🚨آغاز ثبت نام #دومین_دوره معرفتی تشکیلاتی
#همرزمان_حسین (علیه السلام)
ویژه دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه اصفهان(با ظرفیت محدود)
🔹محتوای دوره:
- همرزم حسین باش نه در بزم حسین! (مومن مجاهد نه مومن قاعد)
- تشکیلات محمل اقامه دین (الفبای کار تشکیلاتی)
- ایران و نظم جدید جهانی (بررسی تحولات جهان و جایگاه ایران در این تحولات)
- کجای تاریخ ایستاده ایم؟ (شناخت جایگاه و رسالت دانشگاه و دانشجو در بزرگترین پیچ تاریخی)
-نزدیک قله ایم، خستگی ممنوع! (بایسته های جهاد فرهنگی در دانشگاه)
- چگونه مُبلّغ دین خدا شویم؟ (مهارت های ارتباط موثر با دیگر دانشجویان)
-کار فرهنگی یا جریان سازی فرهنگی؟ (ضرورت، چیستی و چگونگی جریان سازی فرهنگی)
و....
🔹با حضور اساتید توانمند و برجسته استان و کشور
+ اکران مستند، کوه گشت، طبیعت گردی و برنامه های متنوع دیگر
🔴زمان دوره :
٢۶ تا ٣١ شهریورماه
(مصادف با هفته وحدت)
ثبت نام تا #پنج_تیرماه از طریق شناسه
@esfahan_nahad
اطلاعات بیشتر
☎️٠٣١٣٧٩٣٧٠٠١
📱٠٩٩۴١١٠١١٩٧
💠دفتر نهاد رهبری دانشگاه اصفهان
#همرزمان_حسین٢
▶️@Masjed_ui
May 11
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 مرحوم سید علیاکبر پرورش در سومین دورۀ انتخابات ریاست جمهوری، شجاعانه اعلام کرد که رقیبش را از خودش بهتر میداند و از همه خواست به آقا رأی دهند و خودش ماند و دوم شد.
اینطور رأی کسانی که به حرفش گوش ندادند، به سبد دیگری ریخته نشد.
▶️ @Masjed_ui
*🔘داده های فضای مجازی پیرامون نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری*
بازه زمانی: 02 الی 03 تیرماه 1403(24 ساعت گذشته
▶️ @Masjed_ui
🔘نگاهی به یک روش تاثیرگذار رسانهای و اندکی تامل
▪️موج انتشار افکارسنجی ها و هشتگ ها در انتخابات چه کاربردی دارد؟
▪️رباتها را دست کم نگیرید!
▫️فارغ از برخی فرآیندهای علمی و منطقی حوزه افکارسنجی و داده کاوی، در سایر تصاویری که در قالب نظرسنجی منتشر و سعی در القای یک اکثریت به مخاطبان دارد، با مقوله اثرگذاری #اکثریت_نمایی در فرآیندهای مختلف مواجه هستیم.
▫️ایناکثریت نمایی بیشتر گروه مردد چه در رای دادن و چه بین انتخاب دو یا چند کاندیدا را #مهندسی_رفتار کرده و تصور اعتقاد اکثریت به یک فرد را پررنگ میکند.
▫️فرضیه اصلی این روش این است که اگر اکثریت مردم کاری را انجام می دهند یا به چیزی اعتقاد دارند و این موضوع به گونهای بازنمایی می شود که آن کار یا عقیده حتما درست است. نکته اینجاست به دلیل اینکه انسان میل به قرار گرفتن در میان گروه اکثریت را دارد، اغلب بطور ناخودآگاه تحت تاثیر این موضوع قرار میگیرد. این رویه موجب تحقق #واگیری_هیجانی نیز میشود.
▫️گاهی #هشتگ_ها و تلاش برای ترندسازی آنها نیز در همین راستا انجام میشود. سازندگان پیام های رسانه ای می خواهند نشان دهند که اکثر مردم نظر خاصی را دنبال می کنند، پس شما هم چنین باشید.
