1_13079460364.mp3
9.98M
🔗 صهیون: ما جرات زندگی نداریم، ارتش دروغ میگوید لبنان بدون ترس بر حملات شدت داده
🎙 فرمانده صهیون: شمال رسما از دست رفته است. ما هر چه تلاش میکنیم وضعیت پیچیده تر میشود / ارتش اصلا پاسخی به مقاومت لبنان نمی دهد/ پاسخی هم اگر میدهد فقط آنها را عصبی تر میکند...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
۲۵ مرداد ۱۴۰۳
#پزشکیان
#کابینه_چهاردهم
✅ فشار موازی تمامیتخواهان به رئیسجمهور و نمایندگان مجلس
✳️ روزنامه زنجیرهای اعتماد در یادداشتی القا کرد چون فهرست پیشنهادی کابینه در جای دیگری نهائی شده، بنابراین نباید در مجلس مورد بررسی قرار بگیرد!
نویسنده اعتماد (محکوم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان) به حضورش در «شورای راهبری کابینه» اشاره میکند و سپس مینویسد: «آيا فهرست کابینه پیشنهادی آقای پزشکیان، نهايي است، يا بايد در مجلس نيز فيلتر جديدي گذاشته شود؟ اگر نهايي نيست، لطفاً در همين مرحله، همه را پس بگيريد و ۱۹ وزيري را پيشنهاد كنيد كه خودتان قبول داريد، بگذاريد مجلس هركاري ميخواهند انجام بدهند. اينكه نميشود در فرآيند ديگري توافق شود، بعد مجلس هم در ميانه ميدان دنبال سهمگيري شود.
نویسنده میافزاید: سخن اصلي خطاب به ساختار سياسي ايران است. معتقدم كه دستمزد صد برابر كوششي كه طي يك ماه ۲۰ خرداد تا ۱۵ تير انجام شد را دريافت كردهايم. مردم در همان ۱۵ تير پيروز شدند، بدون ترديد يكماه فعاليت با نشاط، گفتوگوهاي خوب، حيات سياسي را به جامعه ايران بازگرداند. بنابراين در پيروزي اين مردم هيچ ترديدي نيست. ولي پيروز ديگر اين ميدان هم مجموعه سياست حاكم در ايران بود. اتفاقاً شخصاً به اين علت در اين انتخابات فعال شدم كه انتظار بازي برد- برد را داشتم. يك بازي آگاهانه و نه از روي خطاي حكومت. هنوز هم گمان ميكنم كه ساختار سياسي به سياستي كه در پيش گرفته التزام دارد. سياستي كه پيروزي پزشكيان را پيروزي خود ميداند. چنين سياستي، قطعاً دنبال شكست پزشكيان نيست، چون شكست او نيز شكست خود است. اين بازي هنگامي براي كشور مفيد است كه برد آن دوطرفه باشد. در واقع ملت و حكومت يكی شوند، يا به سمت يكي شدن بروند و برد هركدام شامل برد ديگري هم باشد... عدهاي نشستهاند و قانون مينويسند كه مثلاً اين و آن نبايد در دولت يا پستهاي حساس باشند... يك لحظه تصور كنيد كه آقاي پزشكيان شكست بخورد، چه خواهد شد؟ جز اينكه او به خانه خود ميرود در همان جايي كه پيش از انتخابات بود؟ اين حكومت است كه بايد ماجرا را حل كند. چه راهحلي براي آن وجود دارد؟».
درباره این نوشته گفتنی است که
1⃣ فرآیند تعیین وزرا، دارای فرآیندی کاملاً روشن قانونی است. در این فرآیند، پیشنهاد با رئیسجمهور و بررسی و احراز صلاحیت سیاسی و تخصصی و سوابق و برنامه با نمایندگان مجلس است. و جایی در قانون گفته نشده که اگر شورای مشورتی مثلاً به اسم شورای راهبری کابینه راهاندازی شد، پیشنهادهایش وحی منزل است و اگر رئیسجمهور به جای قبول 100 درصد پیشنهادها 60 درصد آنها را پذیرفت و 40 درصد دیگر را خود با مشورتهای دیگر انتخاب کرد، باید رئیس شورا و برخی اعضای که تا دیروز قائل به شأن مشورتی بودند، سر به شورش و التهابافکنی و تهدید به استعفا و... بگذارند!
