eitaa logo
مسجد جامع صفی آباد
102 دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
2.7هزار ویدیو
19 فایل
استان گلستان، شهرستان مینودشت، دهستان صفی آباد انتقادات و پیشنهادات: @teymoori313
مشاهده در ایتا
دانلود
🌱حضرت امام‌خامنه‌ای: اگر بتوانید در درون جامعه‌‌ى خودتان تقوا و فضیلت و اخلاق و دین‌‌دارى و زهد و نزدیکى معنوى به خدا را در خود و دیگران تأمین کنید، پایه و قاعده‌‌ى ظهور ولىّ‌‌عصر (صلوات‌‌ الله ‌‌و سلامه ‌‌علیه) را مستحکم‌‌تر کرده‌‌اید. .
11.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آیا امر به معروف و نهی از منکر اثر ندارد؟ بادقت گوش کنید فوق العاده مفید و راهگشاست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خاطره جالب رهبری درباره صرفه‌جویی در مصرف آب هنگام وضو
‌‌ کمپین جرم‌انگاری کشف حجاب ۱۱۲ هزار امضایی شد 🔹دیشب که پویش جرم‌انگاری کشف حجاب را منتشر کردیم، ۷۷ هزار امضا داشت. حالا امضاهای آن در کمتر از ۲۴ ساعت به ۱۱۲ هزار نفر رسیده. مجموع این ۱۱۲ هزار امضا تنها در ۳ روز جمع شده. 🔹درمجموع امضاهای تمام کمپین‌های حجاب فارس‌من حالا به یک میلیون نفر رسیده اما این‌ها تنها پویش‌های حجاب نیستند و مردم در شبکه‌های اجتماعی و سکوهای دیگر هم پویش مقابله با بی‌حجابی راه انداخته‌اند. 🔷مسئولان دولت و مجلس در واکنش به این پویش‌ها به خبرنگار فارس گفته‌اند که پیگیر موضوع هستند و به‌زودی اقدام عملی صورت خواهد گرفت. پویش جرم‌انگاری کشف‌حجاب را اینجا امضا کنید
🖤🖤پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله: 🖤أَیْنَ مِثْلُ خَدِیجَةَ، صَدَّقَتْنِی حِینَ کَذَّبَنِی النَّاسُ‏ 🖤وَ وَازَرَتْنِی عَلَی دِینِ اللَّهِ وَ أَعَانَتْنِی عَلَیْهِ بِمَالِهَا 🖤إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ أَمَرَنِی أَنْ أُبَشِّرَ خَدِیجَةَ بِبَیْتٍ فِی الْجَنَّةِ مِنْ قَصَبِ الزُّمُرُّدِ لَا صَخَبَ فِیهِ وَ لَا نَصَب. 🖤مثل خدیجه پیدا نخواهد شد. خدیجه در آن هنگام که مردم مرا تکذیب کردند، مرا تصدیق نمود، 🖤و مرا با ثروت خود برای پیشرفت دین خدا یاری نمود. 🖤خدا به من دستور داد خدیجه را به قصر زمرّدی که در بهشت دارد 🖤و هیچ رنج و زحمتی در آن نیست، بشارت دهم.🖤 بحار الأنوار: ج ‏۴۳، ص ۱۳۱ وفات ام المومنین و ام الائمه حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها تسلیت باد 🖤🖤🖤🖤🖤
با رای ملت، ۲۵۰۰ سال طاغوت و سلطنت دفن شد و به لطف اسلام عزت و آقایی به مردم ایران بازگشت روز حکومت الله و امامت امت مبارکباد.
