حرکت مردمی مسجدیهای بوشهر
🔰 نشست دوم از سلسله نشست های «شهر ما» ◀️ با محوریت بررسی مسائل مدیریت عادلانه شهری 📌نشست دوم:
#اصلاحیه
تاریخ برگزاری این نشست به جمعه ۳ شهریور موکول شد.
هدایت شده از سلسله نشست های «شهر ما»
39.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙#فیلم_کامل
📊 نشست دوم: بررسی قوانین ومقررات حوزه مدیریت شهری
🔹 وظایف و اختیارات سازمان های مدیریت شهری چیست ؟
🔹 وظایف کمیسیون های شورا و شهرداری چیست ؟
🔰از سلسله نشست «شهر ما»
◀️ با محوریت مسائل مدیریت عادلانه شهری
👨💻ارائه دهنده :
احسان امینی
کارشناس ارشد شهرسازی و کارشناسی حقوق
نویسنده کتاب حقوق شهری و شهرسازی
⏰ مدت زمان فیلم : یک ساعت و ۱۹ دقیقه
📺 دانلود نسخه با کیفیت فیلم از طریق صفحه آپارات نشست شهر ما👇
https://www.aparat.com/v/R9hM8
✅ حرکت مردمی مسجدی های استان بوشهر
💠 شهر ما
🆔 @shahre_maa
حرکت مردمی مسجدیهای بوشهر
شانزدهمین نشست.pdf
123.2K
فایلِ #شانزدهمین جلسه پاسخگویی و شفافیت شورای شهر بوشهر و مطالبات/سوالات محله نیدی و پاسخ/وعده مسئولین (مرداد ماه ۱۴۰۲)
📌آدرس(لینک) فیلم نشست👇
https://www.aparat.com/v/oGQtP
@masjediha_bushehr
هدایت شده از سلسله نشست های «شهر ما»
42.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙#فیلم_کامل
📊 روایتی از شفافیت شورای اسلامی شهر (تهران)
🔸چرا شفافیت شوراها ضروری است؟
🔹استاندارد شفافیت شورایی چیست؟
🔸چالش ها و تجارب شفافیت شورای شهر تهران چه بوده؟
🔰از سلسله نشست «شهر ما»
◀️ با محوریت مسائل مدیریت عادلانه شهری
👨💻ارائه دهنده :
خانم فرمد " کارشناس کمیته شفافیت دوره پنجم شورای شهر تهران "
⏰ مدت زمان صوت : یک ساعت و ۲۴ دقیقه
📺 دانلود نسخه با کیفیت فیلم از طریق صفحه آپارات نشست شهر ما👇
https://www.aparat.com/v/JM1Rm
✅ حرکت مردمی مسجدی های استان بوشهر
💠 شهر ما
🆔 @shahre_maa
⚪ روایتی از ۲ سال حرکت مردمی مسجدی های بوشهر
اردیبهشت ۱۴۰۰ بود که تعدادی از دوستان دردمند با توجه به اهمیت و نقش مردم در مسائل شهری و سرخوردگی اونا از شورای در بازداشت، با هم گفتگو میکردند تا اینکه یکی از دوستان ایدهای پیشنهاد داد.
✅ ایده، ۴۸ ماه خدمتگزاری، ۴۸ جلسه پاسخگویی در ۴۸ مسجد
این ایده منجر به شکلگیری حرکتی شد که ریشه در توصیه #حاج_قاسم داشت.
«من با تجربه این را میگویم که میزان فرصتی که در بحرانها وجود دارد در خود فرصتها نیست. اما شرط آن این است نترسید، نترسیم، نترسانیم.»
◀️ این حرکت با این ایده و با هدف شفاف و پاسخگو کردن عملکرد شورای آینده شهر و ایجاد بستری برای انگیزه بخشی به مردم جهت مشارکت در مدیریت عادلانه شهری شکل گرفت.
📝 این ایده توی سه شهر استان(بوشهر، برازجان و آبپخش) شکل گرفت و بانیان این حرکت در شهر بوشهر تعدادی از افراد دردمند و فعال در حوزههای مختلف فرهنگی و اجتماعی بودن که برای شکلدهی حرکت از طرح مسئله و دادن ایده گرفته تا شیوه اجرا (تهیه نامه مطالبه مسجدیها، گفتگو با نامزدها و مطالبه از آنان، برنامهریزی اجرای جلسات و ....) از نظرات و همیاری بیش از ۵۰ نفر از طیف های مختلف مردم اعم از مسجدی، طلبه، فعال اجتماعی و فرهنگی، معلم، دانشجو، برخی مسئولین مردمی و حتی برخی نامزدهای انتخابات استفاده کردن.
