👆 «انتقام ما، انتخاب ما» قابل توجه ماشین دارها