15.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺روایت جانباز مدافع حرم امیرحسین حاجی نصیری از لحظه حمله تکفیریها به خانطومان و لحظه قطع نخاع شدنش
⭕️ در همین دو ماه گذشته که درگیر اغتشاشات بودیم چه خبر هایی که اصلا به گوشمون نرسید...
✅ از درمان سرطان خون با روش ژندرمانی تا راهافتادن پالایشگاه فراسرزمینی در هفتههای آشوب در کشور
⚠️ چیزی که رسانه ها اجازه نمیدهند دیده شود.
#امام_زمان
#لبیک_یا_خامنه_ای
#برای_ایران
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣📣 افشاگری داغ و مهم 🔥
♨️ سازمان ملل توسط راکفلرهای یهودی بنا شده و سازمان ملل زیر نظر ارتش آمریکا فعالیت میکنه
.
♨️ دو سوم جمعیت جهان باید تا ۲۰۳۰ و طبق سند ۲۰۳۰ کاهش یابد
♨️ بیل گیتس: جمعیت دنیا با واکسیناسیون عمومی باید کاهش یابد
♨️ مدتها قبل از انتشار ویروس کرونا مصوبه ای برای مدیریت آن در آمریکا به تصویب رسید
⚠️ با این سابقه بد سازمان بهداشت جهانی، کدام عاقلی واکسنشون رو فلهای وارد کشور میکنه و گلهای به مردم تزریق میکنه⁉️
الهم عجل ولیک الفرج:
📣تشکل حوزوی سُعداء قم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراف شیرین عبادی به وجود اختلاف، دعوا و جاهطلبی میان اپوزیسیون؛ ما تا به حال راه غلطی می رفتیم!!!
🔴 «شیرین عبادی» فعال به اصطلاح حقوق بشر در گفتگو با شبکه "صدای آمریکا" ضمن اعتراف به وجود اختلافات فاحش میان اپوزیسیون افزود که این اختلافات و دعواها صدای همه را درآورده است.
🆔
♦️#توئیت محسن مقصودی تهیهکننده #ثریا برای برنامه مهم امشب ثریا
۱- "نمایندگان مجلس" برنامه امشب ثریا را حتما ببینند...
طرحی که ۱۰ سال در #مجلس و #دولت گیر کرده است!
۲- آیا این بار مجلس #مردم را امیدوار میکند؟
دستهایی در پشت پرده در حال فشار بر مجلس برای خنثیسازی و بیاثر کردن این قانون مهم هستند.
۳- بعد از ۱۰سال فشار برای عدم تصویب این طرح، حالا که بالاخره مجلس یازدهم و دولت برای تصویب آن عزم کردهاند، میخواهند با کاهش نرخ مالیاتی و... این نسخه شفابخش را بیاثر کنند و سوداگران را نجات دهند.
۴- امشب در #ثریا علاوه بر پاسخ به برخی شبهات بر لزوم تغییراتی که لازم است در جریان بررسی در صحن اعمال شود تا #مالیات_بر_عایدی_سرمایه به اهداف خود در راستای عدالت و تقویت اقتصاد مولد برسد، سخن خواهیم گفت.
#ثریا
🔺 آقای محمود صادقی سلام !
سوالی از شما دارم! ممنون میشم اگر این محتوا توسط مخاطبینم به دستت رسید پاسخ دهی ...
فرموده اید: کار حکومت مستضعفین به جایی رسیده که محروم ترین قشر جامعه را اعدام میکند.
آقای صادقی شما این عکس را دیده اید؟
این منزل روح الله عجمیان است.
او هم مثل خیلی های دیگر از آنهاییست که در کلبه اش تا بخواهی خدا هست...
ببین کار حکومت به کجا رسیده که پاربرهنه ها و مستضعفین اینگونه برایش جان میدهند.
آن هم در شرایطی که شما کاخ نشین های گردن کلفت با اکانت های پر مخاطبتان بر آن شوریده اید...
اگر این تصویر را ندیده ای که حتما ببین و عذرخواهی کن
ولی اگر این تصویر را دیده ای ، سوالی از شما داریم :
شما شرافت دارید؟
اگر ندارید دوست دارید داشته باشید؟
اگر دوست ندارید، با توجه به اینکه شرافت در دنیای امروز یک "ارزش" محسوب میشود بهتر نیست وانمود کنید که دارید؟
#شهید_روحالله_عجمیان
پرچم بالاست🇮🇷✌️
یه تشکر ویژه هم بکنیم از آقای زاکانی بابت نصب این بنرهای معنی دار از حمله موشکی عینالاسد در مقابل سفارتخانههای کشورهای هم پیمان نظامی آمریکا
🔻همزمان با ۱۸ دی ماه و سالروز حمله موشکی به پایگاه آمریکایی عین الاسد بنرهایی معنیداری در مقابل سفارتخانههای هم پیمان نظامی آمریکا در تهران توسط شهرداری نصب شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸اسطوره ملی یعنی جانبازان مدافع حرم
🔹صحبتهای یکی از جانبازان مدافع حرم در واکنش به توهینهایی که اخیرا جریان ضد انقلاب به امیرحسین حاجی نصیری کرده است.
#خاک_پای_مجروح_امیرحسینم
نگاهی به اجباری شدن کلاه شاپو
کاتالیزور پهلوی اول برای «مسیو» کردن مردم
مدرنسازی اجباری یا به عبارت بهتر «تجدد آمرانه» بهترین عنوانی است که میتوان برای نوع رویکرد رضاخان به مسئله مدرنیته و نحوه کاربست آن در ایران به کار گرفت. اجباری کردن «کلاه شاپو» را میتوان به عنوان یکی از مصادیق این تجدد آمرانه عنوان کرد؛ کلاهی که به زور بر سر رجال و دانشآموزان مدارس و در گام سوم بر سر عموم مردم نهاده شد تا شاید از این طریق سر و شکلی متجددانه و غربی به ظاهر مردم ایران داده شود.