📋 نکته جالب این حرکت این بود که این حرکت از پایین شکل گرفت یعنی ۴۰ مسجد شهر، طی نامهای از نامزدهای شورای شهر مطالبه کردند متعهد بشن در صورت رایآری، با هماهنگی بچههای این حرکت، هر ماه توی یک مسجد حضور پیدا کنن و گزارشی از فعالیت ماه قبل خود ارائه و پاسخگوی سوالات و مطالبات مردم باشن.نزدیک به ۵۰ نامزد اعلام موافقت کردن و این حرکت در نوع خودش ظرف چند سال گذشته بی نظیر بود.
🕌 بعد از اعلام نتایج نوبت برگزاری جلسات بود. اینکه کدوم مسجد رو انتخاب کنیم مسئله بود.بچهها شاخصهایی برای انتخاب مسجد گذاشتن، محروم بودن محل، فعال بودن مسجد در پیگیری مشکلات محل و داشتن امام جماعت از جمله اونا بود.
📆 اولین جلسه پاسخگویی توی ۲۴ شهریور ۱۴۰۰ یعنی دقیقا یک ماه بعد از شروع فعالیت شورای جدید برگزار شد.از اون موقع تا الان ۱۶ جلسه پاسخگویی و شفافیت توی ۱۶ محل شهر بوشهر برگزار شده، البته برخی از جلسات یا به درخواست شورا، یا مسجد محل یا تقارن با ایامی مثل، محرم و صفر یا ماه مبارک رمضان برگزار نشده.
🔂 روال برگزاری جلسه به این صورته که، چند روز قبل از برگزاری جلسه پاسخگویی و شفافیت شورا، جلسهای با اعضای فعال محل توی مسجد محل برگزار و هدف، تاریخچه، روال برگزاری و نتایج حرکت توضیح داده میشه و پس از اون، هیات امنای مسجد طی نامهای به شورای شهر، مشکلات و مسایل اصلی محلشون رو تیتروار بیان میکنن و تاریخی برای جلسه پیشنهاد میدن و خود بچههای مسجد محل پیگیر برگزاری جلسه میشن.شورا هم قرار شده قبل از جلسه توی مسجد، اون مسائل رو بررسی کنه تا تو جلسه آمادگی لازم برای پاسخ رو داشته باشه و اگه موضوعی مربوط به اداره یا یه سازمان دیگه است، شورا از اون اداره میخواد خود مسئول یا نمایندهای از طرف اون اداره برای پاسخ به سوالات مردم توی جلسه داشته باشه.
🎙️توی جلسه اصلی، یه نفر به نمایندگی از اهالی، اهم مسائلی که قبلا توی نامه به شورا داده شده رو به تفصیل توضیح میده و بعد از اون، افرادی که تمایل به صحبت دارن نام نویسی و ۳ تا ۵ دقیقه به طرح مسئله مدنظرشون میپردازن. بعد از اتمام صحبت های مردم، یکی از اعضای شورا گزارشی از عملکرد ماه گذشته ارائه میکنه و در ادامه با توجه به محور مطالبات مردم، مسئولین شرکتکننده اعم از اعضای شورا، شهرداری یا ادارات دیگه میان و به سوالات یا مطالبات مردم پاسخ میدن.
🎥 همزمان این جلسات ضبط میشه و فیلم کامل جلسه توی کانال آپارات حرکت مردمی مسجدی ها بارگزاری و محتوای جلسه هم پیاده و طی جدولی شامل عنوان مطالبه یا سوال، نام فرد پاسخ دهنده، وعده یا پاسخ و مهلت تعیین شده اجرای وعده توی کانال اطلاعرسانی حرکت مردمی مسجدیهای بوشهر منتشر و برای پیگیری توسط اهالی محل، در اختیار اونا قرار میگیره.البته خلاصهای از مطالبات و پاسخ ها به صورت گزارش متنی یا کلیپ هم توی کانال بارگزاری میشه.
