eitaa logo
محله مسجد خاتم الانبیاء (ص)
95 دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
1.8هزار ویدیو
251 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
با سلام تهیه لوازم پلاستیک و مقداری جهیزیه برای دختر یتیم توسط خواهران بسیجی پایگاه نرجس خاتون حلقه شهید حاجیوند خدا خیرشون بده
❌ با مشکلات کشور چه کنیم؟ 🔻رئیس‌جمهور طی چهار ماه گذشته دو بار به وزارت صمت دستور ساماندهی بازار خودرو را داده است؛ ولی تنها چیزی که امروزه در بازار خودروی کشور مشاهده نمی‌شود، ساماندهی است! نگاهی ولو سطحی و با عینک مردم کوچه و بازار به سایر بازارها و حوزه‌های اقتصادی نیز کم‌وبیش از همین نگاه حکایت دارد! اما علت یا علل رها بودگی مسئولیت‌ها در مباحث اقتصادی چیست؟ چگونه می‌شود همچنان امور را با انگیزه و جدیت کامل تا روز آخر مسئولیت‌ پیگیری کرد؟ 🔹نکات تحلیلی: 1- دو مدل و الگو در این حوزه قابل شناسایی است؛ در کشورهای غربی و توسعه‌یافته، تکلیف دولت با داشتن رویکرد و عقبه حزبی، مشخص است. حزب به خاطر آبرو و حفظ سازمان رأی خود و برای این‌که فرصت‌های آتی خود را تخریب نکند، تا لحظه آخر کار می‌کند و دولت متبوع خود را به کار و پایان دادن به برنامه‌ها و وعده‌ها، ولو با کمترین امید به رأی آوری، وادار می‌سازد. 2- اما در دولت‌هایی که ساختار حزبی جا نیفتاده، مکانیزم‌های پایشی و کنترلی دیگری در قانون پیش‌بینی شده است. البته شکی نیست که بهترین سازوکار کنترلی در منظر دینی و دولت اسلامی، انجام کارها به قصد قربت و خدمت و پاسخگویی به وجدان بیدار خود، ملت، تاریخ و در آخر دادگاه عدل الهی است؛ اما به‌هرحال لازم است مکانیزمی بیرونی نیز تعبیه شود. این موضوع در قانون ما، در کارکردهای مجلس پیش‌بینی شده است. مجلس در کنار وظیفه جعل قانون، رسالت نظارت بر حسن اجرای آن را نیز بر عهده دارد. از این منظر، کسانی که سفرهای استانی نمایندگان خانه ملت را دور از ابعاد قانونی تحلیل کردند، به کژ راهه‌ای افتادند که خود در تحلیل‌هایشان نگران آفات و شائبه‌های سیاسی آن بودند! چراکه اصل کار مجلس در راستای جدیت بخشی و مصون‌سازی به اقدامات دولت قانونی است. اساساً، هر سفری از سوی هر مسئولی که سبب آشنایی با مشکلات مردم شود و در نهایت به حل و گره‌گشایی از آن‌ها منجر گردد، پسندیده است. 🔺نکته نهایی: مجلس باید صیانت کند و با درایت و نظارت میدانی، جلوی ورود ویروس تنبلی، بی‌تفاوتی، رهاسازی کارها و تزلزل‌ها را در دولت بگیرد؛ این بزرگ‌ترین خدمت به دولت و حیثیت آن است. مجلس کارآمد و هوشمند تنها با نیت کارگشایی و البته به دور از شائبه‌های سیاسی می‌تواند با پیشنهاد راه‌های قانونی و گشایش روزنه‌های حقوقی در جذب سرمایه‌گذاری‌های تازه، شناسایی منابع درآمدی جدید، هموارسازی قانونی مسیر، دولت را تا روز پایانی آن ترغیب به کار و خدمت نماید. ✅(نویسنده: فتح‌الله پریشان)
🔥طرحی برای بی پناه تر کردن مردم در فضای مجازی 🌹basirat.280.p.g🌹 طرح موسوم به «حمایت از توسعه و رقابت پذیري پلتفرم هاي ارائه دهنده خدمات پایه و کاربردي شبکه ملی اطلاعات» اعلام وصول شد. اما برخلاف نام زیبایش، متاسفانه علاوه بر ضعف جدی کارشناسی و ناقص بودن طرح به لحاظ کارشناسی در ابعاد مختلف، تداخل جدی با وظایف ذاتی دستگاه قضایی نیز دارد که به مواردی اشاره می‌شود: 🔻۱- ضعف کارشناسی: در آمریکا ۲۱۷ قانون محکم در جهت حفاظت از حقوق مردم در فضای مجازی وجود دارد. در بسیاری از کشورهای اروپایی به ویژه فرانسه نیز همچنین است. طبعاً یک متن ناقص چند صفحه ای اساسا نمی تواند پاسخگوی مشکلات مردم در این عرصه باشد. 