▫️اکثریت بازنمایی شده لزوما اکثریت حقیقی جامعه نیست. بر مبنای تحلیل و بررسی خود و با نگاه ۳۶۰ درجه به افراد و موضوعات توجه کنیم.
✍معصومه نصیری
▶️ @Masjed_ui
✅برای اولین بار در کشور
(چاپ کتاب مثل ابراهیم)
◀️حادثه پرواز اردیبهشت، ناگهانی بود و تکان دهنده و میتوانست تهدید و خسارت زیان بار تلقی شود، اما به گفته سردار شهیدمان حاج قاسم عزیز که گفت :
میزان فرصتی که در تهدیدها هست در فرصتها نیست ایمان داشتیم و گوش به امر رهبر و راهبرمان دادیم و بنا گذاشتیم حادثه را به حماسه تبدیل کنیم .
◀️ساعتها تفکر و مشورت و مطالعه برای تولید ایده و محتوایی که سکوی پرواز بصیرت آحاد جامعه گردد و پس از شناخت دقیق شهید جمهور از لابلای خاطرات مستند ، تبیین عملکرد شخصی ایشان در مناصب مختلف و تحلیل کارشناسانه اقدامات ایشان در دولت سیزدهم شاخصهای انتخاب اصلح را به مردم معرفی کرده و علاوه بر ایجاد انگیزه جهت مشارکت حداکثری شناختی دقیق برای انتخاب اصلح به مخاطب داده شود
◀️این کتاب که با رویکرد تمرکز بر ایمان مردم به معارف دین ، الگوهای مکتبی و سیره ائمه اطهار ، علمای شیعه و شهدای انقلاب نوشته شده است سعی کرده نقطه عزیمت مخاطب را تقویت معرفت دینی و تطبیق شخصیت آیت الله رئیسی بر ارزشهای دینی قرار داده و ایشان را به عنوان مسئول تراز اسلام معرفی کرده و الگویی برای کسانی که میخواهند در مناصب بالای حاکمیتی انجام وظیفه کنند ارائه نماید
◀️این کتاب که حاصل زحمات تیم تولید محتوای موسسه فرهنگی تبلیغی به سوی ملکوت است .تحت اشراف استاد صابری تولایی تالیف شده و با مساعدت امور مساجد استان خراسان بزرگ به چاپ رسیده، اولین مجلد آن در همایش تبلیغی #مثل_ابراهیم به آیت الله علم الهدی تقدیم شد
⬅️برای تهیه کتاب به آی دی ادمین موسسه پیام بدهید👇
@Admin_bsmalakut
▶️ @Masjed_ui
📌گونه ای غریب از عدم مشارکت/ چه باید کرد؟
🔻بیاید این روزهای آخر کمی هم لابه لای تبلیغات نامزدها به رشد مشارکت فکر کنیم. به دورو برتان نگاه نکنید. محدود به تایم لاین و گروه های اجتماعی تان نشوید. نرخ مشارکت به نقل از برخی نظرسنجی ها همچنان حوالی 50 درصد است.
آنها که هنوز تصمیمی برای شرکت در انتخابات ندارند دو دسته اند. با دسته اول آشنائید و اما دسته دوم احتمالا غریبه اند. تا انتها همراه باشید تا برسیم.
🔻نسل اول مرددها چه کسانی اند؟
آنها که از رای دادن پشیمانند. یا می گویند "رای دادیم چی شد" یا می گویند "رای نمی دهیم تا اصلاح شوید."
🔻پاسخ به "رای دادیم چی شد" خیلی سخت نیست. کافیست مختصری از کارنامه شهید جمهور را فهرست کنیم. کاهش تورم یا رشداقتصادی یا نرخ بیکاری و غیره. برای اثرگذاری بیشتر بهترست همین آمار را در مقایسه با دهه 90 ارائه کنید. حرف اینست که رای دادید و چنین شد. از این بخش عبور کنیم.