2⃣شورایی که اساساً برخی اعضای آن مجرم/ محکوم امنیتی و فاقد صلاحیت بودهاند، فهرستی پیشنهاد کردهاند که میگویند ۶۰ درصدش عیناً در لیست نهائی وزرا پذیرفته شده، و نیز میگویند با احتساب معاونین رئیسجمهور، این درصد بیشتر هم هست. آیا به خاطر شانتاژ همین افزونخواهان برای تبدیل سهم خواهی به تمامیت خواهی، میشود نص صریح قانون را کنار گذاشت و اجتهاد مقابل نص کرد؟!
3⃣ بحث حقوقی و قانونی را نباید به پیچ و خم بیغولههای سیاسی کشاند. انتخابات بر اساس همان قانون اساسیای برگزار میشود و اعتبار و مشروعیت پیدا میکند که اعتبار و مشروعیت کار وزیران، را مشروط به بررسی صلاحیت آنها در مجلس و اخذ رأی اعتماد نمایندگان کرده است. اگر بنا باشد هر امر حقوقی تبدیل به بحث سیاسی با تشخیصهای من عندی شود، سنگ روی سنگ بند نمیشود. از جمله باید قوه قضائیه و مجلس را تعطیل کرد و دولت مطلقالعنان تأسیس نمود، یعنی همان کاری بود که افراطیون مدعی اصلاحات در دولت خاتمی با لوایح دوقلو خواستند بکنند اما به سد سدید قانون برخوردند.
4⃣ پنهان شدن پشت آقای پزشکیان، مشکل افراطیون را برطرف نمیکند. اینها همان طیفی هستند که رئیس شورایشان به خاطر ممنوعیت قانونی تصدی مشاغل حساس از سوی افراد دارای فرزندان دو تابعیتی، از تصدی معاونت نهی شد اما تعمداً مسئله شخصی خود را با موضوع کابینه پیشنهادی آمیخت و با این ژست که به فهرست پیشنهادی مخالف است، مدعی استعفا شد! کسانی با دور زدن قانون و به شکل چتربازی عضو آن شورا شدند که دارای سوابق محکومیت قضائی به خاطر جرائم متعدد امنیتی بودند و حالا میخواهند همین رویکرد بی در و پیکر، با رأی اعتماد چشم بسته و دربستی مجلس، به همه کابینه تشدید شود؛ بیتوجه به احراز صلاحیتهای فنی و تخصصی، سلامت و پاکدستی افراد، وفاداری و پایبندی به جمهوری اسلامی و...
💢 ادامه مطلب 👇👇👇👇👇
۲۵ مرداد ۱۴۰۳
5⃣ کسانی میخواهند آقای پزشکیان شکست بخورد که از او خواسته بودند در سخنرانیاش مقابل مقامات خارجی در روز تحلیف و تنفیذ، از عیبها و ضعفهای کشور حرف بزند اما او درایت و تقوا به خرج داد و آن متن مسموم را کنار گذاشت. همانهایی که خاتمی را تا مرز سقوط پیش بردند و اردک لنگ خواندند، سپس به او فشار آوردند تا استعفا کند و از حاکمیت خارج شود و نهایتاً شعار عبور از خاتمی سر دادند. و نیز، همانهایی که خواستار استعفای روحانی همزمان با استعفای سعد حریری در لبنان و فشار برای سقوط دولت مردمی عراق بر اساس نقشه آمریکائی- صهیونیستی در اواسط سال 1398 بودند. نویسنده روزنامه اجارهای اعتماد حتماً یکایک این متهمان را به اسم و رسم میشناسد.
6⃣ خیانت به امنیت ملی (فروش اطلاعات به بیگانگان) با پنهان شدن پشت نام «مردم» هم از آن کلکهای کبکی است، در نهایت زیرکی، به نحوی که کسی متوجه نمیشود(!)
