🔴 با دقت بخوانیم که بعدا باید پاسخ گو باشیم.
✍ رجبعلی خیاط مستأجری داشت که زن و شوهر بودند، با ۲۰ ریال اجاره. بعد از چند وقت این زن و شوهر صاحب فرزند شدند. رجبعلی خیاط به دیدنشون رفت و به مرد گفت: داداش جون فرزنددار شدی خرجت بالاتر رفته، از این ماه به جای ۲۰ ریال ۱۸ ریال اجاره بده، ۲ ریالشم واسه فرزندت خرج کن، این ۲۰ ریال رو هم بگیر، اجاره ماه گذشتهای که بهم دادی، هدیه من باشه برای قدم نوزادت.
تو دوره زمونه الان کرایهها رو با فرزنددار شدن مردم بالا می برن. برخی هم به خانواده هایی که بچه دارن، خونه اجاره نمی دن.
⚠️ به دیگران رحم کنید تا خدا هم به شما رحم کند.
🔆🔆🔆🔆🔆
👈 سؤال شمارۀ 1268:
بندگان صالح پروردگار چه مشخصات و ویژگی هایی دارند؟
✅ پاسخ:
🌼 این تعبیر در آیۀ 105 سورۀ انبیاء آمده است که بندگان صالح پروردگار سرانجام وارث زمین خواهند شد: «وَ لَقَدْ کَتَبْنا فِی الزَّبُورِ مِنْ بَعْدِ الذِّکْرِ أَنَّ الْأَرْضَ یَرِثُها عِبادِیَ الصَّالِحُونَ»؛ و ما در زبور- پس از تورات- نوشته ایم که این زمین را بندگان صالح من به میراث خواهند برد.
🌸 اما در پاسخ به اینکه «بندگان صالح» چه ویژگی هایی دارند؟ باید گفت در نگاهی کلی، هرکس تلاشش را در این جهت قرار دهد که رفتار و کردار او دقیقاً بر اساس خواسته های پروردگارش باشد، از جمله این بندگان صالح خواهد بود. در همین راستا قرآن کریم در آیاتی به برخی از ویژگی های آنان اشاره کرده است:
🌺 1. «یُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَ الْیَوْمِ الْآخِرِ وَ یَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ یَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْکَرِ وَ یُسارِعُونَ فِی الْخَیْراتِ وَ أُولئِکَ مِنَ الصَّالِحینَ»(آل عمران/114)؛ به پروردگار و قیامت ایمان آورده، دیگران را به نیکی فرمان داده و از زشتی باز می دارند و در هر کار خیری شتاب می کنند و آنان از صالحان اند.
☘️ 2. «وَ مَنْ یُطِعِ اللَّهَ وَ الرَّسُولَ فَأُولئِکَ مَعَ الَّذینَ أَنْعَمَ اللَّهُ عَلَیْهِمْ مِنَ النَّبِیِّینَ وَ الصِّدِّیقینَ وَ الشُّهَداءِ وَ الصَّالِحینَ وَ حَسُنَ أُولئِکَ رَفیقاً»(نساء/69)؛ هر آنکس از پروردگار و پیامبر پیروی کند، همنشین افرادی خواهد بود که نعمت خدا آنان را فرا گرفته؛ مانند پیامبران، صدیقان، شهیدان و صالحان، و چه رفیقان خوبی هستند آنان!
🌿 3. «وَ الَّذینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ لَنُدْخِلَنَّهُمْ فِی الصَّالِحینَ»(عنکبوت/9)؛ آنانکه ایمان آورده و عمل نیک انجام دهند، در جرگۀ صالحان واردشان خواهیم کرد.
#تربیت_فرزند
️به فرزند خود نگوييد پول نداريم نمى توانيم اين رو بخريم، يا لازم ندارى.
به فرزندتان بگوييد انقدر ميتونيم هزينه كنيم، يا امروز اين رو ميتونى بخرى.
با بيان جمله مثبت، به فرزندتان امنيت ميدهيد در حالي كه انتخاب هايش را محدود ميكنيد. در حالى كه گفتن نميتوانيم، پول نداريم، يا لازم ندارى
تنها بار منفى دارد و باعث عدم امنيت در كودك ميشود. چون آنها نگران می شوند که چه آینده ای در انتظار آنان است همچنین اقتدار والدین از بین می رود.
01(2).mp3
5.68M
📍 شبِ جشنِ پسر اربابِ ایرانه
🎙 کربلایی سید رضا نریمانی
🌼 ولادت امام_ جواد و حضرت علیاصغر مبارک
#ماه_رجب
#ماه_استغفار
#أین_الرجبیون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قناعت یا تجملات
مشکل فرهنگی _ اقتصادی کشور ما
استاد حسن عباسی
از کودک بخواهید که بر مبنای بافته های ذهنی اش برای شما داستانی تعریف کند، سپس آن داستان را نقاشی کند.
بعد، از آن نقاشی ها کتابی بسازید و آن کتاب را در کتابخانه خود به عنوان اثر ارزشمندی از کودک خود نگهداری کنید.
شما با انجام این کار ساده به کودک یاد می دهید که افکارش با ارزش است و می تواند از آنچه که در ذهنش طراحی می کند محصولی بوجود بیاورد که برای دیگران نیز جالب توجه و مفید می باشد .