🔻پاسخ به شبهه دوم اینست که منطقا رای ندادن نمی تواند منجر به اصلاح شود. فرض کنیم فردای انتخابات نظام تصمیم بگیرد بخاطر قهر یک جماعتی خودش را اصلاح کند. حالا اولین سوال ساده اینست که چه باید کند؟ فردای قهر وقتی نماینده معترضین در حاکمیت وجود ندارد، چه چیز را وچه کسی باید اصلاح کند ؟
🔻خلاصه اینکه رای ندادن خودش رای است؛ آنهم سه رای. رای به اینکه دیگری جای من رای دهد. رای به اینکه نامزدناصالح بر ما مسلط شود و در نهایت رای و رضایت به شرایطی که پیش می آید.
تا اینجا برای دسته اول است.
🔻اما ما چند سالی است که با گونه جدید و غریبی از عدم مشارکت مواجهیم. چرا جدید؟ چون مشارکت منفی ندارند. بلکه نفیا و اثباتا به مشارکت فکر نمی کنند. گوئی انتخابات و صندوق رای را نمی بینند.
🔻اینها چه ویژگی دارند؟
مهمترین ویژگی شان اینست که در دنیای متفاوتی زندگی می کنند. دنیایی بدور از رسانه های مرجع و آمار رسمی و واقعیت های جامعه. دنیایی که عمدتا حول سرگرمی و تفنن شکل می گیرد. دنیایی مخدری و به غایت در فربگی خیال. رها از واقعیت. دنیایی که پایداری مختصات آن پای در واقعیت های پیرامونی ما ندارد. دنیایی غرق در رسانه های اجتماعی و بلکه دقیقتر آن تودرتو در شبکه های توده ای و سایبری.
🔻با این گروه چه باید کرد؟
راه حل اولیه مواجهه آگاهانه است. تصمیم بگیریم شانه های این جامعه را گرفته و تکان دهیم و بیدار کنیم. تا ببینند. ببینند و تصمیم بگیرند. یا میایند و یا می روند.
🔻اما راه حل موثرتر در مواجهه فیزیکی است. مواجهه فیزیکی یعنی قرارگرفتن ناخواسته در زیست سیاسی و انتخاباتی . چیزی فراتر از برنامه های تلویزیونی و میزگردها و مناظره ها و غیره. کمپین های اجتماعی از ایندست است.
🔻در این مسیر لازم نیست برای رای دادن و انتخابات استدلال کنیم. کافی است انتخابات را نشان دهیم. بدون پیچیدگی های ذهنی. کافیست هرکس نامزد مورد علاقه خودش را به طور گسترده تبلیغ کند؛ تبلیغ فردی و البته گروهی و شبکه ای.
تبلیغ برای نسل جدید مخاطب؛ مخاطبی که اصل انتخابات را نمی بیند. باید وارد شبکه این افراد شد و مانور کمپینی داد.مهم اینست که صندوق رای را ببیند. وقتی در آماج تبلیغات شبکه ای قرار گرفت، پایش به زمین می رسد و تصمیم خواهد گرفت. رای هم ندهد از دسته دوم به دسته اول مرددین منتقل می شود و تازه مقدمه گفت وگو فراهم می شود.
🔻درباره این گروه بیشتر باید فکر کرد و نوشت. مراقبت نکنیم بزودی و در دوره های بعدی عدم مشارکت را این گونه جدید پر می کنند نه آرای مردد و یا آرای منفی به نظام.
✍علی مهدیان
▶️@Masjed_ui
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت وزیر ارشاد از تسبیح خاص شهید رئیسی
▶️ @Masjed_ui
💢شکست تلخ و سنگین!
🔹سرزمینهای اشغالی بار دیگر شاهد برگزاری تظاهرات اعتراضی شهرکنشینان صهیونیست علیه «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی و کابینه وی است. شهرکنشینان معترض دیشب در «تل آویو»، «قدس اشغالی»، «حیفا»، «قیساریا» و «بئر السبع» به تظاهرات اعتراضی دست زدهاند و خواستار سرنگونی نتانیاهو و بازگرداندن اسرای صهیونیست نزد مقاومت فلسطین در غزه شدهاند. روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» گزارش داد، تظاهرات دیشب شهرکنشینان علیه کابینه نتانیاهو، بزرگترین تظاهرات معترضان صهیونیست در این خصوص از هفتم اکتبر سال گذشته میلادی تاکنون بوده است.
