eitaa logo
تحلیل روز مسجدیون
116 دنبال‌کننده
16.7هزار عکس
9.1هزار ویدیو
119 فایل
کانال مسجدیون به کانال جوانان بصیر انتقال یافت لطفا عضو کانال جدید شوید https://eitaa.com/javananbasir_313
مشاهده در ایتا
دانلود
| تروریسم فرهنگی چیه؟ ‌ 🔸یکی از پدیده‌هایی که این روزها تو کشور ما وجود داره تروریسم فرهنگیه، موضوعی که علاوه بر فرهنگ، اقتصاد خیلی از خانواده‌ها رو هم درگیر کرده.
🔴 الزامات و راهکارهای جهاد تبیین  💠 اولین اصل مهارت آموزی است. نیروهای دغدغه مند معمولاً با ضعف مهارت مواجهند؛ دغدغه دارند ولی راهکار را نمی دانند. هرکسی خودش را عضو جبهۀ انقلاب می‌داند- از یک خانم خانه‌دار، تا یک کاسب، کارگر، دانشجو یا دانش آموز باید از یک سلسله مهارت‌ها برای جهاد تبیین برخوردار بشود.  👈 مثلاً مهارت متن‌نویسی، سخنرانی، پاسخ به شبهات، توئیت زدن،موشن گرافی، تدوین، تهیۀ عکس نوشت و... . البته بخشی به ساختارها بر می گردد که باید برای کادر سازی در حوزه جهاد تبیین این مهارت ها را به علاقمندان انقلاب یاد دهد.  💠 اقدام بعدی برای جهاد تبیین: ۱⃣ _ مخاطب شناسی ۲⃣ _ توجیه مخاطب  ۳⃣ _ همراه سازی  ۴⃣ _ فعال سازی مخاطب  👈 ودر نهایت ساختن جهادگر عرصه تبیین است. ✅ پیامبر را به طبیب دوّار بطبّه مثال زده‌اند یعنی پزشکی که خودشان راه می‌افتادند و در کوچه و بازار درمان می‌کردند. در این مسیر نیز باید جهادگر ضمن عدم انفعال ، فعالانه وانقلابی اقدام کند، منتظر نشود دیگران به او مراجعه کنند، بلکه ببیند بر چه کسی میتواند تاثیر گذاری داشته باشد مخصوصاً با تبلیغ چهره به چهره.    ✅ فراموش نشود که برای جهاد تبیین نیاز به پیوند‌های اجتماعی قوی‌ و کار گروهی وقرارگاهی داریم نه اینکه با کمترین اختلاف سلیقه‌ای‌ دچار اختلاف بشویم و هر کدام ساز خود را بزنیم. ✅ یکی از الزامات دیگر که برای جهاد تبیین باید فراهم کنیم «تحصیل علم و دانش» درحوزه فردی است، باید اطلاعات‌مان را افزایش بدهیم؛ از مطالعۀ آیات و روایات و تاریخ اسلام گرفته تا متون جدیدی که بر نسل نو راهگشاست. قطعاً بیانات حکیمانۀ امامین انقلاب می تواند چارچوب و پایه کار باشد. 👌 فراموش نکنیم اخلاص در همه چیز لازم است؛ مطمئن باشید همه این موارد تنها در صورت انجام عمل با توکل به خداوند و اخلاص در اقدامات میتواند با تاثیر همراه باشد و ما را به سرمنزل مقصود که همان رضای باری‌تعالی است برساند.
من گاهی وقت‌ها تشکرکردن از فقـط گفتن کلمه‌ی خدایا گاهی وقت‌ها برای تشکر از خدا باید کرد ❤️دلی را شادکرد، 🌺گلی را هدیه داد، 🤝دستی راگرفت 🤲وبخششی را تقدیم کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: امام اهل صداقت و مجاهدت بود 🔹 حاج قاسم سلیمانی: امام خمینی حق بزرگی به گردن همه ی ما دارد. امام در اوج ناباوری تاسیس حکومت اسلامی را در فکر پروراند و در اولین فرصت آن را اجرا کرد.
