5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢وقتی رهبری از مرزبانان میگوید ....
هدایت شده از صفحه رسمی ابوالقاسم علیزاده
شهناز حاجی شاهی
یک دختر ایرانی به معنای واقع!
دختری که دست هر مردی را از پشت بست. دختری که درس غیرت و مردانگی به همه مردان و مدعیان مردانگی داد. او که خود خواهر دوشهید به نامهای ناصر و علیرضای حاجی شاه است، خود نیز در شمار شهدای پرآوازه و افتخار آفرین مدال جاودانگی گرفت. یک دختر ایرانی بمعنای واقع، در روزهای آغازین و پر رنج جنگ تحمیلی هشت ساله، وقتی خرمشهر محاصره گردید و بسیاری بخاطر آتش سنگین دشمن متجاوز بعثی، شهر را ترک کرده بودند، او دوشادوش مدافعان میهن، محل تحصیل خود را بهمراه تنی چند از شیرزنان خرمشهری به مرکز پشتیبانی از رزمندگان اسلام تبدیل و از تامین سلاح و مهمات گرفته تا دیگر امکانات مورد نیاز را به دلیرمردان میادین نبرد می رساندند، در آن روزهای سخت خون و آتش که جای جای خرمشهر را بوی دود و باروت پر کرده بود و بی وقفه صدای انفجار گوشها را میخراشید حضور دخترانی شجاع و پرهیبت در صفوف مقدم دفاع از سرزمین ایران جلوه هایی از حماسه و ایثار را بر تارک خاک و وطن ثبت می کرد. شکوه عاشورایی و غیر قابل وصف، آن زمانی بود که با انفجار خمپاره ای شهیده خانم شهناز حاجی شاه در حالی به خاک و خون کشیده شد که چادرش کفن وی و مادر مکرمه و شجاع تر از خودش با افتخار و البته یکه و تنها جنازه خونینش را به خاک سپرد. وقتی در ایام ولادت حضرت معصومه و (روز دختر) سال جاری به زیارت مادر پیرش رفتیم با افتخار میگفت دخترم شهناز اگر چه همه ی هستی ما بود ولی خوشحالم که در راهی رفت تا وجبی از خاک پاک میهن و کشورم زیر چکمه متجاوزین باقی نماند. حال شما ای دختران و بانوان عزیز ایرانی خود قضاوت کنید آیا این نوع زن، زندگی، آزادی افتخار آفرین است یا جلوه های تبرج و بی بند وباری و بی حجابی توام با عریان گردی و لباسهای پاره و سگ و گربه در آغوش کشیدن هایی که بدلیل بی حرمتی به فرهنگ عمومی و ایجاد تنش و آشفتگی در جامعه، نمادی از بی فرهنگی و جهل و نادانی و لجاجت را به نمایش میگذارد؟ درود بر دختر دلیر و شجاع و با ایمان و با وقار ایرانی و سلام بر شهیده شهناز حاجی شاه و همه رهروان راهش.