مقابل هم وانمود کردن مردم و حکومت به اسم حمایت از دولت، سند دغلکاری است. چه این که مجلس هم مانند ریاست جمهوری هر دو برآمده از رأی مردم هستند و نمیشود با تظاهر به حمایت از یکی، خواستار دور زدن دیگری شد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
۲۵ مرداد ۱۴۰۳
1_13084407110.mp3
10.52M
🔗 تمام سناریوهای احتمالی ایران از نگاه اندیشکده آمریکایی برای حمله به اسرائیل
🎙 سردرگمی اندیشکده های آمریکایی از نوع پاسخ ایران / مرور تمام سناریو ها از سوی طرف غربی / شاید ایران چند ماه یا بیشتر تصمیم بگیرد به این فشار روانی ادامه دهد...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
۲۵ مرداد ۱۴۰۳
#پزشکیان
#کابینه_چهاردهم
#دکتر_ظفرقندی
وزیر پیشنهادی بهداشت؛ با سابقه فتنهگری
یکی از وزرای پیشنهادی رئیسجمهور برای اخذ رای اعتماد، دکتر محمدرضا ظفرقندی برای تصدی وزارت بهداشت است. فردی که نگاهی به سوابق و مواضع او چهرهای سیاستباز با مواضع افراطی را نمایان میسازد.
دیروز انجمن اسلامی پزشکان ایران، در واکنش معرفی ظفرقندی برای وزارت بهداشت؛ در نامهای سرگشاده خطاب به مردم اعلام کردند: «جناب آقای دکتر ظفرقندی شخصیتی متدین، علمی و پاکدست و مورد احترام هستند اما با توجه به عملکرد ایشان در مناصب قبلی و بهکارگیری افراد و همکاران خود با نگاه صرفا جناحی و سیاسی و بعضا با سابقه ناصواب متاسفانه سبب ایجاد دودستگی و جدل در قسمتی از بدنه نیروهای سلامت کشور میشدند. از طرفی عدم ارتباط ایشان با بدنه جوان جامعه پزشکی، عدم تعامل با سایر گروهها و تفکرات حوزه سلامت، عدم ارتباط با نهادها و جریانات فرهنگی از جمله ایرادات مطروحه در خصوص ایشان است.
در ادامه نامه اشاره شده خاطرنشان شده است: ایشان و همفکرانشان نهتنها حوزه بهداشت و درمان را به سیاسیترین و رادیکالترین حوزه اصلاحطلبان تبدیل کرده بود بلکه خود و دوستانش سیاسیترین چهرههای این گروه بودند، به عنوان مثال تهیه و امضای نامه علیه آقای بشار اسد در سال ۱۳۹۰ در زمان درگیری با تهاجم وحشیانه داعش، دفاع از جریان و سران فتنه سال۸۸ و عدم تمکین به مصوبه شورایعالی امنیت ملی در این خصوص، بیانیه علیه مواضع نظام در ماجرای واکسن آمریکایی و سیاسی خواندن آن و تلاش مستمر برای جلوه دادن مسئولین نظام به عنوان مسئول جانهای از دست رفته در کرونا و موضعگیریها و توئیتهای متعدد در تقابل آشکار با سیاستهای نظام تنها گوشهای از رویه و مرام و تفکرات ایشان در سالهای اخیر بوده است.
در این نامه همچنین آمده است: با عنایت به موارد پیش گفت انتخاب یک تیم کاری توانمند و پرتحرک که بتواند از ظرفیت همه نیروها و نهادها و تعامل مثبت با ارکان حاکمیت برای حل مشکلات استفاده کند، از اوجب واجبات برای نظام سلامت کشور میباشد. یک تیم کاملا سیاسی که تحرک کافی ندارد، تعامل مثبتی با سایر نهادهای حاکمیت ندارد و ویژگی برجسته آن ایجاد نقار و دعوای سیاسی بوده بدنه جامعه پزشکی را جز برای سیاهی لشکر سیاسی خود نمیخواهد و عامل اصلی چالش در جامعه پزشکی و بهداشت و درمان کشور خواهد بود. امید است نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی با توجه به شاخصههای مهم اعلام شده از سوی مقام معظم رهبری بهخصوص بهکارگیری افراد غیرجناحی و غیرسیاسی و بررسی کلیه سوابق، کارنامه و کارآمدی همه وزرا به تکلیف شرعی، اخلاقی و ملی خود عمل نمایند، چرا که انتخاب اشتباه کمکی به دولت وفاق ملی و رئیسجمهور نخواهد بود.
البته دیروزایرناگزارش دادکه چهارتن از اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی پزشکان ایران اعلام کردندکه نامه این انجمن علیه محمدرضاظفرقندی وزیر پیشنهادی دولت چهاردهم برای وزارت بهداشت ودرمان و آموزش پزشکی را قبول ندارند.
