⟣ #روش_حفظ -
↫ نحوه ی حفظ قرآن
برای حفظ یک یا مجموعه ای از آیات ،دنبال کردن ۷مرحله زیر را پیشنهاد میکنم.
✳️ ۱) نوارگوش دادن
دراین مرحله بایستی همراه با نگاه روی قرآن، آیه ای را که قصد حفظ کردن دارید را چندین مرتبه بادقت گوش دهید( جهت تقویت حافظه سمعی وتصویری،،،،درمورد انواع حافظه ها انشاالله درآینده بیشتر خواهم گفت)
✳️ ۲) روخوانی
دراین مرحله آیه ای را که گوش داده اید ،بادقت چندین مرتبه از رو ، باصدایی که به گوشتان برسد، بخوانید.
✳️ ۳) ترجمه
معنای آیه ای را که قصد حفظ دارید را حتما بخوانید تاعلاوه بر درک مفهوم کلی آیه دربه خاطرسپردن بهتر آیات هم از آن کمک بگیرید.
( اینکه ترجمه کلمه به کلمه وتحت الفظی یادگرفته شود یا کلی ومفهومی بستگی به هدف حافظ از حفظ دارد)
واما ادامه بحث دریافت مدرک حفظ
دلایل ما برای اهمیت و ضرورت اخذ این مدرک عبارتند از:
✅اخذ مدرک لیسانس که معمولاً طی 4-5 سال اخذ می شود،
در مدت زمان کوتاه کمتر از یک سال به خودی خود آنقدر ارزشمند است که نیازی به ذکر موارد دیگر نیست.
این قانون هیچ پیش نیازی برای سن و تحصیل ندارد.
از طریق این قانون بسیاری از حافظان 10 تا 12 ساله قرآن توانسته اند قبل از رسیدن به 20 سالگی وارد مقطع دکتری😀 شوند و در مدت کوتاهی تحصیلات تکمیلی خود را در آنجا به پایان برسانند.
😇جالب است بدانید اغلب در دانشگاه هایی که رشته های قرآن و حدیث دارند، جوان ترین دانشجویان آن دانشگاه معمولاً یک یا چند حافظ قرآن هستند که از این طریق وارد شده اند.
✅قانون آموزش حافظان قرآن
کمک دیگری است که به هیچ وجه نباید از آن غافل شد. این گواهی معتبرترین گواهینامه ای است که می توانید در هر جایی ارائه دهید، می توانید از این مزیت استفاده کنید.
✅کمک هایی که نهادهای دولتی در خصوص به کارگیری حافظان قرآن و یا عدم خدمت آنان و امثال آن دارند، از همه آنها می توان به کمک این سند استفاده کرد.
از همه اینها مهمتر،
✅ مطالب بسیار ارزشمندی است که حافظان قرآن کریم به آن نیاز مبرم دارند و جز از این راه برایشان به دست نمی آید.
🥬دروسی که حافظان برای اخذ این مدرک می خوانند عصاره ای از دروس دانشگاهی این رشته بوده و مفید و کاربردی بودن آن ها بسیار حائز اهمیت است.
در پایان باید بگوییم 🥲
که به تجربه دریافتیم حافظان قرآن که قدم بعدی آنها در دوران پس از حفظ مشخص نیست، معمولاً پس از مدتی خسته و دلسرد می شوند و حفظ خود را نیز فراموش می کنند. این پیوند ارزشمند به حافظ انگیزه حرکت و رشد می دهد و همچنین مسیر درستی را پیش روی آنان قرار می دهد تا علاوه بر پیشرفت تحصیلی و گرفتن مدرک، آنان را از سقوط در ورطه سردرگمی و ناامیدی نجات دهد.
سلاممممم سلاممممم🙋♀
یه خبررررر خوب واسه گل دخترامون داریم😍
اگه گفتید چیه؟😁
⭕️حفظ تخصصی کل قرآن کریم فقط در عرض یکسال!!!
مخصوص دخترای ۱۴ الی ۲۴ ساله🌸
تاااازه ما اینجا در کنارهمدیگه علاوه بر حفظ قرآن باهمدیگه چیزهای زیادی یاد میگیریم مثل
🔸️تفسیر
🔹️تجوید
🔸️عقاید
🔹️اخلاق
🔸️زندگی اسلامی
🔹️احکام
🔸️ورزش
و کلی اردوهای باحال و مسابقات و محافل قرآنی که خیلییی خوش میگذره🎉😍
و از همه مهمتر میدونید چیه؟
واسه گل دخترایی که ساکن قم نیستن خوابگاه داریم😍اونم با تغذیه خوب و امکانات شبانه روزی و...
تااااازه،مطمئنم نمیدونستید که به برکت حفظ قرآن میشه راه چندساله رو یکساله طی کرد و توی سن ۱۵ سالگی فوق لیسانس بگیرید!!!