📐 توی این دوسال تلاش و سعی بر این بوده که این حرکت تثبیت بشه که الحمدلله به یک ثبات نسبی رسیده.در ادامه برای نیمه دوم ۱۴۰۲ بنا داریم همزمان با برگزاری جلسات، با کمک اهالی محل با محوریت مسجد، پیگیر نتایج وعده های داده شده در دو سال گذشته باشیم و ببینیم تا چه میزان و با چه کیفیتی وعدهها عملی و چه وعدههایی انجام نشده و چرا. البته تو بهمن سال گذشته جدول پیاده شده مطالبات ۱۳ جلسه رو برای پیگیری در اختیار شورای شهر قرار دادیم و قرار بود مسجدها پیگیری و شورا هم بررسی کنه و نتایج اقدامات اعلام بشه که متاسفانه علیرغم عملی شدن برخی وعدهها و گذشت نزدیک به ۷ ماه، هنوز پاسخی از ناحیه شورا داده نشده.
⛓️ برای پیگیری، روالی رو با همفکری چند نفر از اهالی توی چند تا مسجد طرحریزی کردیم که تقسیم کاری برای پیگیری بین اهالی بشه و کار به عهده یک یا دو نفر از اهالی نباشه و طی جلساتی منظم نتایج پیگیری به اطلاع مردم محل برسه.تا الان هم توی دو مسجد جلسه برنامهریزی برای پیگیری وعدهها گذاشتیم و روند پیگیری رو داریم دنبال میکنیم.
📚 در کنار برگزاری جلسه، با توجه به محور و اصل بودن قانون در مطالبه و از طرفی کم اطلاعی یا بی اطلاعی برخی از قوانین، اقدام به طراحی و چاپ پوسترهایی شامل وظایف و اختیارات شورا و شهرداری و نصب توی مسجد یک هفته قبل از برگزاری جلسه کردیم. سال قبل هم یه نشست استانی داشتیم و توی اون از سند شفافیت شورا و شهرداری با استنادات قانونی رونمایی کردیم و این شد مطالبه شفافیت از شورا.همینطور شروع به تهیه جزوههایی با موضوعات مدیریت عادلانه شهری کردیم تا مردم علاوه بر استناد به قانون با آشنایی بیشتر از جزییات مسایل تخصصی، مطالباتشون رو بیان کنن.الان هم چند هفته است با توجه به تخصصی و گسترده بودن برخی وظایف شورا، جلسات آموزشی مجازی با عنوان #نشستهای_شهر_ما رو داریم که هر دو هفته با حضور کارشناسان ملی و استانی موضوعات ارائه میشه.
📍جالبه بدونید قسمت زیادی از این کارها توسط جمعی تقریبا ۱۰ نفره از جوونا و نوجونای شهر انجام میشه که همین همیاری، باعث ایجاد امید و انگیزه برای نقش آفرینی در حل مسایل شهر و دادن ایده در حل مسایل در خود اونا شده.
⭕ یه نکته مهم رو هم یادآور بشیم که ما بجای مردم محل نمیشینیم و مسایل اونا رو مشخص، اولویت بندی، مطالبه و پیگیری کنیم، بلکه ما فقط تلاش میکنیم به مردم کمک کنیم تا اونا خودشون مطالباتشون رو دقیقتر شناسایی، اولویتبندی، بیان و پیگیری کنن.به نوعی بچهها نقش #مستشاری داریم.
به تجربه هم دیدیم، مسجدی که بعد از جلسه شروع به پیگیری کرده و منتظر رسیدن دستی از غیب نشده و خسته و ناامید هم نشده، موفق بوده و در عوض مسجدی که توقع داشته بچهها پیگیر مطالبات و وعدههای داده شده باشن و یا ناامید از نتیجه، نشستن و شروع به نقزدن کردن، اتفاق خاصی برای محلشون نیفتاده.(علی رغم اینکه در جلسات شفاف گفتیم که خود اهالی محل باید پیگیر باشن و ما فقط به عنوان یه مستشار در خدمت اوناییم نه بیشتر).
🔍 یکی از اهداف این حرکت مردمی ایجاد بستری برای حضور و همیاری واقعی مردم در دادن ایده و برنامه برای موضوعات مختلف در مدیریت عادلانه شهری و نظارت مردمی بر عملکرد شورا به عنوان نمایندگان خودشون با شفاف شدن عملکرد اوناست.