سیدمؤید علویان، سعید ساعی، علیرضا زالی و بابک عدلی، چهار نفراز عضای شورای مرکزی انجمن اسلامی پزشکان ایران در نامهای خطاب به حسینعلی شهریاری رئیس این انجمن درواکنش به نامه اخیر این انجمن علیه محمدرضا ظفرقندی کاندیدای پیشنهادی وزارت بهداشت اعلام کردند که «نقد منصفانه و اظهارنظر جزو الزامات یک جامعه مدنی و مترقی است اما مفاد آن نامه به دلیل استفاده از روشهای نامتعارف و عدول از اخلاق حرفهای و اسلامی مورد تأیید اینجانبان نیست. بدیهی است که نقش مجلس و نمایندگان در بررسی صلاحیتهای نامزدهای وزارتخانه بسیار حائز اهمیت است...»
سؤال بیپاسخ یک نماینده مجلس
روز گذشته مالک شریعتی، نماینده مجلس در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: «امروز به آقای ظفرقندی گفتم در تخصص شما تردید نیست، اما وزارت با رياست بیمارستان متفاوت است. وزیر باید از بن دندان به مبانی انقلاب معتقد باشد. سوابق شما حمایت از فتنه 88 بوده؛ همه سالیان انقلاب را ظلم خواندید و شورش «ز.ز.آ» را جنبش پاک! دانستید. از پاسخ صریح طفره رفت.»
در همین زمینه خبرگزاری فارس نوشت: «یکی از افرادی که رئیسجمهور در لیست خود به مجلس پیشنهاد داده، محمدرضا ظفرقندی است، کسی که از ۲ اسفند ۱۳۹۷ تا ۱۰ مهر ۱۴۰۰ رئیس سازمان نظام پزشکی ایران بود. ظفرقندی همچنین دبیرکل انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران نیز هست؛ یک حزب سیاسی اصلاحطلب و همسو با شورای هماهنگی جبهه اصلاحات که سیامین مجمع عمومی آن سال گذشته با حضورچهرههایی نظیرمحمدجوادظریف، سیدمحمد صدر، آذر منصوری، بهزاد نبوی، مصطفی معین، علی شکوریرادوجوادامام برگزار شد. گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت بهداشت به واسطه فعالیتهای سیاسی خودمواضع قابل توجهی داردکه به نظرمیرسد چنین سوابقی حتی استعلامات امنیتی وی را نیز با چالشهای جدی روبهرو کند.»
💢 ادامه مطلب 👇👇👇👇👇
۲۵ مرداد ۱۴۰۳
در این گزارش در سوابق و مواضع دکتر
ظفرقندی، به مواردی همچون حمایت از اغتشاشگران در ایام اغتشاشات و زمانی که برخی دانشجونماها تلاش داشتند فضای دانشگاه را ملتهب کنند، تهمت مهندسی شدن انتخابات و رد صلاحیتهای فرمایشی، نگرانی از سقوط ایران (در نامهای به مناسبت 29 امین مجمع انجمن جامعه پزشکی مینویسد: بدون امید، تغییر نگرش و جستوجوی راههای نو برای اصلاحات، یا باید منفعلانه به سقوط ایران در ابعاد مختلف توسعه و شاخصهای اقتصادی، اجتماعی و تحدید آزادیها بنگریم یا منتظر طغیانهای بیسرانجام، همراه با ناامنی و بههمریختگی، آیندهای مبهم و تاریک باشیم)، تزریق ناامیدی در جامعه، ایجاد التهاب در فضای دانشگاه (بیانیه انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران که ریاست آن را ظفرقندی به عهده دارد، به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۱۴0۳-۱۴۰۲ از مواردی است که حاشیههایی را به همراه داشت)، پاک دانستن جنبش زن زندگی آزادی (در بیانیه انجمن اسلامی تحت مدیریت ظفرقندی ضمن اشاره به نامهای از سران فتنه، جنبش «زن، زندگی، آزادی» جنبشی پاک دانسته شده است) اشاره شده است.