1402/3/2 @lizadeh43
- قُلْتُ یا شَرِیفُ فَقَالَ قُلْ یا أَبَا عَبْدِ اللهِ؛ قُلْتُ یا أَبَا عَبْدِ اللهِ، مَا حَقِیقَةُ الْعُبُودِیةِ؟ قَالَ ثَلَاثَةُ أَشْیاءَ:
۱-أَنْ لَا یرَی الْعَبْدُ لِنَفْسِهِ فِیمَا خَوَّلَهُ اللهُ إِلَیهِ مِلْکاً لِأَنَّ الْعَبِیدَ لَا یکونُ لَهُمْ مِلْک یرَوْنَ الْمَالَ مَالَ اللَّهِ یضَعُونَهُ حَیثُ أَمَرَهُمُ اللهُ تَعَالَی بِهِ؛
۲- وَ لَا یدَبِّرُ الْعَبْدُ لِنَفْسِهِ تَدْبِیراً؛
۳- وَ جُمْلَةُ اشْتِغَالِهِ فِیمَا أَمَرَهُ اللهُ تَعَالَی بِهِ وَ نَهَاهُ عَنْهُ؛
فَإِذَا لَمْ یرَ الْعَبْدُ لِنَفْسِهِ فِیمَا خَوَّلَهُ اللهُ تَعَالَی مِلْکاً هَانَ عَلَیهِ الْإِنْفَاقُ فِیمَا أَمَرَهُ اللهُ تَعَالَی أَنْ ینْفِقَ فِیهِ وَ إِذَا فَوَّضَ الْعَبْدُ تَدْبِیرَ نَفْسِهِ عَلَی مُدَبِّرِهِ هَانَ عَلَیهِ مَصَائِبُ الدُّنْیا وَ إِذَا اشْتَغَلَ الْعَبْدُ بِمَا أَمَرَهُ اللهُ تَعَالَی وَ
نَهَاهُ لَا یتَفَرَّغُ مِنْهُمَا إِلَی الْمِرَاءِ وَ الْمُبَاهَاةِ مَعَ النَّاسِ فَإِذَا أَکرَمَ اللهُ الْعَبْدَ بِهَذِهِ الثَّلَاثِ هَانَ عَلَیهِ الدُّنْیا وَ إِبْلِیسُ وَ الْخَلْقُ وَ لَا یطْلُبُ الدُّنْیا تَکاثُراً وَ تَفَاخُراً وَ لَا یطْلُبُ عِنْدَ النَّاسِ عِزّاً وَ عُلُوّاً وَ لَا یدَعُ أَیامَهُ بَاطِلًا فَهَذَا أَوَّلُ دَرَجَةِ الْمُتَّقِینَ؛ قَالَ اللهُ تَعَالَی: «تِلْک الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُها لِلَّذِینَ لا یرِیدُونَ عُلُوًّا فِی الْأَرْضِ وَ لا فَساداً وَ الْعاقِبَةُ لِلْمُتَّقِینَ».
گفتم: ای شریف! فرمود:بگو: یا أباعبدالله، گفتم: یا اباعبدالله! حقیقت بندگی چیست؟ فرمود: به سه چیز است: اول اینکه بنده آنچه را خدا به او بخشیده ملک خود نداند، زیرا بندگان مالک نیستند، بلکه مال را از آن خدا می بینند، و هر کجا خدا فرمان داد مصرفش می کنند. دوم اینکه: بنده تدبیر امور خودش را نمی نماید، سوم اینکه: تمام وقت خود را صرف انجام اوامر خدا و ترک نواهی او کند؛
بنا براین، هر گاه بنده چیزی را که خدا به او بخشیده ملک خود نداند، انفاقش در راه خدا بر وی آسان گردد، و هر گاه تدبیر امورش را به دست مدبّر واقعی سپرد، سختیهای دنیا برایش آسان شود، و هر گاه بنده به امر و نهی خدا گردن نهاد، هیچ گاه با مردم جدال نمی کند، و به آنان فخر نمی فروشد. هر گاه خداوند به بنده این سه خصلت را عطا فرمود، دنیا و شیطان و مردم در نظرش خوار می شود، و به خاطر مال جمع کردن و فخر فروشی به دنبال دنیا نمی رود، و از مردم عزّت و مقام نمی طلبد، و اوقاتش را هدر نمی دهد، این اوّلین درجه پرهیزگاران است، خداوند متعال می فرماید: (جهان آخرت را برای کسانی مهیا نمودیم که در روی زمین دنبال مقام پرستی نرفته و مرتکب فساد نشده باشند و پایان نیک برای پرهیزگاران است).
