eitaa logo
محله مسجد خاتم الانبیاء (ص)
95 دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
1.8هزار ویدیو
249 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شش تصویر از ایران و ایرانی در هالیوود 🔸 به بیان «دکتر محمد لسانی»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا غرب وحشیِ وحشی است 🔸وقتی شهروندان آمریکایی به صورت قانونی به شکار انسان می پردازند!
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ بخش مستند دی‌بی‌سی فارسی منتشر می‌کند 🔻 یک سند جدید از رخدادهای 28 مرداد 1332🔻
🔸️ جزئیات طرح مجلس برای ممنوعیت انتصاب مدیران دارای تابعیت مضاعف 🔹انتخاب یا انتصاب اشخاصی که خود یا یکی از خویشاوندان درجه اول آنها آنان دارای یکی از شرایط ذیل باشند، در سمت‌های مدیریتی ممنوع است: ۱- تابعیت مضاعف ۲-مجوز اقامت بلندمدت بیش از یک سال از کشورهای خارجی ۳-مالکیت عرصه یا اعیانی در کشورهای خارجی ۴-دارندگان حساب سپرده و سهام در خارج از کشور ۵-عضویت در شرکت‌ها و مؤسسات خارجی ۶-دارندگان صرافی در کشورهای خارجی 🔹دارندگان مجوز اقامت تحصیلی، درمان یا مأموریت‌های اداری از این قانون مستثنی هستند. وزارت اطلاعات، نیروهای مسلح، سازمان انرژی اتمی، مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیز مشمول این قانون می‌باشند. متخلف از اجرای این تبصره به انفصال موقت از یک تا سه سال از خدمات عمومی و دولتی محکوم خواهد شد.
🔸️ جزئیات طرح مجلس برای ممنوعیت انتصاب مدیران دارای تابعیت مضاعف 🔹انتخاب یا انتصاب اشخاصی که خود یا یکی از خویشاوندان درجه اول آنها آنان دارای یکی از شرایط ذیل باشند، در سمت‌های مدیریتی ممنوع است: ۱- تابعیت مضاعف ۲-مجوز اقامت بلندمدت بیش از یک سال از کشورهای خارجی ۳-مالکیت عرصه یا اعیانی در کشورهای خارجی ۴-دارندگان حساب سپرده و سهام در خارج از کشور ۵-عضویت در شرکت‌ها و مؤسسات خارجی ۶-دارندگان صرافی در کشورهای خارجی 🔹دارندگان مجوز اقامت تحصیلی، درمان یا مأموریت‌های اداری از این قانون مستثنی هستند. وزارت اطلاعات، نیروهای مسلح، سازمان انرژی اتمی، مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیز مشمول این قانون می‌باشند. متخلف از اجرای این تبصره به انفصال موقت از یک تا سه سال از خدمات عمومی و دولتی محکوم خواهد شد.
✅ گزارش روز (سه‌شنبه 28 مرداد) 🔴 تحریف و لاپوشانی یک خیانت تحریف و وارونه جلوه دادن واقعیت، موضوعی است که دشمن از آن به‌عنوان ابزاری برای مقابله با جمهوری اسلامی بهره می‌برد. متأسفانه در راستای اهداف دشمنان جمهوری اسلامی، برخی از سیاسیون داخلی نیز بدون توجه به مصالح و منافع کشور، با تحریف واقعیت همواره در صدد بهره‌برداری سیاسی از موضوعات هستند. گزاره‌های خبری: 1- روزنامه آسیا در مطلبی با عنوان «ترس از ایران، امارات و اسرائیل را به هم نزدیک کرد»، می‌نویسد: «اماراتی‌ها برای حفظ امنیت خود به‌ویژه در مقابل ایران، به دنبال افزایش وزن سیاسی خود هستند. آن‌ها فکر می‌کنند با این اقدام (رابطه با اسرائیل) می‌توانند در مقابل ایران قدرتمندتر شوند و ابزاری را در مقابل ایران در دست داشته باشند. ترس از ایران، امارات و اسرائیل را به هم نزدیک کرد.» 2- «علی مطهری»، نماینده لیست امید در مجلس دهم و کاندیدای رد صلاحیت