پای مسنترین وزیر پیشنهادی بهداشت به پاستور میرسد؟
خبرگزاری فارس در گزارشی دیگر اعلام کرد: «محمدرضا ظفرقندی به عنوان وزیر پیشنهادی بهداشت معرفی شده است. او متولد سال ۱۳۳۷ و پس از همتی ۶۷ ساله، پیرترین وزیر پیشنهادی کابینه است که در صورت انتخاب به عنوان وزیر، مسنترین وزیر بهداشت بعد از انقلاب اسلامی خواهد بود.
در ادامه این گزارش، مواردی همچون ایجاد شکاف تعرفهای بخش خصوصی و دولتی در زمان ریاست ظفرقندی بر سازمان نظام پزشکی، مخالفت عجیب وی با خرید واکسن روسی در اوج بحران کرونا همزمان با حمایت و گریبان دریدن برای واکسن آمریکایی، ادعای نادرست ظفرقندی در خصوص مشکل اساسی در واکسن برکت، اظهارات غیردقیق وی درباره مهاجرت پزشکان و پاس گل به رسانههای معاند در این زمینه مطرح شده است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
۲۵ مرداد ۱۴۰۳
1_13086540867.mp3
12.09M
🚨 تحلیل / ۲۰ کشور پرواز خود به تلاویو را لغو کردند / پزشکیان: تنبیه اسرائیل راه توقف جنگ است!
#شبنامه / تحولات فلسطین / ۲۰ کشور پرواز های خود به سوی فلسطین اشغالی را لغو کردند/ پزشکیان خطاب به نخست وزیر رژیم صهیونیستی: تنبیه اسرائیل راه توقف جنگ است نه چیزی دیگر / فارسی زبانان تلاویو
ادامه شبنامه را از زمین دنبال خواهند کرد؟ ساعت صفر فرا رسیده است؟/ تحولات فلسطین/ قسمت ۱۶۶۲
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
۲۵ مرداد ۱۴۰۳
#دانشجو
#تشکل_دانشجویی
✳️ نقش تشکلهای دانشجویی از نظر رهبری
✅ تشکـلهای دانشجویی چالشها و فرصتهـا
تشکلهای اسلامی دانشجویان، اصلیترین شاخه فعالیتهای دانشجویی به شمار میآید؛ به ویژه همزمان با اوج گیری نهضت و پس از پیروزی آن، نقش مضاعف یافته و بار اصلی فعالیتهای علنی دانشجویی را بر دوش داشته است.
مقام معظم رهبری، بارها و بارها از این نقش اساسی یاد کردهاند و به تحلیل و تبیین حرمت آن پرداختهاند و از منظرها و زاویههای مختلف، بر ضرورت استمرار فعالیت تشکلهای اسلامی تأکید داشته اند؛ از جمله میتوان به نکات زیر اشاره کرد:
1⃣ تبلور نقش هدایتگری نسل دانشجو: در سخنان پیشین اشاره شد که رهبری معظم انقلاب، مؤکداً بر جایگاه هدایتگری نسل دانشجو تأکید ورزیدهاند و آن را از دانشجویان طلبیدهاند. بیتردید، حرکتهای انفرادی دانشجویی، نمیتواند چندان نقش چشمگیری را در هدایت اجتماعی داشته باشد.آحاد دانشجویان، در محیطهای کوچک ارتباطی خود میتوانند تأثیرگذاری کنند؛ اما وقتی که دامنه تأثیر را افزونتر و گستردهتر بطلبند، چارهای جز تشکلهای اسلامی دانشجویی باقی نمیماند. اینگونه تشکلها هستند که قادر خواهند بود اندیشهها و ارادههای فردی را در درون یک مجموعه دانشجویی تمرکز بخشند و نقش هدایتگری نسل دانشجو را مؤثرتر و بارزتر سازند:
«در زمینه حرکت سیاسی و انقلابی، شما وظیفه هدایت را هم به عهدهدارید؛ به خاطر این که شما امکان بیشتری دارید اما آنچه که میتواند مظهر این حرکت هدایتآمیز و مظهر این فداکاری واین کار فوقالعاده و این اضافه کار باشد، انجمنهای اسلامی هستند.»
