✨️ایران میتواند، نمیخواهد...
▫️بخش اول
چندی پیش هفته نامه اکونومیست گزارش جالبی را درباره پرونده هستهای ایران منتشر کرد که مضمون آن، قریب به سخن اخیر گروسی بود که گفته ایران مواد هستهای مهمی در اختیار دارد.
در گزارش اکونومیست آمده بود که ایران در حال انتقال تاسیسات غنیسازی خود به منطقهای است که قویترین بمبهای سنگرشکن (Bunker Buster) آمریکا نیز قدرت تخریبش را ندارد.
این مجله نوشته بود "ایران اینک میتواند فیالفور به بمب هستهای دست یابد".
حدود دو دهه بود که دستگاه تبلیغاتی غرب با این ادعا که ایران چند سال/چند ماه با بمب فاصله دارد، پروندهای برای ایران گشوده و موفق به ایجاد یک اجماع بینالمللی علیه تهران شده بود. اینک اما دو اتفاق مهم افتاده است؛
نخستین اتفاق، برملا شدن این ادعای کذب است که قصد ایران از غنیسازی، ساخت بمب هستهای بوده است. غربیها امروز باید به این پرسش پاسخ دهند که اگر قصد ایران ساخت بمب بود، اینک که ظرفیت و قابلیت این را دارد که فیالفور به بمب دست یابد، چرا چنین نمیکند؟ پاسخ روشن است! قصد ایران از غنیسازی هرگز دستیابی به بمب نبوده و رهبر صادقالعهد آن، بارها بر این امر تصریح کرده است. چنانکه قصد غرب از تحریمها، هرگز جلوگیری از دستیابی ایران به بمب نبوده است. امروز سخنی که گرت پورتر سالها پیش در کتاب "بحران ساختگی" اثبات کرد، بر همگان عیان شده است: ایران به دنبال دانش هستهای برای مصارف صنعتی بود و غرب، به دنبال ایجاد اخلال در پیشرفت و صنعتیشدن ایران.
وقتی از این زاویه به ماجرا بنگریم، خواهیم دید که مذاکره برای رفع سوء تفاهم درباره ساخت بمب تا چه اندازه، حتی در سطح ایده، مضحک و ناپخته است.
اتفاق دیگری که افتاده، تغییر در نظم جهان است. تحریمهای شدیدی که آمریکا علیه چین در حوزه تراشهها وضع کرده به بهانه اینکه ارتش چین از این تراشهها استفاده نظامی میکند، و نیز تحریمهایی که علیه روسیه پیرو جنگ اوکراین وضع شد، دو عضو دائم شورای امنیت را قربانی همان سیاستی کرده است که پیش از این، ایران قربانی شده بود. تحریم علیه چین، درجه وضوح مسئله را بسیار بالا برده است. وقتی یک کشور دارای سلاح هستهای، به بهانه اینکه ممکن است از تراشههای کامپیوتری استفاده نظامی کند، تحریم میشود، روشن است که مسئله نگرانی آمریکا از قدرت نظامی چین نیست، بلکه جنگ اصلی، جنگ فناوری است. چنانکه جنگ با ایران نیز، جنگ فناوری بود، نه هراس از بمب هستهای.
فرجام سخنان هشدارآمیز اخیر گروسی، در منتهی الیه خود، فعالسازی ابزارهای سیاسی و اقتصادی غرب علیه ایران است. یعنی احیای تحریمهای شورای امنیت سازمان ملل از طریق مکانیسم اسنپ بک تعبیه شده در برجام.
▫️ادامه در بخش دوم
✨️ایران میتواند، نمیخواهد...
▫️بخش دوم
اما جهان امروز، دیگر جهان سال ۲۰۱۵ نیست. ایران در شرایطی که ذیل فصل هفتم منشور، تحت تحریم شورای امنیت است، عضو شانگهای و بریکس شد. شانگهای پیشتر اعلام کرده بود که کشورهای تحت تحریم سازمان ملل را به عضویت نخواهد پذیرفت. در قصه بریکس نیز، با توجه به نظام تصمیمگیری اجماعی در آن، هند در آخرین ساعات تلاش کرد که شرط تحت تحریم سازمان ملل نبودن را به عضوگیری جدید این گروه اضافه کند (و عملا ایران را از عضویت محروم سازد) که دست آخر، عقب نشست و عضویت ایران از اول ژانویه ۲۰۲۴ مصوب شد.لذا ما لااقل در مورد خاص ایران، شاهد بیاعتنایی جدی به جایگاه شورای امنیت سازمان ملل از سوی قدرتهای نوظهور هستیم.