نگو میدونستی که باورم نمیشه😁
اگه حافظ کل قرآن باشید میتوند با شرکت در آزمون اعطای مدرک ، مدرک رسمی لیسانستون رو دریافت کنید
و چی از این بهتر؟🧐
⭕️این فرصت ثبت نام رو از دست ندید و بجنبید تا ظرفیتمون پر نشده🥰
🌸برای ثبت نام به این آیدی مراجعه کنید
@Mohebban114
🌼راستیییییی اینم آدرسمونه: پردیسان ، بلوار امامت ، موسسه قرآنی فرهنگی محبان نور
یادتون نره مارو به دوستاتون معرفی کنید🥰
______________________
موسسۀ محبانِ نور🌱
@Mohebban114
https://eitaa.com/mohebbane_nor_gom
اعتبار این مدرک دقیقاً مانند مدرک کارشناسی رشته علوم قرآن و حدیث دانشگاه دولتی بوده و با این مدرک می توان در کنکور ارشد کلیه رشته های دانشگاهی شرکت نموده و پس از قبولی در رشته دلخواه ادامه تحصیل داد.
یکی از دوستان حافظ که هم اکنون در حال تحصیل در مقطع دکتری است می نویسد:
یکی از نگرانی های حفاظ، اعتبار این مدرک است. آنها مدام از ما می پرسند: «حالا من با این مدرک چکار میتوانم بکنم؟! » جواب بسیار ساده است. مدرکی که حفاظ از این طریق می گیرند، عینا مدرک رسمی لیسانس علوم قرآن و حدیث است که دانشجویان دیگر بعد از چهارسال درس خواندن و سر کلاس رفتن و… کسب میکنند
کسانی که این مدرک را بدست بیاورند میتوانند دقیقاً مثل دانشجوهای دیگر که به صورت معمولی لیسانس گرفته اند، سال بعد در کنکور ارشد (دوباره) شرکت کنند و رشته کرده و دانشگاه بروند و ادامه تحصیل بدهند. اگر به همین رشته علاقه داشته باشند که نانشان در روغن است. چرا که همه این درسها را یک بار به خوبی خوانده اند و برای بار دوم می توانند به رتبه های طلائی فکر کنند و اگر هم بخواهند تغییر رشته دهند (اعم از مهندسی و پزشکی و…) نیز مانند سایر داوطلبان کنکور خواهند بود. با این تفاوت که اقلاً 4 سال جلوتر از آنها هستند. اگر حافظ نوجوان باشید که دبیرستان هم نرفته است اوضاعتان بهتر از اینهاست. شما لا اقل 10 سال از همسالانتان جلوترید.
لازم به ذکر است که این قانون به هیچ وجه هیچ شرط سنی و تحصیلی خاصی برای حفاظ در نظر نگرفته است و به همین دلیل بسیاری از خانواده ها ترجیح می دهند کودکانشان در همان دوره اول یا دوم ابتدائی حافظ قرآن شده و اواخر دوره دوم مدرک حفظ را گرفته و اوایل دوران متوسطه اول (13-14 سالگی) لیسانس گرفته و به جای دبیرستان (یا پس از دبیرستان) وارد دوره کارشناسی ارشد شوند.
صرفنظر از اینکه تحصیلات ایشان در هر دانشگاهی رایگان خواهد بود و در خدمت سربازی نیز موقعیت به مراتب بهتری دارند، از همه چیز مهمتر آن است که :
این نوجوانان از همسالان خودشان تقریباً 10 تا 15 سال جلو هستند و این یعنی جلو افتادن درتحصیل، ازدواج، اشتغال و همه مراحل زندگی
دیگر اینکه ورود به این وادی، خود به خود بسیاری از آفات احتمالی دوران کودکی و نوجوانی ایشان را برطرف خواهد کرد و نگرانی های والدین را از تربیت سالم فرزندانشان تغییر خواهد داد به اینکه فرزند تربیت یافته شان در مکتب قرآن، چند سال از شرایط طبیعی قبلی شان جلو تر خواهند بود.
آییننامه اجرایی قانون پنج ماده ای اعطای مدرک کارشناسی و بالاتر به حافظان کل قرآن مجید👇👇👇👇👇
✅ماده 1 – سازمان سنجش آموزش کشور موظف است همه ساله آزمون ویژهای در رشته علوم قرآنی و حدیث برای حافظان کل قرآن مجید که متقاضی دریافت مدرک رسمی کارشناسی هستند برگزار نماید. شرکتکنندگان در این آزمون در صورت کسب حد نصاب نمره قبولی متعارف در دانشگاهها ، به دریافت مدرک کارشناسی نایل میشوند .
✅تبصره 1 – تعیین مرجع ذیصلاح برای تشخیص حافظ کل قرآن بودن متقاضیان بر عهده وزارت فرهنگ و آموزش عالی است .
✅ تبصره 2 – مواد امتحانی آزمون موضوع این ماده، آشنایی با ترجمه ، تفسیر و علوم قرآنی و نیز دروس اختصاصی در سطح کارشناسی این رشته خواهد بود که به پیشنهاد سازمان سنجش آموزش کشور و تصویب شورای عالی برنامهریزی تعیین میگردد. مواد امتحانی قبلاً به اطلاع متقاضیان میرسد .
✅ماده 3 – پرداخت هزینه برگزاری آزمون و ارائه رساله تحقیقی، به تشخیص سازمان سنجش آموزش کشور بر عهده متقاضیان خواهد بود.
✅ماده 4 – استفاده از مزایای این قانون برای یک بار و در یک نقطه امکان پذیر است. اما شرکت مردودان در آزمون سال آینده بلامانع خواهد بود.
✅ماده 5 – گواهی پذیرفته شدگان از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت فرهنگ و آموزش عالی صادر می شود.