2⃣ تضمین روح اسلامی دانشگاه: حفظ و تعمیق روح اسلامیت دانشگاه، از خواستههای جدی دین باوران است و بار اصلی این مسئولیت، بر دوش بدنه دانشگاه یعنی دانشجویان خواهد بود؛ اما این رسالت، همانند دیگر وظایف اجتماعی، جز از طریق تأسیس و یا تقویت نهادهای اجتماعی متناسب پدید نخواهد آمد و در این میان، نقش تشکلهای اسلامی دانشجویی که برخاسته از بدنه یاد شده هستند، نقشی اساسی و غیر قابل جایگزین است.
رهبر معظم انقلاب، در سخنی اظهار داشتهاند: من به انجمنهای اسلامی، ایمان عمیق و راسخ دارم. من نقش انجمنهای اسلامی را خیلی زیاد میدانم. نقش انجمنهای اسلامی همین است؛ یعنی حفظ فضای اسلامی و انقلابی در دانشگاه.
همچنین در سخنی دیگر ابراز فرمودهاند: من به نقش انجمنهای اسلامی هم بسیار معتقد هستم. انجمنهای اسلامی، اساسیترین قسمتهایی هستند که میتوانند اسلام را به دانشگاهها بیاورند. این چند نفر جوانی که به عنوان انجمن اسلامی در این دانشکده یا در این دانشگاه مشغول کار هستند، حتی گاهی نقششان از استاد و از مدیر و از مسئولان، مؤثرتر و قویتر و نافذتر است؛ این را باید قدر بدانیم.
البته بایستی یادآور شد که متأسفانه در مواردی به واسطه کم توجهی به این نقش اساسی و درگیر شدن با سیاست بازی و طرد و جذبهای قدرت مدارانه، تشکلهای اسلامی دانشجویی پس از انقلاب، از تعمیق روح اسلامی در دانشگاه باز مانده و یا نقش لازم را در آن نیافتهاند.
اهمیت و حرمت تشکلهای اسلامی دانشجویی بدان بود و هست که فرهنگ دینی را در محیط دانشگاه روح و عمق بخشند و دانشجویان را از سطحیگرایی، ایمان تقلیدی و...، به عمق تفکر دینی و شور و ایمان فراخوانند؛ اما سوگمندانه باید گفت که ارتباط تشکلهای اسلامی به احزاب و گروههای بیرون دانشگاه و نیز مراکز قدرت در داخل و بیرون دانشگاه، از این اهتمام اساسی کاست و آن را در گیرودار بالا بردنها و فروکشیدنها کشاند و آن توقع و انتظار را در کامها خشکاند.
رهبری معظم انقلاب، در یادکرد امیدها و ناکامیها چنین فرموده بودند: دل ما به انجمنهای اسلامی خوش بود. از اول انقلاب، بچههای دانشجو که به من مراجعه میکردند، اینها را به ایجاد و توسعه انجمنهای اسلامی تشویق میکردم و ما خیلی امید بسته بودیم. من عملاً میبینم انجمنهای اسلامی آن مسیری را که مورد امید بود، نپیمودهاند. انجمن اسلامی بایستی زمینهسازی کند، تا فکر دینی و فرهنگ دینی در دانشگاهها به صورت درست و عمیق و شایسته دانشجویش جا بیفتد. به جای این، بسیاری از انجمنها حالا من همهشان را خبر ندارم، اما تا آن جایی که من اطلاع دارم به بازیهای سیاسی، کارهای سیاسی و دستهبندیهای سیاسی افتادند؛ دستهبندیهای سیاسی بیرون از دانشگاه را به داخل دانشگاه آوردند.
💢 ادامه مطلب 👇👇👇👇👇
۲۵ مرداد ۱۴۰۳
3⃣ ضامن حفظ و پویایی انقلاب: تشکلهای اسلامی در سطح جامعه و به ویژه در محیطهای دانشگاهی، بازوی پرتوان نهضت اسلامی در شرایط سخت و عسرت انقلاب بوده و هستند. در روزگار سنگربندیهای حزبی در محیط دانشگاهی، در دوره جنگ و جهاد و پس از آن، هماره پشتوانه اساسی برای نظام و انقلاب بودهاند.
با همین دید، رهبری معظم انقلاب از جایگاه انجمنها و تشکلهای اسلامی و به ویژه تشکلهای اسلامی دانشجویی یاد کردهاند و نقش آن را ستوده اند: انجمنهای اسلامی، نه فقط در دانشگاهها،
بلکه در کل ارگانها، یکی از برندهترین سلاحهای انقلاب هستند. این سلاح، سلاح بسیار برندهای است.