👇-ادامه👇
قُلْتُ یا أَبَا عَبْدِ اللهِ أَوْصِنِی. فَقَالَ أُوصِیک بِتِسْعَةِ أَشْیاءَ، فَإِنَّهَا وَصِیتِی لِمُرِیدِی الطَّرِیقِ إِلَی اللهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ اللهَ أَسْأَلُ أَنْ یوَفِّقَک لِاسْتِعْمَالِهِ؛ ثَلَاثَةٌ مِنْهَا فِی رِیاضَةِ النَّفْسِ وَ ثَلَاثَةٌ مِنْهَا فِی الْحِلْمِ وَ ثَلَاثَةٌ مِنْهَا فِی الْعِلْمِ. فَاحْفَظْهَا وَ إِیاک وَ التَّهَاوُنَ بِهَا قَالَ عُنْوَانُ فَفَرَّغْتُ قَلْبِی لَهُ. فَقَالَ أَمَّا اللَّوَاتِی فِی الرِّیاضَةِ: فَإِیاک أَنْ تَأْکلَ مَا لَا تَشْتَهِیهِ فَإِنَّهُ یورِثُ الْحِمَاقَةَ وَ الْبَلَهَ وَ لَا تَأْکلْ إِلَّا عِنْدَ الْجُوعِ وَ إِذَا أَکلْتَ فَکلْ حَلَالًا وَ سَمِّ اللهَ وَ اذْکرْ حَدِیثَ الرَّسُولِ: «مَا مَلَأَ آدَمِی وِعَاءً شَرّاً مِنْ بَطْنِهِ فَإِنْ کانَ لَا بُدَّ فَثُلُثٌ لِطَعَامِهِ وَ ثُلُثٌ لِشَرَابِهِ وَ ثُلُثٌ لِنَفَسِهِ»؛ وَ أَمَّا اللَّوَاتِی فِی الْحِلْمِ: فَمَنْ قَالَ لَک إِنْ قُلْتَ وَاحِدَةً سَمِعْتَ عَشْراً- فَقُلْ إِنْ قُلْتَ عَشْراً لَمْ تَسْمَعْ وَاحِدَةً وَ مَنْ شَتَمَک فَقُلْ إِنْ کنْتَ صَادِقاً فِیمَا تَقُولُ- فَاللَّهَ أَسْأَلُ أَنْ یغْفِرَهَا لِی وَ إِنْ کنْتَ کاذِباً فِیمَا تَقُولُ فَاللهَ أَسْأَلُ أَنْ یغْفِرَهَا لَک وَ مَنْ وَعَدَک بِالْجَفَاءِ فَعِدْهُ بِالنَّصِیحَةِ وَ الدُّعَاءِ؛
وَ أَمَّا اللَّوَاتِی فِی الْعِلْمِ: فَاسْأَلِ الْعُلَمَاءَ مَا جَهِلْتَ وَ إِیاک أَنْ تَسْأَلَهُمْ تَعَنُّتاً وَ تَجْرِبَةً وَ إِیاک أَنْ تَعْمَلَ بِرَأْیک شَیئاً وَ خُذْ بِالاحْتِیاطِ فِی جَمِیعِ مَا تَجِدُ إِلَیهِ سَبِیلًا وَ اهْرُبْ مِنَ الْفُتْیا هَرَبَک مِنَ الْأَسَدِ وَ لَا تَجْعَلْ رَقَبَتَک لِلنَّاسِ جِسْراً. (2)
گفتم: یا ابا عبد اللَّه! مرا نصیحتی فرما، فرمود: تو را به نه چیز سفارش می کنم، و این نه چیز سفارش من است به کسانی که پویندگان راه به سوی خدا هستند، و از خداوند می خواهم که تو را در عمل به آنها توفیق عنایت فرماید. سه تای آنها در تربیت نفس است، و سه تای آنها در بردباری، و سه تای آنها در علم، آنها را به خاطر بسپار، و در مورد آنها سهل انگاری مکن، عنوان گوید: دلم را برای شنیدن آماده ساختم.
اما سه وصیتی که به تربیت نفس مربوط می شود:
اول اینکه آنچه را اشتها نداری نخور، زیرا موجب حماقت و نادانی می شود، دوّم اینکه تا گرسنه نشدی غذا نخور، و سوم اینکه هر گاه خواستی غذا بخوری غذایت حلال باشد و بسم اللَّه بگو، و به یاد آور سخن رسول خدا (صلّی الله علیه و آله) را که فرمود: آدمی ظرفی را بدتر از شکمش پر نکند، در این صورت اگر ناچار شد، یک سوم آن را برای غذایش، و یک سومش را برای نوشیدنی، و یک سوم دیگر را برای نفس کشیدن بگذارد.