🥣 این حرکت با همت بچهها و جوونای همین شهر شکل گرفته و ادامه پیدا کرده مطمئن باشید اگه شما کمک کنید قطعا نتیجه بهتری ازش میگیریم.پس با اعتقاد توان و ظرفیت شما و نیاز به این توان و ظرفیت در حل مسائل شهر، دست نیاز و گدایی خودمون رو به طرف تکتک شما دراز میکنیم، از هر قشری، از دانش آموز گرفته تا معلم، از کارگر و کارمند گرفته تا استاد دانشگاه و متخصص، از هنرمند و مغازه دار و راننده گرفته تا عکاس و گرافیست و ادمین کانال، برای همیاری در کمک فکری، ایده و کمک میدانی.خلاصه هر جور کمکی که فکرش رو میکنید نیاز داریم تا با یاری همدیگه شهرمون رو بهتر مدیریت کنیم.
🆔@masjediha_bushehr
مطالبات مردمی.jpg
392.6K
🔶 اهم مسایل و مطالبات مطرح شده توسط مردم در ۱۶ جلسه شفافیت و پاسخگویی شورای اسلامی شهر بوشهر در ۱۶ محله
هدایت شده از Kordestani
🔰 نشست چهارم
از سلسله نشست های «شهر ما»
◀️ با محوریت بررسی مسائل مدیریت عادلانه شهری
📌نشست چهارم:
منابع درآمدی شهرداری و سهم ارزش افزوده
🔹 مالیات بر ارزش افزوده چیست و نحوهی محاسبه ی آن به چه نحو است؟
🔸 سهم بودجه شهرداری از مالیات بر ارزش افزوده به چه میزان است؟
🔹 نحوه هزینه کرد مالیات بر ارزش افزوده در بودجه شهرداریها چگونه است؟
🎙ارائه دهنده:
عبدالله علیپور
کارشناس اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان بوشهر
🗓 زمان :
شنبه ۸ مهر ماه ۱۴۰۲
ساعت ۲۱
🔗 دریافت آدرس (لینک) شرکت در جلسه :
۰۹۰۲۴۸۱۲۰۵۴ | پیامک
saye-kaki.ir | سایت
💠 حرکت مردمی مسجدی های استان بوشهر (پویش ۴۸-۴۸ )
💠 شهر ما
🆔 @shahre_maa
حرکت مردمی مسجدیهای بوشهر
📐 توی این دوسال تلاش و سعی بر این بوده که این حرکت تثبیت بشه که الحمدلله به یک ثبات نسبی رسیده.در اد
📎پیگیری وعدهها
توی روایت قبل( روایت دو ساله حرکت)؛
گفتیم که برای نیمه دوم سال، انشاءالله پیگیر وعدههای داده شده شورا و دیگر مسئولین در جلسات پاسخگویی و شفافیت در مسجدها خواهیم بود. و قرار نیست فقط به برگزاری جلسه و شنیدن وعدهها بسنده کنیم.(باز یادآوری و تاکید کنیم که خود اهالی هر محل پیگیر هستن نه ما، ما فقط راوی حرکت اوناییم یا احیانا، اگه مشورتی نیاز باشه در خدمتشونیم)
برای همین در گفتگو با تعدادی از دوستان مسجدی و فعالین اجتماعی شهر به این نتیجه رسیدیم که یه نمونه ساده برای پیگیری وعدهها، نامهنگاری با شخص مسئولِ وعدهدهنده است.
البته باید این موضوع یه روال یا قاعدهای داشته باشه تا:
۱-هم پیگیریها منظم باشه
۲-هم روی دوش یک یا دو نفر نباشه
۳-هم مستند، زمانبند و هم قابل پیگیری تا حصول نتیجه باشه.
اینجوری، هم مردم با نحوه نگارش نامه در مراجعه به برخی ادارات آشنا میشن و هم با قوانین واختیارات هر اداره.
از طرفی قابلیت پیگیری نامه هم وجود داره و مسئول وعدهدهنده در شلوغی کارهاش دچار فراموشی نمیشه.
خلاصه بگیم، بونه نمیکنه که سیچه یادآوری نکردین.
