eitaa logo
محله مسجد خاتم الانبیاء (ص)
95 دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
1.8هزار ویدیو
251 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
‍🔴 | اهداف و محتوا 🔻 اهداف جریان تحریف 1️⃣ اهداف کوتاه مدت : ناکارآمد نشان دادن نظام جمهوری اسلامی ایران 2️⃣ میان مدت: ایجاد ناامیدی و بی اعتمادی در مردم نسبت به انقلاب و مخدوش کردن الگوی حکومت اسلامی در نگاه مردم منطقه و دنیا 3️⃣ بلندمدت : مجبور کردن نظام اسلامی به تغییر رفتار در داخل و خارج 🔻 محور های محتوایی جریان تحریف: 1️⃣ ولایت فقیه: با ادعای دیکتاتوری و فرمایشی بودن سایر مناصب حکومتی 2️⃣ مردم سالاری: با ادعای صوری بودن نقش مردم در انتخابات مهندسی شده 3️⃣ امنیت: با دوگانه سازی های کاذب مثل امنیت یا اقتصاد 4️⃣ ثبات سیاسی کشور: با تعمیم سیستمی شدن فساد در کلیت ساختار 5️⃣ وحدت ملی: با برجسته سازی اختلافات قومیتی و مذهبی 6️⃣ توان دفاعی کشور: با دوقطبی سازی های دروغین مثل موشک یا معیشت 7️⃣ قدرت منطقه ای ایران وحمایت از جنبش های آزادیبخش: با ادعای دخالت در امور کشورهای منطقه و حمایت از تروریسم 8️⃣ نهادها و چهره های انقلابی: با ارائه تصویری خشن و غیرواقعی از آن ها 9️⃣ دینداری جوانان: با برجسته سازی و تکرار ادعای گسترش لاابالی گری وبی دینی در جوانان 🔟 عدالتخواهی ایران: با قرار دادن ایران در لیست کشور های مخاطره آمیز
🌷 رهبر حکیم انقلاب اسلامی: ▫️دشمن قصد دارد کاری را که بوسیله نظامی از انجام آن ناتوان است، با نفوذ و از راههایی مانند سند ۲۰۳۰ و ساختن انسان‌هایی تربیت کند که مثل او فکر و اهداف عملیاتی او را پیاده کنند تا زمینه غارت ملتها فراهم شود. ▫️الان هم شنیده‌ام سند ۲۰۳۰ در گوشه و کنار بوسیله آدمهای ناباب یا غافل دارد اجرا میشود؛ این را باید به طور جدی دنبال کنید.
🔸تحلیلگر مصری: ایران به زودی یکی از قدرت‌های بزرگ جهان خواهد بود «محمد محمود رفعت» تحلیلگر مسائل سیاسی و حقوقدان مصری: 🔹امیدی به سران کشورهای مرتجع عربی که پادشاهی خود را مدیون آمریکا هستند نیست 🔹ایران به زودی یکی از قدرت‌های بزرگ جهان خواهد بود؛ در آن زمان ما سرمان را بالا خواهیم گرفت و در میان ملت‌ها به آن افتخار خواهیم کرد. https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
✅نگرانی رژیم صهیونیستی از دقت و قدرت «سوم خرداد» 🔻روزنامه صهیونیستی یدیعوت احرونوت در مقاله‌ای با قلم «رون‌بن‌یشای» تحلیلگر نظامی، نوشت: «سامانه‌های موشکی سوم خرداد موازنه بازدارندگی را به سود ایران تغییر می‌دهند.» در این مقاله با اشاره به سفر سردار سرلشکر باقری، رئیس‌ ستاد کل نیروهای مسلح به سوریه، آمده است: «چند ماه پیش رئیس ستاد نیرو‌های ایران از دمشق دیدار کرده و با میزبانش توافقنامه همکاری دفاع هوایی امضا کرد که به موجب آن، ایران، سوریه را به سامانه‌های جدید پدافند هوایی، به‌منظور تقویت ارتش سوریه جهت مقابله با حملات هوایی مجهز می‌کند.» این روزنامه می‌نویسد: «ایرانی‌ها با همین سامانه موشکی سوم خرداد، پهپاد آمریکایی را در سال ۲۰۱۹ سرنگون کردند. 🔺مسئله این است که سامانه موشکی مزبور و سامانه‌های دیگری که ایرانی‌ها موفق به ساخت آن شده‌اند، تهدید بزرگی علیه جنگنده‌ها و بمب‌افکن‌های نیروی هوایی اسرائیل به شمار می‌روند، این سامانه‌ها سلاحی منحصربه‌فرد هستند که حتی اگر به لبنان منتقل نشوند و در سوریه مستقر باشند، موازنه بازدارندگی را به سود مقاومت تغییر می‌دهند.»