نقشهای سه گانه تشکلهای اسلامی دانشجویی، گوشهای از شأن و موقعیت تشکلها را نشان میدهد. به همین جهت بایستی به وظایف کلان و خرد مجامع اسلامی دانشجویی توجهی مجدد داشت؛ مشکلات و مخاطرات آن را مورد کاوش قرار داد و تمهیدات لازم را برای دستیابی به وظایف و پرهیز از خطرات جستوجو کرد.
تشکلهای اسلامی دانشجویی، از نیازها و خواستههای درونی دانشگاه برآمده اند؛ با بخشنامههای یک روزه اداری شکل نگرفتهاند، تا یک شبه پایان یابند؛ فرازهای سخت نهضت اسلامی در چند دهه اخیر، تأسیس آن را ایجاب کرد و بر استمرار حضور آن تأکید ورزید و این نهادها را به عنوان واقعیت غیرقابل انکار و حذف محیط دانشگاه درآورد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
۲۵ مرداد ۱۴۰۳
1_13094273018.mp3
10.73M
🔗 نخبه سیاسی آمریکا آب پاکی را روی دست همه ریخت : اسرائیل دیوانگی کند ایران نابودش میکند
🎙 نخبه سیاسی آمریکا و پروفسور مطرح در علوم استراتژیک از حقایق جدید خاورمیانه میگوید: اگر اسرائیل دیوانگی کند ایران نابودش میکند. لبنان به خوبی میتواند از پس ارتش اسرائیل بر بیاید. خود اسرائیلی ها هم می دانند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
۲۵ مرداد ۱۴۰۳
#دانشجو
#تشکل_دانشجویی
✳️ نقش و وظایف تشکل های دانشجویی
گوشهای ازوظایف ورسالتهای انجمنها و تشکلهای اسلامی را درنکات زیرمیتوان ارائه کرد:
1⃣ مصونیت بخشی دینی،سیاسی محیط دانشگاه: تشکلهای اسلامی بانامی که برگزیدهاندو تعلقی که به اسلام ومکتب نشان دادهاند، درخط مقدم حفاظت محیط زیست دانشگاه هستند.آنان بایستی با حساسیت لازم به مسئله برخوردکنند؛ سیاست بیاعتنایی و تساهل راپیشه نگیرند و دربرابرآلایشهای موجودونفوذ آلودگیهای جدید، ازواکنش منطقی دریغ نورزند:
«دانشجو،آن کسی است که میخواهداز این سفره [دانشگاه ] تغذیه بشود.اگردید گوشهای ازاین سفره راکسی آلوده و مسموم وخراب میکند،حق داردنگذارد. ایشان درهمین بیانات افزودهاند:
«البته این کاراگربخواهددرست انجام بگیرد، بایدبا یک سیستمبندی وبا یک نظم و انتظام صحیح انجام بگیرد،که من فکر میکنم مظهر عمده آن، انجمنهای اسلامی دانشجویان هستند.»
نکته اساسی دراین مقوله آن است که نگاه حفاظتی به حریم و حرمت دانشگاه، نبایستی سطحی و محدودنگر باشد. متأسفانه درمواردی، این رسالت در محدوده حجاب و نماز یک یا چند استاد یا دانشجو و یا مسایل مشابه آن محدود مانده است و روح اساسی این رسالت، یا مغفول مانده و یا به فراموشی سپرده شده است.
در سخنی هشدارانه، رهبری معظم انقلاب، این نگاه ژرف را بیان کردهاند و به جزئی نگران و سطحی بینان، هشدار لازم را داده اند:
«عزیزان من! به مسئله دین در دانشگاهها با این چشم نگاه کنید. مسئله این نیست که میترسیم چهار نفر جوان در دانشگاه بیدین بشوند و بیدین بمانند و نماز نخوانند. البته همه اینها ایراد است.
اگر خدای نکرده پسر یا دختر جوانی بیدین، لاابالی و به مقررات دین بیاعتنا باشد، اینها ایراد دارد؛ اما مسئله فقط به این جا تمام نمیشود.
