✅تشرفات مهدوی
کریم محمودی در گوشهای از بازارِ تهران به پینه دوزی و پاره دوزی مشغول بود و از این راه امرار معاش میکرد و چون از سادات بود، او را سید کریم میگفتند. بزرگمردی که از راه توسّلات مداوم در هر صبح و شام به صاحت حضرت اباعبداللَّه الحسینعلیه السلام به مقامی رسیده بود که امام زمانعلیه السلام به طور هفتگی برای او وعده دیدار قرار داده بود و اینک یکی از تشرّفات شورانگیز او را بخوانید:
امام زمانعلیه السلام به مغازه او تشریف آورده بود و در کنار سید کریم نشسته بود.کریم نیز در حالی که محو گفتگو با آن حضرت بود، پاره کفشی را به دست گرفته و مشغول دوختن آن گشته بود. در حین گفت و گو حضرت به او فرمودند: سید کریم! آیا کفش مرا هم تعمیر میکنی؟ و او بلافاصله از روی صداقت گفته بود: آقا جان! با کمال منّت! به چشم!چون قول دادهام، ابتدا باید این کفش را بدوزم. دقایقی دیگر حضرت فرموده بودند: آیا کفش ما را هم میدوزی؟ و سید بلافاصله گفته بود: منّت دارم، امّا پس از این کفش.
بار دیگر حضرت تقاضای خود را تکرار کرده بودند و سید کریم دیگر طاقت نیاورده بود. برخاسته بود و مولا را در آغوش گرفته و پیشانیاش را بوسیده و گفته بود: من غلام و نوکر و خاک پای شمایم، این همه مرا امتحان نکنید! اگر یکبار دیگر تقاضای خود را بفرمایید و مرا شرمنده خود کنید، من هم مردم کوچه و بازار را خبردار میکنم که شما در مغازه من هستید و آن گاه حضرت او را دلداری داده و عمل او را در تعهّد به قول و پیمان، تأیید فرموده بودند.
📚هزار و یک نکته پیرامون امام زمان ص 336
#امام_زمان #مهدویت #تشرفات_مهدوی #ربیع_الانام #سوغات_مسجد #مسجد_ولی_عصر
💐💐@masjedvaliasr98
📖«وَذَكِّرْهُم بِأَيَّامِ اللَّهِ»سوره ابراهیم/5
💥و روزهاى خدا را به آنان يادآورى كن
🔵از امام باقر(ع) روایت شده که روزهای خداوند سه روز است: روزی که قائم بپا خیزد، روز رجعت و روز قیامت.
#امام_زمان #مهدویت #نیمه_شعبان #ربیع_الانام #سوغات_مسجد #مسجد_ولی_عصر
💐💐@masjedvaliasr98
✅پرسمان مهدوی
⁉️⁉️اگر امام معصوم(عليه السلام) متولي غسل و كفن و دفن امام معصوم(عليه السلام) است؛ پس حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه) را چه كسى غسل خواهد داد؟
✍️مطابق برخى از روايات، امام معصوم(عليه السلام) را تنها امام معصوم(عليه السلام) بايد غسل دهد، از جمله امام رضا(عليه السلام) فرمود: «اِنَّ الْاِمَامَ لَا يَغْسِلُهُ اِلَّا الْاِمَامُ» (امام را جز امام غسل نمى دهد).
بنابراين قدر مسلم آن است كه يكى از امامان معصوم(عليهم السلام) بايد حضرت مهدى(عجل الله تعالی فرجه) را بعد از رحلت غسل دهد؛ اما كدام يك از آن بزرگواران مراسم تغسيل و خاكسپارى را انجام مى دهد؟ بايد گفت: از روايات استفاده مى شود كه امام حسين(عليه السلام) بعد از رجعت، عهده دار اين امر خواهد شد
از امام صادق(عليه السلام) نقل شده كه فرمود: «... جَاءَ الْحُجَّةَ الْمَوْتُ فَيَكُونُ الَّذِي يَلِي غُسْلَهُ وَ كَفْنَهُ وَ حَنُوطَهُ وَ إِيلَاجَهُ حُفْرَتَهُ الْحُسَيْنَ(علیه السلام) وَ لَا يَلِي الْوَصِيَّ إِلَّا الْوَصِيُّ»(... مرگ حجت فرا مى رسد پس متولى غسل و كفن و حنوط و دفن او، امام حسين(عليه السلام) است و كسى به جز وصى، متولى امور وصى نمى شود).
📚موعود شناسی و پاسخ به شبهات، ص 647.