🔷روزه سه مرتبه و درجه دارد و روزه داران هم بر این اساس به سه گروه تقسیم می شوند و اجر و پاداش دارند : ۱. روزه عام: عبارت است از امساک و خوددارى از مبطلات روزه، که در روایات به این نوع روزه اشاره شده، امام على(علیه السلام) مى فرمایند: «کَمْ مِن صَائِم لَیْسَ لَهُ مِنَ الصِّیامِ إلاّ الظَّمَأ…; چه بسا روزه دارانى که از روزه خود جز تشنگى، بهره اى ندارند».(۱) همچنین رسول خدا(صلى الله علیه وآله) فرموده اند: «رُبَّ صَائِم حَظُّهُ مِن صِیامِه الجُوعُ والعَطَشُ; چه بسا روزه دارى که بهره اش از روزه گرفتن، گرسنگى و تشنگى است».(۲) این افراد چشم، گوش و زبانشان روزه نیست بلکه مشغول گناه است. ۲. روزه خاص: علاوه بر امساک و خوددارى از مبطلات روزه از گناهان چشم، گوش، زبان، دست و پا و سایر جوارح نیز اجتناب شود. امام على(علیه السلام)مى فرمایند: «اَلصِّیِامُ اجتنابُ المَحارِمِ کَما یَمْتَنِعُ الرَّجُلُ مِنَ الطَّعامِ وَالشَّرابِ; روزه دورى کردن از حرام هاست، آن گونه که انسان از خوردن و آشامیدن دورى مى کند».(۳) حضرت زهرا(علیها السلام) مى فرمایند: «ما یَصْنَعُ الصائِمُ بِصِیامِهِ إِذا لَمْ یَصُنْ لِسانَهُ وَسَمْعَهُ وَبَصَرَهُ وَجَوارِحَهُ; اگر روزه دار زبان و گوش و چشم و اعضا و جوارح خود را نگه ندارد، روزه به چه کارش مى آید؟».(۴) ۳. روزه اخص: علاوه بر دورى از مبطلات روزه و اجتناب اعضا و جوارح از گناهان، دل هم روزه باشد و توجّه به خدا داشته باشد. امام على(علیه السلام) مى فرمایند: «صَوْمُ القلبِ خَیْرٌ مِن صیامِ اللِّسانِ، وصِیامُ اللِّسانِ خَیرٌ من صِیامِ البَطْنِ; روزه قلب بهتر است از روزه زبان و روزه زبان بهتر است از روزه شکم».(۵) ۱. بحارالانوار، ج ۹۶، ص ۲۹۴. ۲. همان مدرک، ص ۲۸۹. ۳. بحارالانوار، ج ۹۶، ص ۲۹۴. ۴. دعائم الاسلام، ج ۱، ص ۲۶۸. ۵. میزان الحکمه، ج ۵، ص ۴۷۱.
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 واقعا ۷۰ درصد مردم ایران بی‌دین شدن؟!! ⁉️ روی ما هم اثر گذاشته؟! ✅ نقدی علمی بر نظرسنجی موسسه گمان 🔹 برشی از سخنرانی به مناسبت ۱۲ فروردین، روز جمهوری اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا باید روزه بگیریم؟!🤔 خیلی جالبه تا به حال نشنیده بودم😍
13.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥جملاتی که برای فرزندان‌ معجزه می‌کنند
📚حکایت‌ آموزنده 🔸به بهلول گفتند تقـوا را توصیف کن. گفت: اگر در زمینی که پُر از خار بود مجـبور به گذر شوید چه میکنید؟ گفتند: پیوسته مواظب‌ هستیم و با احتـیاط راه می رویم تا خود را از گزند خارها حفـظ کنیم... بهـلول گفت : تقوا همین است در دنیا نیز چنین کنید از گـناهان کوچک و بزرگ پرهیز کنید. .
🇮🇷👆اگر دوست دارید در فتنه کشف حجاب دشمن حداقل کاری که میشه کرد رو انجام بدید، کافیه متن بالا رو چاپ و در محل کارتان یا محل رفت و آمد یا آسانسور و... نصب کنید؛ می‌توانید خیلی محترمانه یک برگه به افرادی که کشف حجاب کرده‌اند، بدهید.🌹🇮🇷🌹 ━━━━🍃🌺🍃━━━