اما آن سه خصلت که در بردباری است:
اول اینکه، اگر کسی به تو گفت: اگر یکی بگویی ده تا می شنوی، بگو: اگر ده تا هم بگویی یکی نمی شنوی، دوم اینکه، اگر کسی دشنامت داد بگو: اگر تو راست می گویی از خدا می خواهم که مرا ببخشد، و اگر دروغ می گویی از خدا می خواهم که تو را ببخشد، سوم اینکه: اگر کسی تو را تهدید به ستم نمود، تو او را اندرز ده و برایش دعا کن.
و اما آن سه خصلت که درباره علم است:
اول اینکه، آنچه را نمی دانی از علما بپرس، و هرگز برای اذیت کردن و آزمایش نمودن آنها سؤال نکن، و دوم اینکه از عمل کردن به رأی خود بر حذر باش، و در هر چه احتیاط را مناسب می بینی احتیاط کن، و سوم اینکه از فتوی دادن بگریز همان گونه که از دست شیر می گریزی، و گردن خود را پل برای مردم قرار مده (با فتوای نامناسب دادن، گناه مردم را به دوش نکش). (2)
هدایت شده از خبرگزاری فارس
20.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید
#سهم_من_از_جوانی_ایران
سرودزیبای #خواهر_برادری
به مناسبت روز ملی جمعیت و دهه کرامت
با اجرای گروه سرود نجم الثاقب
#سهم_من_از_جوانی_ایران
📍کاری از دبیرخانه جایزه ملی جوانی جمعیت و جشنواره خواهر و برادری
🔲جهت دریافت اطلاعات، اخبار و محتواهای جمعیتی به کانال جهاد تبیین #جمعیت بپیوندید:
http://eitaa.com/jamiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از عرفان
برای کسانیکه بدنبال #معرفت_الهی هستند، #بین_الطلوعین زمان خوابیدن نیست.
چه بسا بسیاری از حقایق نظام هستی و معرفت نفس که در برنامه سکوت و تفکر بین الطلوعین به شخص القاء میشود.
تذکر✍️🏻
وقت #سَحر هم همین خاصیت رو داره. خیلی از گره ها (معنوی و مادی) در سحر باز میشه... تصمیمات مهم زندگیتون رو برای وقت سحر بگذارید، چون بهترین مصالح انسان در وقت سحر به او القا میشه.
🌺کانال عرفان 👇
http://eitaa.com/joinchat/2136997888Cc9e7f3d280
🚫 حجاب اسلامی نه!
✅ دریافت مهریه اسلامی آری!
✅ دریافت نفقه اسلامی آری!
🔹 اگر اعلام کنند: خانمهایی که نمیخواهند به قانون شرعی و ملی عمل کنند و عمل کشف حجاب به نامشان ثبت شده، نمیتوانند برای عدم پرداخت نفقه و مهریه (که آنها هم قانون شرع است) از همسر خود شکایت کنند مطمئن باشید ۹۰ درصد کشف حجابها برطرف میشود.
🔹 بله یه همچنین دین و نظام جمهوری اسلامی می خوان که هر چی رو که دوست داشتن همون خوبه!
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ویژگیهای فتح خرمشهر در کلام شهید سلیمانی
@Farsna
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آنچه باید از معروفترین شاعر آیینی معاصر بدانید
نثار روح مطهرش صلواتی تقدیم شود
🍂اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🍂
خانم بدحجاب جلوی یکی از علما رو
گرفت و از ایشون سوال کرد :
اگه یک تار موی من بیرون باشد،
دنیا به آخر میرسه؟!
چرا اینقده شماها گیر می دین؟
عالم جواب داد :
اگــر یــک تــار مــو در غذایــی خــوب و خوشــمزه باشــد، آیــا دنیــا بــه آخــر
میرسه؟ قطعا خیـر.