🔻۲-مشروعیت بخشی به پلتفرم های خارجی: برای معرفی این پلتفرم ها ثبت در خارج از کشور(!)، داشتن حداقل۵میلیون کاربر و تشخیص وزارت ارتباطات، بدون در نظر گرفتن ضوابط حداقلی پاسخگویی و داشتن نمایندگی مانند سایر کشورهای دنیا ذکر شده است.(بند ج) 🔻۳- هدف گذاری راهبردی برای دادن اختیار _گیری(!) به بخش خصوصی در یکی از اجزاء شبکه ملی اطلاعات (بند ۱ راهبردها) 🔻۴-دخالت در وظایف ذاتی قوه قضاییه در امور تامینی مربوط به امنیت مردم: نقش قوه قضاییه به عنوان یک عضو در «کمیته» یازده نفره(!)، آن هم در سطح «نماینده» در نظر گرفته شده است؛ همچنین در ماده های ۱۰ تا ۱۲ مثلا در ماده ۱۱ ذکر شده است: «هیچ مقام قضایی راساً و با استناد به وجود محتواي مجرمانه و یا شکایت خصوصی از پلتفرم هاي خدمات پایه و بومی، حق صدور دستور قضایی براي انسداد (فیلترینگ) را به صورت مستقل ندارد» و ... 🔻از بخش های مسئول و نمایندگان مجلس انتظار می رود در موضوع فضای مجازی به وظایف قانونی و انقلابی خود در راستای تامین منافع مردم عمل کنند و قطعا نیروهای انقلابی اجازه نخواهند داد «منویات تکراری شوعافچی ها» به بار بنشیند و آنها را از پاسخگویی کوتاهی ها و خیانت ها برهاند، حتی اگر در لباس های مختلف ظاهر شود.
🔴طرح سه فوریتی برای مقابله با تحریم آمریکا ✅پژمانفر، رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس: 🔻آمریکا علی‌رغم اینکه از برجام خارج شده‌ است، ادعا می‌کند که می‌تواند ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ مکانیسم ماشه را فعال کند. 🔹آمریکایی‌ها در ۳۰ مرداد ماه درخواست فعال شدن مکانیسم ماشه را ارائه کردند. بنا بر تفسیر آنها شورای امنیت سازمان ملل متحد تا ۳۰ شهریور باید قطعنامه‌ای را صادر کند که اگر این قطعنامه تعلیق شده باشد، به واسطه قطعنامه ۲۲۳۱ بازمی‌گردد. 🔸اروپایی‌ها در ماجرای فعال کردن مکانیسم ماشه بازی منافقانه‌ای را انجام می‌دهند که سیاست‌های اعلامی‌ و اعمالی‌شان با هم متفاوت است. 🔹مجلس باید به این شرایط و بازی پلیس خوب و بد اروپا و آمریکا دقت کند، نه اینکه بایستد و کشور دچار تحریم‌های جدیدی شود. 🔺حجت الاسلام ذوالنوری، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی طرح ۳ فوریتی را در این باره آماده کرده است و در سامانه قرار دارد تا نمایندگان امضا کنند.
🔰روشنا 🔺 🔅جریمه سنگین برای عدم اجرای کنسرت یک موسیقی دان ژاپنی برای ایران 🔅برای برگزاری سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر، سه سناریوی سفید، زرد و قرمز طراحی شده است. 🔅ابراز نگرانی‌‎ حداد عادل برای پاسداشت زبان فارسی در صدا و سیما در نشست با رئیس این سازمان 🔅کرونا نمایشگاه بین المللی هنر معاصر در پاریس را لغو کرد 🔅پژمان بازغی بازیگر سریال درام اجتماعی و خانوادگی «افرا» شد که در شبکه یک تولید می‌شود 🔅یلم «ویلائی‌ها» به مناسبت چهلمین سالگرد دفاع مقدس به زبان ژاپنی ترجمه و زیرنویس شد 🔅 دوران اسارت یک زن توسط داعش، دستمایه ساخت مستندی در واحد بسیج صدا و سیما 🔅فراخوان پژوهشی سازمان امور سینمایی و سمعی بصری منتشر شد. 🔅علیرضا مقصودی طی حکمی از سوی معاون صدای جمهوری اسلامی به عنوان مدیر شبکه رادیویی جوان منصوب شد.