مزاج متلوّن رضاخان و تعریف خاص و منحصربهفرد وی از ناسیونالیسم و میهنپرستی این اجازه را به وی میداد تا حتی پوششی را که خود به عنوان کلاه پهلوی مدتی قبل اجباری کرده بود منقضی اعلام کند و دستور به اجباری شدن کلاه شاپو به جای کلاه پهلوی دهد. ریشه این تغییر را باید در سفر وی به ترکیه به دعوت آتاتورک در سال ۱۳۱۳ جست که پیامدهای شگرفی برای ایران داشت؛ آتاتورک از دیرباز برای رضاخان هم الگو بود و هم از سوی دیگر دوست داشت از وی در حوزه تغییرات اجباری پیشی بگیرد.
یکی از مهمترین پیامدهای این سفر برای رضاخان این بود که بلافاصله پی برد کلاه پهلوی آن چنان هم که باید و شاید غربی نیست و باید بلافاصله کلاه شاپو را جانشین آن کند و به همین دلیل بود که بلافاصله پس از بازگشت به ترکیه در دستوری که صادر کرد عنوان نمود که از زمان گشایش مجلس دهم در ۱۶ خرداد ۱۳۱۴ وزرایش موظف هستند کلاه شاپو به سر بگذارند. او در این زمینه سیاستی گام به گام را اتخاذ کرده بود و ابتدا کلاه شاپو را صرفا برای رجال و وزرا و سیاستمداران رده بالا در نظر گرفته بود.
رضاخان در مرحله دوم مشابه طرحهای قبلی خود در زمینه متحدالشکل کردن لباس ایرانیان، این طرح را در مورد مدارس و دانشآموزان اجباری اعلام کرد و تصورش این بود که دانشآموزان با پوشیدن کلاه شاپو در مسیر ترقی و میهنپرستی و البته با ظواهر غربی و غیرخودی! قرار میگیرند؛ البته بازاریان در مقابل پوشیدن کلاه شاپو مقاومت میکردند.
طنز تاریخ زمانی بود که مردم عادی بهاجبار باید کلاه شاپو بر سر میگذاشتند؛ زیرا هنوز قانونی از سوی رضاخان برای پوشیدن کت و شلوار یا لباس رسمی برای عامه مردم ابلاغ نشده بود و پوشیدن کلاه شاپو غربی با همان لباسهای سنتی از سوی مردم، ناخودآگاه به مدرنیته وارداتی و چهل تکه و البته ناهمخوان رضاخان با فرهنگ و رسوم سنتی مردم ایران کنایه میزد.
مقررات در حوزه کلاه شاپو روز به روز سختتر میشد و از سوی دیگر استثناها هم کمتر میشد؛ تا جایی که حتی روحانیت نیز از این قانون مستثنا نشد.
روزنامه «تجدد»، که در آن ایام تریبون تبلیغاتی رژیم رضاخانی محسوب میشد، با کلی آب و تاب از این حرکت یاد و تعریف کرده و نوشته است: «رضاخان مشتی مردم ضعیف و بیچاره را "آقا" نموده، چنین ما ایرانیان یعنی همان اشخاصی که سابقا به هیچ وجه، وزنی در جامعه نداشتیم، امروزه به صورت متمدنین درآمده و امروز همه "آقا مسیو" شدهایم...». طنز دوم در مورد کلاه شاپو رضاخانی این است که بهناگاه ایرانیان را از مشتی مردم بیچاره به مسیو تبدیل کرده و همه اینها فقط با یک کلاه به سر گذاشتن محقق شده است.
از سوی دیگر این طرح برای مردم نیز بار مالی فراوانی داشت؛ زیرا حکومت حتی حاضر نبود پول غربی شدن و تجدد را نیز بپردازد و خود مردم بودند که باید متحمل هزینههای آن میشدند و این نیز طنز سومی است که دامنگیر کلاه شاپوی رضاخانی شد.
بسیاری بر این باورند که کلاه شاپو آخرین تیر ترکش رضاخانی برای رونمایی از طرح کشف حجاب است و البته که ترتیب و توالی تاریخی رخدادها نیز بر این امر صحه میگذارد. مخالفتهای گستردهای با این طرح با سردمداری روحانیت در شهرهای مختلف ایران صورت گرفت، اما در نهایت رضاخان با عبور و بیاعتنایی از این نارضایتیها، طرح پایانی خود، یعنی کشف حجاب را اعلان و در ۱۷ دی ۱۳۱۴ دستور آن را صادر کرد و براساس آن، زنان وادار به پوشیدن کلاه بزرگ، جوراب ضخیم و البسه متداول غربی شدند و چادر و پوششهای غیر آن ممنوع اعلام شد و این گونه کلاه شاپو ریلگذار کشف حجاب گردید.
نکته مهم در سرعتگیری این حوادث و البته فاصله اندک میان اجرایی شدن کلاه شاپو تا طرح نهایی کشف حجاب از سوی رضاخان این بود که قرار بود آتاتورک دعوت متقابل رضاخان را برای سفر به ایران بپذیرد و «رضاشاه میخواست تا زمان بازدید او (آتاتورک)، ایران را با چنان سرعتی مدرن سازد که آتاتورک عقبماندگی نسبی ایران را مشاهده نکند».
منبع:
موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران
iichs ir/News-7993/