🔳 مخالفت وزارت کشور با تشکیل جمعیت گام دوم ▫️متن نظر مؤسسه تنظیم و نشر آثار حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه ای درباره عدم استفاده از عنوان گام دوم برای احزاب و جمعیت های سیاسی: ▫️با توجه به اینکه بیانیه گام دوم انقلاب که توسط مقام معظم رهبری مطرح شده ترسیم اندیشه و راه ۴۰ ساله دوم انقلاب اسلامی در راستای ایجاد تمدن‌سازی اسلامی است، ضروریست از نماد و عنوان گام دوم در برابر بهره برداری های سیاسی و حزبی جناحی و برداشت‌های سطحی و جناحی صیانت گردد. لذا با عنایت به ماموریت این موسسه برای حفظ و نشر آثار امام خامنه‌ای، مقتضی است با توجه به اینکه علاقه مندان به فعالین سیاسی تمایل داشته باشند فعالیت‌های سیاسی خودشان را با نام و عنوان گام دوم سامان ببخشد لذا نامگذاری احزاب و سمن‌ها گروه‌های سیاسی و گام دوم ممنوع گردد.
با سلام تهیه لوازم پلاستیک و مقداری جهیزیه برای دختر یتیم توسط خواهران بسیجی پایگاه نرجس خاتون حلقه شهید حاجیوند خدا خیرشون بده
❌ با مشکلات کشور چه کنیم؟ 🔻رئیس‌جمهور طی چهار ماه گذشته دو بار به وزارت صمت دستور ساماندهی بازار خودرو را داده است؛ ولی تنها چیزی که امروزه در بازار خودروی کشور مشاهده نمی‌شود، ساماندهی است! نگاهی ولو سطحی و با عینک مردم کوچه و بازار به سایر بازارها و حوزه‌های اقتصادی نیز کم‌وبیش از همین نگاه حکایت دارد! اما علت یا علل رها بودگی مسئولیت‌ها در مباحث اقتصادی چیست؟ چگونه می‌شود همچنان امور را با انگیزه و جدیت کامل تا روز آخر مسئولیت‌ پیگیری کرد؟ 🔹نکات تحلیلی: 1- دو مدل و الگو در این حوزه قابل شناسایی است؛ در کشورهای غربی و توسعه‌یافته، تکلیف دولت با داشتن رویکرد و عقبه حزبی، مشخص است. حزب به خاطر آبرو و حفظ سازمان رأی خود و برای این‌که فرصت‌های آتی خود را تخریب نکند، تا لحظه آخر کار می‌کند و دولت متبوع خود را به کار و پایان دادن به برنامه‌ها و وعده‌ها، ولو با کمترین امید به رأی آوری، وادار می‌سازد. 2- اما در دولت‌هایی که ساختار حزبی جا نیفتاده، مکانیزم‌های پایشی و کنترلی دیگری در قانون پیش‌بینی شده است. البته شکی نیست که بهترین سازوکار کنترلی در منظر دینی و دولت اسلامی، انجام کارها به قصد قربت و خدمت و پاسخگویی به وجدان بیدار خود، ملت، تاریخ و در آخر دادگاه عدل الهی است؛ اما به‌هرحال لازم است مکانیزمی بیرونی نیز تعبیه شود. این موضوع در قانون ما، در کارکردهای مجلس پیش‌بینی شده است. مجلس در کنار وظیفه جعل قانون، رسالت نظارت بر حسن اجرای آن را نیز بر عهده دارد. از این منظر، کسانی که سفرهای استانی نمایندگان خانه ملت را دور از ابعاد قانونی تحلیل کردند، به کژ راهه‌ای افتادند که خود در تحلیل‌هایشان نگران آفات و شائبه‌های سیاسی آن بودند! چراکه اصل کار مجلس در راستای جدیت بخشی و مصون‌سازی به اقدامات دولت قانونی است. اساساً، هر سفری از سوی هر مسئولی که سبب آشنایی با مشکلات مردم شود و در نهایت به حل و گره‌گشایی از آن‌ها منجر گردد، پسندیده است. 