ایـن تـار مـو حتـی مـزه و طعـم غـذا رو
هـم تغییـر نمیده، امـا بسـیاری از افراد
طبیعتـا در چنیـن حالتـی دچـار دلزدگـی
شـده و اون غـذای خـوب و خوشـمزه از
چشمشون میافته.
حالا بذار یه داستان قشنگ تاریخی
هم برات بگم...
عالم گفت :
روزی یکــی از یــاران امــام صادق
( علیه السلام ) خدمــت ایشــان رســید
و گفــت در یــک کــوزه روغــن یــک مــوش
افتــاده، آیــا میشود آن روغــن را خــورد؟
امــام صــادق (علیهالسلام) فرمودنــد:
نمیتوانی آن را بخـوری.
مـرد گفـت آقـا یـک مـوش کوچکتـر از آن
اسـت کـه باعـث شـود غـذای خـود را کنـار
بگـذارم و از خیـر روغنهای گـران قیمـت
بگـذرم!
امـام صــادق (علیهالسلام) فرمودنـد:
آن چیـزی کـه در نظـر تـو کوچـک اسـت،
مـوش نیسـت.
ایـن دیـن اسـت کـه در نظـر تـو کوچـک اسـت.
حالا خانم بزرگوار :
وقتـی از ایـن زاویـه بـه ماجـرا نـگاه کنید
متوجـه میشیم کـه یـک تـار مـو شـاید بـه خـودی خـود اهمیتـی نداشـته باشـه امـا
وقتـی بـه ایـن توجـه کنیـم کـه حتـی
نمایـش یـک تـار مـو هـم، سـرپیچی از
فرمـان پـروردگار جهانیـان اسـت،
با این نگاه، بیرون امدن یـک تـار مـو
جلوی نامحـرم هـم مهـم میشود.
____🍃🌸🍃____
بسمه تعالی
از دغدغه فرزند آ وری تا واقعیت های کف جامعه و بیمارستانها!😢
سالهاست که رشد موالید و ازدیاد جمعیت با چالش های جدی در جامعه مواجه گردیده و دست و پنجه نرم می کند، واقعیتی که، جوانی و پویایی آینده جمعیت ایران را به مخاطره انداخته و پیری و فرتوتی حیات اجتماعی را بر ملت ایران تحمیل خواهد ساخت. این مهم مدتهاست که در راس دغدغه های رهبری عزیز و حکیم انقلاب اسلامی و دلسوزان نظام و دولتمردان و نخبگان دلسوز جامعه قرار دارد. اما متاسفانه چیزی که به جایی نرسد فریاد است. تجربه ی چند دهه اخیر ملت ایران گواه این حقیقت است که هر گاه منویات و هشدارها و رهنمودهای نافذ و نافع رهبری فرزانه و ژرف اندیش انقلاب را بموقع و بهنگان لبیک نگفته و مورد توجه قرار نداده ایم، متاسفانه خسارت دیده و دچار مشکلاتی غیر قابل جبران شده ایم که از آن جمله است مقوله فرزند آوری و نگرانی پیری جمعیت در آینده ی نه چندان دور.
اما آنچه ما را برآن داشت تا در مسیر هشداری خیرخواهانه و از سر احساس درد، قلم را بخدمت گرفته و دست به این بیانیه بزنیم واقعیتهای کف جامعه بویژه بیمارستانهایی استکه نه تنها در امید بخشی و ترغیب و تشویق آحاد مردم بویژه جوانانی که تشکیل خانواده می دهند، نقشی ایفا نمی نمایند؛ بلکه با بی مبالاتی و قصور و تقصیرهای فاحش، انگیزه ها را کور کرده و با فرایندهای غیر فنی و غیر اخلاقی، بعضا با موالید ناقص و آسیب های تحمیلی چه بلحاظ انسانی و معنوی و چه با تحمیل هزینه های سنگین مالی، خاطره تلخ و پر از رنج و درد را فرارتر از پدران و مادران جوان، بلکه به خانوادهای وابسته نیز تحمیل می نمایند. کافیست بلحاظ آماری و فراوانی این معضل را از ابعاد مختلف مورد توجه و بررسی قرار بدهید، از سقط جنین های مرموز که بگذریم، فرزندانی که یا به ثمر نمی رسند و یا ناقص و آسیب دیده با هزاران گرفتاری و عوارض روحی و روانی دیده به جهان می گشایند. موالیدی که در همان ابتدای حیات آمال و آرزوهای خانواده را دفن کرده و چالشهای روحی و عاطفی و روانی را نیز بدنبال دارد.
