32.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽#گزارش_ویدئویی
✨یا فاطمه معصومه سلام الله علیها✨
📝امروز، از حریم حرمت که گذشتم، انگار عطر حضور ملکوتیان که آمده بودند تا ضریحت را غرق «گلاب» کنند، چون نسیمی خنک روح را نوازش می داد.
🌟انگار، گنبد طلایی ات، درخشان تر از همیشه می درخشید.
💫و گویا، صدای بال زدنهایی با طبقهای پر از نبات، می آمد که دلهای بی قرار را آرام و تاب دهد.
🌸دختر شهد گل محبت
🌸عطر خوب صداقت
🌸و بهترین ثمره عشق پدر و مادر است
#حضرت_معصومه_سلام_الله
#جشن_بزرگ
#محله_اسلامی
🕌شورای فرهنگی و بسیج مسجد کنی
🆔 ایتا | بله | واتساپ | تلگرام | اینستاگرام
❗️#نماز_یکشنبه_ماه_ذی_القعده
✨فضیلت این نماز:
براى این نماز روایتى از رسول خدا صلى الله علیه وآله نقل شده و در فضیلت این نماز آمده است که، هرکس آن را بجا آورد توبه اش پذیرفته مى شود و گناهانش آمرزیده مى گردد و سبب برکت براى نمازگزار و خانواده اش خواهد بود، و در روز قیامت کسانى که از او طلبى و یا حقّى دارند، از وى راضى گردند و با ایمان از دنیا مى رود و قبرش براى او وسیع و نورانى گردد و پدر و مادرش از او راضى شوند، و آنها نیز مورد مغفرت خداوند قرار گیرند، ذریّه او نیز بخشیده شوند و روزى او وسیع گردد. فرشته مرگ به هنگام مردن، با او مدارا کند و به آسانى جانش را بگیرد.
💠 کیفیت نماز:
رسول خدا صلى الله علیه وآله کیفیّت نماز را این گونه بیان فرموده اند:
_ در روز یکشنبه غسل کند
_ و وضو بگیرد
_ و چهار رکعت نماز بخواند (هر دو رکعت به یک سلام)
در هر رکعت،
_ سوره «حمد» یک مرتبه،
_ سوره «قل هو الله» سه مرتبه
_ و سوره هاى «فلق» و «ناس» را یک مرتبه بخواند.
و بعد از نماز
_ هفتاد مرتبه استغفار کند،
_ سپس بگوید:
«لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلاَّ بِاللهِ الْعَلىِّ الْعَظیمِ»
_ آنگاه بگوید:
«یا عَزیزُ یا غَفّارُ، اِغْفِرْلى ذُنُوبى وَذُنُوبَ جَمیـعِ الْمُؤْمِنینَ وَالْمُؤْمِناتِ، فَاِنَّهُ لا یَغْفِرُالذُّنُوبَ اِلاَّ اَنْتَ.»
#به_وقت_خود_سازی
#فرصت_ویژه
🕌شورای فرهنگی و بسیج مسجد کنی
🆔 ایتا | بله | واتساپ | تلگرام | اینستاگرام
Shab04Ramazan1400[02].mp3
5.77M
💠 استغفار ۷۰ بندی امیرالمؤمنین(ع)
📌#متن بند ۲ استغفار
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
🔷اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ لِکُلِّ ذَنْبٍ قَوِیَ بَدَنِی عَلَیْهِ بِعَافِیَتِکَ أَوْ نَالَتْهُ قُدْرَتِیبِفَضْلِ نِعْمَتِکَ أَوْ بَسَطْتُ إِلَیْهِ یَدِی بِتَوْسِعَهِ رِزْقِکَ وَ احْتَجَبْتُ فِیهِ مِنَ النَّاسِ بِسِتْرِکَ وَ اتَّکَلْتُ فِیهِ عِنْدَ خَوْفِی مِنْهُ عَلَى أَنَاتِکَ وَ وَثِقْتُ مِنْ سَطْوَتِکَ عَلَیَّ فِیهِ بِحِلْمِکَ وَ عَوَّلْتُ فِیهِ عَلَى کَرَمِ عَفْوِکَ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ اغْفِرْهُ لِی یَا خَیْرَ الْغَافِرِینَ.