🔺نکته نهایی: مجلس باید صیانت کند و با درایت و نظارت میدانی، جلوی ورود ویروس تنبلی، بی‌تفاوتی، رهاسازی کارها و تزلزل‌ها را در دولت بگیرد؛ این بزرگ‌ترین خدمت به دولت و حیثیت آن است. مجلس کارآمد و هوشمند تنها با نیت کارگشایی و البته به دور از شائبه‌های سیاسی می‌تواند با پیشنهاد راه‌های قانونی و گشایش روزنه‌های حقوقی در جذب سرمایه‌گذاری‌های تازه، شناسایی منابع درآمدی جدید، هموارسازی قانونی مسیر، دولت را تا روز پایانی آن ترغیب به کار و خدمت نماید. ✅(نویسنده: فتح‌الله پریشان)
🔥طرحی برای بی پناه تر کردن مردم در فضای مجازی 🌹basirat.280.p.g🌹 طرح موسوم به «حمایت از توسعه و رقابت پذیري پلتفرم هاي ارائه دهنده خدمات پایه و کاربردي شبکه ملی اطلاعات» اعلام وصول شد. اما برخلاف نام زیبایش، متاسفانه علاوه بر ضعف جدی کارشناسی و ناقص بودن طرح به لحاظ کارشناسی در ابعاد مختلف، تداخل جدی با وظایف ذاتی دستگاه قضایی نیز دارد که به مواردی اشاره می‌شود: 🔻۱- ضعف کارشناسی: در آمریکا ۲۱۷ قانون محکم در جهت حفاظت از حقوق مردم در فضای مجازی وجود دارد. در بسیاری از کشورهای اروپایی به ویژه فرانسه نیز همچنین است. طبعاً یک متن ناقص چند صفحه ای اساسا نمی تواند پاسخگوی مشکلات مردم در این عرصه باشد. 🔻۲-مشروعیت بخشی به پلتفرم های خارجی: برای معرفی این پلتفرم ها ثبت در خارج از کشور(!)، داشتن حداقل۵میلیون کاربر و تشخیص وزارت ارتباطات، بدون در نظر گرفتن ضوابط حداقلی پاسخگویی و داشتن نمایندگی مانند سایر کشورهای دنیا ذکر شده است.(بند ج) 🔻۳- هدف گذاری راهبردی برای دادن اختیار _گیری(!) به بخش خصوصی در یکی از اجزاء شبکه ملی اطلاعات (بند ۱ راهبردها) 🔻۴-دخالت در وظایف ذاتی قوه قضاییه در امور تامینی مربوط به امنیت مردم: نقش قوه قضاییه به عنوان یک عضو در «کمیته» یازده نفره(!)، آن هم در سطح «نماینده» در نظر گرفته شده است؛ همچنین در ماده های ۱۰ تا ۱۲ مثلا در ماده ۱۱ ذکر شده است: «هیچ مقام قضایی راساً و با استناد به وجود محتواي مجرمانه و یا شکایت خصوصی از پلتفرم هاي خدمات پایه و بومی، حق صدور دستور قضایی براي انسداد (فیلترینگ) را به صورت مستقل ندارد» و ... 🔻از بخش های مسئول و نمایندگان مجلس انتظار می رود در موضوع فضای مجازی به وظایف قانونی و انقلابی خود در راستای تامین منافع مردم عمل کنند و قطعا نیروهای انقلابی اجازه نخواهند داد «منویات تکراری شوعافچی ها» به بار بنشیند و آنها را از پاسخگویی کوتاهی ها و خیانت ها برهاند، حتی اگر در لباس های مختلف ظاهر شود.