فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گزارش تصویری از مرکز شبکه تلویزیون K24 کردستان عراق که ظاهراً در نزدیکی محل اصابت موشکها قرار داشته و دچار موج انفجارات موشک ها شده.
💥تحقق اراه الهی💥
وقاتلوا فی سبیل الله الذین یقاتلونکم.
هدف قرار گرفتن ۲مرکز آموزشی موساد در اربیل عراق، توسط موشکهای گراد یا بالستیک. ۱۴۰۰/۱۲/۲۲
سهمگین بودن حملات موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به مراکز جاسوسی و نظامی اسرائیل و آمریکا در اقلیم کردستان عراق.
🔴حساب توئیتری منتسب به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با انتشار تصاویر شهید کربلاییپور و شهید سعیدنژاد به حمله موشکی به مقرهای موساد در عراق واکنش نشان داد.
#ایران_قوی
#انتقام_سخت
#مکتب_سلمانی
#ما_باید_قوی_باشیم
🕊🌴💐❣🇮🇷❣💐🌴🕊
8.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مدیر دفتر الجزیره در اربیل:
📍با وجود این که در گذشته حملاتی به اربیل انجام شده بود اما این حمله، انفجارهایی به دنبال داشت که تاکنون در اربیل بی سابقه بوده است...
#عربی
واکنش توئیتری «مصطفی الکاظمی» به حمله موشکی به اربیل
🔹 نخستوزیر عراق در توئیتی نوشت: «حملهای که شهر عزیز اربیل را هدف قرار داد و ساکنان آن را به وحشت انداخت، حملهای به امنیت مردم ماست. ما تحولات را با رئیس دولت منطقه کردستان پیگیری کردهایم و نیروهای امنیتی ما این حمله را بررسی خواهند کرد و هرگونه آسیبی به امنیت شهرهایمان و امنیت شهروندانمان را برطرف خواهیم کرد».
✅ به نظرم خبر آقای نبویان درست بود؛ در وین توافق شده که اربیل موشکباران بشه✌️
🔹 تا باشه از این توافقات😉
#سیداحمدرضوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صهیونیستها این فیلم را روزی هزار بار نگاه کنند. پیش از این گفته بودم که آنها باید درد موشک را بکشند و بدانند که وقتی در خواب کسی را میکشند چگونه خواب آنها را برای همیشه به خیالی موهوم تبدیل خواهیم کرد. برای زدن این دو مرکز دو موشک هم کافی بود اما برای هر کدام ۳ فروند موشک شلیک شد تا چیزی باقی نماند و کسی نتواند فردا روز ادعا کند که آنجا هیچکس کشته یا زخمی نشده است.
در طول یک سال و چند ماه گذشته دستکم ۱۳ افسر امنیتی موسی در دبی و اربیل به هلاکت رسیدهاند. حالا اگر روزی روزگاری کسی خواست کتابی در این مورد بنویسد و اسناد حساسی پیدا کرد میتواند عکسها را هم به دست بیاورد. در حمله بامداد روز یکشنبه ۲۲ اسفند ماه سال ۱۴۰۰ هم بین ۱۰ تا ۱۷ نفر از افسران و عوامل موساد به هلاکت رسیدند.
syriankhabar
✅ به نظرم خبر آقای نبویان درست بود؛ در وین توافق شده که اربیل موشکباران بشه✌️
🔹 تا باشه از این توافقات😉
#سیداحمدرضوی
ای لشکر حیدر کرار... - ☑️ @Sobhe_Sadegh.mp3
3.15M
⭕️افسانه سازش بس کن، دشمن نشناسد جز قهر، آبروی سازشکاران، رفته ست تا ابدالدهر
🎙 مداحی حماسی حاج میثم مطیعی
🔴چرا انتقام در اربیل عراق گرفته شد؟
اینکه چرا بجای حمله مستقیم به رژیم موقت اسرائیل به یکی از پایگاه هایش در منطقه حمله شد دلیل خاص دارد. اسرائیل نیرو های مارو در کشور ثالث (سوریه) هدف قرار داد، ماهم در کشور ثالث ( عراق) از آنها انتقام گرفتیم.، هرچند علاقه داشتم مستقیما رژیم جعلی اسرائیل هدف قرار بگیره