🔹با خدایا! از تو آمرزش میطلبم، از هر گناهی که به واسطه ی عافیت بخشی تو، بدنم بر آن توانا شد؛ یا به واسطه نعمت فراوان تو بر آن قدرت پیدا کردم؛ یا به واسطه ی رزق واسع تو به آن دست یافتم؛ و یا با پرده پوشی تو، در آن گناه از مردم پنهان ماندم؛ یا هنگام هراسم از گناه، در آن معصیت بر صبر و درنگ تو تکیه کردم و در آن گناه، ازخشمت بر من، به حلمت اعتماد کردم و درآن بر عفو کریمانه ات تکیه نمودم، پس بر محمد و آلش درود فرست و این گونه گناهانم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
🎙#حاج_میثم_مطیعی
#امیر_المومنین_علی_علیه_السلام
#سفر_إلی_الله
#به_وقت_خود_سازی
🕌شورای فرهنگی و بسیج مسجد کنی
🆔 ایتا | بله | واتساپ | تلگرام | اینستاگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امر به معروف و نهی از منکر , حیات طیبه❗️
🔻#امام_باقر_عليه_السّلام فرمود:
امر به معروف و نهى از منكر دو مخلوق از مخلوقات خداوند هستند،هر كس آن دو را يارى كند خداوند او را عزيز گرداند و هر كس آن دو را خوار سازد خداوند هم او را خوار نمايد.
📚مشکاة الأنوار، ج 1، ص 85
📝مقام معظم رهبری:
قرآن کریم میفرماید: «الّذین ان مکّناهم فی الارض اقاموا الصّلوة و اتوا الزّکوة و امروا بالمعروف و نهوا عنالمنکر».
من میخواهم این واجب فراموش شدهی اسلام را به یاد شما و ملت ایران بیاورم: امر به معروف و نهی از منکر. همهی آحاد مردم باید وظیفهی امر کردن به کار خوب و نهی کردن از کار بد را برای خود قایل باشند. این، تضمینکنندهی حیات طیبه در نظام اسلامی خواهد بود. عمل کنیم تا آثارش را ببینیم. امر به معروف، یک مرحلهی گفتن و یک مرحلهی عمل دارد. مرحلهی عمل، یعنی اقدام . این مرحله، امروز به عهدهی حکومت است و باید با اجازهی حکومت انجام بگیرد ولاغیر. اما گفتن با زبان، بر همه واجب است و همه باید آن را بدون ملاحظه انجام بدهند.
🎙#استاد_مسعود_عالی
#نگرشی_نو_به_دین_تمدنساز
#واجب_فراموش_شده
#همه_با_هم
🕌شورای فرهنگی و بسیج مسجد کنی
🆔 ایتا | بله | واتساپ | تلگرام | اینستاگرام
🔊 # اطلاع_رسانی
🎉 با عنایت به برگزاری جشن بزرگ امام رضاییها در روز جمعه ۲۸ اردیبهشتماه از ساعت ۱۶ تا ۲۲ از میدان هفت تیر تا میدان ولیعصر(عج) وسیله نقلیه آماده انتقال نمازگزاران و اهالی محترم می باشد.
🗓زمان جمعه ۲۸ اردیبهشت ماه
🕰ساعت حرکت ۱۵:۳۰ و برگشت ۱۹
📍محل اسقرار اتوبوس خیابان شهید جوانشیر مقابل مسجد کنی
#امام_رضا_علیه_السلام
#جشن_بزرگ
#اطلاع_رسانی
🕌شورای فرهنگی و بسیج مسجد کنی
🆔 ایتا | بله | واتساپ | تلگرام | اینستاگرام
#اطلاعیه
🔻 مراسم پرفیض #دعای_ندبه
📆جمعه ۲۸ اردیبهشت ساعت ۶:۰۰ صبح
🕌 میدان حسین آباد خیابان شهید جوانشیر مسجد کنی
🔺خواهران و برادران
#امام_زمان_عجل_الله_تعالی_فرجه
#به_وقت_خود_سازی
#مساجد_را_زنده_نگه_داریم.
🕌شورای فرهنگی و بسیج مسجد کنی
🆔 ایتا | بله | واتساپ | تلگرام | اینستاگرام
هدایت شده از مسجد کنی
13.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ویژه ساعت شهادت شهید حاج قاسم
🎥نماهنگ | شوقِ عاشقانِ وصل
☝سخنان شنیدنی شهید حاج قاسم سلیمانی در مراسمی که شهید زاهدی نیز حضور داشت و اشک میریخت
✏️ روایت اخیر رهبر انقلاب از شوق شهادت شهیدانی از قبیل شهید زاهدی، رحیمی و...: اینها کسانی بودند که یک عمر دنبال شهادت دویدند؛ خدا به آنها این اُجرت را داد به خاطر جهادشان؛ خوشا به حالشان!
#Baghdad0120
#به_وقت_پرواز
#شهید_راه_قدس
#شب_زیارتی_حضرت_ابا_عبداله_الحسین
🕌شورای فرهنگی و بسیج مسجد کنی
🆔 ایتا | بله | واتساپ | تلگرام | اینستاگرام
May 11