اهدای جایزه نوبل به دانش‌آموز نخبه قزوینی 🔹رامتین قاسم‌پور نخبه قزوینی که با شرکت در مسابقه جهانی طرح پرسش سوئد تحت عنوان prize Inquiry برگزیده‌ شد و توانست در جمع ۱۰ دانش‌آموز برتر قرار گیرد جوایز خود را دریافت کرد. 🔹معیار برتری طرح پرسشی شفاف، کاربردی و دقیق است. سؤالی که قاسم‌پور مطرح کرد این بود که اساس مولکولی توجه کردن چیست؟ چرا زمانی که به صدای ساعت فکر می‌کنیم صدای آن بیشتر از زمانی است که به آن فکر نمی‌کنیم؟
📸 بازدید ۳ ساعته رهبر انقلاب از نمایشگاه توانمندی‌های تولید داخل 🔹در این نمایشگاه توانمندی‌های داخلی در حوزه‌های صنایع معدنی و اکتشافی، الکترونیکی و مخابرات، هوافضا و ماهواره، خودرو، کشاورزی و غذایی، حمل و نقل ریلی، جاده‌ای، دریایی و هوایی، بخش مسکن، نفت و پتروشیمی، لوازم خانگی، نساجی، صنایع آبزی پروری، آبخیزداری، صنایع برق و نیروگاهی و سدسازی و طرح‌های مدیریت آب، فناوری اطلاعات و ارتباطات به نمایش گذاشته شده بودند.
نخست‌وزیر یمن: از ایران تشکر می‌کنیم 🔹عملیات قهرمانانه فلسطینیان در قدس در پاسخ به جنایات صهیونیست‌ها علیه ملت فلسطین را تحسین می‌کنیم. 🔹ما در یمن با طرح مقابله با دشمن صهیونیستی هستیم و به محور مقاومت که از صنعاء تا فلسطین سپس تهران امتداد یافته متعهد هستیم. 🔹ما از برادرانمان در ایران برای ایستادن در کنار ملت یمن برای مقابله با تجاوز علیه کشورمان تشکر می‌کنیم.
رئیسی: روابط برادرانه ایران و آذربایجان ناگسستنی است 🔹رئیسی در گفت‌وگو با رئیس‎‌جمهور آذربایجان: روابط دوستانه و برادرانه دو ملت ایران و آذربایجان بر پیوند‌های فرهنگی و تاریخی ناگسستنی بنیان نهاده شده است. دولت‌های دو کشور اجازه نمی‌دهند روابط دو طرف تحت تاثیر القائات بدخواهان دو ملت قرار گیرد. 🔹علی‌اف: حمله به سفارت آدربایجان یک جنایت غیرمنتظره بود ولی همکاری دو کشور در این زمینه باید چنان باشد که کسی به بهانه چنین حوادثی فرصت اخلال در روابط  دوستانه دو کشور را پیدا نکند.
اطلاعیه وزارت دفاع: حمله ریزپرنده‌ها در اصفهان خنثی شد 🔹ساعت ۲۳:۳۰ دیشب حمله‌ای با استفاده از ۳ ریزپرنده به یکی از مجتمع‌های کارگاهی وزارت دفاع در اصفهان صورت گرفت که یکی از آن‌ها هدف اصابت پدافند هوایی مجتمع قرار گرفت و ۲ فروند دیگر در تله‌های پدافندی گرفتار و منفجر شدند. 🔹خوشبختانه این تهاجم ناموفق تلفات جانی نداشته و تنها آسیب جزیی به سقف کارگاه وارد شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انفجار در یکی از مراکز مهمات‌سازی اصفهان 🔹ساعتی پیش در محدوده خیابان امام خمینی اصفهان صدای مهیبی شنیده شد. 🔹معاون امنیتی استانداری اصفهان می‌گوید: صدای مهیب مربوط به انفجار در یکی از مراکز وزارت دفاع بود. 🔹ویدیوی بالا در فضای مجازی در رابطه با این انفجار منتشر شده اما صحت زمان ویدیو فعلا قابل تایید نیست.
📸 تعداد مصدومان زمین‌لرزه خوی به ۴۴۷ نفر و فوتی‌ها به ۳ نفر رسیده است. بیشتر این افراد هنگام فرار دچار مصدومیت شده‌اند.
به خدا هم فحش میدن!.m4a
5.81M
عزیزم هر کاری کنی هستن کسایی که بازم بهت فحش بدن تیکه بندازن خب؟ تعجب اینجاست که تو چرا نقشه ات رو عوض می کنی واسه این جماعت ❓🤔😁 و اینک صوت شنبه این هفته ما تقدیم شما رفیق خوبم🌹 ⭕️گوشه ای از محتوای دورهمی ۶بهمن تهران...