در مرحله بعد باید خود اهالی محل، مشخص کنن که برای پیگیری وعدهها بین این همه وعده، الان کدوم موضوع تو اولویت بیشتریه و کیٖ مسئولیت پیگیری رو قبول میکنه؟
مسئول وعدهدهنده هم باید در پاسخ به پیگیری مردم، اگه وعدهش رو به انجام رسونده و یا در حال انجامه، مستنداتشو ارایه کنه، اگه هم انجام نشده، دلایل اونو مستند بگه.
بهرحال در برخی مواقع شاید یه مسئول در زمان پاسخگویی چیزی رو بگه که بعد توان انجامش در اون زمان، با اون کیفیت، با اون هزینه یا با اختیارات فعلی خودش نداره. یا شاید هم اشتباه کرده وعدهای رو داده.
مهم اینه که پاسخگوی وعده خودش با دلایل قانونی، منطقی و مستند باشه نه اینکه از پاسخگویی طفره بره.حالا چه عمل کرده باشه و چه عمل نکرده باشه.
در ادامه یه زمانبندی برای پیگیری و ارائه نتیجه پیگیری به اهالی، که هر سه هفتهای یکبار در نظر گرفته شد. یعنی هر سه هفته، اونایی که زحمت پیگیری وعدهها رو به عهده دارن، یه جلسه میزارن و اول به همدیگه گزارش میدن که نتیجه پیگیریشون به کجا رسید و بعد همونها رو به مردم از طریق رسانه محله یا مسجد، تابلو اعلانات توی محل یا بین دو نماز اعلام میکنن.
در مرحله آخر هم، یه نفر به نمایندگی از اهالی محل، توی یکی از جلسات پاسخگویی و شفافیت شورا توی مسجد، شرکت میکنه و از نتیجه پیگیریهاشون میگه. اگه مسئولی پاسخگو بوده و یا به وعدهش عمل کرده، معرفی و ازش تقدیر میشه و اگه مسئولی هم پاسخگو نبوده ازش سوال و مطالبه میشه.
🆔@masjediha_bushehr
حرکت مردمی مسجدیهای بوشهر
📎پیگیری وعدهها توی روایت قبل( روایت دو ساله حرکت)؛ گفتیم که برای نیمه دوم سال، انشاءالله پیگیر
حالا بچههای مسجد امام حسین(ع) محله شکری پیگیریهاشونو شروع کردن و منتظر پاسخ مسئولینن.
انشاءالله توی هفدهمین جلسه پاسخگویی و شفافیت شورا در این ماه، نتیجه این پیگیری و پاسخ مسئولین، توسط نماینده محل ارائه میشه.
🆔@masjediha_bushehr
40.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کریم بارونی به رحمت خدا رفت.
خبر سختی بود.
باورش خیلی سخته.
آمو کریم دیگه بین ما نیست.
آمو کریمی که یه عمر برای مردم زحمت کشید و هیچ توقعی نداشت، حتی یه تشکر خشک و خالی.
رحمت و غفران الهی بر او باد.
39.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فرآیند تهیه، تصویب و نظارت بر بودجه شهرداری چگونه است؟
📌 گزیدهای از اولین «نشست شهر ما» با موضوع «بررسی ساختار و قوانین حاکم بر بودجه شهرداریها»
🎙ارائه دهنده:
خانم فروغی
کارشناس کمیته شفافیت دوره پنجم شورای اسلامی شهر تهران
💠 حرکت مردمی مسجدی های استان بوشهر (پویش ۴۸-۴۸ )
💠 شهر ما
🆔 @shahre_maa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بررسی ردیف کمکهای بلاعوض در لایحه بودجه ۱۴۰۱ شهرداری بوشهر
📌 گزیدهای از اولین «نشست شهر ما» با موضوع «بررسی ساختار و قوانین حاکم بر بودجه شهرداریها»
🎙ارائه دهنده:
خانم فروغی
کارشناس کمیته شفافیت دوره پنجم شورای اسلامی شهر تهران
💠 حرکت مردمی مسجدی های استان بوشهر (پویش ۴۸-۴۸ )
💠 شهر ما
🆔 @shahre_maa
حرکت مردمی مسجدیهای بوشهر
🖊️ محک با یه قمقمه خارجی
🔹 یکی از وظایف دستگاه و نهادها در مناسبتهای ملی و مذهبی کمک به برگزاری بهتر مراسمها است.حالا این کمک به چه نوع، کیفیت، در چه سطح و با چه مقدار هزینه؛ بستگی به نوع مناسبت و تعامل مجریان و دستگاههای مربوطه داره.