🔸شهرکنشینان و خانوادههای اسرای صهیونیست به طور معمول روزانه برای آزادی اسرای خود در غزه تظاهرات میکنند و نارضایتی خود را از سیاستهای نتانیاهو و کابینه وی درباره جنگ غزه و نحوه آزادی اسرا اعلام میکنند. خانوادههای اسرای صهیونیست معتقدند، نتانیاهو به صورت کاملاً عمدی مانع رسیدن به توافق مبادله اسرا میشود.
🔹با ادامه جنگ علیه نوار غزه و بدون هیچ گونه دستاورد نظامی از سوی رژیم صهیونیستی، انتقادها در سرزمینهای اشغالی علیه بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر این رژیم و کابینه وی شدت گرفته است. مخالفان نتانیاهو وی را به خریدن زمان برای باقیماندن در قدرت به منظور فرار از محاکمه در پروندههای قضائی اقامهشده علیه او متهم میکنند. باید دانست، همه بهانههایی که رژیم صهیونیستی برای اقدام علیه مردم غزه میآورد، مانند حق دفاع مشروع، براساس اسناد بینالمللی و شرایط مردم در غزه باطل است.
🔸حق دفاع مشروع سه پیششرط دارد: وجود ضرورت، پذیرش کشورهای دنیا مبنی بر اینکه این اقدام، دفاع مشروع به شمار میآید و در نهایت پیششرط سوم اصل تفکیک است. به این معنا که باید بین نظامیان و غیرنظامیان، اماکن نظامی و غیرنظامی، مجموعههای امدادی و... تفکیک ایجاد شود. جنایات رژیم صهیونیستی در سکوت مدعیان حقوق بشر رخ میدهد و وضعیت نقض حقوق بشر در غزه بهنحوی است که بیشترین آسیب را به زنان و کودکان وارد میکند.
🔹نکته پایانی اینکه قدرت روزافزون مقاومت در سرزمینهای اشغالی و اوج گرفتن آنها در کرانه باختری، شرایط را به گونهای رقم زده که به نظر میرسد طوفانالاقصی جدیدی در کرانه باختری تشکیل خواهد شد. افزون بر این، حزبالله کاملاً قسمتهای شمالی سرزمینهای اشغالی را در کنترل دارد، در جنوب نیز در دریای سرخ، توانمندی نیروهای یمن و با هدف قرار دادن ناو هواپیمابر آمریکا نشان داد قدرت آنها شکست خورده و آنها هیچ کاری نتوانستند علیه یمن انجام دهند.
🔸در اروپا سه کشور اروپایی استقلال دولت فلسطین را به رسمیت شناختند و تعدادی دیگر از کشورها نیز اعلام کردند که استقلال فلسطین را به رسمیت خواهند شناخت.
🔹بنابراین، تمام این اتفاقات و شکلگیری جریان قدرتمند برای محاکمه و برگزاری دادگاه بینالمللی لاهه و صدور حکم مبنی بر جنایتکار جنگی شناخته شدن عوامل رژیم صهیونیستی و دستور توقف جنگ موجب شده است تا این مسئله شکست تلخ و سنگینی برای نتانیاهو و حامیان این رژیم جعلی به شمار آید.
▶️ @Masjed_ui
﷽
«اول افزایش مشارکت، بعد انتخاب خوب؛ شاخص، نزدیکی و توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب است.»
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار مدال آوران
🎥 اکران مناظرات انتخاباتی همراه با گعده گفت و گو
مناظره چهارم
🗓 دوشنبه ۴ تیرماه
🕑 ساعت ۲۰ الی ۲۴
📍گذر فرهنگی چهارباغ، ابتدای خیابان آمادگاه
▶️ @Masjed_ui