۱۸ آذر ۱۴۰۲
واکنش محافل فکری آمریکا به سفر رئیس جمهور به روسیه
✍️ اندیشکده شورای آتلانتیک: رسانهها گزارش دادند که روسای جمهور دو کشور درباره «همکاری در بخشهای انرژی، صنعت، کشاورزی و دانش بنیان» گفتگو کردهاند. هر دو کشور به گسترش روابط اقتصادی و نظامی خود ادامه میدهند تا یک محور ضدغربی تشکیل دهند که شامل کره شمالی و چین نیز میشود.
✍️ بنیاد دفاع از دموکراسیها: این دیدار دلیل دیگری است بر این که جنگ اوکراین فقط مختص به اوکراین نیست. ما با یک «اتحاد شر» متشکل از روسیه، چین، ایران و کره شمالی روبرو هستیم. آنها میخواهند نظم تکقطبی تحت رهبری ایالات متحده را به چالش بکشند؛ موقعیت ابرقدرتی آمریکا را تضعیف کنند و با واژگون کردن دموکراسی در سطح جهانی، یک نظم چند قطبی مبتنی بر ارزش های استبدادی جایگزین کنند. زمان آن فرا رسیده است که غرب بیدار شود و برای این محور جدید شرارت فکری بکند.
✍️ اندیشکده کارنگی: اظهارات علنی پوتین و رئیسی حاکی از آن است که مسائل اقتصادی و انرژی در کنار بحران غزه در کانون توجه طرفین بوده است. حضور وزیر دفاع روسیه در مذاکرات پوتین و رئیسی نشان داد که مسائل نظامی و نظامی ـ فنی نیز مورد بحث قرار گرفته است. روسیه هنوز فروش جنگنده های سوخو-35 به ایران را تایید نکرده است. مسکو در حال محاسبه است که آیا ارزش این معامله آنقدر هست که انجامش به ایجاد اهرمی در قبال سایر بازیگران منطقه بینجامد؟
✍️ بنیاد هریتیج: از زمان تهاجم روسیه به اوکراین در سال 2022، تهران هزاران پهپاد را در اختیار مسکو قرار داده است. در ازای آن، ایران به دنبال تجهیزات نظامی پیشرفته از روسیه است. روسیه و ایران به عنوان بخشی از تلاش مشترکشان برای بیرون راندن ایالات متحده از منطقه ، در جهت بهاشتراکگذاری اطلاعات و آزار و اذیت نیروهای آمریکایی در سوریه اقدام میکنند. گزارشها حاکیست که 28 نوامبر، ایران برنامههای خرید جنگندههای Su-35 و بالگردهای تهاجمی Mi-28 از روسیه را نهایی کرده است، اما روسیه توافق کامل در این زمینه را تأیید نکرده است.
▶️ @Masjed_ui
۱۸ آذر ۱۴۰۲
*نامه بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) به آیتالله جنتی و دفاع از مصوبه افزایش سن بازنشستگی*
در نامه بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق به آیت الله جنتی آمده است:
🔹نظامهای بازنشستگی در مقابل تحولات آتی متغیرهای جمعیتی و اقتصادی بسیار آسیبپذیر هستند. در ایران نیز با توجه به کاهش نرخ باروری و افزایش امید به زندگی، نظام بازنشستگی با چالشهای جدی روبهرو است.
🔹در صورت عدم انجام اصلاحات، کسری مالی صندوقهای بازنشستگی به طور فزاینده رشد خواهد کرد و به منابع عمومی کشور آسیب خواهد رسید.مصوبه افزایش سن بازنشستگی برای به تعویق انداختن این بحران لازم است و نمیتوان به بهانه انجام اصلاحات ساختاری، اصلاحات سنجهای و پارامتریک را کنار گذاشت.