#امام_زمان #مهدویت #پرسمان #ربیع_الانام #سوغات_مسجد #مسجد_ولی_عصر
💐💐@masjedvaliasr98
سوال مسابقه ربیع الانام8️⃣1️⃣
❓چه فردی متولی غسل امام زمان (عج)بعداز شهادت ایشان خواهد بود؟؟
💥پاسخ سوال را به این آدرس@shams2583000ارسال کنید
#امام_زمان #نیمه_شعبان #مسابقه_ربیع_الانام #سوغات_مسجد
💐💐@masjedvaliasr98
❤️ #پیامبر_اکرم صلىاللهعلیهوآلهوسلم فرمودند:
🍀 شعْبَانَ شَهْرِی، رَحِمَ اللَّهُ مَنْ أَعَانَنِی عَلَی شَهْرِی؛
🍃 شعبان ماه من است، خداوند کسى را که مرا در ماهم یارى کند، بیامرزد.
🌺 حلول #ماه_شعبان مبارک باد
#امام_زمان #مهدویت #تشرفات_مهدوی #ربیع_الانام #سوغات_مسجد #مسجد_ولی_عصر
💐💐@masjedvaliasr98
✅سبک زندگی مهدوی
📖«وَعَلَى الشَّبابِ بِالْإِنابَةِ وَالتَّوْبَةِ»و بر جوانان بازگشت و توبه عطا بفرما
جوانان هر جامعه سرمایه با ارزش همان جامعه به حساب می آیند واز جهت اهلبیت (ع)توجه خاصی به این قشر دارند، امام صادق (ع) می فرماید:« آيا نمي دانيد كه خداوند جوانان شما را گرامي مي دارد؟ »
اما باید توجه داشت شخص جوان یک فرصت دارد ویک تهدید ،تهدیدش این است که شخصیت وهویت فرد جوان در این سنین در حال شکل گیری است وراه های پر فراز ونشیب وخطرناک جلو راه اوست که خیلی باید متوجه باشد اما دوره جوانی یک فرصتی عالی دارد زیرا روحیه بی آلایش جوانی وگرایش به معنویات بیش از دیگران در این دوره وجود دارد، از این رو امام زمان (عج) برای جوانان مهدوی از خدواند توبه وبازگشت را در خواست می کند که اگر در دام آن تهدید افتاده باشند نجات یابند وجوانا ن هم باید متوجه باشند از این فرصت جوانانی به خوبی در راه مهدوی شدن استفاده کنند،امام صادق(ع) می فرماید:« جوان مؤمني كه قرآن مي خواند، قرآن با گوشت و خون او آميخته مي شود و خداوند او را با ابرار قرار مي دهد»پس با این طریق می توان شخصیت ،راه وزندگی خودمان را مهدوی نماییم.
#امام_زمان #مهدویت #سبک_زندگی_مهدوی #ربیع_الانام #سوغات_مسجد #مسجد_ولی_عصر
💐💐@masjedvaliasr98
✅پرسمان مهدوی
⁉️آیا براي رفتن به «مسجد مقدس جمکران» در شب چهارشنبه مدرکی وجود دارد؟
✍️مطابق روايت «حسن بن مثله جمكرانى» كه خدمت حضرت مشرف شد، ملاقات در شب سه شنبه بوده است؛ حضرت به او دستور مى دهد كه در ميان گله «جعفر كاشانى» بزى وجود دارد، بر تو است كه آن را خريده و در اين موضع ببرى و آن را در شب آينده (شب چهارشنبه) ذبح كنى و گوشت آن را در روز چهارشنبه توزيع نمايى
از تعبير و دستور امام(عجل الله تعالی فرجه) كه فرمود: «شب چهارشنبه بز را ذبح كن» استفاده شده كه اين شب از ارزش خاصى برخوردار است و لذا مخلصين حضرت در اين شب مبارك دور هم جمع مى شوند و با استمداد از خداوند متعال و توسل به آن حضرت در صدد ذبح نفس اماره خويش برآمده و حاجات خود را از آن حضرت طلب مى كنند
📚موعود شناسی و پاسخ به شبهات ص 472
#امام_زمان #مهدویت #پرسمان #ربیع_الانام #سوغات_مسجد #مسجد_ولی_عصر
💐💐@masjedvaliasr98
✅مسابقه منتظرانه
🔵به مناسبت میلاد امام زمان(عج) مسابقه «منتظرانه» همراه با جوایز ازنده برگزار می شود
🔴متن مسابقه به صورت pdf در کانال بار گذار شده است
🔵شرایط شرکت در مسابقه ،تاریخ تحویل پاسخ نامه ومحل تحویل آن در متن pdf ذکر شده است
💥کانال سوغات مسجد را به دوستان خود معرفی کنید
#امام_زمان #مهدویت #نیمه_شعبان #ربیع_الانام #سوغات_مسجد #مسجد_ولی_عصر
💐💐@masjedvaliasr98
مسابقه منتظرانه.pdf
297.7K
💥متن مسابقه همراه با پاسخ نامه
#امام_زمان #مهدویت #نیمه_شعبان #ربیع_الانام #سوغات_مسجد #مسجد_ولی_عصر
💐💐@masjedvaliasr98