🔸پیادهروی اربعین یکی از این مناسبتهاست که اهمیت و جایگاه اون بین مردم نیازی به توضیح نداره، و لازمه مردم و نهادها با کمک و یاری همدیگه نسبت به عالی برگزارشدن این موهبت بزرگ الهی کمک کنند.
🔻بریم سر اصل مطلب
🔹امسال هم بنا به روال برخی سالهای قبل، شهرداری بندربوشهر ، به تعدادی از زائرین، هدیه داد. اما متاسفانه، گذشته از شفاف نشدن نحوه توزیع، تعداد و هزینه این هدیه مثل بقیه موارد، تهیه این هدیه در مخالفت آشکار با دستور و توصیههای جدی رهبر انقلاب، منافع و رویکرد کشور بود.
📌 «فلان وزارتخانه، فلان سازمان، فلان اداره وقتی میخواهد جنس داخلیِ خودش را تأمین کند، مطلقاً باید از جنس خارجی استفاده نکند؛ بروند سراغ تولیدات داخلی.»
📌«دستگاههای دولتی بایستی جزم و عزم داشته باشند بر این که جز تولیدات داخلی - در آن مواردی که تولید داخلی وجود دارد - هیچ چیز دیگر مصرف نکنند. یعنی واقعاً در محصولاتی که مشابه داخلی دارد، مطلقاً ممنوع بشوند که از خارج چیزی وارد نکنند. این را بخواهید.»
🔻شاید دلایل توجیهکنندهای مثل فرصت کم برای تهیه و.... بیان بشه که اینم پاسخ روشنی داره:
📌 «نگویند که ما فلان چیز را میخواهیم، الان لازم داریم، تولید داخلی اش نیست، ناچاریم از بیرون بیاوریم. خب، شما مگر برنامهریزی ندارید؟ شما که امروز احتیاج دارید، چرا امروز میگویید؟ میخواستید دو سال پیش بگویید تا تولیدکنندهی داخلی فرصت داشته باشد برنامهریزی کند، بسازد، امتحان کند، تجربه کند تا امروز دست شما برسد.»
🔻حالا چرا گلایه و مطالبه از مسئولین بیشتره؟
📌«در اینجا هم مثل خیلی جاهای دیگر، مسئولیّت مسئولان و مدیران کشور از دیگران بیشتر است؛ بسیاری از زیادهرویها و ریختوپاشها در رفتار مردم، بهخاطر نگاه کردن به رفتار آن کسانی است که آنها را "بزرگترها" میدانند.»
🔸 چه راهکاری برای این مسائل داریم؟
📌 «یکی از اشکالات مهمّی که ما داریم، این است که روی راههای مشارکت مردم فکر نکردهایم.»
«توصیهی اینجانب مردمیکردن بزرگداشتها، فعال کردن مساجد و نهادهای مردمی و بهکارگیری ابتکارات و خلاقیتهای جوانان انقلابی و طراوت و تازگی بخشیدن به مراسم دینی و انقلابی است.
بنشینید کیفیّت جلب مشارکت مردم را برنامهریزی کنید، تعریف کنید که چه جور میشود مشارکت مردم را جلب کرد؛ چگونه میشود از فکر مردم و از نظر مردم استفاده کرد در بخشهای مختلف.»
🔹 میشد با یه فراخوان عمومی یا جلسه با فعالین این حوزه از اونا پرسید که از نظر شما برای هدیه به زائرین چه هدیهای مناسبتره و آیا کسی میتونه این هدیه رو از تولیدکننده داخلی با قیمت و کیفیت مناسب تهیه کنه؟
🔸تجربه به ما گفته، قطعاً در مشورت با مردم میشد هدیهای مناسبتر از نظر نوع هدیه، کیفیت و قیمت، با کمک خود مردم تهیه کرد.
⛔ پی نوشت:
از شورا و شهرداری که شعار انقلابیبودن رو سر دست گرفتن و با اون شعار تونستن فرصت خدمت به مردم رو پیدا کنن کمترین توقع اینه به لوازم شعارشون توجه کنند. اگر هم به هر دلیل نمیتونن پای عمل به ادعاشون بمونن، شفاف اعلام کنن و مردم رو نسبت به نظام، آرمانها و برخی مسئولین با صداقت و انقلابی اون بدگمان و ناامید نکنند.