🔹این مصوبه با توجه به بندهای ۳ و ۴ سیاستهای کلی تأمین اجتماعی که توسط رهبر معظم انقلاب ابلاغ شده است، ضروری است. برخی ایرادات حقوقی و فقهی در مورد این مصوبه مطرح شده است که با استناد به نظر امام خمینی (ره)، این ایرادات وارد نیست.
🔹بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) از مصوبه کارشناسی مجلس در جهت حفظ و پایداری نظام رفاهی کشور حمایت میکند.
▶️ @Masjed_ui
۱۸ آذر ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اینا اونی نیستن که ادعا میکنن / تیزر فیلم سینمایی #سرهنگ_ثریا
🎬 «سرهنگ ثریا» به کارگردانی و نویسندگی لیلی عاج، داستان مادری به نام ثریا است که فرزندش توسط گروهک منافقین به پادگان اشرف رفته است و مادر میخواهد او را نجات دهد.
🔆 شما میتوانید این فیلم سینمایی را در #دانشگاه_اصفهان تماشا کنید.
زمان و محل اکران:
سهشنبه ۲۱ آذر ساعت ۱۲:۳۰
ساختمان مرکزی - تالار پیامبر اعظم(ص)
☎️ کسب اطلاعات بیشتر و رزرو بلیط: ۰۹۱۳۲۰۵۸۷۲۲
#پایگاه_بسیج_کارمندان
#حوزه_بسیج_دانشجویی
#معاونت_فرهنگی_و_اجتماعی
#دانشگاه_اصفهان
▶️ @Masjed_ui
۱۸ آذر ۱۴۰۲
🔴تایم، ترند، کامنت، بلک فرایدی
در تمام زمانی که در هلند و فرانسه بودم. به آلمان و بلژیک و ... سر زدم. ندیدم مردم یکی از این کشورها لباسی پوشیده باشد که برج میلاد یا برج آزادی ما رویش باشد. ندیدم لباسی وجود داشته باشد که فارسی روی آن نوشته باشد و تن مردم باشد. ندیدم کسی در صحبتش به فرانسوی یا هلندی یا آلمانی کلمات فارسی بکار ببرد. اما از زمانی که یادم میآید در ایرانم مردم به راحتی از وسایلی استفاده میکنند که به دست خود ایرانیها نمادهای خارجی یا نوشته خارجی روی آن است...
من هرگز درکی از این مساله ندارم!
♦️وقتی نوجوان بودم یکبار در صف نانوایی پسر جوانی را دیدم که روی لباسش بزرگ پرچم آمریکا بود. در همان سن طاقت نیاوردم و گفتم: ببخشید آقا؟ شما چرا لباسی که پرچم آمریکا رویش است پوشیده اید؟ خندید و گفت: اشکالش چیه؟ گفتم: آخه تا حالا نشنیدم و ندیدم یه آمریکایی لباسی بپوشه که پرچم ایران روش حک شده باشه... جواب داد برو بچه... گفتم: حالا چرا آمریکا؟ گفت چرا نه؟ گفتم: آخه آمریکا سالانه ۲۰۰۰ تن گندم مازاد کشورش رو در اقیانوس میریزه اما به کشورهای نیازمند نمیده که به نان شب محتاجند... چه ارزشی باعث میشه شما تبلیغ کننده این کشور با این سیاست باشید؟ بیجواب پشتش را به من کرد نانش را گرفت و رفت...
♦️بچه که بودیم پدرم دوست نداشت ما شلوار لی بپوشیم. شلوار لی قشنگ بود و ما دوست داشتیم داشته باشیم. اما پدرم میگفت: بوی غرب میدهد... وقتی میخواست برای ما لباس و کیف و کفش بخرد، دقت میکرد حتی یک کلمه انگلیسی روی آن نباشد. ما میدیدیم و شاید عملی آموزش میدیدیم...
