eitaa logo
📡مسجدطراز(رصداخبار)
889 دنبال‌کننده
9.7هزار عکس
9.1هزار ویدیو
163 فایل
@asalchopan1 👈ارتباط با مدیر کانال مسجدطراز @asalchopan 🍯کانال عسلمون امر مولا خامنه ای: بنده دلم می‌خواهد این جوانان ما شما دانشجویان؛چه دختر، چه پسرو حتّی #دانش_آموزان مدارس،روی این #ریزترین پدیده‌های سیاسی دنیا فكر كنید و تحلیل بدهید.۷۲/۸/۱۲
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 راهپیمایی جاماندگان اربعین در تهران 🔹امسال نیز به رسم هر سال، در روز اربعین حسینی، جاماندگان زیارت عتبات عالیات، از میدان امام حسین (علیه‌السلام) حرکت کردند و برای زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی به شهرری رفتند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ارتباط زنده‌ مجازی سفیر کانادا در عراق از کربلا 🔺خیلی خوش‌شانس بودم که در مراسم اربعین، بزرگ‌ترین مراسم مذهبی دنیا حضور دارم و ارادت و ازخودگذشتگی مردم به یکدیگر را از نزدیک می‌بینم!
وقتی داری از آلبانی توییت میزنی میگه اینترنت قطع شد ولی بعدش از مشاهدات میدانی‌ش میگه 😂 @
علی کریمی بعد از این که فهمید این فیلم رو سوتی داده ادیت کرده و نوشته: فرقی نمیکنه کی بوده هر کی بوده روحش شاد 😐 آقای کریمی چرا به شعور مخاطب توهین میکنی؟
تعداد زائران اربعین؛ بیش از ۲۱میلیون نفر 🔸بر اساس اطلاعات سیستم شمارش الکترونیکی، تعداد زائرانی که تا ۲۶ شهریورماه وارد شهر کربلا شده‌اند به ۲۱میلیون و ۱۹۸هزار و ۶۴۰ نفر رسیده است. 🔹فلسطین، ایران، هند، پاکستان، نیجریه، سوئد، هلند، آلمان و چین امسال در کربلا موکب داشتند.
🔻ایران بدون برجام و FATF به عضویت رسمی پیمان شانگهای درآمد. ✍️کیهان نوشت: ایران اسلامی که برای قریب به دو دهه به عنوان عضو ناظر در سازمان شانگهای حضور داشت، پس از روی کار آمدن دولت سیزدهم و کارویژه تغییر در ریل مدیریت اجرایی کشور و تاکید بر دیپلماسی همسایگی‌، بالاخره تلاش‌ها برای عضویت دائم در اجلاس سمرقند به ثمر نشست و دیگر اعضا موافقت خود را برای عضویت دائم این کشور در این سازمان منطقه‌ای اعلام کردند. 🗣امیرحسین ثابتی، فعال رسانه ای: ▪️در انتخابات سال ۹۶ روحانی با طعنه رئیسی را متهم کرد که را بلد نیست و با کدام سابقه دیپلماتیک میخواهد رئیس جمهور شود؟ رئیسی در سال اول ریاست جمهوری اش توانست ایران را به صورت رسمی عضو پیمان مهم و راهبردی شانگهای کند، کاری که روحانی در ۸ سال نتوانست.
چون داد عادلان به جهان در بقا نکرد ‏بیداد ظالمان شما نیز بگذرد ‏در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت ‏این عوعو سگان شما نیز بگذرد ‏آن کس که اسب داشت غبارش فرو نشست ‏گرد سم خران شما نیز بگذرد ‏این نوبت از کسان بشما ناکسان رسید ‏نوبت ز ناکسان شما نیز بگذرد ‏~سیف فرغانی ‏⁧ ✍ شاعر میگه ایت هورر کروان کچر سگ عوعو میکند کاروان در حرکت است
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مهسا امینی، اسم رمز تجزیه‌طلبان؛ جولان رهبران احزاب تروریستی دموکرات کردستان و کومله در شبکه سعودی اینترنشنال! 🔶 خوشحالی مزدوران بن‌سلمان و پانکردها از مرگ غم‌انگیز مهسا امینی: 🔺 نباید این فرصت را از دست بدهیم، ما خودمان را در این پروژه ذینفع و سهیم می‌دانیم؛ نباید فقط به اعتراضات عادی مردمی اکتفا کرد، باید مثل گذشته [حملات مسلحانه و جنایات هولناک] به مبارزات ادامه دهیم! ما دنبال حق و حقوق ملیتی و اتنیکی کردها هستیم.