اما درباره تحریمها، شاید هیچ اتتلاف نظری میان ما و تیم دولت سابق نباشد که تحریمهای موثر بر اقتصاد ایران، نه تحریمهای سازمان ملل، که تحریمهای آمریکا بوده است. استفاده از نظام پرداخت دلاری به عنوان سلاح و گسترده شدن دام تحریمهای آمریکا تا حد شمول چین و روسیه، عملا این تحریمها را بیاثر ساخته و آثار آن را ما در افزایش حجم تجارت خارجی ایران به سطحی بیش از عصر برجام میبینیم. حتی امارات که از توابع واشنگتن در منطقه محسوب میشود و از سال ۱۹۷۳ نفت خود را به دلار معامله کرده، در سال جاری اولین معامله نفت خود با هند را به روپیه انجام داد تا از نظام پرداخت دلاری فاصله بگیرد. جهان از زیر سلطه آمریکا خارج شده است و هر محاسبهای در سیاست خارجی بدون در نظر گرفتن این مولفه مهم، خطای محاسباتی است. تردید نباید کرد که این خروج از سلطه آمریکا، ثمره مقاومت است. اگر ایران در برابر تحریمهای آمریکا مقاومت نمیکرد و این تحریمها منجر به تغییر نظام/تغییر رفتار در ایران میشد، آمریکا از ایران الگویی میساخت که مایه عبرت دیگران شود. ایران، شاهد مثالی برای کارایی ابزار تحریم میشد و چه چین و چه روسیه و چه دیگران، فیالفور برای جلب رضایت واشنگتن و برداشته شدن تحریم، پشت میز مذاکره مینشستند.
خط و نشانهای گروسی و اربابان گروسی دیگر محلی از اعراب ندارد. خاصیت رسیدن به نزدیکی قله این است که دست دشمن از شما کوتاه میشود، و شده است.
آنانکه هنوز در چارچوب نظم لیبرال مسائل جهان را تحلیل میکنند، دچار بیماری استبعاد از واقعیتاند.
قبلا هم نوشتهام که ما یک گام تا قله فاصله داریم و آن، خارج شدن از زیر سلطه تجویزهای آمریکاست؛ تجویزهایی تحت پوشش علم که کارکردش ایجاد یک طبقه یک درصدی متصل به طبقه یک درصدی در غرب و ریشه مصائب امروز اقتصادی ماست. چنانکه با استراتژی مقاومت بر تحریمهای آمریکا فائق آمدیم، باید در برابر تجویزهای اقتصادی آمریکا نیز مقاومت کنیم تا شیرینی فتح قله را بچشیم. هرچند من به خاموشی شعلههای این تجویز در ایران با ضعیف شدن منبع صدور آن، امیدوارترم.
@syjebraily
▶️ @Masjed_ui
🔘تا بهحال با یک قربانیِ #جنگ_شناختی روبرو شدهاید؟!
▪️ چنین افرادی معمولا اینگونه فکر میکنند:
▫️ در همهی انتخاباتهای ایران تقلّب صورت میگیرد!
▪️ مسئولین میخواهند اینترنت را ببندند!
▫️ ایران، جهنّم است و خارج، بهشت!
▪️ همهی انتخاباتهای کشور، نمادین است و افراد از قبل انتخاب شدهاند!
▫️ صداوسیما همهچیز را سانسور میکند!
▪️ هر چیزی که رسانههای داخلی میگویند، دروغ است و هرچه رسانههای بیگانه میگویند درست است!
▫️ همهی مسئولین دزدند!
▪️ اسلام با تمام لذّتها مخالف است!
▫️ #شبکه_ملی_اطلاعات نباید راهاندازی شود، چون ارتباطمان با دنیا قطع میگردد!
▪️ باید سیاست را از دین جدا نمود!
▫️ برای پیشرفت و زندگی بهتر، باید به خارج ازکشور مهاجرت کرد!
▪️ این نظام دیکتاتوری است!
و ـ ـ ـ
▫️ یکی از ثمرات سلطهی چندسال اخیر دشمن بر فضای مجازیِ کشور به وسیلهی پیامرسانهایی مثل #اینستاگرام و واتساپ، تغییر نگرش افراد و دست بردن در #شناخت مردم نسبت به محیط اطرافشان و ایجاد این نگرشهایِ ریشهدار در #اذهان عمومی و تولید افرادی شکّاک، خودکمبین، ناامید و گاردگرفته است!!
▪️ و این، همان تعریف #جنگ_شناختی است که ما در آن به طور فاجعهباری آسیبپذیر هستیم و ثمرات این آسیب، کاملا عیان میباشد
▶️ @Masjed_ui
11.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘فیلم فاطمیا
◾️محصول سال ۲۰۲۰ یعنی در ایام همه گیری ویروس کرونا
▪️روایت یک ماجرای واقعی در سال ۱۹۱۷ یعنی در اوج مادی گرایی دنیای غرب
▪️حکایت آنفولانزای اسپانیایی که بعد از جنگ جهانی اول شایع شد...
▪️بچه های یک روستا، در اوج غلبه پوزیتیویسم و آتئسیم، به یک بانوی نورانی متوسل می شوند و او را می بینند و او بیماران را شفا می دهد!!!
▪️معجزه ای که با انکار دولتمردان سکولار و کلیسای کاتولیک مواجه می شود
▪️اما ۷۰ هزار نفر شاهد آن بودند و به آن ایمان آوردند
▪️آن بانو، مریم مقدس مسیحیان نیست... او خود را «بانوی تسبیح» معرفی می کند و داغی در دل دارد و جای میخ هایی بر سینه اوست که از آنها خون می چکد...
