💖🌸مطالب آموزنده🌸💖
نحوه خارج کردن خرده شیشه، تکه چوب، خار و براده هاي آهنی از دست و پا، با کمک یک سرنگ خالی که تاکنون کسی به ما یاد نداده بود!
با این روش به راحتی شي را از بدن خود خارج کنید، بدون آنکه آسیب و عفونتی به بافت بدن خود بزنید!
بعد دیدن کلیپ را ذخیره کنید و برای اطرافیان خود ارسال کنید..
https://eitaa.com/joinchat/2776694803Cd161204d6d
💖🌸مطالب آموزنده🌸💖
رسم دست بوسی پدرومادرها رادرخانواده ها باب کنید.
نوه ها ببینند که پدرومادرش برای احترام دست والدینش را می بوسد این از نظر تربیتی اثر ویژه ای دارد.
#مادر
https://eitaa.com/joinchat/2776694803Cd161204d6d
#تربیتفرزند...🌹
🌸از کودکی به فکر نوجوانی بچه ها باشید و برای آنان برنامهریزی کنید.🌸
✍️نوجوانی، فصل حساسی از زندگی آدمی است که اگر با نظارت، کنترل و آگاهی دادن والدین به فرزندان همراه نباشد می تواند بسیار خطرناک باشد و آینده ی جگرگوشه های ما را دگرگون سازد.
👌طبیعت انسان (چه دختر و چه پسر) در این دوران به گونه ای است که به شدت،
🔻زود رنج،
🔻احساساتی،
🔻درون گرا،
🔻منزل گریز،
🔻دوست گرا می شود.
✍️دوست دارد از خانواده اش فاصله بگیرد و به دوستان و همسالان خود نزدیک تر شود.
👈اغلب، تحت تاثیر اعمال، رفتار و افکار آنان قرار می گیرد،
👈خواسته هایشان را بسیار زود می پذیرد، از آنان الگو می گیرد.
👈بدون مقاومت به توقعات دوستان خود پاسخ می دهد، زیرا از لحاظ روانی و عاطفی در حال تغییر و تحول است.
👌از اکنون باید مراقب آنان باشیم و برایشان برنامه درست داشته باشیم.
https://eitaa.com/joinchat/2776694803Cd161204d6d
#قصه_متنی
🥗ترب خیلی خیلی بزرگ🥗
قصه ای درباره ی یک دست صدا ندارد
روزی بود، روزگاری بود. خانه ای بود و باغی بود. پدربزرگی بود و مادربزرگی. مادری بود و دختر کوچولویی. پدربزرگ در حیاط خانه یک بوته ترب کاشته بود. بوته ترب بزرگ شد. بزرگ شد. خیلی خیلی بزرگ شد. روزی پدربزرگ سراغ بوته ترب آمد و خواست آن را بکند. بوته را چسبید و آن را کشید و کشید. فایده نداشت. بوته محکم به زمین چسبیده بود. پدربزرگ صدا زد: «مادربزرگ! بیا کمک کن این ترب را بکنیم!»
مادربزرگ به کمک آمد و پدربزرگ را کشید و پدربزرگ هم ترب را کشید. فایده نداشت. بوته محکم به زمین چسبیده بود. مادربزرگ، مادر دختر کوچولو را صدا زد «دخترجان! بیا کمک کن این ترب را بکنیم.» مادر به کمک آمد و مادر بزرگ را کشید و مادربزرگ، پدربزرگ را کشید و پدربزرگ ترب را کشید. فایده نداشت. بوته محکم به زمین چسبیده بود.
مادر دختر کوچولویش را صدا زد و گفت: «دختر کوچولویم! بیا و با ما کمک کن!» دختر کوچولو به کمک آمد. او مادر را کشید، مادر، مادربزرگ را کشید و مادربزرگ هم پدربزرگ را کشید و پدربزرگ هم ترب را کشید. اما مگر ترب بیرون آمد؟ هیح فایده ای نداشت که نداشت.
دختر کوچولو، سگ را صدا زد: «سگ کوچولو!سگ کوچولو! بیا کمک کن این ترب را بکنیم.» سگ کوچولو به کمک آمد و دختر کوچولو را کشید. دختر کوچولو مادر را کشید و مادر، مادربزرگ را کشید. مادربزرگ، پدر بزرگ را کشید و پدربزرگ قرب را کشید. اما فایده نداشت. بوته محکم به زمین چسبیده بود.
گربه توی آفتاب دراز کشیده بود و تماشا می کرد. جلو آمد و سگ را کشید. سگ دختر کوچولو را کشید. دختر کوچولو، مادر را کشید و مادر، مادر بزرگ را کشید و مادربزرگ پدربزرگ را کشید و پدربزرگ هم ترب را کشید. فایده نداشت. بوته محکم به زمین چسبیده بود.
موشی که از لانه اش بیرون آمده بود و آنها را تماشا می کرد. دل به دریا زد و به کمک آمد. موش گربه را کشید. گربه سگ را کشید، سگ دختر کوچولو را کشید. دختر کوچولو، مادر را کشید و مادر، مادربزرگ را کشید. مادربزرگ، پدربزرگ را کشید. پدربزرگ ترب را کشید. سوسک سیاه هم که به تماشا آمده بود به کمک آمد. سوسک موش را کشید. موش گربه را کشید. گربه سگ کوچولو را کشید. سگ کوچولو دختر کوچولو را کشید. دختر کوچولو، مادر را کشید. مادر، مادربزرگ را کشید. مادربزرگ، پدربزرگ را کشید. پدربزرگ ترب را کشید. بوته ترب از جا کنده شد.