کم نیستند خانواده ها و آحاد مردمی که در راستای تاکیدات رهبری عزیز انقلاب و بر حسب ضرورت، فرزندان جوان خود را تشویق به فرزند آوری می کنند اما با مواجهه ی کم تعهدی و بی مسوولیتی برخی پزشک نماها، بویژه در بخشی از بیمارستانهای خصوصی، علیرغم ادعای فوق تخصصی بودن، از تشویق و ترغیب خود پشیمان و البته با اذعان تحمیل بی انگیزگی و ناامیدی بر طیف قابل توجهی از مستعدان باروری و فرزند آوری، عدم اصرار مبنی بر این مهم را پیشه می سازند.
وقتی مادری باردار در اولین تجربه فرزند آوری خود، در فرایند رشد و نمو جنین تا لحظه ی بستری شدن تحت نظر پزشک بوده و سپس علیرغم اعتراف بر سلامت مادر و فرزند، با سفارش و تاکید و معرفی وی به بیمارستان باصطلاح فوق تخصصی خصوصی همچون بیمارستان پیامبران تهران، بستری می گردد و تا 16 ساعت درد کشیدنهای طاقت فرسا، نه توسط پزشک مربوطه و نه پزشک مقیم و کشیک و نه حتی عوامل دیگری از بلوک زایمان برای یکبار هم مورد سرکشی و یا معاینه قرار نمی گیرد، تا زمانیکه داد همراهان در آمده و خبر از بیهوشی مادر می دهند، پرستاری با مسوولیت شخصی خود به معاینه می پردازد، و بلا فاصله اعلان وضعیت بحرانی کرده و آنگاه ضمن تماس با پزشک، تا ایشان از منزل خود را به بیمارستان می رساند دیگر اتفاقی که نباید می افتاد با نرسیدن اکسیژن به مغز، طفل سالم و معصوم و مظلوم دچار آسیب گردیده و در ادامه عوارض تحمیل شده به فرزند و خانواده... حال خود قضاوت کنید، چه انگیزه ای می ماند برای فرزند آوری، این در حالی است که همه ی تمهیدات حتی اذن بر سزارین در صورت نیاز توسط خانواده و البته پرداخت هزینه بالای صد میلیون تومانی علیرغم تحمیلی بودن آن، براستی چه امیدی می ماند برای نجات جامعه از پیری؟ جالب اینکه هم بیمارستان و هم پزشک مربوطه، خانواده آسیب دیده را تشویق به شکایت و تاکید بر بیمه بودن پزشکان می نمودند و یا طلبکارانه اذعان بر این داشتند که چرا این اتفاق را بزرگ نمایی می کنید. براستی اگر چنین اتفاقی از فراوانی برخوردار باشد نتیجه روانی آن در جامعه آیا جز بی انگیزگی برای فرزند آوری خواهد بود؟
امیدواریم مراجع ذی صلاح بویژه در جامعه پرافتخار و با شرافت بهداشت و درمان با نظارت های نافذ و قاطع و کنترل اوضاع جاری در مراکز درمانی و بیمارستانی از طریق کاستن خطاها و قصورات در جامعه محترم پزشکی، سهم خود را در امیدبخشی برای امر مهم فرزند آوری و رشد مطلوب جمعیت و نجات جامعه از معضل پیری، ادا نمایند، انشالله
ارديبهشت 1402 - علیزاده
@alizadeh43