▪️او پیامی دارد که دعا و نیایش کنید تا این جنگ و خون ریزی (جنگ جهانی اول) پایان یابد...
▪️بعد از گذشت یک قرن، هنوز آن مکان، زیارتگاه است
▶️ @Masjed_ui
🔘اهداف پنجگانه در #جنگ_شناختی
1⃣ ایمان: تصویر منهای اخلاق و تزریق شبهات دینی
2⃣ امید: سیاه نمایی، القای بن بست و انسداد
3⃣ اراده: القای ضعف و عقب ماندگی و گزاره "ما نمی توانیم"
4⃣ اعتماد: تکرار واژه "ناکارآمدی"، تعمیم گسل ها،تولید بدبینی
5⃣ آگاهی: تغییر نظام محاسبات، تزریق اطلاعات گمراه کننده و اخبار وارونه
✍علیرضامحمدلو
▶️ @Masjed_ui
📍 انصارالله تنها با یک تهدید موجب طولانیتر شدن ۱۸ روزه مسیر کشتیهای اسرائیلی شد
🔸شرکت کشتیرانی اسرائیلی ZIM اعلام کرد به منظور حفظ ایمنی کشتیها، کالاها و خدمه خود، کشتیهای تحت کنترل خود را به دور از دریای سرخ و دریای عرب هدایت میکند.
🔸این تصمیم باعث طولانی شدن دورهی تحویل کالا به دلیل مسیرهای جایگزین و افزایش هزینه های حمل و نقل و بیمه و خطوط کشتیرانی بین المللی میشود. مسیرهای جایگزین به طور میانگین، ۱۸ روز به دریانوردی هر کشتی اضافه خواهد کرد.
▶️ @Masjed_ui
دعوت حماس از ایلان ماسک برای بازدید از غزه
🔹جنبش مقاومت فلسطین حماس از ایلان ماسک سرمایه دار آمریکایی که به تازگی به سرزمینهای اشغالی سفر کرده بود، دعوت کرد تا به غزه بیاید و ویرانیهای به بار آمده بر اثر بمباران اسرائیل را مشاهده کند.
🔸حماس در واکنش به سفر ماسک به فلسطین اشغالی و بازدید وی از خرابیهای ناشی از راکت های مقاومت، این اظهارات را مطرح کرده است.
▶️ @Masjed_ui
14.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خلاصه صهیونیستهای پدرسوخته در پوشش خبری جنگ 😂
▶️ @Masjed_ui
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فیلمی از خدمه کشتی توقیف شده «گلگسی لیدر» رژیم صهیونیستی در کنار نیروهای یمنی
یمنیها کارکنان کشتی اسرائیلی را مومن و انقلابی کردند
▶️ @Masjed_ui
📗 معرفی یک کتاب خوب
جریانشناسی سیاسی ایران پس از انقلاب اسلامی (جلد1)
✍🏻 محمدعلی لیالی- محمد حقی
🔸در کلان طرح «جریانشناسی سیاسی ایران پس از انقلاب اسلامی» عنوان «جریانشناسی افراد و شخصیتهای تأثیرگذار پس از پیروزی انقلاب اسلامی» با دستهبندی: شخصیتهای سیاسی اپوزوسیون و ضد انقلاب، شخصیتهای ملی مذهبی، رهبران احزاب و حریانهای سیاسی داخل نظام، شخصیتهای سیاسی غیر حزبی و غیر سیاسی تأثیرگذار، موضوع بحث قرار گرفته است.
▪️در این کتاب -که جلد اول آن مجموعه است- با342 صفحه در شش فصل، ضمن طرح «مفاهیم و کلیات»، مفاهیم اصلی مرتبط به بحث و موضوع از جمله «مفهوم و چیستی جریان» و... را بررسی کرده و سپس در فصلهای بعدی موضوعات یاد شده را مورد بررسی قرار داده است.
▶️ @Masjed_ui
مسجد دانشگاه اصفهان
دعوت حماس از ایلان ماسک برای بازدید از غزه 🔹جنبش مقاومت فلسطین حماس از ایلان ماسک سرمایه دار آمریک
📣ماسک حاضر به بازدید از غزه نشد
🔺میلیاردر آمریکایی و مالک شرکت تسلا طی پستی در شبکه اجتماعی ایکس، دعوت حماس برای بازدید از نوار غزه را رد کرد.
🔺ایلان ماسک گفته فعلا مقداری خطرناک بهنظر میرسد. اما باور دارم که رفاه طولانیمدت برای غزه، به نفع همه طرفها خواهد بود.
▶️ @Masjed_ui
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبر انقلاب صبح امروز خطاب به بسیجیان: از دو قطبیهای کاذب بپرهیزید. کسانی که مبانی و اصول اسلام و انقلاب و ولایت فقیه را قبول دارند برادر شما هستند؛ حتی اگر سلیقه متفاوتی دارند.
▶️ @Masjed_ui