🔹 آفتاب یزد: دوست داریم به روزهای قبل از وعده روحانی برگردیم 🔸 یک روزنامه اصلاح‌طلب نوشت: با توجه به سوءمدیریت اقتصادی دولت نسبت به حمایت از روحانی در انتخابات احساس شرمندگی می‌کند. سردبیر این روزنامه در سرمقاله‌ای نوشت: امیدوارم تصور نکنید این چند خط مزاح و شوخی است! کاملاً جدی می‌نگارم. اتفاقاً کمی تا قسمتی هم بغض دارم از دست این روزگار و گلویم سنگینی می‌کند. کم‌مانده بود با شنیدن و خواندن سخنان رئیس‌جمهورمان بغض تبدیل به اشک شود. چرا که وی دیروز گفته است: «مردم می‌دانند که در شرایط تحریم آب و برق‌شان قطع نمی‌شود؛ این‌ها باعث اعتماد آن‌ها به ما شده است.» عرضم این است اگر فردا در مورد برق و آب منزل‌تان هم یک بی‌تدبیری رخ داد چندان تعجب نکنید! شواهد و قرائن می‌گوید حداقل در سال جدید هر چه رئیس‌جمهور محترم فرموده‌اند بالعکس آن رخ داده! آخرین آن همین طرح گشایش اقتصادی بود. بنده به شخصه آرزو می‌کنم به روزهای قبل از گشایش اقتصادی برگردیم. در آن ایام(!) دلار 22 هزار تومان و سکه 10 میلیون تومان بود. ضمن آن که بورس در حال رشد بود و مردم سرمایه‌های خرد خود را وارد بازار سرمایه کرده و اندکی خیال‌شان آسوده بود. اما حالا چه؟ وعده گشایش اقتصادی روحانی که اجرایی شد بورس سقوط کرد. دلار 27 هزار تومان شد و سکه در حال رسیدن به رکورد 13 میلیون تومان است. به هر حال خودتان رقم‌ها را آپدیت کنید! به لطف مدیران لایق(!) و باسواد(!) اقتصاد کشور به ثبات عجیب و غریبی رسیده است البته در استمرار تورم! بگذریم شخص رئیس‌جمهور را نمی‌دانم ولی این سخنان وی حداقل اسباب خجالت من شد. این گفته وی من را پرت کرد به ایام تبلیغات ریاست جمهوری سال 96 ورزشگاه شهر مشهد. آنجایی که وعده رفع تمامی تحریم‌ها را می‌داد و می‌گفت حتی تحریم‌های اولیه را نیز از بین می‌برد و یا معاون اولش می‌گفت آنچنان رونق اقتصادی ایجاد می‌کند که... خلاصه وعده‌های درشت زیاد دادند و از آن وعده‌ها رسیدیم به اینجا که باید شکرگزار باشیم که آب و برق‌مان قطع نیست…
🔰 در آستانه‌ی هفته دفاع مقدس؛ تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب مربع‌های قرمز منتشر خواهد شد 👈 در آستانه‌ی چهلمین سالگرد آغاز دفاع مقدس، «نهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت» همراه با انتشار تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «مربع‌های قرمز» از سوی مؤسسه‌ی پژوهشی-فرهنگی انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد. ▫️ این مراسم روز شنبه ۲۹ شهریورماه، در جوار مزار شهدای دفاع مقدس، با حضور جمع محدودی از پیشکسوتان جهاد و مقاومت و فعالان حوزه‌ی ادبیات و هنر دفاع مقدس، با رعایت دستور العمل‌های بهداشتی در گلزار شهدای بهشت زهرا سلام‌الله علیها برگزار می‌شود. ▫️کتاب «مربع‌های قرمز»، خاطرات شفاهی حاج حسین یکتا است که به قلم خانم زینب عرفانیان تدوین و توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شده است. 💻 این مراسم بصورت زنده از سایت و صفحات پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR در شبکه‌های اجتماعی پخش خواهد شد.