شده مجلس یازدهم نیز در توئیتی می‌آورد: «در برقراری رابطه امارات با اسرائیل، گذشته از خیانت حکام امارات، ما نیز مقصر بوده‌ایم؛ عرب‌ها را ترسانده‌ایم و به دامان اسرائیل سوق داده‌ایم». گزاره تحلیلی: خیانت امارات به آرمان فلسطین موضوع جدیدی نیست. این کشور سال‌هاست که در پازل دشمن و مقابل جریان مقاومت حرکت می‌کند؛ امارات در سال‌های گذشته یکی از حامیان اصلی داعش در ارسال سلاح و پول به این گروه تروریستی بود که مجری سیاست‌های امریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه به حساب می‌آمد. همچنین سفیر سابق رژیم صهیونیستی در سازمان ملل به رابطه تاریخی این رژیم با سران اماراتی اذعان کرده و می‌گوید: «در سال‌های اخیر و پشت پرده، با نمایندگان اماراتی دیدار داشتم و حتی برای سفری رسمی به آنجا رفتم». سؤال این است که چرا برخی چهره‌های سیاسی و رسانه‌های زنجیره‌ای متعلق به آنان به‌جای آنکه خائنان به آرمان فلسطین و برهم زنندگان امنیت منطقه را که طی سال‌ها مسلمانان و فلسطینی‌ها را فریب داده‌اند، محاکمه کنند، ساز ناکوک می‌زنند و به مدافع اصلی آرمان فلسطین در دنیا می‌تازند؟! آیا این به فرموده رهبر معظم انقلاب، عوض کردن جای جلاد و شهید و یا جای ظالم و مظلوم نیست؟ انتظار از چهره‌هایی که در حرف‌هایشان مدام دم از آزادی و حقوق بشر سر می‌دهند این است که اگر در مقابل یک رژیم جلاد کودک کش موضع فعالانه نمی‌گیرند، لااقل نمک روی زخم نباشند و تحریف واقعیات نکنند. مواضع افرادی که روزی بر صندلی نائب رئیسی مجلس نیز تکیه زده‌اند، نشان می‌دهد، نداشتن بصیرت سیاسی و عمق راهبردی نسبت به اهداف و آرمان‌های انقلاب حتی برای برخی مسئولین کشور نیز ممکن است عارض شود.
✅ حرف روز (سه‌شنبه 28 مرداد) 🔴 خسارات ده‌ها ميلياردي! خبر هولناک محکوميت پرداخت جريمه چند ده ميلياردي فدراسيون فوتبال، اذهان عمومي جامعه را شوکه کرده است. در حکم فيفا آمده که فدراسيون فوتبال ايران بايد 6 ميليون و ۱۳۷ هزار يورو (بيش از 166 ميليارد تومان) بابت جدايي مارک ويلموتس مربي بلژيکي تيم ملي بپردازد. اين مربي خارجي در حالي همکاري خود با فدراسيون فوتبال ايران را در آذرماه سال گذشته قطع نمود که تنها کمتر از شش ماه از حضورش در ايران مي‌گذشت و در معدود بازي‌هايي که تعداد آن به انگشتان دو دست نمي‌رسيد، نتايج قابل‌ملاحظه کسب نکرد، به‌نحوی‌که هم‌اینک صعود تيم ملي فوتبال به جام جهاني در پرده‌اي از ابهام قرار گرفته است. نکات تحليلي: 1- ورود گتره‌اي و بدون تدبير و برنامه‌ريزي درست و کارشناسی به عرصه جذب مربي و بازيکنان خارجي به فوتبال کشور، معضل جدي است که براي یک‌بار پرونده آن بايد مورد بررسي جدي قرار گيرد! اين اولين باري نيست که فوتبال کشورمان با چنين احکامي مواجه مي‌شود. در طول دو دهه گذشته به بهانه حرفه‌اي کردن فوتبال، ده‌ها پرونده ریزودرشت این‌چنینی در فيفا به ضرر باشگاه‌ها و فدراسيون فوتبال شکل گرفته و ميليون‌ها دلار پول از جيب ملت خارج گرديده است. متأسفانه هيچ استاندار حقوقي در کشور براي تنظيم قراردادهاي فوتبالي وجود ندارد و هر چه در طول اين سال‌ها امضا شده به ضرر کشور بوده است و بیش از 90 درصد پرونده‌های اختلافی، به محکومیت ایران و پرداخت غرامت‌های سنگین ختم شده است! 2- بررسي کارشناسي حکايت از