#مطالعه
#تاریخ_خط
✨گرافیک چیست؟
ُ طراحی گرافیک (ارتباط تصویری) ریشه هایی عمیق در گذشته دارد.
تلاش انسانهای نخستین برای برقراری ارتباط از طریق تصویر به ماهیت طراحی گرافیک بسیار نزدیک است.
ٔ آن در اصل به معنای خراشیدن و
ٔ "گرافیک" از مصدر یونانی "Graphein "به معنای »نوشتن« گرفته شده است. ریشه
واژه حک کردن است.
در روشهای تکثیر قدیمی، سنگ یا مس را باعملی شبیه به خراشیدن نقش میکردندو از طریق برگردانیدن طرح بر روی کاغذ
آن را تکثیر میکردند. آنها به این طراحی خطی "گرافیک" میگفتند.
پس ازاختراع چاپ توسط "یوهانس گوتنبرگ" آلمانی درقرن پانزدهم میلادی "گرافیک" وارد مرحله نوینی شده و از امکانات بالقوه صنعت چاپ بهره مندگردید.
در سده هجدهم میالدی، انقالب صنعتی سبب تغییرات بنیادینی در چاپ، حروفچینی و کاغذسازی شد.
در این دوران،توانمندی فناوری چاپ در تکثیر، موجب گسترش و سرعت بخشیدن به ارتباطات شد و زبانی که این ارتباطات را ممکن ساخته بود،"گرافیک" بود.
زمینهای که رفته رفته به حرفهای مستقل تبدیل شدو "طراحی گرافیک" نام گرفت. بعداز جنگ جهانی دوم کاربرد این حرفه
فراگیر شد و با ظهور و انتشار مطبوعات، تصویرسازی حرفهای نیز قدم به عرصه گرافیک گذاشت و بدین ترتیب، نقش طراحیٔ اطلاع رسانی تثبیت شد.
گرافیک به عنوان اصلی مهم در زمینه
طراحی #گرافیک در روزگار ما یکی از شیوه های مهم ارتباط، تبلیغ، پیام رسانی و فرهنگسازی است و در جوامع پیشرفته درٔ زمینه ها و زوایای زندگی، حضوری جدی و محسوس دارد.
🔺 @Grilbeygee3040
🆔 @nastaligh_advanced
نمونه هایی از #گرافیک
✨جامعترین کانال تخصصی در خصوص مباحث و #آموزش #نستعلیق و #شکسته_نستعیق در #ایتا
لطفا این کانال را به دوستانتان و علاقمندان به این هنر زیبا و اصیل ایرانی معرفی و حمایت بفرمایید.🌹🙏
🔺 @Grilbeygee3040
🆔 @nastaligh_advanced
#نگارش "بی" از دو استاد
#استاد_امیرخانی
#میرزا_غلامرضا
#نستعلیق
🔺 @Grilbeygee3040
🆔 @nastaligh_advanced
سلام و دورد🌹
وقت بخیر
بزودی ان شا الله بررسی تخصصی آثار بزرگان نستعلیق را در موضوعات مختلف از کلمات،سطر، چلیپا و ...خواهیم داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمثیلی از نحوه پیشرفت و تا رسیدن به تسلط و موقیت
🔺 @Grilbeygee3040
🆔 @nastaligh_advanced
استاد حسن آهنگران از خوشنویسان برجسته معاصر، سال ۱۳۲۱ در شهر قم متولد شد. او ۶۵ سال قبل این هنر ماندگار را در نزد استادان سید حسین میرخانی، سید حسن میرخانی و محمد حسین عطارچیان آموخت و در عصر ما از معدود هنرمندان پیشکسوت نسل طلایی خوشنویسی ایران محسوب میشد که علاوه بر تجربه یک بار کتابت قرآن کریم به خط نستعلیق، خوشنویسان بسیاری را در سراسر کشور تربیت کرد.
استاد آهنگران در هنر نقاشی و ردیفهای سنتی موسیقی نیز تجربه داشت و از آثار او در حوزه خوشنویسی میتوان به «دریای عطش»، خوشنویسی از اشعار استاد صائم کاشانی، «دل هست اینجا کبوتر»، خوشنویسی از اشعار استاد صائم کاشانی، «ره آوردی بر خطوط نستعلیق و شکسته چلیپایی»، خوشنویسی از رباعیات آیینی و تمثیلی استاد صائم کاشانی اشاره کرد.
وی مؤسس انجمن خوشنویسان قم و دارای نشان درجه یک هنری در رشته خوشنویسی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود و سالها در منزل پدری خود در محله «عشقعلی» خیابان چهارمردان قم سکونت داشت.
یادش گرامی و روحش شاد باد.
🔺 @Grilbeygee3040
🆔 @nastaligh_advanced
با سلام و مهر
روزمان را آغاز می کنیم با یاد و نام پروردگار مهربان❤️
مرقومهای چشم نواز و زیبا از نابغه #شکسته_نستعلیق
مرحوم #درویش_عبدالمجید تقدیم نگاه پر مهرتان🌹
🌊دریایی از زیبایی و ظرافت در این مرقومه موج می زند.
🔺 @Grilbeygee3040
🆔 @nastaligh_advanced
عرض سلام و درود
صبح آدینه تون بخیر و سلامتی
از دیروز متاسفانه ایتای بنده مشکل پیدا کرده و هیچ فیلم و عکسی نتوانستم آپلود کنم و به همین دلیل پستی بارگذاری نکردم.
ان شا الله به محض رفع مشکل در خدمت همراهان عزیز کانال خواهم بود.🙏🌹🌹