ترب خیلی بزرگ روی پدربزرگ افتاد. پدربزرگ روی مادربزرگ افتاد. مادربزرگ روی مادر افتاد. مادر روی دختر کوچولو افتاد. دختر کوچولو روی سگ کوچولو افتاد. سگ کوچولو روی گربه افتاد. گربه روی موش افتاد. اما سوسک شانس آورد که خودش را کنار کشید و موش روی سوسک نیفتاد. ترب را شستند و پختند و آن روز ناهار همه با هم آن را خوردند.
🥗🥗🥗
https://eitaa.com/joinchat/2776694803Cd161204d6d
#تربیتفرزند...🌹
-مشقهایش را نمی نویسد!
-اتاقش را مرتب نمی کند!
-به زحمت از خواب بیدار می شود!
-کارهای شخصی اش را انجام نمیدهد!
و ....
🔹اینها مشکلاتی است که امروزه بیشتر والدین با آن درگیر هستند. مشکلاتی که بخاطر لجبازی و ابراز خشم به والدین کنترل گر است. مهمترین علت این نوع مشکلات، کنترل بیش از حد والدین است؛ نوعی #وابستگی که والدین به کودک خود دارند که در طول رشد کودک سبب مشکلات زیادی میشود.
🔴 اما راه حل چیست؟
شاید باورش سخت باشد اما تنها یک راه برای حل این مشکلات وجود دارد:
✅رها کردن کودک یا نوجوان به حال خود، نسخه ای معجزه آسا که در صورت انجام درست آن در کوتاه ترین زمان کودک یا نوجوان شما متوجه مسئولیت های متناسب با رشد خود خواهد شد و انجام کارهایش را به عهده خواهد گرفت. کافیست از امر و نهی کردن کودک در مورد کارهای شخصی اش دوری کنید و نگران عدم انجام آنها نباشید. این راه حل مستلزم صبوری شما است و انجام درست آن در طی یک الی دو هفته شما را متعجب خواهد کرد.
#تربیت_فرزند
https://eitaa.com/joinchat/2776694803Cd161204d6d
💖🌸مطالب آموزنده🌸💖
#توبیخ_معقول
🔶در موارد معدودی و در بعضی از اشتباهات لازم است که شما فرزند خود، مخصوصا فرزند نوجوان خود را توبیخ کنید.
👈 اما در مورد توبیخ باید این نکته را توجه کنید که توبیخ در اشتباه نیاز نیست آنی باشد؛
🔶 توبیخ های آنی به دلیل همراهی با خشم و یا ناراحتی معمولا معقول نیستند و میتوانند آثار مخرب جبران ناپذیری را به همراه داشته باشند.
🔶اگر برای توبیخ فرزندانتان در مورد یک اشتباه قبلا فکر نکرده اید به نفع شما و فرزند دلبندتان هست که در آن لحظه تغافل کنید و روی آن اشتباه و نحوه برخورد با آن فکر کنید، مطالعه کنید و ومشورت بگیرید و اگر آن اشتباه تکرار شد یک توبیخ معقول و متناسب انجام بدهید.
✍️عبدالصالح شمس اللهی
https://eitaa.com/joinchat/2776694803Cd161204d6d
#تربیتفرزند...🌹
✌🏼دو نکته مهمی که باید برای آموزش مفاهیم دینی به کودکان به آن توجه کنیم
👈🏻 انتقال مفاهیم دینی به کودکان کار پیچیده ای نیست، به شرطی که با دقت عمل کنیم و به چند نکته ساده توجه کنیم.
🔻از زمینه و بستر مناسب استفاده کنیم
➖ برای انتقال مفاهیم دینی به فرزندان باید زمینه و بستر را آماده کرد. این زمینه سازی، صرفا زمینه سازی دینی نیست، بلکه این کار میتواند به صورت غیر دینی هم انجام بگیرد. یعنی میتوانیم با توجه به ادبیاتی که فرزندان در طی زندگی یاد گرفتهاند با آنها صحبت کنیم. مثلا محبت پدر و مادر را دیده و چشیدهاند؛ خب میتوان از این محبت برای شناساندن محبت خدا استفاده کرد. به او میگوییم ببین مادرت چه قدر مهربان است، خدا از او هم مهربانتر است! گاهی این روشهایی که مستقیما دینی به نظر نمیرسند تاثیر بهتری دارند.
🔻ادبیات کودک را در نظر بگیریم
➖ با زبانی که کودک میفهمد به انتقال مفاهیم دینی بپردازیم: مثلا برای کودکی که از معنای سبحان الله سوال میکند، باید در جوابمان از کلماتی که مادرش در ارتباط با او استفاده میکند و او کاملا میفهمد استفاده کنیم. بگوییم سبحان الله یعنی خدا نازه! بچه چه میفهمد که به او بگوییم الله اکبر یعنی خدا بزرگتر است از هر توصیفی. میتوانیم به جای ترجمه تحت اللفظی، بگوییم: خدا قوی است و هوای همه ی ما را دارد. ادبیاتی که ما استفاده میکنیم باید قابل درک و ملموس باشد
https://eitaa.com/joinchat/2776694803Cd161204d6d