والسلام
🆔@masjediha_bushehr
44.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاری کرد که بتوانند بایستند.
🔹رهبر انقلاب: شهید سلیمانی کاری کرد که [مردم فلسطین] بتوانند بایستند، بتوانند مقاومت کنند..
🆔 @masjediha_bushehr
حرکت مردمی مسجدیهای بوشهر
کاری کرد که بتوانند بایستند. 🔹رهبر انقلاب: شهید سلیمانی کاری کرد که [مردم فلسطین] بتوانند بایستند،
عملیات طوفان الاقصی، انتقام کوچکی بود برای خون پاک کودکان فلسطینی و نوید آزادی فلسطین
حرکت مردمی مسجدیهای بوشهر
🔶 اهم مسایل و مطالبات مطرح شده توسط مردم در ۱۶ جلسه شفافیت و پاسخگویی شورای اسلامی شهر بوشهر در ۱۶ م
📝 پیشنهادی برای ارزیابی یکی از وعدههای شورا
🔸یکی از مطالبات مردم در جلسات پاسخگویی و شفافیت شورا، آسفالت کردن کوچههای خاکی و نیازمند ترمیم بود.
🔹اتفاقاً در اولین جلسات پاسخگویی، رییس سابق شورا از راهاندازی کارخانه آسفالت شهرداری برای آسفالت کوچهها با اولویت کوچههای خاکی خبر داد. در سال گذشته نیز، رییس شورا چندین بار از آمار کوچههای خاکی و برنامه آسفالت و وعده آسفالت کردن آنها تا پایان سال گفت.
🔹از آمار ۱۸۰ کوچه خاکی در منطقه ۱ و ۲ که قرار بود تا پایان سال تموم بشه تا آمار جدید ۲۵۰ کوچه خاکی و نیازمند آسفالت در مرداد ۱۴۰۲.
🔸منکر زحمات شورا و شهرداری در این زمینه نیستیم ولی عملکرد شهرداری در زمینه آسفالت شفاف نیست.
🔹به همین خاطر یه پیشنهاد برای شورا داریم:
📌تهیه جدول زمانبندی آسفالت کوچهها
🔸به این معنی که، جدولی از تمام کوچههای خاکی و نیازمند ترمیم در محلات تهیه بشه که توی اون زمانبندی آسفالت کوچهها مشخص شده باشه و برای اطلاع مردم منتشر بشه. این جدول هر ماه بروز بشه تا مردم ببینن به این وعده طبق برنامه، داره عمل میشه.
🔹دلیل یا شاخص انتخاب و اولویتبندی کوچهها هم شفاف گفته شه تا یه وقت زمینهساز برخی حرف و حدیثها نشه.
🔸اینجوری، وعدهها از پست تریبون و مصاحبه به صحنه عمل میاد و مردم پیگیری و تلاش نمایندگان خودشون رو شفاف میبینن.
🔻البته در کنار این مطالبه، یه نمونه از مطالبات مردم رو هم داشتیم که عملکرد سریع، زمانبند و همراه با احساس مسئولیت در پیگیری، کاملا توی محلات محسوس بود و اون هم جمعآوری سگهای ولگرد بود.
💠 حرکت مردمی مسجدیهای بوشهر
🆔 @masjediha_bushehr
هدایت شده از سلسله نشست های «شهر ما»
38.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙#فیلم_کامل
🔰سلسله نشست «شهر ما»
◀️ با محوریت مسائل مدیریت عادلانه شهری
📌نشست چهارم:
منابع درآمدی شهرداری و سهم ارزش افزوده
🔹 مالیات بر ارزش افزوده چیست و نحوهی محاسبه ی آن به چه نحو است؟
🔸 سهم بودجه شهرداری از مالیات بر ارزش افزوده به چه میزان است؟
🔹 نحوه هزینه کرد مالیات بر ارزش افزوده در بودجه شهرداریها چگونه است؟
🎙ارائه دهنده:
عبدالله علیپور
کارشناس اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان بوشهر
⏰ مدت زمان صوت : یک ساعت و ۱۶ دقیقه
📺 دانلود نسخه با کیفیت فیلم از طریق صفحه آپارات نشست شهر ما👇
https://www.aparat.com/v/FUG9j
✅ حرکت مردمی مسجدی های استان بوشهر
💠 شهر ما
🆔 @shahre_maa