نکته دیگر آن است که تشکلهای اسلامی نبایستی کار خود را در درمان آلودگیها و بیماریها محدود کنند؛ کار اساسیتر، بهداشت محیط زیست دانشگاهی است. نهادهای فرهنگی و از جمله تشکلهای اسلامی، میبایست با تأمین اطلاعات و تمهید فضای مناسب، از ورود بیماریها و آلودگیها ممانعت کنند و گونهای واکسینه و مصونیت درونی در محیط پدید آورند:
«به مسئله تشکلهای دینی دانشجویی با این چشم نگاه کنید؛ حالا اسمش هر چه هست، اسمها مهم نیست؛ مسماها و مضمونها مهم است. در دانشگاه کسانی هستند که زود تحت تأثیر تبلیغات دشمن قرار میگیرند؛ وسوسه نفس، آنها را زود مبتلا میکند؛ یا از شبههها، خیلی زود متأثر میشوند. شما باید به اینها مصونیت
بدهید.
2⃣ تعمیق فرهنگ دینی: تشکلهای اسلامی دانشجویی، به منظور ادای دین به دیانت و مکتب پدید آمدند. این تعهد، اصلیترین قید وجودی این نهادهای دانشجویی است. نکته یاد شده ایجاب میکند که نهادهای اسلامی دانشگاهی، به بررسی نقطه اساسی ضعف دینی در محیط دانشجویی بپردازند و راه علاج آن را جستوجو کنند.
با یک نگاه ژرف کاوانه میتوان دریافت که اساسیترین نکته را در ضعف تعبد یا کمرنگ بودن شعائر یا مسائلی مشابه آن نمیتوان دید. شاید در آن مقولات، ضعفها و یا نارساییهای جدی دیده شود؛ اما چندان نیست که خطر اصلی تلقی شود و ذهنها و عملکردها را به سوی خود متوجه کند. ضعف اصلی در محیط دانشجویی، اطلاع ناقص و سطحی دینی
است.
گرچه ضعف اطلاعات مذهبی، مشکل عام جوامع اسلامی و از جمله کشور ماست، اما در محیطهای بسته و گروههای سنتی، ایمان و باور ریشهدار به انضمام دریچههای محدود اطلاعاتی موجب میشود که فقر اطلاعات مذهبی، اساس باور دینی را منهدم نکند؛ ولی در محیط دانشجویی، با توجه به گستره فضای اطلاعاتی، شبهات و شکوک راه پیدا میکند. در این شرایط، اگر سطح اطلاعات مذهبی ارتقا پیدا نکند و عمق لازم را نیابد، موج شبهات به اضافه خودباوری کاذب موجب میشود که یا اساس باورهای دینی مورد تهدید قرار گیرد، و یا بدعتهای نوظهور به گونهای مداوم، مشتریانتر و تازه پیدا کنند.
با همین نگرش، تشکلهای اسلامی بایستی اساسیترین موقف و عملکرد خود را در تعمیق و ارتقای فرهنگ دینی محیط دانشجویی بدانند و برای آن به برنامهریزی جدی و اساسی روی آورند:
«انجمن اسلامی بایستی زمینهسازی کند، تا فکر دینی و فرهنگ دینی در دانشگاهها به صورت درست و عمیق و شایسته ی دانشجویش جا بیفتد.»
به نقل از خبرنامه دانشجویان، هدایت فکری، دینی محیط دانشجویی در صورتی میسر است که انجمنها و تشکلهای اسلامی، رشد و ارتقای معارف دینی را برای اعضای خود در اهم مسائل قرار دهند و در گذر برنامهها و موجهای زودگذر، از بنیانسازی استوار عقیدتی در اعضای خود غفلت نورزند:
«میشود انجمنهای اسلامی تغذیه و تقویت بشوند و کانونی برای کارهای اعتقادی گردند.»
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
۲۵ مرداد ۱۴۰۳
1_13098402195.mp3
13.34M
🔗 ناگفته های حضور مخوف ترین فرمانده غزه در تهران / او چگونه به ایران رسید؟
🎙 ناگفتههای حضور مخوف ترین فرمانده غزه در تهران از زبان شهید اسماعیل هنیه / یحیی سنوار چگونه به ایران آمد و در دیدار او با رهبر انقلاب چه گذشت؟ / آنالیز سخنان شهید اسماعیل هنیه و نگاه ایشان درباره مقاومت ...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
۲۵ مرداد ۱۴۰۳