اين حقيقت تلخ دارد که روند حضور بخش عمده‌اي از بازيکنان و مربيان خارجي دست چندم در کشور نيز روندي غیر کارشناسی و مافيايي بوده که نه‌تنها عايدي براي باشگاه‌هاي کشورمان نداشته، بلکه به خروج سرمايه‌هاي مالي کشور انجاميده است. کافي است مطالعه کارشناسي انجام شود تا معلوم گردد درصد ناچيزي از ده‌ها مربي و بازيکن خارجي که در طول اين سال‌ها وارد فوتبال ايران شده‌اند، از کيفيت لازم براي بازي در ليگ کشورمان برخوردار بوده‌اند! آماري که بدون شک بسيار نااميدکننده خواهد بود. نکته راهبردي: به نظر می‌رسد رسيدگي به اين موضوع يکي از ضرورت‌هایی باشد که بايد مسئولان و کارشناسان امر به‌طور جد بدان ورود کرده و تصميمات قانوني قاطعی براي آن اتخاذ نمايد. دستگاه‌هاي نظارتي، امنيتي، قضايي بايد وارد اين پرونده شده و کارنامه دو دهه‌اي جذب مربيان و بازيکنان خارجي در فوتبال ايران را مورد بررسي جدي قرار داده و با متخلفين برخورد جدي نمايند. افکار عمومي از این‌که این‌گونه بیت‌المال و سرمايه‌هاي کشور به آتش کشيده مي‌شود، به‌شدت متأثر شده است!
۱.m4a
1.59M
✅ویژه ثامن (1) 🌀 صوتی/ اختصاصی ♦️ پیام بصیرتی و روشنگری دکتر قاسم حبیب زاده- مسئول محترم سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین به جوانان مومن و پایِ کار انقلاب اسلامی ❇️ مبارزه جوانان مومن انقلابی با جریان تحریف در قالب نشست های بصیرتی در فضای مجازی. 🛑 جریان تحریف و مکمل آن جریان تحریم در پی ناامید کردن مردم هستند. 🔷 همواره اراده مردم انقلابی ایران، تقویت انسجام ملی، فتح قله های شرافت و کرامت و پیشرفت می باشد.
10.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ تصویری/ ❌ موضوع: افول آمریکا 🔷پرداختن به افول آمریکا اهمیت دارد زیرا زمزمه‌های شومی در داخل وجود دارد که نسبت به ایستادگی و مقاومت مقابل آمریکا مردم را ناامید می‌کنند و چنان قدرتی از امریکا ترسیم می‌نمایند که به افسانه‌ها شبیه است، درحالی‌که آمریکا به‌عنوان دشمن شماره یک عزت و کرامت ملت و منافع ملی ما خود درگیر مشکلات عدیده است و اکنون که جنگ اراده‌ها و جنگ روایت‌ها به تمامه درحال وقوع است، شناخت صحیح آمریکا و شناساندن دقیق آن به مخاطبان برای امید به ظفر نهایی بسیار حائز اهمیت است.
امیدآفرینی.pdf
6.36M
✅ویژه ثامن (1) 🛑 پرده نگار اختصاصی/ 💢راهبردها و اقدامات کلان امید آفرینی
۱.m4a
1.59M
✅ویژه ثامن (1) 🌀 صوتی/ اختصاصی ♦️ پیام بصیرتی و روشنگری دکتر قاسم حبیب زاده- مسئول محترم سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین به جوانان مومن و پایِ کار انقلاب اسلامی ❇️ مبارزه جوانان مومن انقلابی با جریان تحریف در قالب نشست های بصیرتی در فضای مجازی. 🛑 جریان تحریف و مکمل آن جریان تحریم در پی ناامید کردن مردم هستند. 🔷 همواره اراده مردم انقلابی ایران، تقویت انسجام ملی، فتح قله های شرافت و کرامت و پیشرفت می باشد.
❎ بسته بصیرتی روز ❎ 🛑 نشریه اخبار و تحلیل‌های سه‌شنبه، ۲۸ مرداد‌ماه https://basirat.ir/fa/news/324173 🔷 کودتای 28 مرداد، نتیجه اعتماد مصدق به آمریکا https://basirat.ir/fa/news/324188 🔶اتحادیه عرب؛ یک ماجرا و دو برخورد https://basirat.ir/fa/news/324185 ✳️خط تحريف و اعتمادسازی برای دشمن https://basirat.ir/fa/news/324190