هویت این گونه شکل میگیرد دیگر. درسته؟
♦️من درکی ندارم از اینکه در کشورم مردمی هستند که اینگونه زندگی میکنند. تا دیروز براحتی با همین واژگان فارسی با هم حرف میزدیم و همه چی قابل فهم بود. امروز همه بجای کلمه زمان و وقت، از واژه «تایم» استفاده میکنند! حتی مذهبیترینها! وقتی نکتهای منتقل میکنند، میگویند: کامنت گذاشتم! یا در یک محیط کسب و کار و کارآفرینی نمیشود دو جمله فارسی شنید و گفت. باید مارکتینگ را یاد بگیریم. کارتون رو ایمپروو کنید. این باید تارگت شما باشه. ترند امروز دنیا اینه. باید ببینیم منتورینگ چی میگه... تایم نداریم وگرنه بهتر میشد این بیزینس رو پرزنت کرد...
♦️و این روزها شاهد بودم که مجموعههای زیادی به بهانه روزی بنام جمعه سیاه! تخفیف گذاشتهاند! جمعه سیاه در حافظه تاریخی کشور من روزی بود که در خیابان ۱۷ شهریور سال ۵۷ هزاران نفر به خاک و خون کشیده شدند... حالا نام این روز شده روز تخفیفات ویژه! بارها از کسانی که روی لباسشان انگلیسی نوشته شده پرسیدهام معنیاش را میدانید؟ و اظهار بیاطلاعی کردهاند... چه جراتی!
♦️جمعه سیاه از آمریکا شروع شده و نام روزی است که فروشگاهها محصولات بسیار تبلیغاتی خود را که عموم مردم توان خریدشان را ندارند با تخفیف به فروش میگذارند که مردم کم درآمد فرصت تهیه آن را داشته باشند... فیلمها دیدیم از زد و خورد و جنگ و جدل و صفهای طولانی برای خرید در این روز خاص و شاید سیاه از این جهت باشد که دروغ غرب را واضح میکند که مگر در غرب ( بخصوص آمریکا) همه در رفاه نیستند و تامین نیستند؟ شنیدهایم یک فقیر هم وجود ندارد که؟ مگر درآمد همه مکفی نیست و همه به راحتی نمیتوانند هرچه میخواهند بخرند؟ پس چه احتیاجی به یک روز سیاه؟
♦️درد بزرگی دارد اگر یک مکتبی از این واژهها استفاده کند و از این عناوین و بهانهها برای سود و تجارت بهره ببرد...
میخواهی تخفیف بدهی به ملتت؟ دهها روز عزیز در سال داریم که به شیرینیاش بیا نام سفید و سبز روی آن بگذار و تخفیفت را بده؟ چرا وام میگیری از غرب؟
آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد...
✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی از فرانسه، هلند
▶️ @Masjed_ui
۱۸ آذر ۱۴۰۲
📣تهدید نتانیاهو به اقدام نظامی علیه یمن
🔺شبکه ۱۳ تلویزیون اسرائیل اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو به بایدن و اولاف شولتز صدراعظم آلمان ابلاغ کرده در صورتی که تدابیری علیه انصارالله یمن اتخاذ نشود، این رژیم علیه یمن اقدام نظامی انجام خواهد داد.
🔺این در حالیست که یک رسانه عبری گزارش داد که سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی واحدی ویژه را برای مقابله با انصارالله در یمن به دلیل به خطر افتادن منافع اسرائیل تشکیل داده است.
▶️ @Masjed_ui
۱۹ آذر ۱۴۰۲
مسجد دانشگاه اصفهان
📣تهدید نتانیاهو به اقدام نظامی علیه یمن 🔺شبکه ۱۳ تلویزیون اسرائیل اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو به
📣پاسخ وزیر اطلاع رسانی یمن به نتانیاهو: این گوی و این میدان اگر مرد آن هستید؛ ما آمادهایم چه برای آمریکا چه برای اسرائیل
🔺اگر حمله ای به مواضع یمن بشود دامنه جنگ گسترش خواهد یافت و مواضع حساس و حیاتی رژیم صهیونیستی هدف قرار خواهد گرفت.
▶️ @Masjed_ui
۱۹ آذر ۱۴۰۲
مسجد دانشگاه اصفهان
📣پاسخ وزیر اطلاع رسانی یمن به نتانیاهو: این گوی و این میدان اگر مرد آن هستید؛ ما آمادهایم چه برای آ
📣تمجید حماس از تصمیم مهم ارتش یمن علیه رژیم صهیونیستی
جنبش حماس:
🔺تصمیم یمن، شجاعانه و جسورانه است و در راستای دفاع از مردم نوار غزه و علیه تجاوزات صهیونیستی آمریکایی در جنگ نسل کشی است.
🔺از کشورهای عربی و اسلامی می خواهیم تمام امکانات و توانمندی خود را بر اساس مسئولیت تاریخی خود برای یاری مردم فلسطین فعال کنند.
▶️ @Masjed_ui
۱۹ آذر ۱۴۰۲
*دادگاه تفتیش عقاید سیستماتیک در آمریکا*
▪️۸۰ درصد اساتید و دانشجویان خاورمیانهشناسی ایالات متحده میگویند درمورد جنایات اسرائیل خودسانسوری میکنند
🔻فرهیختگان: دانشگاههای آمریکا در هفتههای پس از حمله حماس به اسرائیل در 7 اکتبر و در روزهای حملات اسرائیل به غزه، تبدیل به کانون تجمعات علیه رژیمصهیونیستی شده است. موضعگیریهای اساتید دانشگاه و اعتراضات دانشجویان فشار علیه آنها را افزایش داده است. این فشارهایی که با اتهام یهودیستیزی به دانشگاهیان آمریکا وارد میشود منجر شده تا بسیاری از آنها مسیر خودسانسوری را در پیش گرفته و حتی از ارائه نظرات علمی درمورد منازعات رخ داده اجتناب ورزند.
🔻مطابق یافتههای نظرسنجی گاهنامه آموزش عالی Higher Education که متمرکز بر پوشش اخبار کالجها و دانشگاههای آمریکاست، 82 درصد از پاسخدهندگان وقتی بهطور حرفهای درمورد مساله اسرائیل و فلسطین صحبت میکنند، خودسانسوری میکنند. این آمار برای استادان نزدیک به صددرصد بوده است. از مجموع استادان حاضر در این جامعه آماری 98 درصد گفتهاند که خودسانسوری میکنند. 81 درصد از مخاطبان اعلام کردهاند که انتقادهای خود نسبت به اسرائیل را سانسور کرده و از بیان آن امتناع میکنند. این آمار برای افرادی که به رویکرد فلسطین منتقدند تنها حدود 11 درصد است، چیزی نزدیک به یکهشتم منتقدان اسرائیل.
🔻تقریبا سهچهارم پاسخدهندگان مستقر در ایالاتمتحده گفتند که جنگ اسرائیل و حماس نیاز بیشتری به خودسانسوری ایجاد کرده است. این نتیجه با مقایسه پاسخها به سوالی درمورد خودسانسوری درمورد مسائل غرب آسیا حاصل شده است. پاییز سال گذشته 57 درصد از پاسخدهندگان اعلام خودسانسوری در این باره کردهاند و این آمار در پاییز امسال و پس از 7 اکتبر به 69 درصد رسیده است.
🔻هنگامی که درمورد دلایل اصلی امتناع از از اظهارنظر و سخنرانی علمی درمورد فلسطین سوال شد، 60 درصد از استادان نگرانی درمورد توهینهای احتمالی را بهعنوان مهمترین عامل عنوان کردند. پس از توهین دومین پاسخ رایج به چرایی سکوت درمورد مساله فلسطین اعمال فشار توسط گروههای خارج از دانشگاه بوده است.
▶️ @Masjed_ui
۱۹ آذر ۱۴۰۲